8 Март, 2022 16:26 19 340 210

Атлантическият съвет до премиера: Незабавно отнемете СОК "Камчия" в полза на държавата

  • сок камчия-
  • русия-
  • атлантически съвет-
  • кирил петков

Отворено писмо на Атлантическия съвет:

Атлантическият съвет до премиера: Незабавно отнемете СОК "Камчия" в полза на държавата - 1
Снимка: СОК Камчия

Уважаеми г-н Петков,

Русия обяви България за вражеска държава. За Русия България е враг откакто съществуваме, но вече Путин го обяви и официално. Това ние, членовете и последователите на Атлантическия съвет на България, за разлика от много други, го знаем отдавна и неуморно от години го правим достояние на българския народ и на българските правителства.

Преди повече от две години, на 30.12.2019 г., отправихме призив към правителството на Бойко Борисов, за поставяне под български контрол на фактически руските анклави на българското Черноморие - базата на „Лукойл“ в Росенец и Санаторно-оздравителния комплекс "КАМЧИЯ".

Предупреждавахме за внедрените във Варна, Поморие, Бургас и Св. Влас руски военни лица, специализирани за диверсионни операции зад граница и прикрити като "постоянно пребиваващи в страната". Предупреждавахме и че България продължава да бъде под тежка руска енергийна зависимост, въпреки че има алтернатива. Предлагахме решения.

Предупреждавахме, че в държавното и политическо управление на страната налагат позициите си руски агенти на влияние и откровени шпиони, стремящи се да превърнат България във васал на Русия.

Това състояние на управлението на държавата, в днешните условия на разпалената от Русия агресивна, варварска война против свободна и независима Украйна и в условията на крайно изострената хибридна война срещу България, срещу Европейския съюз и срещу НАТО, е недопустимо и вече е нетърпимо!

Време е за незабавни действия на българското правителство и парламент за прекратяване на всички зависимости на българската държава от Кремъл!

Войната на Руската федерация срещу Украйна, заедно с хибридната агресия против ЕС, НАТО и България и всъщност, война срещу демократичните правила и ред в целия свят, ще свърши и Путинска Русия ще бъде разгромена. Свободата и демокрацията ще победят, включително и в Русия, някой ден. Но днешното бездействие на България и позорът от фактическия криворазбран неутралитет на българските власти ще тежи на поколения български граждани и обрича България на съдбата на държава от трето качество.

Атлантическият Съвет на България категорично настоява САНАТОРНО-ОЗДРАВИТЕЛНИЯ КОМПЛЕКС „КАМЧИЯ“ НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ОТНЕТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И ДА БЪДЕ НАЛОЖЕН ПЪЛЕН ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ НАД БАЗАТА НА „ЛУКОЙЛ“ В РОСЕНЕЦ!

Настояваме правителството и народното събрание незабавно да пресекат намерението на Русия – както тя го обяви още преди две години - да превърне СОК „Камчия“ в „основна чуждестранна културно-хуманитарна площадка за прокарване на руските интереси в Европа“. Пасивността на българския министерски съвет и народно събрание към това намерение на Русия е неприкрито и очевидно за целия свят съучастие на България в създаването на собствената ни територия на вражеска руска база за провеждане на операции на хибридната война, а със сигурност – и на евентуалната гореща война, която Руската федерация е планирала отдавна, подпали и вече провежда против България, против Европейския съюз и против държавите от Атлантическия алианс.

Призоваваме министър-председателя и председателя на народното събрание да отхвърлят всякакви илюзии и да оставят късогледите си партийни сметки, че с неутралитет могат да спасят България от руските ракети. Нека бъде ясно на всеки– врагът напада най-слабото място, а вече няколко български правителства, включително и днешното, полагат упорити усилия да поддържат България като най-слабото място в сблъсъка на Русия с демократичния свят. Както много пъти в нашата най-нова история, Русия няма да се поколебае да удари България отново и за пореден път.

Затова призоваваме национално отговорните, демократични и патриотични български граждани, политически партии и граждански организации да настояват министър-председателят и председателят на народното събрание да поемат персоналната си отговорност и чрез всички държавни институции незабавно да дадат силен и ясен отпор на вражеските планове на Кремъл!

На българска територия не трябва да допуснем втори Крим и Донбас!

Настояваме санаториалния комплекс „Камчия“ да се използва като бежански център за бягащите от руската агресия в Украйна българи и украинци. Този комплекс разполага с необходимата леглова база, места за хранене, снабдяване, училище, спортни бази, басейни, логистични и комуникационни мрежи и др., които могат ефективно да подпомогнат бедстващите майки, деца и възрастни украински граждани.

След приключване на войната комплексът „Камчия” да се използва съобразно приоритетите на българското общество.

Министър-председателят и председателят на народното събрание да поемат личната си отговорност и изпълнят своя дълг на държавници. Пред лицето на войната трудните решения са неизбежни а неутралитетът и отлагането ги правят само по-тежки и болезнени за всички.

И всеки ще понесе своята лична отговорност – и пред историята и пред хората.

Атлантически съвет на България


Поставете оценка:
Оценка 3 от 250 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Час

    117 170 Отговор
    по - скоро ! Това си е като държава в държавата !

    Коментиран от #94

  • 3 Хорейшио

    447 81 Отговор
    Отнемането на чужда частна собственост в полза на държавата не се ли наръча комунизъм, бе другари атлантици?! Това са правели комунистите след 9-ти септември, искате и сега ли да става така?! АКо ще одържавяваме, то аз предлагам да почнем наред с т.нар. честни бизнесмени и приватизатори

    Коментиран от #9, #155

  • 4 ТаУмВзе

    303 81 Отговор
    Гледайте пачангата, когато киев падне Официално. Паси ще язди трабанта с 200 в бегаскус.

    Коментиран от #178

  • 5 Последния Софиянец

    88 35 Отговор

    До коментар #1 от "Area 51":

    Гешев лови руски шпиони.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    80 186 Отговор
    И РУСИЯ НИ Е ВРАГ........ДА СИ ВЗЕМЕМ НАШЕТО НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ

    Коментиран от #62, #113, #204

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пич

    138 44 Отговор

    До коментар #3 от "Хорейшио":

    Браво !!! Щях да кажа нещо в същия дух , но Вие сте се справил брилянтно !

    Коментиран от #195

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Де Пич

    260 51 Отговор
    Предлагам Атлантика ПАСИ първо да грабне пушката и да отиде на фронта,за да докаже безрезервната си подкрепа към съюзниците и жервеготовността си срещу агресора РУСИЯ!Чак тогава да дава акъл щото ей писна ми от атлантици по микрофоните и техните медийни изяви на гол тумбак!
  • 13 ПУТИН НИ Е ВРАГ

    81 153 Отговор
    ЩОМ ОБЯВИ БЪЛГАРИЯ ЗА ВРАГ.......НЯМА СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ

    Коментиран от #32, #196

  • 14 адаша

    100 33 Отговор
    Охооо!!! Някоя мутра пак ще захлеби. Ще го закупи за цели! два милиона рубли/ сегашен курс/! Няма оправия...
  • 15 Роско и Пасито

    195 52 Отговор
    Национализирайте го Камчия и го дайте на нас да си напраеим атлантическо клубче там да си ходим на морце да пляскаме педалите....пляс пляс педалите, водно колело!
  • 16 ПУТИН НИ Е ВРАГ

    67 123 Отговор
    И НИЕ СМЕ МУ ВРАГОВЕ....ДА МУ МИСЛЯТ ХИЛЯДИТЕ РУСНАЦИ ЖИВЕЕЩИ В БГ

    Коментиран от #170

  • 17 ПУТИН НИ Е ВРАГ

    72 151 Отговор
    ДА БУТАМЕ ПАМЕТНИЦИТЕ ВЪЗХВАЛЯВАЩИ РУСКАТА АРМИЯ
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ха ха ха

    153 32 Отговор
    пратете поптодорова да го открадне
  • 20 Активизират..

    107 32 Отговор
    Натиск евреите в България срещу правителството..повече проблеми 😇
  • 21 Z Z Z

    188 43 Отговор
    ОСЪЖДАТЕ ЛИ ВОЕННИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА САЩ ПО Света ???
  • 22 Антитрол

    35 14 Отговор

    До коментар #6 от "ЪРП":

    Досвидание
  • 23 Аасд

    100 25 Отговор
    Добре се грижите за украйна, хайде и за нас така
  • 24 ПИПИ

    174 38 Отговор
    КАКЪВ АТЛАНТИЧЕСКИ СЪВЕТ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА. ОТКЪДЕ СЕ ПРЪКНАХТЕ ПА ВИЕ. ВИЕ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ, ТА ПРЕДИЗВИКВАТ СЪДБАТА. АМИ ДА ЗАПОЧНЕ ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ. ТАКА ДОБРЕ ЛИ Е.
  • 25 Петьо Петров

    126 21 Отговор
    Свободата Санчо, не е на върха на копието. Тя е един избор в който живеем всички.Или се бориш за нея или се примиряваш.
    Питам те Санчо, кой определя докъде се простира границата на свободния и цивилизационен свят? Свободата няма граници, тя е човешко възприятие. И отвъд тази граница, не са ли свободни и цивилизовани? Втора категория хора ли са? Ако там не са свободни, чии роби са тогава? На свободния свят ли? Ами ако не си съгласен с някои решения на свободния свят и запушват устата ти с маска или цензура, какъв ставаш Санчо? Свободен роб сигурно,не знам. Новите евроатлантически ценности,които са коренно различни от твоите изконни, но ти се налагат въпреки волята ти, правят ли те свободен? Или всички ние имаме единствено свободата и правото на избор, под чий ботуш да умрем.
    Мисли Санчо,мисли! Времето на свободните хора изтича!

    Коментиран от #43, #198

  • 26 Някои

    39 14 Отговор
    А Станка Шопова какво ще я правите? 63
  • 27 Bar

    37 60 Отговор
    Точно така, нали сме им врагове, значи базите стават наши.
  • 28 Отворено писмо до премиера

    159 33 Отговор
    Г-н премиер!
    Предлагам ви да ми предадете в разпореждане целия този антибългарски съвет. Разполагам с 200 декара собствена земя, както и с около 60 мотики 8 (като чадър). Редовете са малки, само по 1200 метра. Като стигнат края - ще пият водица, като се върнат - по един краешник суй леп. Гарантирам, че само след десетина дни всичките атлантици или тотално ще се преориентират, или ще отидат при Атлантида!

    Коментиран от #199

  • 29 Дрън дрън

    9 6 Отговор
    На мен пък не ми иска регистрация ...
  • 30 Що бе,

    56 75 Отговор

    До коментар #10 от "pepy":

    като гледам коментарите на русоподлогите си стоят

    Коментиран от #49

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ЪРП

    112 33 Отговор

    До коментар #13 от "ПУТИН НИ Е ВРАГ":

    ТОВА ГО ДЪЛЖИМ ИЗЦЯЛО НА МАЙЦЕПРОДАЖНИЦИ И АТЛАНТИКОКРЪВОЖАДНИ ПОДЛОГИ И АГЕНТИ НА ЗАПАДНОКРЪВОЖАДНИ ДЪРЖАВИ, КАТО ПАСИ-АГА!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #200

  • 33 Непожарникар

    135 27 Отговор
    Ало, атлантиците, Вие пълни идиоти ли сте? Тезите си, Вие ли съчинявате или ги получавате готови от Херото? А проверихте ли, дали Ленчето не е откраднала комплекса, докато писахте тази боза?

    Коментиран от #197

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Симба

    73 19 Отговор
    Жалкари!
  • 36 Олга

    63 19 Отговор
    Тежест психически срив от безсилието.
  • 37 Шматка

    125 23 Отговор
    Нищо не разбирам. Тези атлантици хем са върли антикомунисти, хем предлагат комунистически методи! Нещо ми намирисва на шизофрения...

    Коментиран от #47, #131

  • 38 Съдията Дред

    94 17 Отговор
    Малко е, трябва след това да се даде за безплатни почивки на всички хора на дедо Шорош, а нас, будалите, да ни обложат с данък,за да може тези, които много слушкат, много и да папкат.
  • 39 TRD

    93 25 Отговор
    Атлантиците изперкаха от русофобията си, толкова се фашизираха, че се изживяват като малки фюрери.
  • 40 Българка

    51 26 Отговор
    Аз така и не разбрах чия е конкретната собственост на СОК Камчия. На Лукой ли? В Лукойл България има златна акция и може да се намесва, но не съм наясно до каква степен. Иначе от години Лукойл изнася парите си към Русия и не плаща никакви данъци на България. Но и нашите НАП, регулатори и разузнавателни служни не обезпокояват другарЕте с ревизии и проверки

    Коментиран от #168, #192

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Българка

    17 25 Отговор

    До коментар #25 от "Петьо Петров":

    Подкрепям!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хлебарка

    78 29 Отговор
    Милите атлантици, наизлезли са като хлебарки. Пак ще се скриете в миша дупка, но този път ще е за дълго и то ще изцяло благодарение на вас самите, е безумните ви бръщолевения по медиите.
  • 47 Те всички..

    82 24 Отговор

    До коментар #37 от "Шматка":

    Работят за чужди държави..сащ Израел ционисти. Те са българи само по паспорт. Нищо хубаво не очаквай в тази държава..

    Коментиран от #201

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 pepy

    46 26 Отговор

    До коментар #30 от "Що бе,":

    "като гледам коментарите на русоподлогите си стоят"

    Tе са друга, специална категория, имат благословията на екипа и т.н.
  • 50 Иван Асен

    14 42 Отговор
    Кирчо е страхливец ! Васал на Кремъл и слуга на САЩ !
  • 51 Някой

    70 30 Отговор
    Май в тоя съвет са събрани най-големите предатели на България.
    Чудно, ако национализирате руска собственост, каква ще бъде реакцията на Русия? Може би там има и българска собственост, която пък да бъде национализрана от Русия? Или пък, много по тежки последствия?

    На тези родоотстъпници им е лесно, стиг ада успеят да хванат последният евакуационен самолет на американското посолство. Е, ако има място за тях. Иначе, няма да успеят да си използват парите и имотите в чужбина.

    Коментиран от #140

  • 52 НАТО

    61 26 Отговор
    Атлантищи Вие сте излишни кречетала, скрийте се...
  • 53 Трабанта на соломон

    75 25 Отговор
    Няма по-голям враг на България от атлантическия съвет! Предатели на България и слъги на световния злосторник САЩ!

    Коментиран от #71

  • 54 бай онзи

    35 20 Отговор
    ТОИ КИРО И БЕЗ ТОВА Е ПЪТНИК САМО СМЕНЕТЕ ДАТАТА НА ПОЛЕТА
  • 55 Един Човек

    71 33 Отговор
    По голяма тъпотия скоро не бях чел!!Русия ни била враг!!!!!….от кога?Е колко и да се пъчите и мъчите да ни накарате да заобичаме онеЯ задокеански нагледци, няма да стане!!
  • 56 hahhaha

    53 28 Отговор
    Реват на умряло тия атлантици, заповядайте в Украйна да защитите своите ценности или ненви се умира още май?
  • 57 Настояваме

    13 30 Отговор
    СОК да се използва по предназначение от сътрудници на НАТО и Атлантическия съвет. Вместо Шератон и Хилтън.
  • 58 Майна

    37 65 Отговор
    Много правилно предложение и решения от Атлантическия съвет . Подкрепям !! Целия народ на България също подкрепя и е против руската комунистическа агресия и тероризъм

    Коментиран от #67, #182

  • 59 дойчу

    33 33 Отговор

    До коментар #6 от "ЪРП":

    така както се си формирали коментара излиза че вие сте всъщност за наличието на предпоставка за следваща "денационализация от "освободителите " от Матушката... Какво е лошото държавата да си разполага с всеки метър от земята? Идеята е чудесна но за съжаление не им стиска на правителството да го направят. Докато сме енергийно под чехъл

    Коментиран от #111

  • 60 българин

    61 30 Отговор
    българина мрази американците,както и виетнамците не са ги мразили
  • 61 Хрис

    45 25 Отговор
    Много ултимативни декларации на атлантиците , непрекъснато лая, като пинчери. Добре,че нямаме ядрено оръжие , иначе веднага ще натиснат копчето.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Една българка

    36 64 Отговор
    Правилно ! Поне 95% от българската нация иска същото което и Атлантическия съвет . Няма истински българин който да не е осъдил руската комунистическа престъпност и агресия . Комунизма е забранен в целия свят и се преследва от закона

    Коментиран от #80

  • 64 Моля за внимание

    69 32 Отговор
    Предлагам тъй нареклия се Атлантически съвет,да бъде забранен,като провеждаш анти българска политика.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Един Човек

    33 24 Отговор

    До коментар #58 от "Майна":

    Целия Народ ли? Ти си неграмотен и неук !Ако под целия народ имаш впредвид себе си е много вероятно да си прав !
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Вярно и точно казано 😇

    53 22 Отговор

    До коментар #53 от "Трабанта на соломон":

    Те корумпираха за последните 33 години всички български политици. И те докараха кирливият цар да си вземе имотите. Те сложиха бат бойко нощният крадец и 12 години прокарва техните интереси. Забраниха тръбата за руският газ да минава през България!фалираха нашата българска банка КТБ. Да се отвори пазарна ниша за еврейски банки! Дадоха златните мини на свой евреи..превзеха бизнеса с електричеството! Евреите в България слагат ръце в момента на бизнеса с газ и петрол. Пълна пародия на държава

    Коментиран от #180

  • 72 Васил Левски

    32 51 Отговор
    Ако Левски беше жив този комплекс Камчия отдавна да е минал в български ръце и никога нямаше дори да бъде даван на руски ботуш с терористични позорящи България паметници като Альоша и другите съветски терористични паметници никога нямаше да бъдат изградени да позорят България пред света . Левски се е борил за чиста и свята република без навлеци и окупатори
  • 73 Wee

    60 27 Отговор
    Тоя атлантически съвет , предлагам да скочи в атлантическия океан и да не слушам повече за тях .
  • 74 Орел

    36 21 Отговор
    Дайте го на Ленчето с кремчето.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Развийш ли

    32 51 Отговор

    До коментар #45 от "ЪРП":

    Всички руски шпиони и предатели да бъдат наказани и прогонени от България Всички измислени паметници на Съветската армия да бъдат премахнати Стоп на руската инвазия в страната
  • 78 ха ха

    34 21 Отговор
    точеха зъби за губернатори в сибир , сега им се прииска пак чужда собственост ама от името на държавата , а те само да я управляват и продават за своя сметка , вкараха света във война от пуста алчност , това е основната и единствена ;морална ценност; която притежават
  • 79 паско

    25 20 Отговор
    Тея пък нищожества!
  • 80 Един Човек

    38 23 Отговор

    До коментар #63 от "Една българка":

    Така ли?Не знаех , че е забранен!! А нацизма “отбранен “ ли е или??И кое точно наричате демокрация ??Аз нямам ли право да вярвам , мисля и говоря по своя воля и желание !?И да питам —-теЯ 95 % от “горе” ли ти ги подхвърлиха!?

    Коментиран от #181

  • 81 Зззз

    43 25 Отговор

    До коментар #44 от "за една копейка":

    Що ти сега и 75 %от българите за какво работите ,нима не сме обслужващ персонал и тук и навън ? Колкото до доносник, аз живях по онова време и не съм бил в досег до доносници ,доста работи смених,вече съм възрастен, та ми е късно ,но ти гарантирам, че всички ,които сега са ястреби против Русия, утре ще са първите доносници.

    Коментиран от #108, #210

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Мим

    52 27 Отговор
    Вие атлантическия клуб сте американски шпиони и трябва първо вас да забранят и да ви отнемат имуществото и да ви съдят за антибългарска политика...
  • 84 Роско

    27 37 Отговор
    Подкрепям, вън от България руския нацизъм и пропаганда! Камчия на българската държава!
  • 85 ПУТИН НИ Е ВРАГ

    28 30 Отговор
    ДА СИ ВЗЕМЕМ НАШЕТО В БГ
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 мици

    48 25 Отговор
    такъв тумор като /атлантическият съвет/ не трябва да съществува!
  • 88 Азов

    23 30 Отговор

    До коментар #6 от "ЪРП":

    Мутрофан кремълски, стига си ревал, ще те вземат мътните....
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 33442

    42 22 Отговор
    Това глупаво писмо е писано от крадлата на козметика... жалка работа, шепа негодници скрити зад нпо с името на един окван...
  • 92 Мнение

    26 29 Отговор
    Незабавна проверка в държавната администрация колко лица на ключови постове имат брак с руски граждани или родители руски граждани. Именно от такива лица изтичат държавни тайни. Уволнение и да си търсят работа в частния бизнес. Освен това да се въведе реципрочност на броя на руските дипломати в България и българските в Русия. Сега руските тук са десет пъти повече и всички си траят, а знаят, че ни шпионират, понеже сме в ЕС и НАТО.
  • 93 АЛИ БАТУШ

    11 27 Отговор
    АЗ ОТКОГА ГО ЗАДАВАМ ТОЗИ ВЪПРОС САМО СУЛТАН ЕРДОГАН МОЖЕ ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ ПУТЛЕРИЗМА ТРЕСЯЩ ЧЕРВЕНАТАКОЧИНА
  • 94 Това е уникално спортно съоръжение

    25 11 Отговор

    До коментар #2 от "Час":

    вклчващо закрити стадион , басейни , кортове , фитнес и др. нямащо аналог на територията на БГ, построено от Лужков 2012. Намери в Google чрез търсене :"Спортен комплекс "Камчия".
  • 95 Питанка

    27 19 Отговор
    Имали нещо на този свят да накара "русофила" - путинманияк , да постави България пред Русия ???

    Коментиран от #208

  • 96 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    24 15 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ
  • 97 Алооо алнатиците

    22 15 Отговор
    Моля не говорете кумунистически прототиа и тепичен кумунистически подход на отнемане, както кумунягите ни взеха овцете едно време
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 11111111111111

    17 15 Отговор
    Тошо каза ; за да решаваш трябва да имаш пари а вие ги нямате, така че какво ще решавате.
  • 100 !!!?

    25 23 Отговор
    СОК "Камчия" - кремълски шпионски анклав на територията на България ! Оперативна база на КГБ !!!?

    Коментиран от #160

  • 101 Фърчо

    19 21 Отговор
    Кой сте вие бе гадове да казвате какво да направим. Фаша. и. Жалко за България жалко.
  • 102 Глупав

    36 21 Отговор
    Значи такива писма с такива ултиматуми записани само с главни букви, звучат като истеричен стон на психично болен натовец.
    Нали сме правова държава?! Лукойл и Камчия са придобити чрез търговска сделка, отнемането им е противозаконно и ще ни навлече проблеми. Редът е да си ги откупим обратно по законният ред. Инак ако тръбим, че техните действия са незаконни в Украйна, то нашите у нас какви ще са? Ще би спрат газа и петрола и ще ни занулят. А боклуците от въпросният атлантически институт, ще се качат на самолета с виза за САЩ. Само затвор за вас предатели!
  • 103 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    26 17 Отговор
    ЯВНО НЯКОЙ СИ ГИ Е ХАРЕСАЛ.
    ЯВНО НЯКОЙ ОТ НОВИТЕ ЩЕ ПРАВИ ГУШКА.
  • 104 адаша

    20 14 Отговор

    До коментар #18 от "Зззз":

    И какво си мислиш, че като дойдат ония изтръсеняци, наречени от теб -"руски войни", ще попитат -"Абе ти ли си оня с ник "Зззз" във Факти и ти отговориш -"да аз съм тоя" , веднага ще те назначат за профгрупорг? А? Ей ! Не знаеш просто какво те чака! Попитай баба ти и дядо ти. Те ще ти обяснят.

    Коментиран от #137

  • 105 Затвор за всички марионетки на САЩ

    35 25 Отговор
    Кога ще вкараме всички марионетки на САЩ от тази антибългарска организация в затвора.Не може да се отнеме каквото и да е имущество по политически причини.Няма значение на кого е.Турско,американско или руско..Франция тепърва ще яде дървото за конфискуваните яхти.Как ще отнемеш нещо,което не е твое.В коя година сме се върнали сега.1944 ли,при национализацията на фабриките.Това ли ви е демокрациятДа ви пи.кая върху нея!

    Коментиран от #165

  • 106 Иво

    26 22 Отговор
    Предлагам този "клуб"да отиде на първа бойна линия и да превземе сапуна и пяната за бръснене на войниците!Имат Класен Специалист!!!!!!!!!!
  • 107 Продажници

    25 25 Отговор
    Продажниците от атлантическият съвет обслужват интереса на работодателят си зад океана ! ТЕ РАБОТЯТ СРЕЩУ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ !

    Коментиран от #120

  • 108 Азиим

    26 18 Отговор

    До коментар #81 от "Зззз":

    Някои от днешните яростни опоненти на Русия, в миналото бяха доносници.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ЪРП

    22 25 Отговор

    До коментар #59 от "дойчу":

    ТИ ТОВА ЗА РАЗПОЛАГАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ С БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ИДИ ГО КАЖИ ДА ЗАПАДНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ,КОИТО СА ОЗУРПИРАЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИ ВОЕННИ БЪЛГАРСКИ БАЗИ И ТАМ ВСИЧКО Е ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ!!!!!
    ИДИ ИМ КАЖИ БЪРЗИЧКО , ЧЕ И ГРАМ НАЕМ НЕ СА ПЛАЩАЛИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ТЕЗИ БАЗИ!!!!!!!
    А СЪЩО ТАКА ИМ КАЖИ И ДА НИ ВЪРНАТ СТОТИЦИТЕ НОНОВЕ ЗЛАТО, КОЕТО ОГРАБИХА ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА 30 ГОДИНИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ОГРАБВАТ ОТ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛАТНО-ПОЛИМЕТАЛНО НАХОДИЩЕ - ЧЕЛОПЕЧ И АДА ТЕПЕ!!!!!!!!!!!!
    АЙДЕ БЕГАЙ БЪРЗИЧКО ПРИ ЗАПАДНОКРЪВОЖАДНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ДА ИМ ГО КАЖЕШ!!!!!!!!!! МАРШ!!!!!!!

    Коментиран от #209

  • 112 !!!?

    27 17 Отговор
    Вън руските шпиони от България !!!?
  • 113 Любопитко

    14 11 Отговор

    До коментар #7 от "НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ":

    За едно си прав - това е територия, а НЕ държава...
  • 114 Паси е неговото име

    23 21 Отговор
    Ще изгоните децата за да си топите дъртите топки нали. А като спре рафинерията вас ли да впрегнем да влачите ралото. Даже за трабанта няма да има.
  • 115 Верно ли

    13 6 Отговор
    А, ей ги "трудещите се" :))) Къде бяхте цял ден, на оперативка ли? И кво сега - вече сме преминали в офанзива ли?
  • 116 Някоя си

    32 20 Отговор
    Абе тия атлантици нещо много на сериозно се вземат 🤣🤣🤣 аз пък настоявам американските тец-ове да се отнемат в полза на България 😉 също да се прекрати дейноста на Дънди 😁
  • 117 другарят

    24 20 Отговор
    Психо-десните талибани искат да лапнат този детски почивен център! Повече от 30 години само грабят и разрушават народната , съветската, а сега и руската собственост!
  • 118 Весо

    22 21 Отговор
    Атлантическия съвет са много долни американски подлоги и трябва да бъде забранен, а членовете му съдени за измяна!
  • 119 Цитат

    17 16 Отговор
    Това е цвета на ЕнтелЕгенцията.Това си могат -това си драскат.
  • 120 pepy

    35 16 Отговор

    До коментар #107 от "Продажници":

    "Продажниците от атлантическият съвет...! ТЕ РАБОТЯТ СРЕЩУ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ !"

    За разлика от кремълофилите, путинофилите и т.н. наследници на тези, които искаха БЪЛГАРИЯ да стане 16 република на СССР.
  • 121 WhiteNoise

    9 13 Отговор
    паси там ще разположи крави с удоволствие там. карлуковооооо спите
  • 122 boy.de

    12 2 Отговор
    Някои "писатели" така и не разбраха, че има голяма разлика между Атлантически съвет и Атлантически клуб. Ама нали девиза им е "Чукча писател, чукча не читател".

    Коментиран от #129

  • 123 Иван

    12 17 Отговор
    Какъв атлантически съвет имаме, че да се занимаваме с него. Както каза ген. Янев, трябва да внимава с това, което се говори, защото после следват преговори. А руснаците агресират и както виждаме преговарят, като налагат своето т.е.не преговарят. По добре за нашата страна е да не се говори от типа на гол тумбак пищови, а да се мисли за бъдещето в полза на нашия си народ.
  • 124 Бай Бай Лов

    17 13 Отговор
    Не ги корете,нали трябва да си заслужат грантовете,До един са или бивши комунисти или отроци на такива.За парата става дума.
  • 125 Локо Сф1956

    15 21 Отговор
    Атлантическия съвет на България няма думата относно бившите и настоящи почивни бази в Камчия. Преди да дойде така наречената "Демокрация" в Бъгария, в Камчия имаше около стотина и повече почивни бази на най различни предприятия от България. Там съм почивал повече от 12 пъти през летните месеци.Истинско чудо сред природата. Местните гори бяха пълни с палатки обитаеми с плажуващи чужденци. Но, след "Демокрацията", постепенно всичка замря и стана необитаемо. Тогава руснаците изградиха тази голяма съвременна почивна база за деца и юноши. Не знам подробности от сделката, но как ще национализиращ чужда собственост. И този Атлантически съвет какво цели. Американците ли ще ни помагат да вземем почивната база. Представят ли си последиците .
  • 126 WhiteNoise

    19 16 Отговор
    то така се почва. гепиш малко козметика... после некоя дрешка. после комплексче... дай да откраднеме и украйна, а госпожо. или направо гренландия.. оно им не треа на ония
  • 127 Атлантически Съвет?? КАКВО Е ТОВА??

    17 21 Отговор
    50човека Самозванци!!! Тези са Никой!!!!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 дърво

    14 21 Отговор

    До коментар #122 от "boy.de":

    Некой ора не разбраха че между двете няма никаква разлика. Ал Капоне 10% и Соломон Пасе са двете лица на една монето.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 ПУТИН НИ Е ВРАГ

    21 10 Отговор
    ДЕПУТИНИЗАЦИЯ НА РУСИЯ
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    21 7 Отговор
    БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ
  • 135 СВЕТЪТ СРЕЩУ ПУТИН

    26 13 Отговор
    ЦИВИЛИЗАЦИЯТА СРЕЩУ РУСКИЯ САТРАП
  • 136 Ей те тоя

    2 8 Отговор
    https://fakti.bg/razsledvania/370570-anton-todorov-s-razsledvane-za-neutolimia-apetit-na-aleksandar-iordanov - за тоя съвет си говорим
  • 137 Дед Мороз

    19 19 Отговор

    До коментар #104 от "адаша":

    Не си чел точно коментарът ,в който казвам ,че съм възрастен човек ,живях почти по равно и в онова време и това,като се очертава в това да живея по дълго и за нищо не бих сменил онези 32 години за сегашните 32 .Съжалявам за вас младите и за децата.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Аш Колсум Ястреби проскубани.

    4 17 Отговор
    А Русия да се обърне към Турция и да и се извини за Руско Турската война и да признае ,че няма никаква Държава България.Турция да си вземе територията и да си им лага чалми и да им чете Азани.
  • 140 LOSHIA

    19 13 Отговор

    До коментар #51 от "Някой":

    ТУК ИМА НЕ МАЛКО ПРИТЕЖАВАЩИТЕ СОБСТВЕНОСТ В РУСИЯ.АМА ИДЕТЕ ДА СИ Я ПАЗИТЕ! МАХНЕТЕ СЕ !! НЕ НИ ЗАМЪРСЯВАЙТЕ ДЪРЖАВАТА!!НЕ ВИ ИСКАМЕ!!! ВИЕ СТЕ ДВА ФАЙТОНА И ПОЛОВИНА !!

    Коментиран от #171

  • 141 Болни атлантици

    9 23 Отговор
    Къде им е зградата и незабавно да се отнеме в полза на държавата
  • 142 Бай Шиле

    13 17 Отговор
    Паси,покажи финансовия отчет на този Съвет,а аз ще си реша какви сте.
  • 143 SDEЧЕВ

    13 15 Отговор
    Кои са имената в този Съвет,които сътвориха тази поема.Имената напишете да им се посмеем лично.
  • 144 дядото

    16 27 Отговор
    и предишните три катастрофи в българската история са сътворени от такива безумци като вас.но нищо,за кое дърво са се хванали нашите политици и управляващи от десетилетия,все е изсъхнало.ние,народа да му мислим

    Коментиран от #147

  • 145 Да се закрие

    9 22 Отговор
    Атлантическия съвет в България.
    Те ИСКАТ да свалят правителството на Кирил Петков след вземане на необмислени и крайни решения.
  • 146 Едноличен собственик

    22 0 Отговор
    На СОК Камчия е град Москва. В борда на директорите освен 4-5 руснаци е Станка Шопова, изп. Директор до към 2018, напуснала борда официално заради здравословни проблеми. Капиталът на комплекса по нейно време е бил на 300 млн.лв.

    Коментиран от #159

  • 147 pepy

    28 2 Отговор

    До коментар #144 от "дядото":

    В РФ дори децата знаят кое е правилно, а дядовците в РБ - НЕ...

  • 148 абее

    8 23 Отговор
    Нашето правителство май не е в България . Утре може да кажат че българите не са българи .Какво става тука Президента ?
  • 149 Един друг

    22 15 Отговор
    Какво са работили Елена ПТодорова по Живково време че не се сещам.
    Е защо когато царя продаде най-хубавите места на руснаците си мълчахте и народа не разбра.А после и при Бойко.
    И защо НАТО прибира на служба в Европа генерали завършили в Русия и вие си мълчите.
    И защо сега министъра е син на разузнавач от живково време вероятно от ДС или други такива и пак си мълчите.
    И защо Паси се хилеше като фурва при срещата си с Путин преди години.
    И защо сега като руснаците имат перфектни документи искате да им вземете имота.
    И за кого играете и артисти.
  • 150 Велин

    18 20 Отговор
    Монка, спри малко с тая злоба бе човек! Стига с този антикомунизъм и русофобия. От десетки години баща ти (мир на праха му) сигурно се върти в гроба си. На пумпал го направил. Луд пумпал. До 1989 г. си лапал ама яко. Сега ще национализираш чужда собственост!? В кой свят живееш бе, човек!? Нали трябва да ти е ясно, че в света няма съд, който да го признае. От ”тоя храст” лапачка няма да има за вас, атлантиците!!! И що не се сетихте за Камчия при бежанците от Сирия и Афганистан!?!? Но е правилно да не настаняват украинците в мизерията на Харманли. Ама аршинът, Монка, що не е един и същ!?!? Големи европейци се праскате!!!
  • 151 111222233

    16 21 Отговор
    Атлантически съвет на България= Атлантически предатели на българия. Предците на огромното мнозинство от този съвет( включително и на Хелзинския комитет) не са се били в Балканските войни.

    Коментиран от #153

  • 152 Дългият

    13 6 Отговор
    Никакво бавене...докато е време,да се отрежат мераците на ......ОСВОБОДИТЕЛИТЕ......
  • 153 Гост

    21 14 Отговор

    До коментар #151 от "111222233":

    Предателите се видяха с руските знамена на Бузлуджа....нямам власт,ще ви изселя от Родината....
  • 154 Entropa 2009

    17 3 Отговор
    Излишно е човек да се хаби.
    Каквото трябва да стане , ще стане!

    Радой Ралин е добре всеки ден да се чете.
    Нищо не се е прломенило!
    “До кога в страната ни бащина, ще вилнее тая страшна простащина?
    Беше време турско, дойде време мижитурско.”.
  • 155 ежко

    20 14 Отговор

    До коментар #3 от "Хорейшио":

    Интересно, ако палачинката се обърне и дойдат едни хора които казват "Отнемаме личното имущество на атлантиците в полза на държавата", какъв атлантически вой ще чуем?

    Коментиран от #163

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Некой

    7 7 Отговор
    Счупихте тъпомера.
    Пишете си и адресите ,че като се започне да се стреля да не стрелят обикновенните хора.
  • 158 ДжоБидона

    11 5 Отговор
    Аз съм за! НО няма как. СОК Камчия е собственик на българско юридическо лице. И това не забранява дялове от него да са собственост дори на Путин.Всъщност са собственост на бандитски кръг нарекъл се "Солнечний круг" слуги на Лужков. Пръв проводник -гъзоблиз е любимката на ТодорЖ. ,великата комсомолка Станка Шопова. Доколкото помня Тя,Лужков и слугите му ограбиха няколко бг туроператори,Златни пясъци, и други организации ,после случайно кмета на Аврен бе зверски пребит... И после опала СОК Камчия...дори местните наркодилари бяха респектирани от кого да купуват.Ще намекна ,на Откриването Сергейко каза с кого граничи България на изток,а целия общински съвет /който пък после бе в затвора/ бе на трибуната.От тук ако тръгнат бързо ще се случи това което искат от премиера!
  • 159 Елена Батурина

    7 4 Отговор

    До коментар #146 от "Едноличен собственик":

    Ква Москва те гони .Камчия беше на мъжа ми Лужков,отиде си човека и сега всичко в мое.не забравяйте че много години бях най богата жена в Русия .и още съм от най богатите руски олигарси .
  • 160 Некой

    7 11 Отговор

    До коментар #100 от "!!!?":

    Само моля накой да ми каже какво интересно има да се шпионира в Бг.

    Коментиран от #203

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Гост

    6 11 Отговор
    В полза на коя "държава"? Името и да не е Прокопиеф, Лорер, ПееФски, просто Киро или свързано с тях име!? Нали не сте наивни да мислите, че ще настанят там бездомни, старци или изоставени деца.... Това е бетер комунизъм!?
  • 163 Свободата е по- скъпа

    15 8 Отговор

    До коментар #155 от "ежко":

    Че нали същите хора с петолъчки на главите това правеха- всичко отнемаха и до кравата на бедняка опряха. Всичко задигнаха и натовариха по камиони, каквото остана с него се накичиха "новите" велможи, тъй наречените партизани. От къщите изваждаха хората, стига да им хареса. Моята рода това преживя от петолъчките. Всичко руско да се отнеме- цял свят го прави сега. И те ще носят като германците своя кръст десетки години, няма да им се размине! И стига сте плашили хората к во ще стане като се върнат руснаците, като хвърлят ядрена бомба и подобни заплахи. Ако ще живеем отново в страх какво ще кажем и се оглеждаме пред кого го казваме - по- добре бомба и целия свят да се затрива! Нали така го е решил вашия човек! Това е подготвил злият демон! Стига е шантажирал света!

    Коментиран от #173

  • 164 Мета

    6 7 Отговор
    Защо не искат същото за другия владетел? Ама че са прозрачни!
  • 165 да не повярваш

    18 9 Отговор

    До коментар #105 от "Затвор за всички марионетки на САЩ":

    Че нали това правехте 45 години- трепехте и затваряхте всеки, който не ви харесва и не диша въздуха на " българо- съветската" дружба. За беля, още останали, а дядка? Да не си бил от биячите в Белене? И бат Мирчо от Скравена ви беше идола?
  • 166 Хазар

    8 18 Отговор
    Пак българомразците- атлантици блеснаха на хоризонта. Не ви ли омръзна да горите мостове, бе изроди! Явно Карлуково отдавна ви зове, ама вие защо се опъвате, не знам...
  • 167 Опаа

    7 15 Отговор
    Оше едни безмозъчни и.диоти тропат глупости без да им се иска мнение. Само да питам , от кога имаме излаз на Атлантическия океан!!!?????
  • 168 Оня

    9 3 Отговор

    До коментар #40 от "Българка":

    А защо не попиташ къде отиват парите от банките които са изключително чужда собственост, А да попиташ колко данъци е платил домуса, Марешки и други знайни и незнайни другарчета на Боко и сие. А забравих Ами той и Златев минеше дружко
  • 169 Ръката на Кремъл

    8 16 Отговор
    Според тези целувачи на някои американски части от тялото, Русия е враг на България, откакто я освободи от турско робство. А господарите от метрополията, с огромната си любов, много любвеобилно ни ограби а и продължават да го правят. Ако правителството се окаже достатъчно неадекватно, за да ги послуша, ще се окаже в такива приключения, че свят ще ни се извие. Тези предатели ни тласкат към враждебност, която е от полза единствено за САЩ. И не мислете, че чл. 5 ще ни спаси. Ако Русия тръгне срещу НАТО, няма да жали цивилните и инфраструктурата, както го прави в Украйна. По-скоро ще действа като САЩ в Сърбия, Ирак, Сирия и Афганистан. Всичко ще бъде сринат до основи. Най-добрата ни позиция е пълен неутралитет и никакво участие, в никакви санкции.

    Коментиран от #184, #202

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Някой

    8 2 Отговор

    До коментар #140 от "LOSHIA":

    Коментар на типичен предстваител на 80% на проф. Иво Христов. Друго не е нужно да казвам.
  • 172 Алекс

    9 7 Отговор
    Да попитам-какъв е този Атлантически съвет,който си позволява да пише отворени писма,да проповядва нечии ,,ценности",да манипулира обществото ни и дори да го заплашва?Този съвет допринесъл ли е с нещо за добруването на хората в България,положил ли е поне една тухла върху тухла?Нагли и продажни хорица,вие нямате място тук!
  • 173 Хал хабер си нямате!

    5 9 Отговор

    До коментар #163 от "Свободата е по- скъпа":

    Хаххахаахаххаха. Какви глупости си написал? Какво са отнели на твоя род? Пич, Руснаците са си взели това, което е тяхно! Ти имаш ли представа, на наша територия, що Руски заводи и машини вътре в тях, са все още работни и доходоносни? Българина беше свикнал, да живее почти на готово през социализма! Отива на работа, къде работи, къде се подпира пример за това са бившите, метал-обработващи заводи(Метал-Маяк) след разделянето им на (Метал-Маяк и Зейнора) Тогавашните работници в Зейнора, буквално 2 години са се подпираха по машините в очакване да започне да функционира! В Метал(а и не само там!) се работеше от 8 до 17ч. с всички "екстри" като почивки и обяд на столовата в завода, както всеки завод в тази държава. Заводите имаха почивни станции, на които родителите ти, са ходили всеки сезон, за жълти стотинки, за по 3 дни до седмица. Ревете ми тука, ама 90% от вас, сега не могат да си позволят Аспирин да си купят, камо ли на почивка да идат! Помниш ли троле ако си бил жив, колко "скъпо" беше лечението? Всичко това беше подкрепено финансово от СССР! Сега какво? Същите заводи работят, но със собственици, 1 някой Евреин, Албанец, Арменец, Израелец или Турчин. Бяха им подарени мой човек. Ти работиш пак в същия завод(примерно) но в какви условия? Какво имаш повече от преди? Не чакаш година за автомобил ли? Хахаххах Дядо ми си купи чисто нов Москвич а родителите ми си купиха къща!!!! Сега ади иди и си купи с една работна заплата. Смешници!
  • 174 Путин

    7 1 Отговор
    Това няма как да стане, защото съм купил половината БГ политици!
  • 175 Как така

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "ЪРП":

    ще ни скара с Русия ? Русия, нали е записала България, като неприятелска държава ? Не че ме устройва, но това не е ли все едно са скарани вече, накъде повече
  • 176 Васик атанасова

    9 2 Отговор
    Цяла камчия беше на лужков
    Комплекс радуга
    Ама ние сме продажници
  • 177 Хайнрих Х.

    0 2 Отговор
    Евала, аферим!
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Kresi

    8 1 Отговор

    До коментар #71 от "Вярно и точно казано 😇":

    Е и преди ГЕРБ пък БСП на два пъти фалираха държавата
  • 181 Kresi

    8 2 Отговор

    До коментар #80 от "Един Човек":

    Ти повечето на твоя любим комунизъм можеше ли да се докажеш свободно..В съвременния свят имали по големи диктатури от фашизма и комунизма.И двете се разпаднаха
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Чавдар

    6 8 Отговор
    За войната в Украйна и последствията от нея има само един виновник - не е Украйна, не е Русия, не е и Европа. Всички те ще платят сметката на агресивната политика на САЩ по целия свят - разделяй и владей. Всички ние сме губещи в буквалния и преносен смисъл, докато печатниците в САЩ не спират да печатат долари и по този начин ни правят икономически зависими все повече и повече.
  • 184 Kresi

    9 3 Отговор

    До коментар #169 от "Ръката на Кремъл":

    Ти вероятно не осъзнаваш какво ще стане и с русия ако има конвенционална война русия - нато.Не се заблуждават кой стои много по добре в технологично отношение.Даже путин призна че само срещу сащ да се изправят не знае как ще се развият нещата.Ако е атомна война нато пак има превъзходство но тогава никой няма да оцелее.Не се заблуждават по руските мултики
  • 185 Колююуу

    5 6 Отговор
    Пропагандата работи. Управляват ни злонамерени хора. Злонамерени към БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД
  • 186 Данков

    4 8 Отговор
    Къде ви отидоха атлантическите ценности?
  • 187 Крали Марко

    6 7 Отговор
    Няма ли да падне гръм връз тези атлаанутици ?!
  • 188 картоф

    3 2 Отговор
    И ладите да забранятю
  • 189 Митьо

    6 9 Отговор
    Атлантическият клуб са най-големите предатели на българските интереси. Там да се намърдали крадци, обирджии, подлизурки, комсомолски секретари, и т.н. гадинки. Тези се финансират от САЩ и всячески защитават техните интереси! България и съдбата на българите изобщо не ги интересува.
  • 190 Красимир

    5 9 Отговор
    Американските агенти настояват България да изгони лошите руските агенти и да ги замени с добри американски! Аферим!
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Цццц

    7 3 Отговор

    До коментар #40 от "Българка":

    На община Москва е "СОК Камчия" драга.
    А за всички русофили искам да ги питам защо не ходят да работят в Русия? А за сметка на това в Германия която дърпа цяла европа на горе и ни храни... Иначе плюем ЕС
  • 193 Александър Януш

    0 5 Отговор
    Което няма да стане.
    Неразбирането на съвършенната интимност "България", е в пълен разрез с разбирането " Аз съм български политик".
  • 194 Лея13

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "ЪРП":

    Бегай оттук,мириз ливец! Няма да ставаме отново 13 та република на тези дри пльовци!
  • 195 Лея13

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    Пич ,мисля че сам си пишеш и сам си харесваш коментарите.Толкова сте прозрачни руските ме ке ре та,жалки сте просто!
  • 196 Лея13

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "ПУТИН НИ Е ВРАГ":

    Че кога Путин и путинландия са ни били приятели,бе човек.Всичко е само интереси и зони на влияние! Четиридесет и пет години ни работиха явно и нагло,след това още тридесет години ни работиха подмолно и хибридно, купувайки и назначавайки си политици, депутати и партийни плюнки,в желанието си да не губят влияние тук и поддържайки своите ска пани интереси, които не съвпадат с българските.Е,хубави приятели нали.
  • 197 Лея 13

    5 2 Отговор

    До коментар #33 от "Непожарникар":

    Кое не е вярно в това, което казват?Всичко,до последната запетая е така и който отрича очевидното, значи е или част от хибридните руски войни или е останал в умственото си развитие някъде в трети клас.
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Лея13

    6 1 Отговор

    До коментар #32 от "ЪРП":

    Глупости!Изглежда, че имаш нужда от приятелството на диктатор и желаеш да живееш в авторитарна държава.Е ние живяхме.Ужасно и отвра тително време.Пълно със страх и мизерия.Що не опиташ да поживееш така- отивай при "приятеля" си,никой няма да те изгони. Аман от безмозъчни, робски психики.
  • 201 Лея13

    8 2 Отговор

    До коментар #47 от "Те всички..":

    Ммм...Друго си е да работиш за "нашата"държава- Русия.Само не се опитвай да я отъждествяваш с България!!Иначе и ти си българин...само по паспорт!
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Дянков

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ":

    Токът ни е скъп . Веднага отнемане на Мариците в полза на държавата.
  • 205 Пурко

    5 8 Отговор
    Другарю Паси първо върни концесиите на златото тецовете летищата на държавата тогава говори за Камчия развъдник на комари
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Ротшилд

    1 6 Отговор
    Браво, Атлантически съвет мой.
  • 208 Има, има и още как

    10 0 Отговор

    До коментар #95 от "Питанка":

    Казва се МПЛ-50, или малка пехотна (окопна, сапьорна) лопатка. В кашимерията се наричаше и "шанцов инструмент". Носи се на колана зад гъ.за или на кръстат ремък на гърба. Като излющиш русифилистичното до би че по су.ра тя един път, да се разхвърчат зъби, веднага ще почне да преосмисля руси фи ли стичните си ценности. И един вид да еволюира до български патриот.
  • 209 Абе ЪРП

    9 0 Отговор

    До коментар #111 от "ЪРП":

    твоя рэзидент с клепналите ушета официално заяви, че чужди бази в РъБъ НЯМА. Не ви ли ги казват тея работи, преди да почнете да тролите?
  • 210 КОЙТО НЯМА

    7 0 Отговор

    До коментар #81 от "Зззз":

    капацитет за друго, ще е обслужващ персонал. Да си залягал над книгите навремето, вместо да ходиш на мач или на "Копринка"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове