Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 21:10 3 920 96

Петко Георгиев: Правителството или да дисциплинира, или да смени министъра на отбраната

  • петко георгиев-
  • стефан янев-
  • правителство-
  • русия-
  • украйна

„Не е нормално пет дни след началото на войната министър от страна членка на НАТО да продължава да мънка и да защитава позицията на Путин затова, което става в Украйна“, категоричен е журналистът

Петко Георгиев: Правителството или да дисциплинира, или да смени министъра на отбраната - 1

Петко Георгиев е уважаван журналист и публицист. Той коментира темата за информационната война, която започна много преди войниците да влязат в градовете на Украйна.

Според Георгиев позицията на нашето правителство е правилна по отношение на втвърдяване на тона срещу действията на Владимир Путин, но смята, че кабинетът трябва да направи още две конкретни неща. Първото е "или да дисциплинира, или да смени министъра на отбраната".

„Не е нормално пет дни след началото на войната министър от страна членка на НАТО да продължава да мънка и да защитава позицията на Путин затова, което става в Украйна“, категоричен е журналистът.

"Ако в първите 24 часа от началото на войната можеше да става дума за гаф, макар че това е тежък гаф и трябваше да последва извинение и стъпка назад, това че той продължава да защитава тази позиция, вече звучи като политическа поръчка. Това е недопустимо", допълни Георгиев.

Второто, което той очаква от премиера, е - "да намери начин да се срещне с тримата ученици, които бяха арестувани и държани абсолютно противозаконно в полицията затова, че с флумастер бяха изписали върху паметника на Съветската армия "Спасете Украйна". 15-16-годишни деца без право да се обадят на майка си и на баща си, без право да поискат адвокат затова, че са изразили гражданска позиция. Ние имаме нужда от такива деца. Ние нямаме нужда от милиция. И наистина смятам, че ще е важен политически жест властта да намери тези хора и да им поднесе извиненията си. Това е абсолютно недопустимо поведение“.

Русия загуби гръмко информационната война, категоричен е Петко Георгиев. Най-големите съюзници се обърнаха срещу него, подчерта той и даде следните примери - Доналд Тръмп само за три дни обърна позицията си на 180 градуса; Милош Земан, президентът на Чехия, един от най-близките съюзници на Путин, излезе от болница и каза: „Лудият човек трябва да се изолира“. Виктор Орбан, също верен съюзник на Путин, зае осъдителна позиция; митрополит Онуфрий, който оглавява украинската православна църква под Московската патриаршия, е заявил, че войната повтаря греха на Каин, който е убил брат си от завист и тази война "не е оправдана нито от Бога, нито от хората".

Според журналиста Путин е повярвал на собствената си пропаганда и е нейна жертва. "Той наистина е вярвал, съдейки по това, което прави, че в Украйна управлява фашистка хунта. Той е вярвал, че ще го посрещнат с хляб и сол, те го посрещнаха с коктейли "Молотов".

Това е човек, който няма да се поколебае да използва пръв ядрено оръжие, смята Георгиев. Това е заплаха на човек, който усеща безсилието, допълва той.

Путин ще влезе в историята като диктатор с окървавени ръце, а не като обединител на руското, каза още Петко Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 86 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 777

    145 13 Отговор
    КЪВ Е ТОЯ БОЛЕН МОЗЪК

    Коментиран от #3, #4, #52

  • 2 Колко получават

    134 11 Отговор
    медиите за антируската пропаганда?

    Коментиран от #25

  • 3 гъгъгъ

    114 10 Отговор

    До коментар #1 от "777":

    Поредното комуне, искащо дисциплиниране, уволнение за изказано мнение. Свобода на словото. Негодник.

    Коментиран от #7, #20

  • 4 Плащат му в

    97 6 Отговор

    До коментар #1 от "777":

    Шекели! Трябва да плюе срещу българите 😇

    Коментиран от #10

  • 5 Кики

    111 6 Отговор
    Откъде извадихте и тая торба с л @ йна
  • 6 BOBO

    69 4 Отговор
    ВСЕКИ КОИТО ГОВОРИ ГЛУПОСТИ Е УВАЖАВАНОТ ВАС

    Коментиран от #87

  • 7 Петко

    51 4 Отговор

    До коментар #3 от "гъгъгъ":

    ... в от вашите!!! Политически неориентиран, но лае!!!
  • 8 Да,бе

    81 1 Отговор
    Но иначе джурналистчетата могат да манипулират и да са платено пристрастни!Пък накрая и ще реват на гроба на България,нищо че са участвали в убийството.За пари...

    Коментиран от #71

  • 9 За 1% нагоре

    65 0 Отговор
    социологическите агенции са получавали 100000 лева. При медиите трябва да е подобно.
  • 10 777

    35 0 Отговор

    До коментар #4 от "Плащат му в":

    НЕ ГО ПОЗНАВАМ И НА МЕН ПЛАЩАТ В ШЕКЕЛИ

    Коментиран от #70

  • 11 пешо средния

    67 5 Отговор
    Путин слага край на глобализацията и световната кражба.
  • 12 Петко,

    93 5 Отговор
    като гледам операцията в Украйна, виждам, че имат клоун за президент, украинска армия няма, а само доброволци, млади мъже, които не знаят какво е оръжие, и сега ЕС ще им пращаме оръжия. Те ще се избият помежду си. А министърът е достоен човек, има познания за военните дела, за разлика от журналисти и философи, които си правите собствени анализи, без познания. Скрийте се, че сте смешни.
  • 13 Петьо Петров

    49 2 Отговор
    Не знам дали е болен мозък,но след действията на послушна Европа,едва ли ще има кой да го съди за делата му....или за това,че, защитава границите си.
  • 14 всичко завършило до 1995 година

    3 42 Отговор
    вън от армията !
  • 15 Перо

    79 3 Отговор
    Кскъв е тоя “,журналист”, най-прост джендър и зомбиран соросист. Долнопробен пропагандатор! После се чудим защо сме на 112-то място по свобода на словото,ами чичко Шорош ги е закрепостил всички измислени “журналисти”! ако си мисли,че по този начин ще направи кариера,много се лъже! Хората познават историята на конфликта,започващ с държавен преврат,през 2014 г.
  • 16 гост5

    51 2 Отговор
    колко са смешни тези лизачи
  • 17 Петко

    73 4 Отговор
    Петко кои си ти? Нопудрен трол! Ако бьлгарските генерали бяха в цялата ни история от 1878 г бяха като Ген. ЯНЕВ територията на Бьлгария щеше да е два пьти по голяма заедно с Македония! Заради ястреби като теб петко плащаме репарации след двете световни войни!

    Коментиран от #73

  • 18 Не може ли??

    59 4 Отговор
    Министъра на отбраната да смени ПРАВИТЕЛСТВО??? Какво ще кажете господин П. Георгиев
  • 19 ганев

    39 3 Отговор
    ПЕТЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛ ЖУРНАЛИСТ ДО 2018 КОПАЕШЕ КАНАЛИ С БРАТЯТА РОМИ И ВЕЧЕРТА ФИРКАХА ЗДРАВО ТАКА ЧЕ ТОЗИ не ПРОПАДНАЛ ДА НЕ МИ ДАВА А К Ъ Л
  • 20 РЕАЛИСТ

    21 12 Отговор

    До коментар #3 от "гъгъгъ":

    Абе вие се побъркахте бе. На собствените си соросоидни диванета взехте да лепите етикет" комунист" Ти знаеш ли го тоя какъв журналист е и въобще прочете ли статията. Пък и плюсове ти слагат.
  • 21 Комон Сенс

    38 2 Отговор
    Какво толкова страшно нещо е казал или направил министъра?

    На негово място щях да се изразя по друг начин. Но ако зпаочнем да се нахвърляме на всеки за нюанс недостатъчно голям вербален ентусиазъм по отношение на правата паритйна линия, знаем много добре до какво ще доведе това.

    Неокомсомолците да си сядат на трибуквията!
    Едно нещо постигнахме за 30 години - свобода на мисълта и изразяването, не бива да го губим, защото инак ще се върбем в изходна поизижция, но с 50% по-малко население и незнайно колко по-слаба армия и по-слабо производство.

    Запазете хладнокръвие и дръжте сметка за важните неща, не за една или друга дума.
  • 22 Аре у лево

    41 1 Отговор
    Всеки соросоид смята, че трябва да се изходи на улицата
  • 23 бтр

    63 3 Отговор
    Дръж се Янев , не им отстъпвай , надеждата ни е в теб ! Дано военните те подкрепят и са вярни на народа , а не на политиците .
  • 24 айде

    38 3 Отговор
    Гербаджийски брътвежи с цел охулване и интриги.
    Интиганта с интелигентна физиономия пак си е интригант.


    А българското правителство каза, направи и заяви достатъчно ясна прозапдна позиция.
  • 25 ШиШиШиШи

    26 3 Отговор

    До коментар #2 от "Колко получават":

    Получават прекалено много. Виновни са избиралите, че избират нищожества, които им плащат
  • 26 Абсурдистан

    4 45 Отговор
    Пратете Янев там, където са го вербували. Тоя некъдърник и на тях не е нужен!

    Коментиран от #27

  • 27 КУмЧО

    24 1 Отговор

    До коментар #26 от "Абсурдистан":

    СВИКВАЙ ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ☭ ТУЛУМ, ПОЖАРНИКАРa "БУДА"-ла ☭ И ГЕШЕВ КАСКЕТА ИЗТЕКОХА В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ФЕНОВЕ СИ.... И БОКО ТИКВАТА ОТ ТУК НАТАТЪК ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ САМО ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ ИЛИ ОТ „ОФИСА“ НА БАЙ СТАВРИ............МУ-ХА-ХА 😝
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Панда

    43 4 Отговор
    Тоя па къф е , Янев е най-адекватния в ситуацията до седмица войната ще свърши но ние трябва за газ да се пазарим тогава да пратят Христо Иванов на преговори.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Българин

    4 32 Отговор
    Много преди Роскомнадзор да забрани на руските медии да използват думата "война" при отразяване на новини от Украйна националният предател Янев обосновка, че "война" не бил правилният термин за описване на войната в Украйна.
  • 33 мисирка ли е

    19 2 Отговор
    хахаха, къв е тоя

    Коментиран от #82

  • 34 БПФ

    38 2 Отговор
    Уважавания журналист май забравя как "демократичните власти" в украйна тероризират бесарабските българи и ги лишават от човешки права? Русия загуби не информационната, а ПРОПАГАНДНАТА ВОЙНА !!!!
  • 35 ХХХХХХХ

    35 2 Отговор
    Омръзна ми мишки да казват че трябва да воюваме. Или да отиват те и децата им или да млъкват.
  • 36 WhiteNoise

    16 2 Отговор
    в интерес на истината тоя ми е напълно непознат. има си позиция човека и уважавам мнението му. както и на ремонтната бригада на бдж с своге примерно :)
  • 37 Дернев

    26 2 Отговор
    Не военния министър, а МП трябяа да се смени.

    Коментиран от #67

  • 38 Животновъд

    5 26 Отговор
    Лекувам русофили от бяс и истерия. За пенсионери безплатно. Лечението се прилага само с руски лекарства. Гарантирани резултати!
  • 39 :))

    27 2 Отговор
    "....Петко Георгиев е уважаван журналист и публицист. Той коментира темата за ..."//Ученическият му прякор в 21воЕСПУ беше " бай Петко Дръвника"! :))...пасваше :)

    Коментиран от #41

  • 40 Подкрепяш Русия

    6 28 Отговор
    Подкрепяш убийството на украински деца. За 4 дни 16 деца са жертва на руските убийци!

    Коментиран от #47

  • 41 WhiteNoise

    8 0 Отговор

    До коментар #39 от ":))":

    недей да издаваш от кухнята.. са ще кажат за некой политик ква е мърша бил в даскало и университета.
    аз за тия дето знам и съм учил с тях за добро или лошо.. не коментирам
  • 42 Васил

    5 29 Отговор
    Ако има малко мозък този министър сам ще си подаде оставката това е голям резил.

    Коментиран от #85, #88

  • 43 Ти пък къв

    13 0 Отговор
    Си бе леш..р
  • 44 Лягай

    31 4 Отговор
    Къв е тоя оръфляк, бе? Стига с тия амврикански опорки за горката Украйна! Къде бяхте да съчувствате на жителите на Донбас, дремеше ви на дръндера, нали? Заслужили са си боя хохолите.
  • 45 Пивко

    2 21 Отговор
    Дамаджаната и летецът да се извинят на децата и родителите им
  • 46 Сатана

    32 2 Отговор
    Никога досега не бях чувал за лицето Петко Геориев.Не разбирам едно,как за 30 години превърнаха Българите в безмозъчни твари?Да проповядваш омраза към други човеци и народи ,да съдиш ,да заклеймяваш ,да внушаваш на другите омраза към ближния си е варварско,скотско ,психопатична социопатия.Кой си ти бе? Нищожество!Ти ли ще съдиш човеците за техните дела на Божията Земя?
    Хора,опомнете се докато не е късно.Не губете своя разум.Без него сме животни ,долни твари като този…….нещастник.
  • 47 А колите

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "Подкрепяш Русия":

    Броиш ли ги
  • 48 искаш ли да ме дисциплинираш

    11 0 Отговор
    Трябва да се учат от него , бе отворко .
  • 49 Тоя заформен

    27 1 Отговор
    Алклхолик с тая подпухнала физиономия що му отразявате мнението.Ама че бок..к
  • 50 И. Иванов

    25 0 Отговор
    А тоя уважаван журналист чу ли какво каза Монката Паси?!
    След Украйна руснаците идват за България!
    Въпросът е дали първо ще дойдат, или първо ще ни изпържат и просто да се настанят?!
    Румънците май са по-схватливи от нас - трайкат си!?
  • 51 Що не рееахте

    25 2 Отговор
    Толкова през 1999-та г.когато краеарите сринаха СЪРБИЯ
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Русия лъже по-малко

    2 10 Отговор
    Затова губи информационната война. Друг е въпросът, че истината също загуби войната.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Тва келеме

    24 0 Отговор
    Уважаван ли? Кой го е уважил и къде тоя продажник?
  • 56 Сорос ага

    27 0 Отговор
    Не журналист, а хранилковец. Бъдете коректни. Разсъжденията му като за 8 клас. Примитивно поведение

    Коментиран от #96

  • 57 Romero

    3 25 Отговор
    Сега е момента за импийчмънт на Радев!Доказа се ,че не е обединител на нацията,а защитава и чужд интерес!Целия свят го разбра,че иска с несъществуващ батальон да брани България!
  • 58 реплика

    20 1 Отговор
    ти пък какво рабираш от военни работи друго си беше казваш каракачан свинчето дето не е ходил войник и дето окраде армията
  • 59 Nemess

    32 1 Отговор
    Слушай бе Петко ти глупак ли си??? АЗ заставам зад министъра на вината прав е явно знае повече от теб а ти си малоумник които живее ден за ден и не знае нищо от близкото минало. Господин малоумник (Петко) ти знаеш ли че при посещението на онава посмешище което е най слабия президент на България за всички времена оня Пинокио роската през 2014 година в Украйна същите тези украинци и гориха 14 Български знамена и линчуваха българи??? Знаеш ли го това??? Аиде като не си знаеш урока да не вдигаш ръка. Има Интернет прочети малко бе човек не лъскай бастуна на господаря си само. Аз неизкам Урки тук те се подиграха с знамето ни не ги изкам имам някакво достойнство за разлика от теб. Не мога да помагам на някой който се е подигравал със знамето ми. От де да знам че няма да помогна на някой които е палил наши знамена????

    Коментиран от #63

  • 60 Въпрос

    26 2 Отговор
    Поредния лзач на америламските zadnichi!
    Какъв си ти идиот а да искаш оставка на единствения нормален човек в това башибозукско правителство?
  • 61 23423

    24 2 Отговор
    Петко Георгиев е всеизвестен отявлен фашага още от времето на филчо.
  • 62 А спрете се малко

    24 2 Отговор
    Какво да направи военния министър, да обяви война на Русия ли? Не се правете на по-вярващи от папата.
  • 63 Nemess

    17 0 Отговор

    До коментар #59 от "Nemess":

    Именно вие журналистите скрихте и не по казахте това извръщение. Сега се правите че не помните и незнаете. Аз бях тогава в чужбина и чуждите медии го отразиха. И ти си ми бил журналист колкото аз съм Юрий гагарин🤣🤣🤣
  • 64 Петко

    16 1 Отговор
    уважаван журналист?

    Коментиран от #66

  • 65 той се е клел в бкп

    3 21 Отговор
    как да дисциплинираш генерал с комунистическо личностово разстройство
  • 66 Nemess

    8 0 Отговор

    До коментар #64 от "Петко":

    А аз съм многоуважавания Джо Байдън😂😂😂
  • 67 Стенли

    15 2 Отговор

    До коментар #37 от "Дернев":

    Правилно единствено Янев дето става
  • 68 Баба Пена

    22 1 Отговор
    Брех, бреех! Барабар Петко с мъжете. Какво искаш бе Петко? Министъра да обяви война на Русия ли? Ти гледай, какво ще стане с нашите санкции до седмица -две. Колко ще хвръкнат горивата и цените покрай тях. Гледаш го здрав - прав човек, а болен. Пък външно не му личи. Не знам защо, всички се юрнаха да защитават бандеровци, а колко народ погубиха тия не ги интересува .

    Коментиран от #69

  • 69 Дядо Петко

    16 0 Отговор

    До коментар #68 от "Баба Пена":

    Пеноооо, като хвръкнат още цените, ще хвръкне и правителството. То рекохме, че тия по-младите ще са по-умни, а то........... Еееех, та не случихме на управници, които да милеят за България ...................Загиваме Пеноооо, отива си България.
  • 70 Гаранция..

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "777":

    Ще ти дадат фалшиви шекели 🤣
  • 71 Моряка

    19 1 Отговор

    До коментар #8 от "Да,бе":

    Много дребна риба е този шебек,за да сменя не кого да е,а Янев.Но за подстрекател става.Големи боклуци се навъдиха в тази малка територия,бе братко.
  • 72 Селянин

    17 0 Отговор
    Голямото на Петко Георгиев е злобата.той винаги е изкарвал хляба си от злобата като професия.точно затова никога няма да вкусиш от удоволствието да бъдеш някакъв фактор.огледай се за да се видите кои сте тези мишоци които за 5лв. Ще продадете и най милото си.
  • 73 Моряка,продължение.

    15 0 Отговор

    До коментар #17 от "Петко":

    Гъзаря,като е журналист,мисли че разбира от всичсчко.Като цяла глутница военни министри през последните 30 години- от парвенюто Луджев до земеделската присадка Ненчев,все експерти,дослужили най вече но турудуаци.
  • 74 Чуй Човека

    21 0 Отговор
    "България няма нужда да демонстрира проруска, проамериканска или проевропейска позиция. България трябва и според мен е длъжна да демонстрира позиция в защита на националните си интереси. Длъжна е да защити правата на своите граждани, да гарантира тяхната сигурност и спокойствие, просперитета на българската държава."
    Стефан Янев.
  • 75 Зрител

    19 0 Отговор
    Нашите медии последните дни се надпреварват коя ще докара по откачен малоумник за събеседник
  • 76 Потребител

    16 1 Отговор
    Всички които дават акъл да да ни вкарат във военен конфликт, като този Петко и други продажници, да си събират багажа и да заминават да се бият, аз не искам заради такива гадове да страдат хората и странат
  • 77 Хахаха

    13 1 Отговор
    Започна линчуване, заклеймяване и ксенофобско преследване на несъгласните. И всичко под маската на демократичните цености.
  • 78 ДДТ

    11 0 Отговор
    Генерал Колин Пауъл - ""Единствените хора, които не не желаят война, са военните. Защото само те знаят как мирише смъртта".
  • 79 Ned

    12 0 Отговор
    Петко некадърнико от над 20 години те гледам и слушам какви плещиш. Кой си ти, който да иска оставката на единственият адекватен министър в правителството. Като такива като тебе два пъти върнахте Борисов на влас и стигнахме до това положение на последно място по всички показатели не само в цяла ЕВРОПА в това число и свободата на словото.
  • 80 реплика

    11 1 Отговор
    ти петко нищо не разбираш от военни работи или казваш друго си беше шкембе войводата дето не е ходил войник и окраде армията
  • 81 Румпелщилцхен

    9 0 Отговор
    Уважаван уважаван колко да е уважаван? Дебил попил прозападна пропаганда. Личи си, че човека не е в час.
  • 82 кочо

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "мисирка ли е":

    "хахаха, къв е тоя?"
    Рубладжия на заплата в страна от НАТО.
  • 83 АНТИКОМУНИСТ

    2 2 Отговор
    Н€ МОЖ€,КОМУНИ$ТИТ€ $А НА ВЛА$Т!!!
  • 84 Тъмен субект

    5 0 Отговор
    Това което става в Украйна има дълга история. То не започва сега ей така просто. И това, че сме натовска страна не значи, че винаги когато някъде има конфликт ние трябва да участваме ентусиазирано. Не се и съмнявайти, че всичкити ни съюзници биха ни пожертвали, ако така им е изгодно.
  • 85 Пеперуда

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Васил":

    И ти нарамваш автомата и в Украйна да си защитаваш позизията.
  • 86 резервист

    5 0 Отговор
    Браво! Много професионално, много точно ... и безкрайно глупаво! Петко, братко! Освен пишещ, трябва да си и четящ брат. Прочети биографията на ген. Янев и ще разбереш че той познава много добре структурите и кухнята на НАТО. Това му дава основание да формулира правилно позицията си. Времето на "Кой не скача е червен" мина отдавна! Колкото до изразяването на гражданска позиция чрез оскверняване на паметници, това изобщо не е правилно. Демокрацията няма нищо общо с вандализма.
  • 87 изрод от ГЕРБ

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "BOBO":

    ДО СЕГА НЕ СЪМ СРЕЩНАЛ НОРМАЛЕН,КОЙТО ДА НЕ Е РУСОФОБ
  • 88 И ОТНОВО

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "Васил":

    Той има много мозък,затова не я подава!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ЯВНО ПЕТКО ВЕЧЕ Е ДИСЦИПЛИНИРАН С ПАЧКИ

    4 0 Отговор
    ЕГАТИ ПРЕДАТЕЛЯ ПРОС!
  • 91 старецът и реката

    2 0 Отговор
    Петрее, грабвай пушката и бегай у Украйна, там свормират чуждестранен батальон.
  • 92 tomito

    3 1 Отговор
    Трябват ни послушни министри тип калинки Тиквата 12 години ни го демонстрира.А не генерали с топки, това не е атлантическо.Най -добре е Пасито да го сложим и да знаем ,че сме ударили дъното от всякъде
  • 93 Факти

    1 0 Отговор
    Как до 2014 двете държави си живееха нормално и без никакви ексцесии.И тогава се случи преврата в Украйна/самите американци казаха че им е струвал 5 милиарда /. Изпълзяха някакви абсолютни нацисти от Десен сектор , Тимошенко призова да се ликвидират руснаците Управляващата дотогава партия беше ликвидирана.Хората от изток , които са основно руснаци се вдигнаха на бунт за да се защитят.Путин използва момента и си прибра Крим.Иначе там сега щяха да са натовски кораби.В безсилието си бандеровците изгориха живи около 50 човека в Одеса пред погледа на полицията, станала съучастник на геноцида.Забраниха ползването на руския език ,който е масово използван в Украйна.И започнаха да дрънкат оръжие.Русия просто няма как да допусне на украинска територия да се разположат оръжия на НАТО , което директно заплашва съществуването и.Още по вече , че веднъж я излъгаха , че няма да се разширяват.Избора за жалост е един-ликвидиране на Украйна.И за това са си виновни самите украински ръководители-опънаха ластика повече и той се скъса.Жалкото е че сметката ще плати народа на Украйна, голямата част от който няма никакво участие в идиотщините на върхушката си.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Писна ми от дърдорковци!

    1 0 Отговор
    Този Петко Георгиев ходил ли е в казарма или само е говорил глупости по ъглите на спирките и в кварталното кафене? Какво бил казал военният министър! А бе Петко, важното е КАКВО ПРАВИ този министър! Той и затова е СИЛОВ МИНИСТЪР!
  • 96 Ти знаеш ли кой е Петко нахлебника?

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Сорос ага":

    Казва се НАХЛЕБНИК, ПРИСЛАМЧЕН КЪМ СОФРАТА!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове