Last news in Fakti

21 Януари, 2022 07:12 1 167 23

Премиерът и 10 министри ще участват днес в парламентарния контрол

  • кирил петков-
  • парламентарен контрол-
  • министри

Сред питанията към вицепремиера Асен Василев е за раздадените допълнителни възнаграждения в НАП в края на 2021 година

Премиерът и 10 министри ще участват днес в парламентарния контрол - 1
Снимка: БГНЕС

Параметрите на бюджета за тази година ще представи вицепремиерът Асен Василев, а малко по-рано в Народното събрание депутатите ще гласуват окончателно удължаването срока на действие на бюджета за 2021 година до края на март.

Мярката ще позволи плащания като размери и квоти да запазят нивата си от миналата година до изработване на бюджета за тази година. След това пред депутатите застават премиерът Кирил Петков и вицепремиерите Асен Василев и Гроздан Караджов.

Министър-председателят ще отговаря на два въпроса за изпълнение на националната политика за младежта и има ли проблем със стената на язовир "Огоста".

Сред питанията към вицепремиера Асен Василев е за раздадените допълнителни възнаграждения в НАП в края на 2021 година. Най-много въпроси има към вицепремиера Гроздан Караджов - 9. Той ще говори за срокове за завършване на АМ "Хемус" , както и за промяната в ръководството на "Автомагистрали" ЕАД.

В петъчния парламентарен контрол са предвидени и въпроси към още 8 министри, сред които вътрешният, социалният, здравният, правосъдният и този на образованието.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде

    17 2 Отговор
    Няма ли да почнете да работите най после.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 123

    10 3 Отговор
    Това правителство кога работи? Или е в НС или е в Президенството,и вмесето да питат Василев и Петков каква ще бъде микро икономическата политика на Правителството те го питат националната политика за младежта и за язовир Огоста. В това НС , трябва да питат 80% професор, колко % е добрия материал?
  • 4 хаберих

    19 2 Отговор
    Когато човек с вратовръзка за 1000 евро ти обяснява, че можеш да живееш с 300 лева, спонтанно ти иде да му затегнеш вратовръзката!

    Коментиран от #5, #8, #11

  • 5 шегичка

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "хаберих":

    Ха-ха сигурно затова на снимката КирЕ е без вратовръзка.
  • 6 Пълни некадърници

    20 3 Отговор
    Нищо не става от това правителство! Направили някакъв тъп ковид план и нищо друго! Още не могат да направят бюджета от които зависи всичко в държавата! Само ваксини и сертификати са им в главата, а хората изнемогват с ниските доходи и високите сметки! Киро и останалите некадърници да си ходят като не могат да се справят със задълженията си!
  • 7 Zoro

    19 1 Отговор
    Само празни приказки,никакво развитие на България не се усеща, напротив,все повече затъваме. Всичко е безбожно скъпо,а заплатите като в африканските страни. Доживяхме и режим на тока в XXI век от немотия.
  • 8 Като

    3 10 Отговор

    До коментар #4 от "хаберих":

    докери ли да се облекат ? То и един Бойчо ходеше с раздърпани фанели , анчуг и по къси гащи се представи след "операцията" от менискус , а само лъжи и милиардни грабежи завеща !
  • 9 Янките ВЪН

    16 3 Отговор
    С идването на Новото правителство на Зомбито, България е вече окупирана страна. 6 месеца американски танкове ще газят нашата Родина без гаранция че ще си заминат. Испански самолети и курвети ще "присъстват" на българска територия не се знае колко време с цел да плашим гаргите оттатък Черно море. Правителство и Парламент с подвити опашки и не ясни перспективи за окупацията на държавата ни от чужди , главни американски войски . Продължаваме да обслужваме чужди нам интереси и да загиват български войни в мирно време. Това Правителство е неадекватно и не работи за благото на българското населени, то е чужда подлога на американския империализъм и военна индустрия.

    Коментиран от #18

  • 10 Да си направят

    11 2 Отговор
    Тестове преди това да не се карантинират отново
  • 11 123

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "хаберих":

    Тези започват с 4000 евро и продължават нагоре.По принцип менидърите са добре платени но и корпорациите изискват добри резулатати, дидивнти и възвращаемост на инвестицията.Но Българските управляващи за сега нищо не са направили освен да правят димна завеса пред народа и да им отклоняват вниманието с имитация на работа,оклеветяване на лични и политически врагове и изгонването им от работа, и много пропаганда за добре извършена работа и успехи.... каквито няма. Българската телевизия казва на Българите че много добре живеят откакто е дошло новото правителство , но празния хладилник им казва че са бедни и гладни.
  • 12 Така,така

    16 2 Отговор
    Единият нищо не прави,другият му помага,че и се отчитат.Абе лаф да става.
  • 13 Тия мошенници да кажат

    16 2 Отговор
    къде изхарчиха цели 9 милиарда лева само за месец декември?!? По непрозрачно харчене с министерски постановления никога не е имало, а за това същите тия крадци псуваха години наред Борисов! По-голям башибозук не ни е управлявал никога досега!
  • 14 НАП - С ПРОМЯНА

    15 0 Отговор
    --САМО ЧЕ НА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА !!! БОСА НА НАП, КОЙТО УЖ И ТОЙ Е ОТ ПРОМЯНАТА. НЕ ВЪРНА НА НАП ПАРИТЕ ,КОИТО ОКРАДЕ ОТ ДЪРЖАВАТА НИ И С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ДАВА И БОНУСИ ПО ПЕТ ШЕСТ ХИЛЯДИ. АСЕН ДНЕС ЩЕ СЕ ЧУДИ , КАК ДА ГО ЗАЩИТАВА В ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО СА ПРИЯТЕЛИ И ТОЙ ГО НАЗНАЧИ НА ТОЗИ ПОСТ.
    ЩЕ СЕ ПОВТОРЯ - КИРО НАГЛЕЦА - АСЕН ЛЪЖЕЦА И - СПЕЦА КРАДЕЦА
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ковидиотин

    12 2 Отговор
    Кире погледни си рейтинга нищо не е останало само въздух един як протест и си аут
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ердоган

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Янките ВЪН":

    Свиквайте по скоро, защото по лошо ще става. Един лидер трябва да гледа интересите на своята страна,а вие карате вашите лидери от чужбина и чакате да мислят за българските интереси
  • 19 67147

    4 5 Отговор
    Некадърниците и безделниците от настоящето НС ще имат питания / празно думство / към другите техни събратя само че от МС, а това което е важно за Българският народ ще стои и ще чака! Явно Боко Тиквата и ГЕРБ - рекетьори успяха да вкарат НС в безсмислени дебати и нищо правене. Какво стана с парите на 60 000 Български граждани от лихвоточките които Боко Тиквата и Влади Горанов откраднаха, къде е справедливостта, или който крал, крал сега е наш ред! Хората изпитват отвращение от вас, вижте цените какви нива стигнаха, вижте качеството на храните по магазините, пътищата ни какви са, сграден фонд, всичко е в разруха, а вас само кражбата и лъжите ви интересуват!
  • 20 Некой си

    11 1 Отговор
    А вчера мазен простокиро е назначил жената на къдравото еврейче на ВТОРА държавна длъжност.
    Промяна ли?
    Някой вярва ли все още на тези мошеници?
    Щели да борят корупцията!
    Като назначат родата си до девето коляно, че и нови министерства откриват, да има за всички!
  • 21 шт штш

    3 0 Отговор
    защо не е карантиниран парламента пак двойни стандарти а децата 1 да кихне аиде всичките удома
  • 22 ТаУмВзе

    3 0 Отговор
    Сеирчето в цирка зоопарк продължава с Пародия!
  • 23 Чочо

    6 0 Отговор
    НАБУТАХА ЖЕНАТА НА ЛОРЕР И В НАДЗОРА НА ЗДРАВНАТА КАСА! ПРЕД ШИРОКО ЗАТВОРЕНИТЕ ОЧИ НА ПРЕЗИДЕНТА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЙТО КИРЧОВЦИ НАХЛУХА И ОВЛАДЯХА ДЪРЖАВАТА НИ. ЕДИНСТВЕНАТА ДУМА ЗА ТЕЗИ Е „ОСТАВКА“!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове