Last news in Fakti

13 Март, 2022 15:33 7 182 227

Бойко Борисов: Още имате нужда от мен. Много са подли, много са зли

  • бойко борисов-
  • герб-
  • управление-
  • криза

Много искаха да ме сменят, много искаха двора да остане без овчарско куче. И се направиха много опити, каза лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов: Още имате нужда от мен. Много са подли, много са зли - 1

Искам да благодаря на Антонио Лопес, който се извини, че си ни предостатъчен. На тебе Манфред, за да кажа на хората, които са забравили. Манфред Вебер е човека, който най много европейски граждани посочиха за кандидат председател на ЕК. Той е тук сред нас. Човекът, който в цяла Европа събра най-много гласове, за да е председател на ЕС. Ние също гласувахме за него.

Така благодари преизбраният председател на ГЕРБ Бойко Борисов на председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, който бе специален гост на Националното събрание на ГЕРБ.

"Много мислихме с колегите по политическата декларация. По темата война сме категорични. Това не е военна операция, това не е инвазия. не е някаква игра. На границата ни, не далеч или близко, а в Черно море, Одеса, се води война и тук няма никакво оправдание да бъде пощаден агресора.

Винаги съм бил за мирна балансирана политика, но това е когато има мир. Тогава дипломатите са най-важните и хора и не трябва да се допуска война. Но когато има война и да наричат това някаква операция. Категорично не!

И тук, вместо ние да сме категорични като нация и правителство - повтарям в мир можеш да говориш за национални интереси кой газ е по- евтини, кой е по скъп , туристи, доставки, но в мир. Но когато гинат хора, и милиони бежанци се изнасят, тогава има само един интерес и това е човешкият живот. Затова сме толкова категорични", заяви категорично Борисов.

"Да кажеш днеска че си против санкции , против изпращане на оборудване, което прави цяла Европа, Америка, целия демократичен свят. Ние от ГЕРБ сме възмутени от това. Да тръгваш на Европейски съвет и само благодарение на ГЕРБ да имаш декларация за санкциите това е несериозно. Ние отдавна сме си казали мнението за БСП", продължи той.

"Откакто ме има, все ги побеждаваме. Това е ясно. Но те дето се вика, не са ни основния противник. Да обвиниш младежите на ГЕРБ че имат влияние върху Шел , ОМВ, че дигат цената, след като Делян Добрев ви показа миналия юни започна да се дига цената на всичко.

Тогава, те казаха, че не дрънчало на война. А газа откога започна да се вдига. А тока? И тук не бях съгласен с част от текстовете на декларацията, но вашите изказвания ми показаха че, не е трябвало да се съпротивлявам. Ние казваме, нашият конфуций Томислав Дончев, че това е коалицията на омразата. Защо да ни мразят? Тези хора половината бяха в кабинета на Бъчварова на заплата по време на наше управление.

С кое да ни мразят, че са яли бял хляб по време на нашето управление и затова да ни мразят. Все едно, че нашите младежи да са на заплата при Рашков", ядоса се Борисов.

"Ми когато Плевнелиев правеше служебно правителство, те станаха министри там. Съхористите. Какво им направихме, за да им мразят. И сме им го написали в декларацията. Като сме били лоши, защо през цялото време са били с нас. На парламента пише, че съединението прави силата.

Виждам настроенията какви са. Дори много упреци и предупреждения получих. Досега партийни членове не са ме предупреждавали. Заклеваха ме по никакъв начин подкрепа за ПП и тази коалиция. Разчетоха ни по много лош начин, че искаме да крепим това управление. Затова се съгласих с изречението за национален щаб и предсрочни избори, защото в този парламент няма нищо друго освен четворна коалиция, която се бори само за постове и пари. Нищо друго няма", каза още Борисов.

"И понеже някой от опонентите би ме попитал, както и Европа говори, Манфред каза бъдете градивна опозиция. Преди много месеци ние излязохме и предложихме как да се справят с цената на тока. За разлика от Германия имаме ядрена централа, въглищни централи, имаме водна енергия, имаме зелена енергия. Нищо не зависи като ресурс отвън. Всичко е българско.

"Понеже Нинова обвинява Кауфланд в спекула. Манфред знаеш какво е Кауфланд, верига магазини. Понеже дали олио на промоция и се избиха. Човек почина на опашката. Било спекула. Обръщам се към нея като министър на икономиката, е ли е спекула да произвеждаш ток на 50 лв. в Козлодуй и да го продаваш 650 лева на бизнеса. Това се казва държавна спекула.

И точно вие уважаеми управляващи дадохте пример как се прави огромна спекула. Не е ли спекула да си използваш служебното положение на министър на финансите и се сещам за Горанов. Ти с коя джипка си сега? След като четири седмици бе викан на разпит, че иска да напусне страната с крадена джипка. Нарочени пресконференции в МВР.

Е сега му го върнаха и му се извиниха. Джипа на Горанов е редовен. Ама лошия вкус остава. За Горанов и неговата джипа накрая се получи, че не е той, не било компютри, а било компоти", каза още Борисов.

Трябва да ви кажа, че цената щеше да бъде плюс минус 2-3%, толкова щях да дам да се промени, категорично подчерта новият стар лидер на ГЕРБ.

"Отидохме във Враца и показахме далаверата със живото. И пак същия човек казва кой болен мозък клати държавата. А кой болен мозък, когато цял свят беше затворен в ковид кризата, клатеше държавата и гореше маски пред МС. Е, Нинова, същия болен мозък и сега клати държавата. Той не е в ГЕРБ, а в този който ви инсталира и ще ви дръпне черджето.

Вие реално обеднявате народа, като вдигате цените, а при ГЕРБ доходите се вдигаха. Същото е и сцената на газа. Смениха регулатора и вдигнаха цената с 40%. Засекретиха търговията с газ. Само в България е секретна и за по 3 секунди крадат милиони. Ето искам да ме опровергаят. Един месец стана, но не ме опровергават", каза лидерът на ГЕРБ.

"Мислех това да не го казвам, но много хора поработиха по тая тема. Много искаха да ме сменят, много искаха двора да остане без овчарско куче. И се направиха много опити.

Искам да благодаря на моите приятели от първия ред, че не се подведоха. Благодаря им.

Още имате нужда от менен. Много са подли, много са зли. Дето се вика – имате нужда от куче!", заключи Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 135 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севда

    55 160 Отговор
    В парламента няма нищо освен коалиция, която се бори за постове и пари

    Коментиран от #12

  • 2 Абе

    315 32 Отговор
    Стига вече с тоя ТОЛУП 🎃 !
  • 3 pepi777

    291 27 Отговор
    Години откакто ГРОБ управлява не е мръдна държавата от дъното!
  • 4 Теле

    265 23 Отговор
    Нема нужда от теб
  • 5 proi4o

    247 24 Отговор
    ДОЛУ БОЮ ПРОСТИЯ !!!
  • 6 Минутка

    209 21 Отговор
    ЗА самореклама ХАЙДЕ БЕГАЙ ЧЕ ПОЛУЧИХ ГАЗОВЕ
  • 7 Неандерталец

    195 19 Отговор
    и такъв ще си остане

    Коментиран от #79

  • 8 от село

    202 19 Отговор
    От теб нужда ще има само Бай-Ставри !!!!

    Коментиран от #167

  • 9 Лелеееееее

    154 16 Отговор
    То бива бива амааааааа
    Мамин сладък
    Филията с мас ще ………….. отиде където ….
    Ти само се върни , ние ще довършим започнатото 2020 ……..
  • 10 България

    134 13 Отговор
    Гога най сетне ще го премерете този ЛУТ човек бай Ставри го чака
  • 11 Никога гроб

    180 17 Отговор
    никога банкянски циганин !
  • 12 Теле

    97 10 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Я кой се изказа пръв

    Коментиран от #186

  • 13 истина е

    190 15 Отговор
    Само като го зърна и започвам обилно да повръщам !!!Това е индвида който окраде и продаде народ и държава !!!
  • 14 Герб унищожи БЪЛГАРИЯ

    179 11 Отговор
    Бойко Борисов е само едно от лицата на мафията хората да си отвратят очите.. Мафиот долен

    Коментиран от #172

  • 15 Пешо

    133 6 Отговор
    Нали ги минаваше с 200 тези, Та чак им благодари.
  • 16 За съжаление

    126 14 Отговор
    си прав бойко...но добре ,че те познаваме и добре знаем каква мафия сте и не тр да се връщате никога ... гроп+дпс+мвро+бсп+итн=Бг Мафия
  • 17 КРАЙНО ВРЕМЕ

    115 11 Отговор
    ЕЙ "НАЧАЛНИКА" .....ОТ ГОРЕ......КОГА ЩЕ НИ ОТЪРВЕШ ОТ ТОЯ КЪР ЛЕШ ???

    Коментиран от #184

  • 18 ИМАМЕ БОРИСОВ!

    121 11 Отговор
    ОГРОМНА НУЖДА ДА ТЕ ОКОВЕМ В ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСКИ ЗАТВОР - ЗАВИНАГИ! ИЛИ, КАКТО КАЗВАТ ТЕЗИ НА КОИТО НИ ПРОДАДЕ - FOREVER!!!
  • 19 Ненадминатият

    141 9 Отговор
    подлец , крадец и интригант не се спира с безумията си и наглост !
  • 20 ПФУУУ

    100 9 Отговор
    ТОЯ Е ИЗБРОИЛ ЦЯЛА ПЛЕЯДА ОТОТЯВЛЕНИГЕЬОВЕИПЕДОФИЛИ ВСИЧКИ ЛИ СА МУ ПРИЯТЕЛЕ
  • 21 JEFF

    128 9 Отговор
    Че то те сменихме . Тоя смотаняк да не си мисли , че щото ГЕРБ го преизбрали и още е фактор някакъв . Сбогом Борисов , сбогом ГЕРБ !
  • 22 Е много милиарди открадна Тиквуняка...

    106 9 Отговор
    И сега си купува продажнимисирки на тон за кюлче!Много фирми са на ГЕРБ и печелят на гърба на простият и наивен булгаристанец...Олиото,бензина,хляба,сиренето,пилетата на градусчето,всичко е на гербаджииските крадци и продажници...Бог да пази честните хорица на разграбена и продадена България!
  • 23 Мара

    73 7 Отговор
    Неделчова и тя беше проточила шия най - отпред курдисаха сред сбирщината !
  • 24 XYZ

    99 9 Отговор
    Презрян сега и за историята като гробокопач на българския народ!
  • 25 ...

    87 7 Отговор
    Борисов - крадец 1...
  • 26 ТОЗИ Е ГОСПОД

    85 8 Отговор
    ДА СЕ ЗНАЕ АКО ГО БЯХТЕ ИЗБРАЛИ ТОЗИ АМА ТОЧНО ТОЗИ НИТО ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЩЕШЕДА ЗАПОЧНЕ, НИТО ЦЕНИТЕ НА ЕНЕРГИЯТА ЩЕШЕ ДА СЕ ВДИГНЕ НИТО НА ОЛИОТО НИТО НА ГОРИВАТА ДОРИ ЗЕМЯТА ЩЕШЕДА СПРЕ ДА СЕ ВЪРТИ
  • 27 Мутри вън

    98 7 Отговор
    Лъжеш се Борисов! Никой няма нужда от мафия и мутра като тебе! Мястото ти е при бай Ставри! До живот!
  • 28 Лост

    83 7 Отговор
    Аз съм кучето от крайния квартал. И не си спомням от когане съм крал. Такова куче си.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 боко

    68 7 Отговор
    Сиреч го пазят да не го вкарат в ЗАТВОРА МУТРАТА
  • 31 Мартин

    69 6 Отговор
    Боклук изкуфял
  • 32 Изчегъртан банкянски цървул

    74 6 Отговор
    Гнусния банкянски цървул Борисов е политически труп!
  • 33 Българка

    78 8 Отговор
    Тикво ти не разбра ли че НЕ ТЕ ИСКА НАРОДА ИЗБИИ СИ ОТ ТИКВАТА ЧЕ ТЕ ИСКАМЕ ПРЕСТАНИ ти си за затвора МУТРО КРАДЛИВА
  • 34 Анонимен

    38 6 Отговор
    Докато аз не карам и ти няма да караш :)
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Това

    59 6 Отговор
    Дебелокожото пукване няма!!!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 пьешу

    58 5 Отговор
    баце станал голем тю.фл.ек, бре! буквално, искам да кажа, в преносен смисъл си е бил открай време. :Р
  • 39 Тиквата

    58 5 Отговор
    "Много са подли, много са зли". ....(искат да ме вкарат в затвора).
  • 40 БСП НИНОВА

    24 7 Отговор
    БАЦИНКО, ЧЕСТИТО ТИ ПРЕИЗБИРАНЕ
  • 41 Вълк единак

    55 5 Отговор
    Ние нямаме нужда от теб, бай Ставри има нужда от теб и те чака с нетърпение.

    Коментиран от #193

  • 42 Българин

    48 5 Отговор
    Затвор за теб и всички подлоги покрай гроб
  • 43 Тошибиян

    51 4 Отговор
    Както казвам отдавна тоа дорде не пукне ше вряка секи ден и час и ше мъти водата
  • 44 фбр

    53 4 Отговор
    КРАДЛИВ КРЕТЕН!!
  • 45 Цветанов

    53 4 Отговор
    Нямаме нужда от вас, ПРЕСТЪПНИЦИ.
  • 46 Грульо

    49 4 Отговор
    "Много искаха да ме сменят, много искаха двора да остане без овчарско куче"

    Ааа, затуй ли Ердоган като на куче му посочи с пръст къде да застане на последната им среща. :D
  • 47 Асен

    53 5 Отговор
    Тоя Бойко Борисов е болен мозък, а такъв не ни трябва.
  • 48 Ива

    56 5 Отговор
    Премиера е на светлинни години по образование и интелект пред мутрата от сик и шайката крадци Гроб закотвили държавата на последно масто по всички жизненоважни показатели за последните 12 години

    Коментиран от #112

  • 49 Фактъ

    50 5 Отговор
    Злобен , като селска клюкарка . Примат .
  • 50 ЕВАЛА БОЙКО

    12 37 Отговор
    ОТ 12 ГОДИНИ ПРАВИШ БСП КОМУНЯГИТЕ ХАХО

    Коментиран от #62, #76

  • 51 3.14К

    41 3 Отговор
    Мафията и боклука винаги са били неразривно свързани!
  • 52 реалист

    34 3 Отговор
    Тоя смята че това, което не е успял да открадне ни го е подарил. И за това сме му длъжни и да пълзим в краката му.
  • 53 ЕВАЛА БОЙКО

    8 33 Отговор
    НИКОЙ НЕ 3 ДРАЛ НА ИЗБОРИ БСП КОМУНЯГИТЕ, КОЛКОТО ТИ

    Коментиран от #66

  • 54 mwjrk

    32 3 Отговор
    време е да потегляш нагоре при шефа

    Коментиран от #61

  • 55 Боклу.ци

    41 5 Отговор
    ЕНП е най мръсната партия в ЕС,единствени те са гласували против пълното разсекретяване на договорите с производителите на ваксини.Всеки нормален ще се сети защо? Та не ми се хвали кой те поздравява Боооко..Предатели сте,продали сте се на Янките..не ви искаме
  • 56 Лейка

    30 3 Отговор
    Айде започна се с Герб хунтата. Факти бг, явно това чакате. ГЕРБ на бели коне?
  • 57 Цяла

    31 3 Отговор
    нощ не е спал , за да мисли с какво да напълни кофата с помия , която лисна днес !
  • 58 7,62

    28 5 Отговор
    Ти си никой ! Може и с 101% да те избират ! Но ти си никой в политиката на Бг !
  • 59 МУТРАТА ОТ СИК

    40 4 Отговор
    Е АБСОЛЮТЕН ФИЗИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП ПЕРСОНА НАЦАПАНА С КРАЖБИ , РЕКЕТ , ИЗМАМИ И УБИЙСТВА ! ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК С БЕЗУМНО НИСЪК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И МОЗЪЧЕН ПОТЕНЦИАЛ И ОРТАК НА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАРКОБОСОВЕ ОТ ПРЕХОДА
  • 60 кджб

    14 14 Отговор
    С некадърността си ПП ще върнат ГЕРБ. И не са виновни хората по форумите, които не мълчат. Вината е изцяло на ПП заради бездействие и нулева ангажираност към хората.
    Асен оряза пенсиите насред инфлация и 2 месеца се обясняваха с Гьоков, че не са били подвели пенсионерите. Сега се готвят пак да орежат пенсиите на 1 юли. Толкова от ПП и БСП.
  • 61 По - скоро

    20 4 Отговор

    До коментар #54 от "mwjrk":

    надолу , към врящия казан !
  • 62 7,62

    20 2 Отговор

    До коментар #50 от "ЕВАЛА БОЙКО":

    Алоооо , нали си знаеш !!!!
  • 63 Дани

    29 5 Отговор
    ТОВА ЧЕ ТИ СИ ПОДЪЛ ЗЪК КРАДЕЦ МАФИОТ ГО РАЗБРАХМЕ ЗА 12ТЕ ГОДИНИ В КОИТО БЕШЕ НА ВЛАСТ ТИ БЕШЕ НА ПРИНЦИПА АЗ КАЗАХ И ДРУГИТЕ РЕШИХА ТИ СЕ ОБГРАДИ С ПОДЛОГИ ТО НЕ БЕ ПКП ДЕСА ПОЕТЕСА БИЧЕТО МИТОВ И СИЕ НА КОИТО ДАВАШЕ ОТ КРОДЕНИТЕ ОТ НАРОДА ПАРИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО И ТЕ КАТО ВЕРНИ КУЧЕТА ТИ СЕ КЛАНЯХА НЕ ТИ ОПОНИРАХА И ТЕ ДОВЕДОХА ДО ТУК ДА СЕ МИСЛИШ ЗА МЕСИЯ ТИ ТИВО ЗАЩО ХОДИШ ПО ГОРИ И ЗАТЪНТЕНИ МЕСТА ЕЛА БЕЗ ОХРАНА В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ЕЛА ДА РАЗБЕРЕШ С КАКВА НАРОДНА ЛЮБОВ ЩЕ ТЕ ПОСРЕШНЕМ И ТОГАВА ЩЕ СЛЕЖЕШ НА ЗЕМЯТА И ЩЕСЕ УВЕРИЩ ЧЕ НЕ ТЕ ИСКАМЕ И ЗАТОВА ПРЕСТАНИ С ТАЗИ ЗЛОБА И НЕ ВСЯВАЙ ПОВЕЧЕ СМУТ В ХОРАТА А НАЙ НАКРАЯ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ НАМЕСЯТ ПСИХИАТРИТЕ

    Коментиран от #114

  • 64 ИСТИНАТА

    32 5 Отговор
    Гадния плъх отново показа глава от отходния канал където беше изхвърлен изквича нещо неразбираемо и отново щастлив заплува обграден от СОБСТВЕННИТЕ си фекалий ...
  • 65 анонимен

    23 6 Отговор
    Явно е,че в България има нужда от селски водач,след като са те избралите който те харесват,дано дълго да бъдеш в Опозиция,да може да се прави разликата между това което Виждат нормалните хора и тъкива като теб и около теб
  • 66 tate

    22 8 Отговор

    До коментар #53 от "ЕВАЛА БОЙКО":

    Верваш ли си??? Какво точно е драл ,драл е три кожи и два кокала от народа !! При него останахме без БГ цигарите хляба стана 1,5 лева пак при него !! САМОЛЕТИ „МАгистрали ,КЮЛЧЕТА ,Мата Хари облажил си се при него !! Е ВЕЧЕ НЯМА ше си блишеш жмуя за сол !! Душичка Тиквенска иди цуни Херо Мусака да ти даде парички ,както Боцко снесе милиардите за хартиени самолетчета !И събирай за топлото че по Боцево време всичко хвръкна нагоре ! А в Магазина има по 1,3 лева копърка консерви ако огладнееш че Боце вече не дава !!

    Коментиран от #92

  • 67 ВЪЗМУТЕН

    23 6 Отговор
    ТАКА Е!!! КОЛКО ДА МУ Е ИНТЕЛЕКТА НА ЧОВЕК ПРОЧЕЛ (КОЕТО НЕ Е СИГУРНО!!!) САМО ЕДНА КНИГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ!!! И ТО САМО ЕДИНИЯ ТОМ!!!! И ТО САМО.... ДО ПОЛОВИНАТА!!?

    Коментиран от #77

  • 68 Ко каза, ко

    19 6 Отговор
    Амииии, бъркаш се. Нямаме нужда от пропаднали политици и бъдещи затворници.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 аууууууууууууу

    12 3 Отговор
    абе тука само гномове и пубери дето си нямат и представа от политика ли пишат.зажалост това е българия,един чул че друг видял защото онзи казал.хахахаххаха,ще си гниете така тогава.

    Коментиран от #87

  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 1 Отговор
    БОЙКО и герб са поели КУРС към предсрочни избори
  • 72 кочо

    13 5 Отговор
    Дърт мързелив пес, пикаещ по килима.
  • 73 asd

    12 7 Отговор
    Тиква Имбецилка, я си сложи в джЕба 1 шепа слъчоглед, че да има поне някаква полза от теб.
    И без това си си една торба с тор...
  • 74 Цирково изпълнение герб

    17 5 Отговор
    Малеее ама е пр0ст завалията!!! Нищо не става от тоя!!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор

    До коментар #50 от "ЕВАЛА БОЙКО":

    чупкамутро
  • 77 изрод от ГЕРБ

    19 5 Отговор

    До коментар #67 от "ВЪЗМУТЕН":

    НАЙ БЕЗЦЕРЕМОННО ЛЪЖЕ! НЕ Е ПРОЧЕЛ НИЩО!!!!! ГЛЕДАЛ Е ФИЛМА.

    Коментиран от #163

  • 78 смех

    8 9 Отговор
    немските подлогидвнис жамбазофф и Бойку Борисуф

    Коментиран от #85

  • 79 Мхм

    13 7 Отговор

    До коментар #7 от "Неандерталец":

    по важното е че.повече власт нема да види
  • 80 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 5 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ и герб ни имат за овце БАЙ ШИЛЕ
  • 81 малее

    13 5 Отговор
    Бойко Борисов: Още имате нужда от мен. Много са подли, много са зли.
    Умре хвалячката да ме хвали та сега сам се хваля.
  • 82 ка путин

    5 13 Отговор
    За Путлер ли говори? Още един газопровод ли трябва да му правим?
    Този безбожник прокарвайки руските интереси и поставяйки ни в енергийна зависимост от Путлер има голяма вина за престъпленията срещу човечеството които стават в Украйна. Надявам се че в Хага до Путин и шайката му ще застанат и европейските политически подлоги които гледайки само матералните си интереси загърбиха основните европейски демократични ценности и създадоха този изверг.

    Коментиран от #88

  • 83 bVlgari

    19 5 Отговор
    Това е кошмар.Този лош сън няма край.Тоталната мафия-ББ/ЕНП-Вебер в екшън.Лъжи,манипулации,все едно се пренасям към 1933 г.,за да слушам Хитлер или през 1938,за да се наслаждавам на Сталин.
    Това не може да е ЕС!Вебер,ти си човешки срам!Борисов...е ясен от 12 години.
  • 84 тука

    8 2 Отговор
    за думата тиганин автоматично трият
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 ДЯДО БЛАГОЕВ

    6 18 Отговор
    БАЦЕ, ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯ ЛИДЕР КОЙТО НЕ ДАВА СЪН НА БСП КОМУНИСТИТЕ.....ТОВА НЕ Е БИЛО В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО ДВИЖЕНИЕ В БГ
  • 87 Ей неграмотен

    16 5 Отговор

    До коментар #70 от "аууууууууууууу":

    Научи се да пишеш бе неграмотник! В това ГЕРБ, всички ли сте с основно образование? Поне името на родината си научи,как се пише!

    Коментиран от #93, #99

  • 88 ТАКА ЛИ

    12 2 Отговор

    До коментар #82 от "ка путин":

    И КОЙ ГАЗОПРОВОД Е НАПРАВИЛ ЗА ПУТЛЕР БАЦЕТО
  • 89 Фики

    15 3 Отговор
    Изрод крадлив българоубиец
  • 90 Хъху

    12 5 Отговор
    Долно нищожество и хунтата от ГЕРБ-СДС-ДПС, ще пречат и дестабилизират докато не дойде Путинската диктстура в България. Честито на всички Българи !
  • 91 2423

    7 3 Отговор
    наистина имам нужда-сам съм в килията
  • 92 ЕВАЛА БОЙКО

    8 16 Отговор

    До коментар #66 от "tate":

    БСП КОМУНИСТИТЕ ПАК ЦВЪРЧАТ....НИЩО ЧЕ ДОКАРАХА НАРОДА ДО БОЙ ЗА....ОЛИО
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Васил

    6 10 Отговор
    Кой има нужда от диктатор може би Северна Корея или Русия?
  • 95 ДЯДО БЛАГОЕВ

    11 8 Отговор
    И БСП КОМУНЯГИТЕ СИ НАМЕРИХА МАЙСТОРА....БОЙКО
  • 96 Щщщщ

    13 5 Отговор
    Ти продължаваш да си вярваш ... хаха ... били подли и зли ... ами за крадците и предателите български, само в Диарбекир ... Проста тиква.
  • 97 Никога

    16 5 Отговор
    вече няма да се върнеш на власт Баце! Никога! Чака ти тежка и несигурна старост в постоянен страх и напрежение от къде ще дойде възмездието!
  • 98 Бай Онзи

    16 4 Отговор
    Имаме нужда, да те видим при бай Ставри
  • 99 знам ли

    10 2 Отговор

    До коментар #87 от "Ей неграмотен":

    Ти сигурно си със висше образование,и си седиш в къщи на табуретката,и само надничаш през прозореца.

    Коментиран от #119

  • 100 Орел

    10 4 Отговор
    Хапчетата! Къде са ми хапчетата? Гълъбова, помагай!
  • 101 Бай Онзи

    13 3 Отговор
    Имаме нужда, да те видим при бай Ставри.

    Коментиран от #128

  • 102 Георги

    13 5 Отговор
    Нямам думи след като Виши фигури от Европа на крака при един мафиот и крадец.Пази боже сляпо да прогледне.Зариди този и Путин коли из Украйна като плати със нашите пари тръбата.Нееемам думи
  • 103 koko

    16 4 Отговор
    Тази развалена тиква трябва да бъде изхвърлена на сметището
  • 104 Борисов, който и доведеш, Народа тее

    18 5 Отговор
    От писал, ти си доказан лъжец и Крадец!!
  • 105 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 3 Отговор
    БОЙКО а вашия ДЯНКОВ се подигранякога с пенсионерите с постната пица
  • 106 хаа

    15 3 Отговор
    Чекмеджан се е отворил яко, да не изпадне някоя крадена пачка??
  • 107 Бандера

    16 3 Отговор
    Долен съвеЦки милиционер с татуирани сърп и чук на челото. Толкова прост, че като не са го приели е милицията, станАл пожарникар. Доносник на ДС и еднокнижен почитател на др. Живков.
  • 108 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 1 Отговор
    господин ВЕБЕР защо вие ЕС наредихте на МЕГЛЕНА ПРЪМОВА КУНЕВА да затвори ЯДРЕНИТЕ РЕАКТОРИ на 1234 БЛОК на АЕЦ КОЗЛОДУЙ
  • 109 Тотор жовков

    14 3 Отговор
    Шафйорче веднага при мен
  • 110 Гого

    14 3 Отговор
    Ами как да нямат нужда от теб? Захранваш оредяващите редици на ЕНП с евро депутати. Ама идват нови изби за ЕП и защо ли си мисля, че даже и да козируваш пред "наалниците" няма да им заредиш редиците с толкова депутати, колкото сега и благия поглед на ЕНП ще се отметне от теб и няма да си им толкова нужен. Ще погледаме какво ще стане, особено ако ПП, ИТН и ДБ имат доста по голям брой евро депутати и няма да искат да са в една партия с теб. Дали ще си им нужен тогава?
  • 111 ДЯДО БЛАГОЕВ

    7 16 Отговор
    НЕ ЗНАМ ДРУГ ДА Е МАЧКАЛ ТОЛКОВА БСП КОМУНИСТИТЕ НА ИЗБОРИ, КАТО БОЙКО....И ТВА НЯМА СКОРО ДА СВЪРШИ
  • 112 Даааа

    9 3 Отговор

    До коментар #48 от "Ива":

    Верно е... За това сега ще си лижете г.. за за сол, защото са много кадър и тия харвардските "учени".... 😅😅😅
  • 113 БСП ВИЦЕТО

    8 8 Отговор
    ЧЕСТИТО ПРЕИЗБИРАНЕ БОЙКО....И ПОНЕ МАЛКО СЕ СМИЛИ НАД НАС

    Коментиран от #169

  • 114 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 3 Отговор

    До коментар #63 от "Дани":

    мутрата кръв повръща пари никога не връща
  • 115 ДЯДО БЛАГОЕВ

    4 15 Отговор
    ЧЕСТИТО БОЙКО. САМО ТИ НИ ОПРАВЯШ

    Коментиран от #129

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 ГЕОРГИ ДИМИТРОВ

    5 8 Отговор
    НАМЕРИ СЕ ЧОВЕКА ДА ПРАТИ БКП /БСП/ КОМУНИСТИТЕ В ЧЕТВЪРТА ГЛУХА
  • 118 Добре

    6 1 Отговор

    До коментар #93 от "млъквай бе":

    Ама първо ще махна едно нещо от твоята муцуна!

    Коментиран от #190

  • 119 Ей,смешник

    10 1 Отговор

    До коментар #99 от "знам ли":

    Припозна ли се? Ех,тиквени електорат-неграмотен!
  • 120 София

    7 2 Отговор
    Ужас!
  • 121 Бай Ставри има нужда от теб

    10 3 Отговор
    ние не!
    Загроби я тая държава и пак продължава тва дебелокожо същество.

    Коментиран от #125

  • 122 ТОДОР ЖИВКОВ

    12 3 Отговор
    МОЯ УЧЕНИК МЕ НАДМИНА....НАПРАВО РАЗКЪРТИ БСП

    Коментиран от #152

  • 123 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 1 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ ни взема за стадо овце все едно сме БАЙ ШИЛЕ
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 НАРОД

    5 0 Отговор

    До коментар #121 от "Бай Ставри има нужда от теб":

    ВЯРНО е
  • 126 Герб

    16 1 Отговор
    Чекмеджане върви си
  • 127 Еми

    14 2 Отговор
    Какво, пак ще гласувам срещу бай чекмеджан
  • 128 Нов дом

    10 0 Отговор

    До коментар #101 от "Бай Онзи":

    И това ще стане, сега се събират още документите, фактите за заслужената му почивка. Защото къде ли не са изгорени, скрити...
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Тъц

    16 0 Отговор
    Болен мозък. Тежка форма на нарцисисъм!
  • 131 спасов

    11 0 Отговор
    Ей, много психясали хора в тая държава! И няма отърване от такива!
  • 132 Слабо, Киреее, слабо...

    6 0 Отговор
    ...след като се уверя, че пухчо от 200 кила е станал 75 кг. фиданка, чак тогава ще те призная, че вършиш някаква работа. Дотогава само си седите в Мин. съвет и никва дейност от вас ;(. Засега само на пухчо сте поразвалили настроението, което не се брои.
  • 133 ДЯДО БЛАГОЕВ

    3 9 Отговор
    БОЙКО, МОМЧЕТО МИ, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТРЕСКАШ БСП, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ИМ СЕ ИСКА...НЕНАСИТНИ СА
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Смех

    16 0 Отговор
    Томислав Дончев не е само Конфуций, той е Седемте самураи....
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Behemoth

    14 1 Отговор
    Голям....ТЪПАК!
  • 138 Дааа

    15 1 Отговор
    Много са подли, много са зли, не ме оатавят моя Манфредчо да си крадем, Той на мен, аз на него.... Работа, работа, работа. Краденето и то е работа .
  • 139 БСП ВИЦЕТО

    4 12 Отговор
    БОРИСОВ, ПОНЕ ВЕДНЪЖ НИ ПУСНИ ДА СПЕЧЕЛИМ ИЗБОРИ...И НИЕ ДУША НОСИМ
  • 140 Гърбав фен

    13 1 Отговор
    Смрадливец и долен крадец,само това му е в простата чутура как да крадне.
  • 141 ГЕОРГИ ДИМИТРОВ

    2 6 Отговор
    ТВЪРДО СЪМ ВЯРВАЛ, ЧЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ГРОБОКОПАЧ НА БСП КОМУНЯГИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  • 142 БОТ

    1 2 Отговор

    До коментар #134 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ТИ не си ник ГРАД КОЗЛОДУЙ
  • 143 ИСТИНАТА

    13 2 Отговор
    Ама разбира се, че имаме нужда от Вас "Другарю" Борисов, та нали трябва да получим ОТГОВОРИ за: НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ИСТИНАТА за Барселона,...................., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ "герб" при "управлението" Ви!!! Нали така, "другарю-господин" Борисов?????????!
  • 144 Драк

    15 2 Отговор
    Глупако ,от теб има нужда българската правораздавателна да ти предяви много обвинения за извършените от герб стотици престъпления .
  • 145 ПУТИН

    2 5 Отговор
    ЧЕСТИТО БОЙКО.....
  • 146 Жоро

    11 1 Отговор
    Куче само дето не овчарско а помияр. Никога повече ГЕРБ не ви ли стана ясно?!
  • 147 СТАМАТ ВАСИЛ

    3 16 Отговор
    СЛАВА БОЙКО да ЖИВЕЕШ 100 ГОДИНИ
  • 148 РАДЕВ

    4 14 Отговор
    ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ БОЙКО...И СКОРОШНО ЗАВРЪЩАНЕ. ТИЯ НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ЗАЕДНО С БСП НИ ДОВЕДОХА ДО БОЙ ЗА....ОЛИО
  • 149 мекотел

    15 1 Отговор
    НЯМАМЕ НИКАКВА НУЖДА ОТ ТЕБ, ИЗЧЕЗВАЙ СМОТАНЯК...
  • 150 ХАН АСПАРУХ

    3 13 Отговор
    ПРИ ТЕБ ПЛЕМЕТО БЪЛГАРСКО ЖИВЕЕШЕ ДОБРЕ....СЕГА ГО ДОКАРАХА ДО БОЙ ЗА ОЛИО
  • 151 БСП ВИЦЕТО

    2 11 Отговор
    БОЙКО, ДОБРЕ ЧЕ СИ ТИ, ЗА ДА РАЗБЕРЕМ КОЛКО СМЕ ЗЛЕ В БСП....ДАЙ НИ ПОНЕ МАЛЪК ШАНС И НИЕ ИЗБОРИ ДА СПЕЧЕЛИМ И НИЕ 12 ГОДИНИ ДА УПРАВЛЯВАМЕ...ПОНЕ
  • 152 ТОДОР ЖИВКОВ

    12 1 Отговор

    До коментар #122 от "ТОДОР ЖИВКОВ":

    МОЯ УЧЕНИК МЕ НАДМИНА ПО ПРОСТОТИЯ И СЕЛСКИ ТАРИКАТЛЪК...
  • 153 ДЯДО БЛАГОЕВ

    2 8 Отговор
    ОСНОВАХ БКП БОЛШЕВИКИ...ТЕ СТАНАХА БСП МИЛИАРДЕРИ......БОЙКО, ВРАЗУМИ ГИ
  • 154 Говедо

    9 1 Отговор
    Манфред флейтата събра много гласове щото му говорят.
  • 155 ГЕОРГИ ДИМИТРОВ

    11 0 Отговор
    И НА ЛАЙПЦИГСКИ ПРОЦЕС БЯХ, АМА ТАКЪВ КАТО ТЕБ БОЙКО НЕ ВИДЯХ
  • 156 Банкя

    14 0 Отговор
    Халал да си им на избирателите ти, на рамо да те носят, след като виждат в твое лице лидера. Ти си бил, си и ще си останеш една крадлива, лъжлива проста мутра.
  • 157 Ами

    8 0 Отговор
    Ще тряа да чакаме червената армия да го арестува, щото кирю канадеца не знае как
  • 158 Бамбука

    10 0 Отговор
    Култа към личността. Сталин умира, нашите решават да преименуват град Варна в Сталин. После следва информация за репресиите и хоп град Сталин, пак става Варна. Дано помним историята и не се налага Банкя утре да стане град Борисов, а после пак Банкя. Другари клатикурци, можете временно да заблуждавате народа, но историята винаги поставя всеки на неговото място.
  • 159 ТОДОР ЖИВКОВ

    1 14 Отговор
    СОЦИАЛИЗЪМА Е НЕДОНОСЧЕ....МАЧКАЙ ГИ БОЙКО
  • 160 САЩ...... НАЙ МОГЪЩИТЕ

    2 12 Отговор
    С ТЕБ СМЕ БОЙКО.....ИДВАМЕ С НОВИТЕ ЕФКИ ПРЕЗ 2023г.
  • 161 chi

    9 0 Отговор
    Ще възкресяват политически труп!
  • 162 ДЯДО БЛАГОЕВ

    1 9 Отговор
    ИСТОРИЯТА НА БКП/БСП/ СВЪРШИ С ПЪРВИТЕ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ БОЙКО ИЗБОРИ....ПОСЛЕ ПОЧНА ЕТАПА НА ВЕЧНИТЕ ОПОЗИЦИОНЕРИ
  • 163 ВЪЗМУТЕН

    9 1 Отговор

    До коментар #77 от "изрод от ГЕРБ":

    Гледал друг път!!!! ДЯДО МУ МУ ГО Е РАЗПРАВЯЛ, ДОКАТО БАБА МУ МУ Е МАЗАЛА ФИЛИЯ СЪС СВИНСКА МАС!!!! :)))
  • 164 ТОДОР ЖИВКОВ

    2 8 Отговор
    СОЦИАЛИЗЪМЪТ Е НЕДОНОСЧЕ.....БОЙКО, НЕ МУ ПРОЩАВАЙ
  • 165 Куку

    13 0 Отговор
    Малееей! Опитах се да му прочета изказването, но стигнах до половината и се отказах! Изключително несвързано говорене, без никаква рационална мисъл...Още не мога да повярвам, че сме допуснали индивид, който не може да свърже логически две изречения, да е "ръководил" държавата в продължение на повече от две петилетки...И има претенции да управлява още толкова...Е тогаз държавата съвсем ще обезлюдее!!!
  • 166 ПУТИН

    4 6 Отговор
    БРАВО БОЙКО....
  • 167 Селянин

    1 10 Отговор

    До коментар #8 от "от село":

    Баи Ставри чака Има много кандидати от новото управление Бати Боико си обикаля България и не му пука От делата по клевитите по него си изкарат бая пари Да е жив и здрав да си харчи парите
  • 168 БАРЦЕЛОНАТА....БЛАТОТО ЗА БСП

    0 9 Отговор
    БОЙКО, ИЗПРАТИ БСП ДРУГАРИТЕ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР С ТАЯ БАРСЕЛОНА. ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ПРЕЖИВЕЯТ
  • 169 Да питам

    4 0 Отговор

    До коментар #113 от "БСП ВИЦЕТО":

    Бойко не е ли в опозиция? Или ти още живееш в 2020г. ?

    Коментиран от #171

  • 170 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ...КАПИТАЛИСТИ

    0 8 Отговор
    ЛОШО ЗА НАС ЧЕ БОЙКО ГО ИЗБРАХА...ШЕ НИ СПЕЧЕ ЖИВОТА

    Коментиран от #174

  • 171 БОЙКО ЛИ

    0 4 Отговор

    До коментар #169 от "Да питам":

    ЧЕ ТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВ Е ПО ПРИНУДА...ЧЕ И ДОБОЙ ЗА ОЛИО НИ ДОКАРА

    Коментиран от #179

  • 172 Прав си

    1 9 Отговор

    До коментар #14 от "Герб унищожи БЪЛГАРИЯ":

    ГЕРБ направи така да имаме ниски цени Да можехме да ходим на починка в чужбина и да не се бием за олио Сега си живеем много хубаво Не си губим времето по магазините защото там цените са лукс
  • 173 ТОДОР ЖИВКОВ

    0 8 Отговор
    СОЦИАЛИЗЪМЪТ Е НЕДОНОСЧЕ...КАКВИ СА ТОГАВА СОЦИАЛИСТИТЕ

    Коментиран от #175

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 ТОДОР ЖИВКОВ

    1 6 Отговор

    До коментар #175 от "Мазньо":

    СОЦИАЛИЗЪМЪТ Е НЕДОНОСЧЕ....И АЗ СЕ КРИЕХ НА ВРЕМЕТО, АМА НИКОЙ НЕ МЕ ТЪРСЕШЕ

    Коментиран от #183

  • 178 ДЯДО БЛАГОЕВ

    1 5 Отговор
    КАЗВАХ ИМ НА ДРУГАРИТЕ, ЧЕ КАПИТАЛИЗМА ШЕ СТАНЕ ГРОБОКОПАЧ НА СОЦИАЛИЗМА....АМА НЕ МЕ ПОСЛУШАХА
  • 179 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #171 от "БОЙКО ЛИ":

    Къде си бе, комунист? Пак си се показал, пак некой си е отворил портфейла за ТРОЛА С ГОЛЕМИТЕ БУКВИ и той изпълзя. Аре у лево...

    Коментиран от #181

  • 180 БСП ВИЦЕТО

    0 5 Отговор
    ЧЕСТИТО БОЙКО И ПОМИСЛИ ЗА НАС...ЧЕ НЕЩО ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ Я ОКАКАХМЕ
  • 181 БОЙ ЗА ОЛИО

    1 6 Отговор

    До коментар #179 от "Гост":

    И БСП КОМУНЯГИТЕ СА В ЕКСТАЗ...ЧАКАТ ГИ НОВИ БИТКИ
  • 182 БСП ИЗПЪЛНИТЕЛНО БЮРО

    1 9 Отговор
    ПРИЕМИ НАШИТЕ ПОЗДРАВИ ЗА ПРЕИЗБИРАНЕТО ТИ БОЙКО
  • 183 Мазньо

    3 0 Отговор

    До коментар #177 от "ТОДОР ЖИВКОВ":

    Санитарите ще те намерят ,баце....

    Коментиран от #185

  • 184 Ковид 19

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "КРАЙНО ВРЕМЕ":

    Тоя пък,как го изтървах!
  • 185 ТОДОР ЖИВКОВ

    1 3 Отговор

    До коментар #183 от "Мазньо":

    А ПЪК АЗ СЕ КРИЕХ, БЕЗ НИКОЙ ДА МЕ ТЪРСИ.....КАТО БКП КОМУНИСТ В ЗЕМЛЯНКА

    Коментиран от #188

  • 186 Жоро

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Теле":

    Ами явно е по умна от теб.
  • 187 БОЙ ЗА ОЛИО

    2 4 Отговор
    НА БЕНЗИНОВИЯ ФРОНТ НИЩО НОВО.....ЦЕНАТА ЗАКОВА 3 ЛВ ЗА ЛИТЪР...ЧЕСТИТО ВИ БСП УПРАВЛЕНИЕ БЪЛГАРИ
  • 188 Мазньо

    3 1 Отговор

    До коментар #185 от "ТОДОР ЖИВКОВ":

    Нормални симптоми за шизофрения,не се притеснявай.

    Коментиран от #189

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Зъболекар

    2 1 Отговор

    До коментар #118 от "Добре":

    Добра идея,и аз семейство храня.
  • 191 ДЯДО БЛАГОЕВ

    3 2 Отговор
    ЧЕ ТО ТЕСНИ СОЦИАЛИСТИ ВЕЧЕ НЕМА. ОСТАНАХА САМО ТЕСНЯЦИТЕ
  • 192 Мазньо

    5 3 Отговор

    До коментар #189 от "ТОДОР ЖИВКОВ":

    Имаш проблеми с правописа,но това е лечимо,а пък съм Мазньо ,защото израстнах с филии мас,а по-късно обирах мазнинките от бюджета.Позна ли ме?

    Коментиран от #200

  • 193 Съжелявам

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "Вълк единак":

    Ама Гешев,го уволни.
  • 194 Факт.бг

    8 4 Отговор
    Че нямаме никаква нужда от теб е безспорно.
    Лошото е, че останалите са по-големи боклуци и от теб...
  • 195 Още имате нужда от мен

    10 3 Отговор
    При Буцката душевният онанизъм си е нещо обичайно . Играе го идиот .

    Коментиран от #201

  • 196 Райхсвер

    11 3 Отговор
    Какво овчарско куче - прост и дърт помияр, Винету и приятели, шайка крадци...
  • 197 комунистче

    8 1 Отговор
    некой да му помогне на този, да си реши психологическите проблеми, дето му избиват в логорея и вербална агресия, няма нито едно свързано изречение, или свързана мисъл, от това което е изплюл на тази среща, след 12 години вдигане на доходи по време на хайдушкото му и бездарно управление, България е на последно място по доходи и растеж в ЕС, Румъния дето беше след нас, когато той застъпи, в момента в който този тулуп си тръгна от властта, беше с 40% по високи доходи от нашите
  • 198 Казуар

    8 0 Отговор
    Борисов бил овчарско куче, което пази овцете на ГЕРБ.
  • 199 ДЯДО БЛАГОЕВ

    1 5 Отговор
    КАЗВАХ ВИ АЗ, ЧЕ БРИСОВ ША ВИ МАЧКА АМА ВИЕ ДРУГАРИ НЕ ВЯРВАХТЕ
  • 200 ТОДОР ЖИВКОВ

    1 1 Отговор

    До коментар #192 от "Мазньо":

    МИСЛЕХ СИ ЧЕ СИ МАЗНЬО, ЩОТО СЕ МАЗНИШ НА БСП ДРУГАРИТЕ
  • 201 БОЙКО ЛИ

    3 5 Отговор

    До коментар #195 от "Още имате нужда от мен":

    ТОЙ ЗАТОВА ВИ МАЧКА НА ИЗБОРИ, ЩОТО БСП СА ПО ЗЛЕ И ОТ ИДИОТИ
  • 202 ТОДОР ЖИВКОВ

    2 3 Отговор
    КАЗАХ ВИ АЗ ДРУГАРИ ОТ БСП, ЧЕ БОЙКО ШЕ ВИ МАЧКА, АМА КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ С ТИЯ ПРОМИТИ И БЕТОНИРАНИ МОЗЪЦИ
  • 203 Тома

    10 3 Отговор
    Много ни липсва бойко казаха всички от ЕС които са се возили с 200.Той като идваше при нас ни гушкаше и ни даваше по едно куфарче 2 килограмово
  • 204 Изруд

    7 1 Отговор
    коя е Мата Хари?
    Чуваш ли се с гешев?
    Какво прави братиньото?
    Какво стана с ти си го избра?
    От къде са пачките и кюлчетата е чекмеджето?
    Добре че си прост, че да те разберем.
    Още малко и ще те ши т със 200 при
    Бай Ставри.
  • 205 Богдан

    5 2 Отговор
    Пенсионира се вече!!!Излагаш се!!!Млади и образовани хора трябва да управляват!!!Вън примати!!!
  • 206 БОКООО , Я СЕ ВИЖ БЕ , ЕДВАМ ХОДИШ !

    8 1 Отговор
    Руските ракЕти "Кинжал" удрят София за 11 минути - БАНКЯ ЗА 11М и 2 СЕК .......... така че БОКО , НЕСЕ НАТИСКАЙ ....... ПУТИН ЩЕ ТЕ СКАЛПИРА ЛИЧНО , ПРЕДАТЕЛ СКАПАН .
  • 207 6677

    7 3 Отговор
    Този сладур избърса дупето на Русия с 3 милиарда, извадени от нашия джоб и има наглостта пак да ни се предлага.
  • 208 Боже

    7 0 Отговор
    Нали знаеш! Кой крал- крал, кой е.. л-еб.. л. Накрая в Софийския за дълго. Голям страх!!!
  • 209 Герб ПобедаБойко Идвай

    1 8 Отговор
    Идвай Бойко ЛИДЕР Демократ Политик Време е Българите да си върнат България ЖАДНИ алчни превратаджии бяха превзели България опиянени от алчност власт пари НО сега вече ГЕРБ се завръща
  • 210 Чифликчия

    2 7 Отговор
    Браво Баце! Научи младите! Ако те тьрсят сега, значи след време ще те уважават! Ама ти пьрви подай рька, ако си по Бьлгарин!
  • 211 Електра

    2 9 Отговор
    Смърт на кому-фашистите, свобода хляб и олио на народа. Най после се сетиха, че Кирчовците, Гн...о...ма, Ристю, Славуца, Краднелия и Крадеф разсипаха държавата, все едно мурзилките изстреляха всичките ракети не към Украйна а към нас...
  • 212 Шаран БГ

    7 0 Отговор
    Всичките са от едно котило – че си намират и кусури ?!
  • 213 дечо

    9 0 Отговор
    нагъл,много нагъл,както и цялата шайка около него
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Бай Ставри

    10 0 Отговор
    Единствено само аз имам нужда от теб.
  • 216 Бълбуко

    5 0 Отговор
    Крадливи са! Като теб!
  • 217 tomito

    7 0 Отговор
    От затвора се обадиха и казаха ,че са имали спешно нужда от теб тикво мазна.
  • 218 Чнг

    6 0 Отговор
    Тоя не разбра ли че отвън казват кой ще кара влака.Тариката го знае , че го няма в списъка ама мъти водата да отърве кауша
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Джон Тиквата от Банкя

    8 0 Отговор
    Какво стана с Чекмеджетата? С тази от Барселона мис Монокини която му роди дете? Тоя Прост тъп не. ндерталец от Банкя 🎃🎃🎃 кога ще влезе в затвора?
  • 221 Д-р Хаус

    8 0 Отговор
    Най много нужда имат от тебе в психиатрията за прглед терапия и диспансеризация

    Коментиран от #224

  • 222 Цуца

    3 0 Отговор
    Божеее, слез и събери вересиите!
    Докога ще замърсявате пристранството с тоя дебил?!
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Кауш

    2 0 Отговор

    До коментар #221 от "Д-р Хаус":

    Повече от него ще имат нужда патоанатомите. Истинко чудо е човек без мозък!
  • 225 ttt

    1 0 Отговор
    Болен мозък!
  • 226 Продължаваш

    0 0 Отговор
    да си изключително глупав. Безнадежден случай. Нагъл, луд и елементарен.
  • 227 само белите червеи

    0 0 Отговор
    се нуждаят от теб
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове