4 Март, 2022 08:42 2 672 26

Мартин Димитров: Хората забравиха КТБ

  • мартин димитров-
  • ктб-
  • дело

Позиция на депутат

Мартин Димитров: Хората забравиха КТБ - 1
Снимка: БГНЕС

Темата за КТБ си заминава, забравя се и никой не я коментира. Има въпроси, на които никога не е отговаряно. Това заяви депутатът от Демократична България Мартин Димитров пред БНТ за възложения одит на Сметната палата на Фонда за гарантиране на влоговете.

По темата КТБ нищо не беше сериозно направено през годините, а времето си минава. Сега ни се иска да бъде направен одит на Фонда за гарантиране на влоговете, който да покаже в процедурата по несъстоятелност дали е защитен интересът на държавата и на кредиторите, коментира Димитров.

Той увери, че ако не се получи одитът, ще се търсят и други варианти. Мартин Димитров обаче се надява още през настоящата година да има резултат от Сметната палата за одита.

Димитров отбеляза, че първият голям въпрос е, че при подобни казуси, обикновено се правят международни изследвания от специализирани компании, които преследват пътя на парите и се вижда кои са виновните лица.

По отношение на енергийната криза с цената на тока и газа, Димитров призова да се види първо по-голямата картина и проблемът с газа. Това, което може да се направи е да се изгради лятото на тази година газовата връзка с Гърция, каза Димитров.

Според него ще бъдат взети мерки, за да бъдат овладени ценовите равнища на тока, парното и газа. Добрият вариант не е да се удължава мораториумът, а да се вземат правилните икономически мерки, каза още Мартин Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наистина

    23 0 Отговор
    Много работи забравиха !
  • 2 chi

    23 2 Отговор
    Управляващите забравиха, не хората!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да де

    23 1 Отговор
    Ама Пеевски, Барека, Блъсков и тем подобни айдуци не са я забравили. Как иначе щяха да станат милионери?...
  • 5 koko

    22 2 Отговор
    А Костов забравиха ли? А Виденов? А другите фалирали банки?
  • 6 Също

    10 13 Отговор
    Забравиха ,че сте в коалиция с руската колона в България...срам.Питай Корни Импекса, за новото и име Корни лукойла....
  • 7 Българка

    24 2 Отговор
    Нищо не е забравено и никой престъпник не е забравен. Но докато Гешев не бъде отстранен нито КТБ, нито Барселонагейт, нито националното предателство и кражба за руските тръби и скритата газова карта, нито Осемте джуджета, нито взривовете във военните ни заводи, нито отравянето на Гебрев, нито "Ало Ваньо", нито грабежите в Булгартабак, нито превземането на държавна земя в Росенец от Доган, нито пачките и кюлчетата,.......нито още много............няма да се разследват , да има осъдени и поне част от ограбеното конфисккувано
  • 8 Европа

    15 3 Отговор
    Това е целта кражбите да се заметат. КЪДЕ СА НОВИТЕ ЗАКОНИ. КИРИЛ ПЕТКОВ да не се заблуждава, че снежните топки са само от Възраждане. Мнението повсеместно е недоволство от,, ВЕЛИКИТЕ АНАЛИЗИ,, ЛИПСВАТ ДЕЙСТВИЯ
  • 9 претоплена манджа

    8 4 Отговор
    слушах го този мартинчо. той е в управлението, но все още "зададох въпросче". той все още си пита и разпитва. но никой не му обръща внимание... какъв смисъл има такива да управляват аз питам? ясно като бял ден е, че тези абсолютно нищо не правят.
  • 10 КТБ беше

    9 1 Отговор
    Окрадена от ДПС
  • 11 ВСИЧКО СИ Е КАКТО СИ БЕШЕ

    9 1 Отговор
    БОЙКО СИ Е НА ВЛАСТ НО Е В ЗАЙЧАРНИКА !НИЩО НЕ Е МРЪДНАЛО НА ЙОТА ! ИМА САМО ЛЕКА ПОДМЯНА И ТОВА Е !
  • 12 Защото Рашков се занимава с глупости

    7 1 Отговор
    Вместо да удари по масата и да просне няколко хиляди феодали, олигарси и политициноъ последните 30 години.
  • 13 Майк Алън Патън

    9 0 Отговор
    Най-големият печеливш от КТБ излезе Пеевски , който спаси кредитите си от над 200 000 000 , взети от банката. Като реше , че не му се връщат , създаде и раздуха скандала с Василев и уби банката , чрез психоза във вестници и прокуратура. А хората около Бойко допълнително се облажиха , за капак на всичко. А сега - все едно нищо не е било ! ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ БОЙКОВЦИ !
  • 14 Некой си

    12 0 Отговор
    МаЛтине, питай си коалиционния партньор простокиро защо дума не обелва за КТБ!
    Не ни се жалвай у фейса!

    Коментиран от #15

  • 15 Лост

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "Некой си":

    Да си попита и И. Костов как си прибра парите от КТБ.
  • 16 тоз и той

    5 1 Отговор
    абе те хората забравиха кой ни е освободил от турско и как се живее когато има държава той за едно КТБ се разтревожил…
  • 17 кочо

    3 2 Отговор
    Мартине неграмотно ,ти остави ,че забравихте ктб ,но забравихте и гешката .Имитирахте едно искане до всс за освобождаване на гешев и ще чакате да се произнесе когато си реши всс това го казва вашето недоразумение йорданова
  • 18 SDEЧЕВ

    2 1 Отговор
    ЗАБРАВИХА КТБ,НО НЕ ЗАБРАВИХА ЧЕ ДБ МИНА ОТ СТРАНАТА НА БСП. ВИВА СДС
  • 19 Димана

    0 0 Отговор
    "Има въпроси, на които никога не е отговаряно" - един от тях е защо е толкова трудно да се върне Цветан Василев и да отговаря пред съд???

    Коментиран от #20

  • 20 чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Димана":

    НЯМА ДА ГО ВЪРНАТ ЗАЩОТО ЩЕ ЛЪСНАТ ДАЛВЕРИТЕ НА СДС
  • 21 ВРАГ НА НАРОДА

    1 0 Отговор
    А ХОРАТА ЗНАЯТ ЛИ КАК $€ $ПОН$ОРИРА "ИПИ" -"ин$титута" по пазарна икономикЪ !?!?!?

    мартин димитров € ЛЮБИМИЯТ МИ "българ$ки" И Д И О Т и €н€рги€н "€к$п€рт",
    гамизOFF го по$тавям на ПОЧ€ТНОТО 2-ро МЯ$ТО И д€лянчо добр€в € ТР€ТИ!!!

    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ таквиз €к$п€рти!!!
  • 22 Театър

    0 0 Отговор
    Мартинчо що не вземе да се скрие някъде ... разбрахме отдавна, че е компетентен да се занимава с такива въпроси, а за КТБ и откраднатите пари на хората от там пък съвсем ...
  • 23 Велина

    0 0 Отговор
    Забравиха и голямата кражба се потули. Василев не е подведен под отговорност толкова години по-късно. Пълно безумие.
  • 24 Петър

    1 0 Отговор
    Цветан Василев, който избяга с 2 милиарда, точно на това се надява, на късата памет на хората!
  • 25 Няма

    1 0 Отговор
    Да забравим че,СДС умишлено фалирахте фабриките и ги раздадохте на свои хора.Кризата 97год.също вие е предизвикахте като плащате на шепа разбойници да викат който не скача е червен.Употребихте народа,нямате срам ......!!!
  • 26 Иванов

    1 0 Отговор
    Ех, този говорител на фараон Цветан Василев - Мартин Димитров! Не е забравил откъде е взел парици и трябва нещо да направи, за да не ги връща към Цветан Василев!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове