Last news in Fakti

26 Юни, 2022 11:58 2 422 20

Настимир Ананиев: Сигурен съм, че Радев ще вземе нашата страна

  • настимир ананиев-
  • радев-
  • наша страна

В момента ни се отдава шанс да си върнем държавата, но това зависи от народните представители, смята депутатът от ПП

Настимир Ананиев: Сигурен съм, че Радев ще вземе нашата страна - 1
Снимка: БГНЕС

Няма да направим компромис с борбата с корупцията. Това беше заявена червена линия за нас и всъщност затова и падна кабинета - с това, което се случи на "Капитан Андреево", със заявените фирми за парите за пътищата. Хората видяха за какво става въпрос - ние имаме два отбора, на България и на един олигархичен Франкенщайн - Борисов, Доган, Пеевски, Орлин Алексиев, Слави Трифонов и една червена петолъчка - Костадин Костадинов. Това коментира в "Денят започва" с Георги Любенов Настимир Ананиев от ПГ на "Продължаваме промяната".

В момента ни се отдава шанс да си върнем държавата, но това зависи от народните представители, смята Ананиев.

Ако трябва да се отиде на избори, ние нямаме притеснение. На никой не се молим, призоваваме. Всеки сам да погледне на себе си и да избере в кой отбор иска да бъде. Нека има избори - в каква конфигурация ще е следващото правителство? Няма ли да влезем в един цикъл от избори? По какъв начин ще се случват законите?, попита депутатът.

Когато се прави мнозинство, много ясно трябва да се заявят приоритетите, категоричен е той.

В момента, в който видиш ДПС в истерия и да реве, значи нещо се случва. Кога последните 20-30 години ДПС се е оплаквало от някой? В момента те са в истерия, защото не могат да се договорят с нас, смята Ананиев.


Не забравяйте, че на летните протести през 2020 г. президентът Радев излезе с вдигнат юмрук срещу този отбор на Франкенщайн, за който споменах. Аз не вярвам той да свали този юмрук срещу този отбор. В тази битка аз съм сигурен, че той ще вземе нашата страна.

Имаме двама лидери с различни мнения - единият е в президенството, другият е в изпълнителната власт и всеки има своите правомощия по конституция, посочи Ананиев.

Всички виждат, че има някакво напрежение между Радев и БСП и аз съм сигурен, че може би ще намерят начин да го изгладят. Когато държавата е в няколко кризи, просто трябва да се държим отговорно, смята депутатът.

На "Продължаваме промяната" премиерът е Кирил Петков, категоричен е Ананиев. При нас има много хора, способни да се справят с тази задача, допълни той.

Кирил Петков има визия за България и едни хора, които не се продават. Нашият апел е и към депутати от ГЕРБ, които искат да се откъснат от този синджир, които искат да застанат на правилната страна и те имат тази възможност, заяви Ананиев.

Той коментира и интервюто на премиера Кирил Петков за британското издание "Гардиън" като заяви, че фактологията трябва да се провери точно и Петков не е споменавал оръжия за Украйна, а износ за Полша.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    36 8 Отговор
    И тия искат да приватизират президента. Той ви подаде ръка - вие я захапахте.
  • 2 ТаУмВзе

    41 8 Отговор
    Тия се юрнаа и президентчето да си Купуват!
  • 3 Пич

    43 6 Отговор
    Бегай бе , дебел !!! Ти ли ще кажеш на президента , какво да прави ?! Най вероятно , дори няма да съществувате след следващите избори !!!
  • 4 Каква

    45 4 Отговор
    държава ще връщаш лъжецо? На кой ще я връщаш? На мафията на прокопиев? На САЩ? А лъжецо? Достойните хора мразят лъжците! Изглеждаш толкова жалко! Продажници и лъжци! България не е за продан!
  • 5 Подмяната

    41 4 Отговор
    Вън от политиката г.нусар мазен .
  • 6 Шерлок

    28 3 Отговор
    Изобщо не се занимаваха с корупцията соросоидите ПП-ДБ , а само с русофобия и инфлацията за капак продадоха за благословия и българските нац интреси свързани със Северна Македония.
  • 7 Адолф

    35 4 Отговор
    Това недоразумение говори за олигархичен франкенщайн?!?!?Абе сладур, по голям франкенщайн от правителството ви няма как да има.Събрани на едно място комунисти,десни,чалгари и уж "умни и красиви":А като те гледам може да добавим и тъпи и грозни.

    Коментиран от #11

  • 8 Демек

    29 3 Отговор
    сега ще пазарувате продажници от герб! Толкова сте жалки, продажни и лъжливи в ПП и ДБ! С конкурс ли ви събира прокопиев, само паднали мазни лъжци и продажници, без грам чест и достойнство?
  • 9 Просто човек

    6 18 Отговор
    Радев е пре.дател, г-н Ананиев!

    Коментиран от #12

  • 10 ГЕРБ

    23 3 Отговор
    Отвратително гнусен и подъл
  • 11 Наблюдавал

    5 21 Отговор

    До коментар #7 от "Адолф":

    Адолфчо, много по добре Е ТАЗИ КОЛИЦИЯ, отколкото кремълски комунета!! И не се прави на националист! ТИ СИ ПУТИНИСТ!!
  • 12 С кое

    19 2 Отговор

    До коментар #9 от "Просто човек":

    те предаде? И какъв господин е един мазен лъжец, като това мекотело?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този 🤡

    13 1 Отговор
    Видя се в НДСВ с царя .800дни .Повече коментар за този не е нужен . 🤡
  • 15 Ако

    3 1 Отговор
    Натовският генерал не е активиран руски агент, да ще застане на ваша страна. Иначе Гешефта като му влезе пак в Президентството никой няма да си мръдне пърста вече за него.
  • 16 Гост

    9 1 Отговор
    Ндявай се гол охльов с мустаци,фатмака може да е с рога,но не е обратен като вас.Никой не е на ваша страна,но ще го разберете на изборите.
  • 17 Карък

    7 0 Отговор
    Тая Цветанка не се продава, боже колко трябва да си. Идиот?
  • 18 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 2 Отговор
    АМИ НАЛИ ВАШАТА ПАРТИЯ Е ПРОЕКТ НА ....... РЕШЕТНИКОВ И КГБ ..... ПАРТИЯТА НА ЯНЕВ , КОПЕЙКИН , БСП И ПРОМЯНАТА.....ЩЕ ИМАТ МНОZИНСТВО ЗА ....... ПРО ПУТИНСКО ОБЕДИНЕНИЕ ...... ПРОМЯНА " Z " ....... ФАКТ !
  • 19 Стара чанта

    0 0 Отговор
    НастиКирчоу, май ти отесня доста ризката около вратлето ? Как ли ще са нещата след примерно 2-3 годинки, изкарани на хранилката, а ?
  • 20 Сет

    0 0 Отговор
    Повече от сигурно е
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол