10 Май, 2022 07:54 7 008 136

„Възраждане“: Ако Варна реши-правителството си заминава

  • възраждане-
  • варна-
  • реши-
  • правителство-
  • заминава

От партията съобщават, че на 11-ти май 2022 г. от 18:00 ч. пред Областна администрация Варна ще се съберат граждани, за да протестират срещу правителството и да поискат неговата оставка.

„Възраждане“: Ако Варна реши-правителството си заминава - 1
Снимка: БГНЕС

"Ако Варна реши, правителството си заминава". Това се казва в изявление на партия "Възраждане", публикувано на сайта на формацията. От партията съобщават, че на 11-ти май 2022 г. от 18:00 ч. пред Областна администрация Варна ще се съберат граждани, за да протестират срещу правителството и да поискат неговата оставка.
Ето и още от изявлението на партията:

"Правителство, което успя само за няколко месеца с политическите си решения да доведе до повишаване на цената на тока, до поскъпването на всички стоки и до натоварването на българския народ да плаща санкциите, които бяха наложени под американски диктат и в обслужване на чужди интереси.

Правителството, което допусна български моряци, варненци, да бъдат използвани като жив щит от украинците, а после лично министър-председателят на България отиде в Украйна, за да благодари на Зеленски. Варненци, много промени са тръгвали от Варна, но промени истински, а не привидни. Много правителства са си тръгвали, защото варненци не са били доволни от тях.

Плановете на настоящия кабинет са Варна да е хъб за зърното на Украйна. Зърно, което не се знае какво е, дали не е заразено, а и защо ни е зърно, като житницата на България е до Варна.
Варна не е работилница за унищожена военна техника. Варна не е военен полигон, нито база на НАТО.

Варна е морската ни столица, градът, който обичаме, в който възпитаваме и отглеждаме децата си, и ние няма да го дадем и ще се борим за него. За това да е свободен. На 11-ти май 2022 г. от 18:00 ч. пред Областна администрация Варна ще поискаме оставката на правителството и ако варненци решим, няма да се приберем по домовете си, докато не подаде оставка правителството."

Варненци, съдбата на България е във вашите ръце. Многократно сме показали, че ако Варна реши, правителството си заминава".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 120 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бой по

    132 66 Отговор
    предателските канчета! Оставка!

    Коментиран от #120, #126

  • 2 ЛЛЛ

    149 72 Отговор
    Хайде варненци покажете че сте българи
  • 3 Дааа

    113 137 Отговор
    Подхвърлете му копейки на тоя и го оставете да ги събира, друго няма да го интересува.
  • 4 Коцето решава

    122 87 Отговор
    Той е най-сериозният! Другите са ШМАТКИ.
  • 5 Дилдо

    132 54 Отговор
    А защо изпускате факта, че ще има протест и пред Народното събрание и Марионетния съвет. Нали затова Киро "отиде" в САЩ, за да избяга от народната любов
  • 6 Софиянец

    91 120 Отговор
    Повярвал си роб е копейкин, ако София реши ти си пътник и вчера го показахме

    Коментиран от #46

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 дедо Герчо

    80 73 Отговор
    ВОЛЕН НЕ УСПЯ,ТА ТИ ЛИ...ХЪХЪХЪ...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Пич

    95 57 Отговор
    Козяците са осигурили купища национален ефир на предателя Хиновски , та от сутрин до вечер да облъчва , колко е хубаво да си унищожиме държавата , като я дадем в ръцете на козяшки фирми , които да я разрушават с фракинг за газ ! Щяло да има контрол !!!??? Сигурно като златото - два процента за държавата , другото по офшорките !!! Така че , Варна да реши по бързо !!!

    Коментиран от #124

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бегай

    64 67 Отговор
    Бързо, помияр!

    Коментиран от #57

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пфф

    75 32 Отговор
    Какви муцуни само, не депутати, а пандизчии.
  • 16 Измислен

    74 70 Отговор
    Смешник. Много си вярваш. Я се погледни на какво приличаш. Имаш нужда от някой в бяла плестилка. И на тебе ти се иска да лапаш народна пара.
  • 17 Каква Варна бе момче

    81 48 Отговор
    Национални протести пред Министерски и НС, денонощни за оставка на "Мюнхенският Сговор" в лицето на ПП, ДБ, ИТН, ДПС, БСП, ГЕРБ. Не виждаш ли какво става: евро, командни центрове, забрана евтини суровини, инфлация, признаване Македония, чужди военни, още 3 милиарда самолети, 35% инфлация храни, поскъпване на ток, вода, зимата парно Асенчо минимум 20% "само".Въоръжаване на Украйна. Каква Варна, България гори!

    Коментиран от #23, #105

  • 18 CL500

    69 51 Отговор
    Подкрепям го и най-вече за исканата политика с референдуми! Няма по-истинска демокрация, ако вземем грешно решение, ние да сме си виновни - народа, не шепа сложени политици. Това е достатъчно доказателство, че не са чужди марионетки. Досега всички са се плашили от референдумите, тези - не! Дано се събудят софиянци, защото времето ни притиска - марионетките бързат в момента всячески да приемат всичко важно набързо, докато не сме ги свалили. Ще бъде пагубно за поколения напред, ако не ги махнем час по-скоро. После референдуми до дупка, без значение, кой е на власт, ИСКАМ РЕФЕРЕНДУМИ ЗА ВСИЧКО ВАЖНО!

    Коментиран от #30, #60, #106

  • 19 Оракула

    65 61 Отговор
    Тази снимка на ПП" Израждане" ,
    ми прилича по-скоро на "група дилда " от РЕМС ,
    отколкото на смислена ПП!
  • 20 Георги

    67 65 Отговор
    Защо въобще му давате трибуна на този популист да говори глупости, не знам...Най-лесното е да лаеш от страната на опозиция, когато не си фактор и нищо не зависи от теб.
  • 21 Пеци

    58 60 Отговор
    Ако България реши и копейките-русороби да си заминават към мъртвите сибирски полета
  • 22 народа народааа

    18 9 Отговор
    ето поредното нашо момче което няма да разбрере че преди не е сега
    ние във варна имахме свобода но сега станаха вече големи войни и трябва да внимаваме
    ново състояние на града..ако предадем варна туй ще има голям ефект между воюващите страни
    честно може да се опита..ние сме най-големите пацифисти и със сигурност ще спечелим нобелова награда
  • 23 От чужбина

    24 36 Отговор

    До коментар #17 от "Каква Варна бе момче":

    Гори ти главата!
    Освен да си запалиш къщата!
    Та да стане пожара, както трябва!
  • 24 коста

    52 50 Отговор
    Само, че Варна не е Възраждане, нещо взе да се провъзнасяш като бащицата ти от Кремъл. Вече сме 10-ти а ти си все още окрилен от успехите на безсмъртния полк. Всички сме смъртни, успокой се.
  • 25 Пеци

    49 49 Отговор
    Русоробите на Копейкин ще правят Варненска народна република и пресъединяване към Рашистан.
  • 26 От Варна

    38 37 Отговор
    Тоя с очилата до Коцето ,малко ми прилича на "Женя" -приятелят на Васко ...от село Рупча :)))А Коцето ,досущ ,като Васко -като малък...пълен с откачени идеи и напорист в осъществяването им :)))
  • 27 Ми така кат стане

    45 40 Отговор
    Тъмнокожия български националист си мисли,че е Виктор Орбан,ама от Европа ако спрат парите заради него е тогава избирателите му ще се бият по главата.

    Коментиран от #32, #35, #40

  • 28 Путлерист

    47 47 Отговор
    Във Варна са най-многобройните руски платени подлоги, трябва да се държат из късо, че току виж тръгнат да се отцепват към Рашия. Руските подлоги ги оправя само автомата, те не подлежат на цивилизоване.
  • 29 Mxx

    35 35 Отговор
    Марешки ще чака коцето на контрапротест да му бие пак шамарите и да се види кой е по патриот путинист от двамата.
  • 30 Законът за Референдумите

    31 12 Отговор

    До коментар #18 от "CL500":

    Първо трябва да се промени. "Да се зачитат гласове, независимо от брой гласували.", Народното Събрание да няма право да променя въпросите. При извънаредни ситуации, каквато е сегашната(евро, Македония, чужди военни, чужди центрове, План Разрушаване, газ, нефт, ток Белене, членства НАТО и ЕС, рестартиране на жиснено важни проекти Белене и ЮП) референдум в рамките на дни. Който укрива Подписки от Референдуми пример Белене, затвор. Решенията от Референдум влизат в сила седмица след провеждането и резултатите.
  • 31 народа народааа

    30 26 Отговор
    голямата война в украйна изисква извънредни мерки
    ако ние ВАРНА се обявим за свободна акватория за всички страни да влизат и че града е демилитаризиран и приятелски..другите хора ще видят и ще разберат във каква нелепа ситуацуя са въвлечени..харесва ми предложението на коцето за първи път
  • 32 Факти

    25 29 Отговор

    До коментар #27 от "Ми така кат стане":

    От Европа как да наливат стотици милиарди, като в Гърция.Като е бъкано с такива националистчета,къде предават Европа на руснаците и винаги населението е за руснаците.Щом искате руснаците ще ви се подава малко кокал и на ви едни руснаци.

    Коментиран от #33, #36

  • 33 Самагон люблю раша

    37 26 Отговор

    До коментар #32 от "Факти":

    Огромна част от младото поколение въобще не обичат Русия.Те са закърмени с друго.До 20 години ще премине и старото поколение и руското влияние в България ще се изгуби.
  • 34 Отвратен

    36 22 Отговор
    Референдум за Еврото , искаме си Българския лев, нима Унгария, Полша, Дания, Швеция са по глупави от нас. Те си запазили националната валута, НИКАКВО ЕВРО, БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ ТРЯБВА ДА СЕ СПАСИ!!!!!!!!
  • 35 Знаем как печелят рускинчетата

    26 22 Отговор

    До коментар #27 от "Ми така кат стане":

    Много ясно, че ще ни спрат парите който не слуша му спират паричките.Що руснаците ако не ги слушаш не ти ли спират парите,че и договорите,за газ нарушават.
  • 36 ВАРНА

    18 10 Отговор

    До коментар #32 от "Факти":

    искаме града колективно да спечели нобелова награда за мир
    ние абсолютно нямаме интерес да се стреля в черно море и когато го заявим ще има голям ефект..може да бъде уникално положение за целият свят..цивилни граждани определят дневният ред на велики сили

    Коментиран от #41

  • 37 Ей Глупак!

    32 19 Отговор
    Къде си тръгнал бе?Цървул
  • 38 Оракула

    29 23 Отговор
    Новия "Волен Сидеров" в действия ,
    със мисирки и мисири !
    Винаги ще се намери, някой луд за пари!
    ,
    Няма лабаво, ТИМ ,
    си гледат сеира ...он лайн!
  • 39 Реалист!

    29 15 Отговор
    Там е работата, че неси ти човека.Още неса се появили ,тези който си заслужават.Рано или късно,ще се получи,няма да е все така.Ти доказа,че си крадец, лъжец и продажник.В такова блато,ще ни навреш,че следващите 150г. Няма се оправим.
  • 40 Хихихи

    30 17 Отговор

    До коментар #27 от "Ми така кат стане":

    Волен беше беловласия лидер на бабуините.А Коцето е тъмнокожия лидер на индианците.
  • 41 Иван

    17 8 Отговор

    До коментар #36 от "ВАРНА":

    И Путин и Зеленски ще ви послушат хахахаха

    Коментиран от #44

  • 42 Алооо

    28 15 Отговор
    Точно така, съдбата на България е в моите ръце и затова утре няма да изляза и да ти гледам физиономията...
  • 43 вввв

    24 20 Отговор
    с разпокъсани протестчета няма да стане, всички заедно на жълтите павета - 1млн след седмица ако няма резултати, пак и сваляне на правителството

    Коментиран от #71, #108

  • 44 има едни статуи в музея

    9 6 Отговор

    До коментар #41 от "Иван":

    градска демокрация е най-истинската форма на демокрация
    ние винаги правим това което е добре за града
    трябва да се даде пример на хората кое е правилно и кое не
  • 45 Продажен мишо си копейка

    31 17 Отговор
    Отивай си в русия и стига се опитва да говориш от името на варненци
  • 46 Дилдо

    17 11 Отговор

    До коментар #6 от "Софиянец":

    Кво сте показали бяхте 100 човека
  • 47 Този е

    25 13 Отговор
    Прост гумен цървул
  • 48 скептик

    18 6 Отговор
    Правителството - хубаво.
    А защо не поискате оставк ии в "най-корумпираната община"?
    Апропо, честито ви новодомци - в клуба на Атака.....буквално.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Нинова

    27 18 Отговор
    Костадин да се прибира в Русия и да лиже д-то на Путин за копейки!
  • 51 Решетников

    30 18 Отговор
    Този национален предател Костадин Костадинов да се качва на самолета за Москва. Там му е мястото!
  • 52 Руските подлоги

    27 18 Отговор
    "Възраждане" трябва със закон да се забранят, защото са опасни и много вредни за БЪЛГАРИЯ и вече агитират и подтикват варненци към проруски сепаратизъм и обявяване на Варна за отделна "проруска република" ...!!!
  • 53 Възбуждане

    24 15 Отговор
    Не случайно Варна е носила името Сталин. Лудите в лудницата ,Костяяя!
  • 54 БСП на Бунището

    25 12 Отговор
    От "ВъZраждане на Комунизма" ще гризнат дръвцето накрая за Държавна Измяна!!!
  • 55 Иван

    14 7 Отговор
    Ей, че съм на работа. С удоволствие бих дошъл да им метна по едно яйце.
  • 56 ВАРНА

    6 9 Отговор
    добре господа..укрепленията от голямата френска война стоят над града
    укрепленията на дибич задбалкански стоят над града..има доста лагери от римско време
    първата световна.време е да осмислим процеса..града има собствено мнение и е оцелял 2500 години..
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Възбуждане

    26 13 Отговор
    Костя е много злобна партенка и колкото повече усеща ,че губи властта, толкова по-агрвсивен ще става. Той е много луд и нагъл човек.
  • 59 Алиса

    15 24 Отговор
    Излизай Варна, София е с вас. Свалете правителството, иначе всички ставаме пушечно месо.
  • 60 Референдум но

    21 4 Отговор

    До коментар #18 от "CL500":

    пропускаш факта , че референдум се прави когато в една държава има голям процент мислещо и интелигентно население което не е така в България :-(. За какво мислиш би гласувал един прост народ е ми разбира се за хляб и зрелища но не и за рационални решения . Приемаме , че мнозинството гласува да излезем от Нато И Обединена Европа и после какво следва , някой може ли да ми отговори ? Да припомня за късата памет на масата , Бойко вън Ок но кой на неговото място 100% от отговорите е ми ще се намери , е ми ето намери се и сега какво ? . Историята е доказала, че прост народ се управлява само с диктатура и Русия е пример за това твърдение.

    Коментиран от #109

  • 61 въпросче

    8 5 Отговор
    Какво е на женски език думата ШМАТКА?

    Коментиран от #65

  • 62 Doni Brasko

    22 8 Отговор
    Тия кресльовци усещат,че след появата на партията на Янев ще загубят депутатските си местенца и стават още по-агресивни. Не вярвайте на Костя лъжеца. Той е мегафон на Путин, разбира се не безплатно. Иска България да стане Задунайска република.
  • 63 Панов

    21 6 Отговор
    Костя, откакто се захвана с политиката, купува по два имота на година.

    Коментиран от #64, #73

  • 64 р345

    17 3 Отговор

    До коментар #63 от "Панов":

    И тоя ще се наиграе, и то по-скоро отколкото очаква!
  • 65 Шматка

    8 1 Отговор

    До коментар #61 от "въпросче":

    В корена си означава кърпа ,с която се бършат мърсотии.
  • 66 минувач

    8 10 Отговор
    Крайно време е ококорените подлоги - на боклука!
  • 67 ь нови избори

    12 6 Отговор
    Възраждане върви изклюително на пътя на своите посестрими партии-еднодневки на прехода. От тук нататък, ще се наблюдават обичайните кратки и бързи режисирани сценарии на ралзлична тематика. Ще бъдат заменени от Български възход.

    В следващия парламент дб, възраждане и итн (възможно е да прескочат) изчезват. бсп и дпс се стопяват. герб намалява. пп ще намалее с няколко процента заради заигравката си с бсп, но ако има усета и умението да говори и да направи няколко значтелни хода в полза на държавата, средния и малкия бизнес, реформа в правосъдието и МВР, може и да увеличи проценти, български възход влизат. дб може да се спасят, ако не протакат съдебната реформа и остраняването на корумпираните бухалки. Ако Бойко Борисов бъде вкаран в затвора, това ще бъде ясен знак за приключване на прехода/подмяната и отваряне на пътя към знакови съдебни процеси срещу организарана мафия на прехода в лицето на основните политически партии и тези, които кръжат около тях.
  • 68 изход

    9 3 Отговор
    нямам други предложения
    руснаците са осигурили акваторията на черно море с с 300 400 ракети
    другите ги бомбардират през сателита..въпрос на време е украинците да праснат някоя подводница на повърхноста която праща ракети и да стане мазало
  • 69 Ники

    11 6 Отговор
    ДАЙ БОЖЕ ДА СИ ОТИДАТ ТЕЗИ ЧЕ НЕМОГА ДА ГИ ГЛЕДАМ.
  • 70 Хайде Варненци покажете че сте Руснаци!

    20 5 Отговор
    Всички знаем че ВъZраждане е руски проект, който има цел да замени износената АТАКА! Не случайно тази организация тръгна от Варна, градът където Руската Мутренска Групировка ТИМ прави каквото си иска. Все по ясно се вижда престъпната финансова връзка ТИМ - ВъZраждане, което показва "чистите намерения" на формацията. Въпреки прекалено преекспонирания патриотичен формат е пределно ясно чия бухалка са те и какви са техните антибългарски цели!

    Коментиран от #77

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Шепа нещастни фашисти

    19 5 Отговор
    Е точно във Варна ли бе Коце ?! Където те знаят каква мижитурка си ?
  • 73 Костя Купува

    17 4 Отговор

    До коментар #63 от "Панов":

    ТИМ плаща!
  • 74 Фактъ

    10 3 Отговор
    Те , точно във Варна те познават добре що за измамник си . Варна не е фактор , там са повече сеирджии , като се събират , не разчитай на тях .
  • 75 Българка

    21 6 Отговор
    Копейкин е национален предател и прокремълски агент. Защо прокуратурата още не е поискала задържането му. Та той още преди дни открито призоваваше за преврат. И сега отново с опорките от Москва промива мозъци и призовава към бунтове. Българи, мислете. Искаме ли България да е в ръцете на ултраси и нацисти
  • 76 Боцко

    12 5 Отговор
    На всички Путинофили,
    По БУКЕТЧЕ карамфили ...
  • 77 Варна

    14 2 Отговор

    До коментар #70 от "Хайде Варненци покажете че сте Руснаци!":

    Цончо си е служител и момче за всичко на ТИМ.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Путин

    18 5 Отговор
    Скоро Коце циганчето ще провъзгласи новата Варненская Народная Республика, а аз ще го назнача за генерал губернатор на циганската махарла.
  • 80 А бе Шмульо Копейкин

    12 6 Отговор
    не ми се прави на ни ни лук ял, ни лук мирисал! Ясно е че това положение в държавата, дойде след 2 годишни башибозушки акции на протести, лъжи, манипулации и протестърски терор в който вие Копейките от ВъZраждане бяхте на предната линия рамо до рамо със сегашните партии на властта! Вие Копейките докарахте тия престъпници и крадци от Харвардската банда и техните 12 коалиционни партии на власт, които крадът като невидели! И защо? Защото Гешев подгони Копейкин за изненадващото му забогатяване!
  • 81 Пут Ин Ам-Гъл Вън

    20 8 Отговор
    Това е плана на кремълските злодеи, Варна и Бургас да се отделят от България и да бъдат завладени от московските орки. Да се превърнат във военна база, а месното население да бъде депортирано в РФ, както правят в момента в завладяните територии на Украйна . Рашков къде се скри бе мишоk ?!

    Коментиран от #86, #88

  • 82 Заразено жито

    17 4 Отговор
    Колко трябва да ти е акъла. Този лум...пен чувал ли е че се правят проверки и се взимат проби преди и след внос. Личи му отдалеч на кой служи
  • 83 Руските Фашизоиди

    20 7 Отговор
    се опитват да окупират Варна и да я откъснат от българската територия! МВР и ДАНС незабавно да се заемат сериозно със случая!
  • 84 цар Калоян

    6 2 Отговор
    решавам византийците да ви денацифицирам
  • 85 Вие не сте фактор

    17 5 Отговор
    Долни предатели и мекерета на Москва, добре, че е Гешев за да ви пази от подвеждане под отговорност за национално предателство. Отделно се издържате от данъците на народа, който предавате.
  • 86 Ограмоти се

    9 0 Отговор

    До коментар #81 от "Пут Ин Ам-Гъл Вън":

    Не е Рашков, а главният прокурор! Без него Рашков не може да направи нищо.
  • 87 Хаха

    14 2 Отговор
    Кой ги бръсне за живи тия бе, хахахах. Абсолютни орки.
  • 88 истини

    12 0 Отговор

    До коментар #81 от "Пут Ин Ам-Гъл Вън":

    Винаги съм казвал, че българските служби трябва да следят много внимателно ситуацията по българското черноморие, особено северното. И, да се намесват подобаващо за да защитят българската държава и народ.
  • 89 XYZ

    6 1 Отговор
    МНОГО ШУМ ЗА НИЩО!
  • 90 MGewehr

    6 2 Отговор
    Варна не само морска столица но и на БеГето та дано селянията малко по малко се изнесе там да прави мръсотия!
  • 91 Хаха

    12 1 Отговор
    Тоя пък мизерник, я си отивай в хралупата долна !
  • 92 теодор

    7 0 Отговор
    А ако България/Варна/,попаднат в същата ситуация,теб какво да те правин?
  • 93 възраждане 4

    15 2 Отговор
    руски калинки
  • 94 Безполезни

    10 2 Отговор
    Идиотикопейиновски!
  • 95 разумете

    9 2 Отговор
    С тези думи, "Ако Варна реши, правителството си заминава", разбирате ли наистина, на кого служи този провалил се историчар? Наистина поне от това изказване би трябвало да ви светне ламбата, колкото и високоволтова да е. В момента задкулисната мафия се опитва да се спаси и възпроизведе. Със всичкия заграбен капитал през десетките години на тормоз над българските граждани.
  • 96 послание

    8 5 Отговор
    Към местните жители на Варна и варненска област. Не се оставяйте да бъдете манипулирани, не се страхувайте, няма от какво. Това са само едни приказвачи. Върнете си града на вас и на България.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Верни българи

    5 8 Отговор
    Адееее бе Варна то София е пълно с америкофили и кражбофили 😀! ДА Варна ако реши правителството пада !!!! ТЕ НЕ ЗАБРАВЯТ ..ПОКЛОН ПРЕД .-ПЛАМЕН,,,,!!!!!!

    Коментиран от #117

  • 100 Копейкин

    8 1 Отговор
    Да върнем старото име Сталинград
  • 101 Копейкин

    8 0 Отговор
    Викайте ми вече Рубльов По престижно е
  • 102 куку руку

    8 0 Отговор
    ти варна ли се ве гатмак с фатмак махай се че пречиш на света
  • 103 НАРОДЕН

    11 1 Отговор
    ТОЗИ ВЗЕ ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО НЕЗАМЕНИМ..., А Е КУКЛА НА КОНЦИ. СМЕШЕН ПАЛЯЧО.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Божеее,

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "CL500":

    Тези ли не са Кремълски марионетки?!Човече,иди се прегледай!Не само си сляп!И сърце и умствен капацитет нямаш!
  • 107 Див сейанин

    9 2 Отговор
    Копейкин ептен изплиска легена. Варна не е България. Тимаджийчетата нещо много на сериозно се взеха.
  • 108 Айде,бе!Сериозно ли!

    7 1 Отговор

    До коментар #43 от "вввв":

    Ще свалиш само на баба си гащите!Наивник!
  • 109 CL500

    2 5 Отговор

    До коментар #60 от "Референдум но":

    Не съм съгласен с теб. Народът, дали е прост - може би, а може би не е! При референдум за всеки един въпрос от 1-востепенна важност, трябва да има широк обществен дебат, дискусии и информационни кампании. Всеки един политически застъпник на някоя от тезите за рефендума може да кани специалисти, да показва и доказва правилността на тази теза. Трябва да се даде широка медийна трибуна за тези дискусии, трябва при самото гласуване да има достатъчно застъпници и на двете мнения, както и при преброяването на гласовете. Не подценявай народа, че бил прост. Особено, когато има и добра разяснителна кампания и може всеки да си вземе обосновано решение. А за ЕС, НАТО, че и еврото ... Кажи ми ЕС, коя нормална организация ще иска да приеме изключително беден, но пък образован народ, каквито бяхме. Това ни беше бонуса за основната цел - НАТО и разширението на изток. Защо не ни приеха първо в ЕС, после в НАТО, да не вземем да се объркаме после! НАТО, защо ни задължи да премахнем родове войски, да нарежем най-опасните ни ракети СС-23? Не били по натовски стандрт??? Ами, какъв е проблемът да си стоят в резерв просто, за защита и превенция? Защо се рязаха и закриваха - не е ли по-добре нещо, макар и старо, но действащо, отколкото съвсем нищо? Разбира се целта беше просто да ни се закрия армията и станем военно зависими на 100%, а това е загуба на суверинитет. Ние сега трябва да се молим друг да ни пази, защото вече сами не можем. Това е НАТО! Сега защо НАТО остро критикува С
  • 110 CL500

    2 3 Отговор
    ....Сега защо НАТО остро критикува Сърбия за мераците им за ЕС и НАТО, защото поръчват китайски ракети. НАТО - питат, аааа не може, защо ви са, нямате врагове в региона. Как може суверенна държава да няма избор над собствените си защити и военни решения. Това е НАТО! Сриване на местната армия, пълна суверенна зависимост, а това води и до икономическа, посредством ЕС. Ние сега сме оставени от над 15 години без други ходове, освен да се съгласяваме с всичко, без значение добре ли е за нас или не. А уж бонусът беше членството в ЕС и неземните блага - но и тук, какво видяхме - имаме ли промяна на съдебната система, има ли пак огромна корупция - ДА! Имаме ли безброй западни търговски вериги, който ни продават западна продукция с по-ниско качество от аналогичната на запад. Имаме ли тотален срив на селското ни стопанство и тежката промишленост - ДА! Те не са в интерес да бъдат конкуренция на западните производства. Ние сме за тях само евтина работна ръка, мургави балканци, който са на колене с гладен поглед да не ни отрежат още повече субсидиите, които са станали за нас жизненоважни. Ние се превърнахме под пълен военен, суверенен и икономически контрол, обезлюдяваща земя, територия. Ами ресурсите ни - това, че официалните данни са износ на над 7 тона злато на година при само 2% за нас. А реалните данни и тонове са далеч по-големи. Ами това, че където има злато, има и куп други ценни метали - сребро, мед и прочие. Там още, колко губим??? Та ние губим по над милиар
  • 111 CL500

    3 7 Отговор
    .....Та ние губим по над милиард на година само от изкопаемите си ... За какви ползи и субсидии от ЕС говорим??? Ами стотиците спрени производства??? Примерно Швейцария в ЕС ли са - НЕ! Швейцария в НАТО ли са - НЕ! Значи може и без ЕС. Въпрос е на политика и спиране на кражбите. А и светът е достатъчно голям за износ, на каквото и да е и в ЕС, и в Азия, и навсякъде. Имаме море, на кръстопът сме географски, прекрасни възможности ... Не си мисли, че цялата пропаганда за ЕС и особено за НАТО е чисто бяла - да не се окаже, че на обратната страна е черна за нас.

    Коментиран от #112

  • 112 Галош

    7 2 Отговор

    До коментар #111 от "CL500":

    Ти с Швейцария ли се сравняваш? Анан от чалнати

    Коментиран от #116

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Война

    3 3 Отговор
    Е правителството пада 🖕🏢🖕
  • 115 Абе

    3 0 Отговор

    До коментар #98 от "копейкини":

    Кой се интересува,какво била казала Руската православна църква!То пък и въобще църква ли е тя!Я,си живейте в кочината и не посягайте към Македония!И престанете да се изживявате като господарите на Света!Македония не ви дължи абсолютно нищо!
  • 116 CL500

    2 2 Отговор

    До коментар #112 от "Галош":

    Не се сраванявам с никого. Казвам, че има възможности. И не само Швейцария не член на НАТО и ЕС.
    А иначе ти, ако искаш се сравнявай с Афганистан или друга забутана държава, за да се радваш, колко добре сме всъщност, разбираш ли! И, ако не си разбрал, давам ти пример с Швейцария, не само защото не са членове, а и защото там референдумите са за ВСИЧКО! Народът решава. Това искам и аз! Не ме интересува коя партия ще ни даде политиката на референдуми, дреме ми ... Просто в момента само Възраждане е за такава политика. А дали са нечии марионетки, както други тука пишат - сам си прецени, щом искат референдуми, а не те да налагат решенията. Никоя марионетка не би допуснала референдуми!
  • 117 5556@

    5 6 Отговор

    До коментар #99 от "Верни българи":

    Верни българи браво че помните !!!! Тогава беше свален цар Бойко 😀!!! Сега и тези америкофили ще си заминат !!!! Давайте силни млади хора ..надеждата умира последна!!!

    Коментиран от #122

  • 118 Изроден

    10 3 Отговор
    какво си въобразяваш,като си отиде правителството и ти прстьо ще станеш министър ли.Ти освен да саботираш и лапаш копейки и субсидииь,ДРУГО МОЖЕШ ЛИ.Толкова си ГАШОГЛАВ,както казват старите хора и тия ,дето са заблудени да те подкрепят не са в час,защото пропагандните ти приказки нямат нищо общо с ъс същността ти на лапач на мъни и нищо друго.Правителството си работи добре и достатъчно подкрепи всички в тая криза.При новия бюджет ще има нови увеличения на пенсии и др.Но ти мечтаеш за власт и не си наясно с нищо повече тикво,ни финанси,ни икономика.Колкото по-бързо те разберат каква празна балалайка си ,толкова по-добре путинофил скапан.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 лош

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бой по":

    Май ще трябва да се разходим до Варнааааааа!!!
  • 121 служебен

    4 9 Отговор
    Тука пак има боклуци , които плюят Възраждане , ама какво да се прави за бай Ганьо всичко е на шега но и Алеко Константинов е описал всички вас , жалко не се учи в училище както Никола Вапцаров и Гео Милев , защото българското училище стана много модерно , но и Денков ще си ходи , така , че не плюйте , видя се колко може вашето украинско правителство на подмяната.

    Коментиран от #123

  • 122 Бай градски

    5 3 Отговор

    До коментар #117 от "5556@":

    Ами ако ви спретнем един контра протест, знаете ли накъде ще бягате??
  • 123 нееееее

    3 3 Отговор

    До коментар #121 от "служебен":

    Приеми плюенето по възраждане като ласка, защото другото ще бъде много тежко за понасяне, но ще дойде, путлеране !!!!!
  • 124 Gogo

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Пич":

    Ти от кога стана путинист бре? Нали беше бацевец? Иди до Варна ,може и да ти излезе късмета. Нали си от "пичовете"!
  • 125 МиДа

    7 3 Отговор
    Копейкин свърши парите за автобуси и вече ще прави преврат от 500км. 🤣

    Коментиран от #127

  • 126 Gogo

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бой по":

    БЪКГАРИ ,НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ШАЙКАТА ПРОДАЖНИЦИ ОТ ГЕРБ И ВЪЗРАЖДАНЕ! СЪН НЕ ГИ ХВАЩА ЗАРАДИ ТЕЗИ ПАРИ ОТ ЕВРОПА!!
  • 127 Бай градски

    2 7 Отговор

    До коментар #125 от "МиДа":

    Всички автобуси на копейкин се финансират от ГЕРБ! Сега герберите ще отидат във Варна. Изгладнели са яко!!
  • 128 Оффф

    6 5 Отговор
    Тъкмо пътувам за Варна. Може ли да не ми разваляте почивката с платените си протести, копейковци?!
  • 129 Име

    6 3 Отговор
    Време е това човекоподобни на руска издръжка да влезе в лудницата.
  • 130 ВЪЗМУТЕН

    7 2 Отговор
    И кого да поставим да ни управлява? Вас ли? ВИЕ СТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!! А КОПЕЙКИН Е И ЩЕ БЪДЕ В ЗАТВОРА!!!! ВИЕ СТЕ РУСКИ ПОДЛОГИ!!!! ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!
  • 131 Нагъл рашист

    5 1 Отговор
    Този е нагъл фашист. Дадеш ли му власт ще разпарчоса България.
    Руски платен агент, национален предател. За копейки е продал Родината.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Мда

    4 1 Отговор
    А вие заминавайте на матушката си !
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 CR2407

    1 0 Отговор
    Аз съм от Варна и бих протестирал,но срещу такива недоразумения като копейкин.Този никаквец се заблуждава,че може да управлява.Единствено за надзирател в затвор със строг режим ставаш-така прехода ти към затворник ще е по-къс.Ти си опасен за всеки мислещ човек.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове