Last news in Fakti

30 Януари, 2022 06:17 4 174 97

Евродипломати: В България действат прокремълски медии

  • дипломати-
  • медии-
  • русия-
  • украйна

Балтийските страни и Полша били най-засегнати от руската дезинформация за Украйна

Балтийските страни и Полша са най-засегнатите страни от Източна Европа от дезинформацията за Украйна, която идва от Русия, смятат дипломати от Съвета на Европейския съюз, предаде БНР.

Те обаче поясняват, че това не ги прави най-уязвими.

Дипломатите допълват, че в България също действат прокремълски медии като добре известната „Нюзфронт“, която има издание и на български език. От април 2021 г. тази медия е в санкционния списък на САЩ.

„Страните, където медиите са по-независими, са по-малко уязвими“, смятат те.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    128 19 Отговор
    Защо да не действат ,от прозападните медии и пропаганда вече нищо не чуваме .Досадни медии като конски мухи нахални.
  • 2 гадно

    136 13 Отговор
    Смешници не ни трябват медии за да се види кой ръчка укрите, то е очевадно .
  • 3 Източна ромелия

    137 15 Отговор
    Защо всички западни медий не пишат нищо за Канадския конвой протестиращ срещу ковида мерките

    Коментиран от #55

  • 4 123

    17 72 Отговор
    А тази на кое място е в списъка, или като е хибридна русо турецкая не влиза в списъка?
  • 5 Fury

    111 16 Отговор
    Значи може да поемаме пропаганда само от проамерикански настроени медии и това не е лошо но стане ли въпрос за Русия , многооолошоо. Ние дане сме тъпи,, същата работа като с ваксините става, питат ама вие защо те ни вярвате, ами много просто защото имаме очи и уши на които вярваме по вече и най важното имаме акъл.

    Коментиран от #11

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 веселяк

    100 9 Отговор
    "прокремълски медии като добре известната „Нюзфронт“. За първи път я чувам! Но ако е проруска-затваряне и работилите в нея в Белене! Само НАТОВ-ски медии, само НАТОВ-ско мислене, само НАТОВ-ска Кока кола! Ааааа демокрация ли сме или...?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 В услуга на малкия човек

    13 83 Отговор
    Освен медиите действат и ГРУ както и разни местни журналисти болшевики

    Коментиран от #84

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Просто Русия

    13 87 Отговор

    До коментар #5 от "Fury":

    Пронатовски и проамерикански медии няма бе драги. Не си чувал за Нюзфронт защото всички медии са руски. Те повтарят Кремъл преди да е казал нещо, защото Кремъл им е в главите. Както и на теб.

    Коментиран от #51, #95

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    51 13 Отговор
    САЩ да не се мешат във ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ на ДЪРЖАВИТЕ А факти бг СА най ЧЕСТНИЯ НЕЗАВИСИМ УЕБ САЙТ

    Коментиран от #16

  • 13 Абе

    84 10 Отговор
    какви "прокремълски медии" като 90% от медиите в родния ефир са проАмерикански ?!
  • 14 Сандо

    79 6 Отговор
    И какво му е лошото на прокремълските медии?Или вече ви пречи Истината?Гиди лъжци,лицемери и манипулатори,борци за "демокрация и свободно слово"!
  • 15 Gray Heron/ Сивата чапла

    71 6 Отговор
    Де ги тия проруски медии, че да почетем нещо различно.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 добро утро вие не спите бе

    25 3 Отговор
    Досадни като конски мухи
  • 18 Ясно като бял ден

    24 11 Отговор
    Факти са начело в списъка.

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Механик

    68 4 Отговор
    То, руските ясно ама имаме и про-сороски медии. Дойчвеле, например. Те са царе на дезинформацията.
    Та, тях какво ще ги правим?

    Коментиран от #94

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 dron

    9 63 Отговор
    Хибридните войни на путин омръзнаха на всички , но събитията около Украйна след 5 януари показаха,че
    играта може да се играе от двама. Сега кремльовци се усетиха ,че войната обикновено се води от две
    страни и взеха да плачат . Жалкото за обикновения руснак е ,че зануленият отдавна няма да го има ,но те
    ще продължават да сърбат кашите ,забъркани от него.

    Коментиран от #27, #29

  • 23 БОРУНА ЛОМ

    43 3 Отговор
    А ВАШАТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, КАКВО Я ПРАВИМ! И ПАРАЗИТЕН НАЧИН НА ЖИВОТ?
  • 24 Пич

    13 11 Отговор

    До коментар #19 от "факти":

    100 % си прав и затова съвсем скоро ще те изтрият модераторите. Изтритите надолу писаха същото.
  • 25 Читател

    50 3 Отговор
    "дезинформацията за Украйна, която идва от Русия"

    И господата ще ни уведомят ли каква точно "дезинформация" идва от Русия и каква точно "информация" идва от запада.

    Аз помня една напълно "достоверна" информация че Садам имал химическо оръжие - даже и едно шишенце ни показаха като доказателство. Помня също едни руски агенти които "доказано" бяха тровили наред и като доказателсво ги даваха да се разкарват в един хотел самостоятелно ама по едно и също време - ама те руските агенти ги могат тези неща. Абе все "достоверна" информация от запада и най-достоверната е от дойче веле.

    Коментиран от #65

  • 26 big

    44 8 Отговор
    Това са пълни глупости! Почти няма медия в България, която да не е анти руско насочена! Причините са прости: една значителна част от тях получават пари от държавата или чужди фондации, а останалите се финансират от едрия бизнес, който икономически не може да си позволи про руска насоченост. Всички тези медии изкривяват информацията или въобще я пренебрегват в удобна на кукловодите посока! Един пример: Украйна концентрира над 100000 войници по границата с Крим, ДНР и ЛНР, с тежко въоръжение и зачестили диверсионни операции в републиките. В същото време американци, британци и други усилено ги въоръжават в нарушение на хартата на ООН. Всичко това не се споменава от медиите ни, но в замяна на това отговора на Русия се представя едва ли не като начало на война и всички "анализатори" по тях говорят в тази насока и се създава напрежение! Почти никой от тях не казва, че Украйна не е нужна на Русия, тя не иска война, а най-важното - украинците няма да воюват с руснаците и сами ще се разправят с техните фашисти!

    Коментиран от #83

  • 27 Антитрол

    37 4 Отговор

    До коментар #22 от "dron":

    Така е "достоверната" информация от запада е че Путин ще напада и даже имаше съвсем "сигурни" дати а пък той не напада - това си е "хибридна война". Как така сте казали че ще напада а той се ослушва и нарочно ви прави мръсно като не напада - как няма да ви омръзне от неговите номера - ставате за смях на "руските тролове".
  • 28 Един Човек

    44 7 Отговор
    Българинът смята руснака за свой брат , и има безброй причини за това !! Ето това са пропуснали Америте когато са решили , че могат да ни промият мозъците с хибридната си война и медийната пропаганда ,заливайки ни с помия!!Ние просто не ги искаме ,и те немогат да променят това по никакъв начин!!Същото се отнася за почти всички страни от бившия соц-лагер!Ако се направи референдум ЗА или ПРОТИВ ЕС и НАТО,ще разберете какво искам да кажа!!Всичките ни управници от 2007 година насам, се управляват от американското посолство ..и това е абсолютен факт!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Смешници

    37 5 Отговор
    В България не е нужно да търсите виновници сред пресата,българския народ в голямата си част(около 75%)е на страната на Русия дори само защото са православни хриянски братя благодарение на които сме държава и хората които говорят глупости за тази част от историята да я четат задълбочено а не повърхностно.Дори да нямаш познания по геополитика,достатъчно е да знаеш само някой елементарни неща за да не бъдеш никога на страната на САЩ и на запада,с те са именно.Сравнявайки след ВСВ войните където са участвали двете държави(Русия има две,Афганистан и вътрешна с Чечня)американските са около 30.Държави в които е влезнала САЩ(малки и богати страни) сега са разрушени и бедни,самата Европа които са най верните васали на САЩ от богати и с глас в света,вече нито са богати нито имат глас в света.Всеки здраво мислещ човек по света знае че САЩ е държава която е свикнала да живее на гърба на държавите по света и световното зло която използва думата демокрация само за да ограбват богатството на тези малки и богати държави и ако някоя не се подчини се използват правилата на "демокрацията" наказания.Всичлп това се вижда по плюенето и пропагандата която водят западния свят и самата България(с малко изключения).Хубавото е че световното зло си отива и света ще стане много по хубаво място за живот.

    Коментиран от #33

  • 31 Смешници

    29 4 Отговор
    Имам един въпрос към всички журналисти и политици които са се продали на САЩ и запада и които не се спират в пропагандата и плюенето срещу Русия ш,а той е следния:Какво ще направите и къде ще избягате когато САЩ изостави Европа? И нали знаете че САЩ винаги предава съюзниците си(всъщност това се е случвало винаги сред големите) когато списъците които ще предаде САЩ на Русия и вашите имена лъснат там.Защото нали осъзнавате,че България има два пътя,единия с Европа другия с евразайския съюз,но ако изберат пътя на Европа ще ни натресат да плащаме тяхната задлъжнялост която е милиарди долари,а България не е способна да приеме това бреме.Така че желая късмет на всички продали се на САЩ и запада и ще дойде ден да дават отчет за взетите пари за плюенето срещу Русия,а всички знаем че Русия никога не прощава на предателите си,историята го е доказала.
  • 32 "Ти, като говориш.с.мен,

    35 3 Отговор
    ще мълчиш.".Мислех, че медиите трябва да информират, да отразяват различни гледни точки. Нали в спора се ражда истината! Да, ама не! "Всяка крива линия, успоредна на вашингтонската, е права линия."/перифразирам/
  • 33 лалячо

    6 32 Отговор

    До коментар #30 от "Смешници":

    Русия винаги е била против Голяма и Силна България и до ден днешен всячески работи против това

    Коментиран от #37, #38, #39

  • 34 А дубрутру

    5 26 Отговор
    Ние имахме 30 години про руски правителства, те само за медиите разбрали
  • 35 Тото 1 и Тото 2

    34 3 Отговор
    А забранено ли е да има мнения и медии , различни от НАТОВСКИТЕ и АМЕРИКАНСКИТЕ ? Това престъпление ли е ? Лошо ли е да мислиш различно от мисленето на НОВИТЕ ни първи ПРИЯТЕЛИ ?
  • 36 Йеронимус БОШ

    31 4 Отговор
    Действате като Гьобелс ли ? Да изкарвате Русия черна и лоша , а Запада - добър и бял ! Всичко черно-бяло ли е ? Или има и нюанси ?
  • 37 Отговор

    28 3 Отговор

    До коментар #33 от "лалячо":

    Чети независима история ,ако някой е виновен да сме малка е в проблема че след първата световна Русия излиза отслабена и се съгласява с австроунгария и англосаксите,Русия е искала една силна държава на балканите обща с включване на всички християни,много по добър вариант отколко да загубим територии,всичко друго което си чел са лъжи.Иди в Цари град ако въобще знаеш кой град е и там ще прочетеш достоверни документи още от турско,но вие западните тролове сте като македонските и не ви стиска да загубите 1-2 месеца да прочете достоверно документи от историята,по лесно е да плямпаш глупости.Остани със здраве и не се излагай по теми дето ти липсва основната част от познания.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Sieg

    27 4 Отговор

    До коментар #33 от "лалячо":

    Я кажи със САЩ или с Русия , България е имала повече самостоятелно въоражение и собствена армия???

    Коментиран от #40

  • 40 Я кажи, коя от двете страни

    21 5 Отговор

    До коментар #39 от "Sieg":

    Е бомбардирала повече Български градове. Преди да отговориш, добре порови нета, защото смята да те затрупам след това с факти и доказателства.

    Коментиран от #52

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ттт

    18 1 Отговор
    Ами ние преди години се борехме за свобода на словото и печата. За разлика от повечето европейци ние знаем, какво е да имаме право да слушаме само гласа на управляващите.
  • 43 Кресна

    29 3 Отговор
    Господа журналисти,запомнете едно нещо,здраво мислещия човек няма нужда от пропаганда и лъжи,той мисли.Самия факт господа журналисти ,че САЩ е сложила в санкционния списък една медия имаща различно мнение от нейното говори само за едно,че е държава с тоталитарно мисле не и демократична, вие друго обяснение можете ли дадете на следното:или си с мен или наказания?това е всичко друго което ви роди мозъка но не и демокрация.
  • 44 Защото е на m a i n a t a си

    6 1 Отговор
    и не ни интересува.
  • 45 A50

    20 2 Отговор
    Е па нали е демокрация и либерастия, ще си пишем и четем каквото искаме. Не ни трябва списък с одобрени медии, нали така соросоидчета.
  • 46 Sieg

    23 4 Отговор

    До коментар #41 от "Палячо":

    Къде видя глупости , самата истина! Не се засягай просто свали розовите очила. САЩ не мислят доброто на нито една страна.

    Коментиран от #50

  • 47 А50

    15 2 Отговор
    И благодаря за инфото, вече ще преглеждам и нюзфронт
  • 48 Народът е казал:

    19 2 Отговор
    От куха кратуна семе не ща. Така че европейските дУпеломати да си заврът "мнението", де слънце не огрява. Не ни трябват ни мненията им, ни ценностите им. Пренаситихме им се и видяхме до къде ни докараха.

    Коментиран от #53

  • 49 Сандо

    11 2 Отговор

    До коментар #19 от "факти":

    Ами отивай в Дневник,там винаги ще се намери място за още един правилно мислещ и политкоректно пишещ.
  • 50 Съжалявам

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "Sieg":

    Коментара ми беше До 33 и съм объркал.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Sieg

    24 3 Отговор

    До коментар #40 от "Я кажи, коя от двете страни":

    Русия ни е освободила , разбира се ,че за сметка на нещо , но Русия е взимала , Русия ни е давала също. Сащ нищо не са ни дали , абсолютно нищо! Пък и по ценности сме далеч от тях , език и култура. Сащ са за миш маш културата и още много неща от които да му се доповръща на човек. А ако гледаш само от интернет то значи си бая промит. Историята трябва да се помни , но ако изцяло си обсебен от нея то ако погледнеш сме заобиколени от вражески държави и омразата ще е преобладаваща. Помни историята си , но не живей в нея. Русия ни е по близка от Сащ във всяка гледна точка.

    Коментиран от #56, #59

  • 53 Ама от руснак

    3 8 Отговор

    До коментар #48 от "Народът е казал:":

    семе искаш. Прегаднял си даже

    Коментиран от #72

  • 54 Смешници

    23 3 Отговор
    Направих бърз преглед на сочения от САЩ и запада вестник и не видях нищо проруско,просто дават мнение на хора от САЩ и запада да изкажат мнението си.Сина на Рейгън казва че Байдън е вреден тип и той ли може да бъде обвинен че е прорус?хайде стига ставате жалко и смешни.
  • 55 09000

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Източна ромелия":

    3ащото ще съсипят бизнеса със ваксините ако дават протестиращи
  • 56 Недей ми обяснява глупости ти на мене

    7 30 Отговор

    До коментар #52 от "Sieg":

    Не те знам на колко години си, но в Селото на майката на баща ми(баба ми) ни разказваха като малки тайни, какво са правели руснаците като са минавали през района. Криели са животните в гората. Накити и всичко ценно са заравяли, а по младите жени и момичетата са ги криели в покривите или в сеното. Защото са преобръщали всичко и грабели. А жените изнасилвали. Ако някой мъж се противи да влязат в къщата му, го биели. Незнам каква история помниш ти, но като ти чета глупостите, имаш още мляко по устата. А може и да не е мляко.

    Коментиран от #58, #64, #66

  • 57 какой туй

    15 1 Отговор
    Нюзфронт туй да не е отечествен фронт да няма грешка в превода иначе знам за битивито новата Сашко ликогъзеца и други такива който са на заплата на америката за джендърите
  • 58 Смешник

    22 5 Отговор

    До коментар #56 от "Недей ми обяснява глупости ти на мене":

    Руснаците крали ягнета за да се наядат, САЩ ни краде златото което е в милиарди.Не е лесно да си облъчен.

    Коментиран от #62

  • 59 Русия, мойро момче не ни е освободила

    7 23 Отговор

    До коментар #52 от "Sieg":

    Ние сме били окупирани от турците много време. Руснаците просто са се усетили, че сме доходна дестинация и са дошли да набият турците и да вземат бизнеса. Даже са ни натоварили да платим сметката 10,5 милиона рубли, тогава равняващи се на 35.5 тона злато. Все едно един бандит да те рекетира в квартала, обаче да дойде по- голям бандит, да му избие зъбите и да почне той да те рекетира. Даже е искал от тебе да му помагаш да биете другия. Накрая те задължава даже да си му благодарен и да си платиш. Това е голямата картина разказана накратко.

    Коментиран от #60

  • 60 Ей смешник

    16 5 Отговор

    До коментар #59 от "Русия, мойро момче не ни е освободила":

    Ходи на преглед до като е време.

    Коментиран от #63

  • 61 Niki13

    9 1 Отговор
    голема статия, без имена, без примери, направо фейк
  • 62 Никой нищо не ти краде

    11 6 Отговор

    До коментар #58 от "Смешник":

    Алчните ни политици (бивши членове на БКП и ДС) направили перестройката и създали новата власт, като се пребоядисаха в различни цветове на дъгата, уж има т различни идеи, направиха това. Позволиха на всеки който иска да инвестира тук, да го направи в ущърб на държавните интереси или да приватизира за мижави пари заводи и фабрики, стига да им натъпче джобовете. И с концесиите е така. Не е луд който яде баницата. Пример ти давам. Влизаш в магазина и си приготвил 300 лева за телефон. Продавача обаче ти казва. Даваш сто и педесе. Педесе са за мене, обаче го пишем, че е мострения и е надран във фактурата, в която ще пише сто. Трябва да си луд за да откажеш. И всичко е законно, заради алчния ни продажник.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Дори златото което

    1 9 Отговор

    До коментар #56 от "Недей ми обяснява глупости ти на мене":

    иманярите намират в делви в горите, Е от избити семейства.
  • 65 Знаещ

    18 1 Отговор

    До коментар #25 от "Читател":

    Спомням си как по татово време "свободните демократични" медии - Свободна Европа, Дойче веле, Гласът на Америка и т.н. бълваха "достоверна и проверена" информация за атентата срещу папата и убийството на Г. Марков. Журналистката Клеар Стърлинг написа дори бестселър по извадки от доклади на ЦРУ. Толкова достоверни, че сам папата беше принуден да се извини на България...
  • 66 Sieg

    17 2 Отговор

    До коментар #56 от "Недей ми обяснява глупости ти на мене":

    Съжалявам за агнетата и сеното ви , възможно е да е има престъпници от всеки произход , но ако гледаш в перспектива ще видиш ,че Русия е по близка от сащ. Или ми казваш ,че негъра няма да ви вземе агнето? 😃
  • 67 Истината

    4 20 Отговор
    Повече от месец руската пета колона е мобилизирана да предизвиква антинатовска истерия и да налага фалшивите тези, че от България ще тръгне войната на НАТО срещу Русия. По същество участниците в тази хибридна война на Русия срещу България би трябвало да бъдат третирани като вражески диверсанти всяващи паника и разделение в обществото.
  • 68 Съгласен

    9 1 Отговор
    „Страните, където медиите са по-независими, са по-малко уязвими“, смятат те. НО има ли такива?
  • 69 Нейчо

    5 1 Отговор
    Пак ме изтриха. А не съм написал нищ обидно.

    Коментиран от #73

  • 70 Стефан Петров

    18 1 Отговор
    Пример за двуличие. Може да има расова, полова, религиозна и друга толерантност, мултикултурализъм, но проруски медии не може да има. Що са отнася до проамериканските те са достатъчно у нас. Вземете например БТВ, по която не съм гледал български или европейски филм, театър, социална реклама или друго предаване от ЕС. Какви медии ще има в една страна решава народа й, а не намиращата се в разруха САЩ.
  • 71 Sion

    12 1 Отговор
    А колко прокозяшки действат....
  • 72 Съдиш по себе си

    10 1 Отговор

    До коментар #53 от "Ама от руснак":

    сороспиецо.
  • 73 Сигурно е така,

    11 1 Отговор

    До коментар #69 от "Нейчо":

    но и на тях са сложени "червени линии", и ако ги пресекат, може да имат неприятности. Много НПОта следят за това и после се надига страшен вой. Не сме суверенна държава.
  • 74 Анонимен

    14 1 Отговор
    Не я знаех тази медия досега . Благодаря че ни осведомихте за да може да я четем . Мисля че освен соросоиди медии все пак трябва да има и някакви други .
  • 75 леворезбовите

    9 1 Отговор
    Аааа ,то пък неолиберални западняшки хич не действат.
  • 76 Нико

    6 14 Отговор
    Освен медии в България действат и добре организирана и платена престъпна група от тролове, съставена предимно от руски имигранти от Черноморието и платени български полезни идиоти, от типа на полезните идиоти , подсъдими за национално предателство-Малинов и военните шпионската група.Русофилистия до шия!!!

    Коментиран от #88

  • 77 НЯКОЙ

    5 0 Отговор
    Пропаганда за наивници!
  • 78 По-далеч от русия

    2 11 Отговор
    По-близо до цивилизацията.

    Коментиран от #96

  • 79 CL500

    6 1 Отговор
    Да... Защото са малко про-западните медии или те са ОК, но всичко останало е недопустимо. И за, каква дезинформация иде реч.... Гледаме простите факти - едните правят революции, сменят правителства, за да обградят врага отвсякъде, да разположат бази и ракети пред вратата му. А другия, как да реагира на това... Кой е агресорът? Нямаха ли споразумение за това, кой докъде може да си разпростира влиянието и оръжията? Кой не го спазва? Кой пробва същия сценарий и в Казахстан? Колко пъти Русия отвори война далеч на хил км от границите си, при все, че тя има огромни територии и почти всичко и е наблизо? Колко пъти САЩ се опитаха да донесат тази демокрация в бедна Африка? А там, за какви убийства, тероризъм, изнасилвания, деца-войници и т.н. иде реч.... Къде другаде е по-необходимо да се донесе благоденствието и демокрацията... В бяла държава с легитимно правителство, но с ресурси или стратегическо положение за обграждане на врага, надали..
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Мемфис

    0 4 Отговор
    Как не сте чували Нюзфронт бе, ами този сайт е неин филиал!
  • 82 Ебтер

    8 0 Отговор
    Ха ха-големи смешници!!! Значи медиите ако се финансират от Сорос или близки олигарси до хамериканците като нашите медии, те са толкова независими че нищо не зависи от тях, ...точно както и с държавите им е?!! Какви независими медии??? Трябва да бълваше глупости да поддържаш някакви измислени полове...да обичаш и тачиш масоните сатанисти и ...да употребяваш наркотици като Зеленски и компанията му!??? Ееех тогава си голям демократ, даже ако те демократизират и ...отзад, а това при тях е нормално, даже може да командват министерството на отбраната си, даже и цялото им НАТО!!! Само погледнете колко са жалки и ...самоунищожаващи се! Съвсем скоро ще дойде целия им сатанистка край, само стойте и гледайте!!! Няма дру начин!!! С всички ...чакаме и избрания, който сам не знае кой е докато висшите сили да му подскажат!!! А това трябва да е ...Махди-говорещия истината!!!
  • 83 Ебтер

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "big":

    Точно така мой човек? 100 процента си прав!!!

    Коментиран от #85

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 6 Отговор

    До коментар #83 от "Ебтер":

    Знаещ ли, че ТРИМА комунистически министър председатели на България са били полковници от Лубянка? Не е трудно да се досетиш, че руската агентура е проникнала до всички нива на обществото.
  • 86 Както в македония

    0 3 Отговор
    действат прокремълски-просръбски, аман там НЕ ги виждате, нещо, що ли, интереса е водещ, нали
  • 87 ганю

    4 0 Отговор
    В България демокрация няма нито свобода на словото
    всичко е корумпирано и се манипулира
    няма и пазарна икономика
    чужди стоки има ама къде са родните
    производството е унищожено и ток и материали скъпи
    а работи,печели и живей нормално
    затова са повечето на терминал 1 и 2
    така е от 30г "демокрация"
    и виновни все няма
  • 88 Отговорен

    4 0 Отговор

    До коментар #76 от "Нико":

    А платените натовски тролове от институтите на Сорос (ЦиРейУ) в България не са ли "полезни идиоти " ?
  • 89 Да бе да

    1 4 Отговор
    До като няма и един осъден за подклаждане но омраза и агресия така ще е !

    Русоробите са порода отглеждана по модела на еничарите от османлиите! Този малинов защо го бавят ?
    А копейкин , едно е да протестират, но когато атакуват Народното събрание ! Зъбките по асфалта !
    Отново протестите са ок , до момента в който влезеш там където не си канен

    Коментиран от #90

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Беге дипломат

    5 0 Отговор
    В България действат проканадски медии.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Моряка

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Механик":

    Ами българските проамерикански медии какво ще ги правим?Канал1,бтв,Нова,Европа?Ами продажните им водещи?
  • 95 Просто соросоид

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Просто Русия":

    с умопомрачителна "логика": "Не си чувал за Нюзфронт защото всички медии са руски.". Да, ама за "Факти" - сайт, който според цитираното "ум"озаключение също е руски, не само сме "чували", ами и чат-пат попрочитаме нещо извътре, включително и "блестящи" със "смисленост"та си коментари като твоя 11.
  • 96 Ъхъ,

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "По-далеч от русия":

    по-близо до циЛИвилизацията ...криворазбраната,😉...
  • 97 Все едно

    1 0 Отговор
    Да кажеш, че българското издание на Дойче Велле действа в България. САЩ воже да наложат санкции и на българските читатели, че не се поддават на евтина пропаганда и нагли лъжи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове