Last news in Fakti

25 Юли, 2022 12:50 3 396 28

Психолог: Никой не иска да прави правителство

  • росен йорданов-
  • бойко рашков-
  • слави трифонов-
  • итн

„Какво внесе Бойко Рашков в съда, че го лансират като борец с корупцията?“, попита той и добави, че е работил в МВР доста дълго време и знае какво е да вкараш някой в затвора

Психолог: Никой не иска да прави правителство - 1

Това правителство нямаше как да изкара мандата си. Не мисля, че трябва да стоварваме цялата вина върху Слави Трифонов. Нито един от участниците в преговорите не искат да правят правителство, най-вече „Демократична България“. Това мнение изрази психологът Росен Йорданов в ефира на Нова телевизия.

Според него преговорите са „терапевтични внушения, печелене се време, успокояване на хората, насища се ефирно време с групова терапия, която цели да подготви аудиторията за предстоящото“.

„Какво внесе Бойко Рашков в съда, че го лансират като борец с корупцията?“, попита той и добави, че е работил в МВР доста дълго време и знае какво е да вкараш някой в затвора.

„В политиката Слави Трифонов и ИТН се държат разрушително. Не тях не може да се разчита и нямат последователни действия в политиката“, каза главният редактор на „Дневник“ Велислава Попова.

„При отсъствие на политика има война на интерпретации. Не виждам нищо изненадващо в това, което се случи. Нека да говорим за онова което предстои. Изисква се смелост и себеотрицание у политиците, а малцина го имат и го показват“, каза от своя страна Асен Агов,

Според него в следващия парламент няма да се повтори това, което се случва сега, тъй като ИТН няма да са в Народното събрание.

„Още днес мандатът трябва да се върне“, категоричен бе проф. Росен Стоянов. Според него това протакане е абсурдно, тъй като няма как да се поправи една грешка с друга грешка. „Няма нищо страшно в това, че КЕВР няма председател“, смята той.

Попитани ИТН ли са виновни, че няма да има правителство, Йорданов каза, че Трифонов е много последователен в това, което прави. „Амбулантните търговци в политиката ще си заминат. Те се скараха незрелите. Политиката е сериозна професия. Политик се гради с години“, заяви психологът и добави, че държава не може да се управлява корпоративно.

„Не само ИТН са виновни. Има вина и в ПП, които не успяха да реализират доста ключови неща“, каза Попова.

Според Агов грешките на ПП се дължат на тяхната неопитност. „Моето поколение е доволно от това, което се случи в социалната политика“, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 я па тоа

    20 6 Отговор
    психолог седнал да дава акъл на луди за пари

    Коментиран от #4, #14

  • 2 Що не

    18 5 Отговор
    си остана милиционер ?
  • 3 От плажа

    16 2 Отговор
    Като никой не иска да ме поканят. Ще уволня всички като начало.
  • 4 Мдаааа...

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "я па тоа":

    Понякога им оправят съпругите в лекарският кабинет. За да покажат как една се прави напълно щастлива. И плащат хиляди долари за консултация 😂🤣😅

    Коментиран от #9

  • 5 Зззз

    20 0 Отговор
    Дъра,бъра два чадъра. За 32 години разбрах ,че много политици и неосъществени такива страдат от логорея. Едни и същи приказки и при правителство и без ,пред избори или след.
  • 6 Казуар

    21 7 Отговор
    Този другар остана без работа, а другарката Фандъкова го приюти в столичната община, и стана върл гербаджия.
  • 7 Не искат но пари искат

    20 0 Отговор
    Народа да ги издържа.
  • 8 То всичко забатачено!

    21 1 Отговор
    Държавата пълна с дългове и проблеми. Никой не иска да управлява. После всичката помия ще се излее върху него 😁
  • 9 а бе като

    19 4 Отговор

    До коментар #4 от "Мдаааа...":

    гледам тоя на сни8мката е голем оправач на сметки
  • 10 Майко мила

    18 5 Отговор
    Мвр ве вкарва в съда. Прокуратурата господин психолог. Аман от експерти. Психолог седнал да нищи съдебната система
  • 11 Хахахаха

    10 0 Отговор
    Как ще искат да правят?Някакви по площадите после да разнасят ковчези и да бодат с игли вуду кукли...Викнете свещенници да осветят НС и площада,защото тази прокоба ще продължава.
  • 12 Пеуник

    14 7 Отговор
    Ти гербаджийски лизач!Провалил се психолог. Защо не си МВР!? Направи правителство с Цвинокио! Нали си бъркахте по дупките с него?!

    Коментиран от #15, #16

  • 13 Смърфиела

    11 2 Отговор
    Какъв е този епилептик с обърнати дзъркели и пяна на уста на снимката? Един подобен на него се беше изцепил, когато садистът Чеци оби Яна от Козодой до маймунарника, че невинният клошар Дидо сигурно се е гаврил цехоално с трупа, щом като на полиграфическо изследване на дедектора на лъжата излиза невинен.
  • 14 Тоя пък

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "я па тоа":

    Казва истината. Именно че е бил служител на МВР, знае много подробности

    Коментиран от #22

  • 15 Смърфиела

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пеуник":

    Още по цецалинусово време изхвръкна. Не видях републиканецът за България да се застъпва за него. Едно лято клечеше до едно дърво безработен, явно го използуваха за външно наблюдение. Хрчк.................пфу!

    Коментиран от #23

  • 16 Смърфиела

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "Пеуник":

    Не знам много непровалени психолози. По принцип, психология кандидатстват деца с личностни проблеми, свързани или с родителски амбиции, или с вече оформени личностни дефицити: шизоиди, шизотипни, експансивни типове доминират. Тези, които нямат успех и са мързеливи, ако са момичета стават начални педагощки.
  • 17 Този Психолог е Ченге на хранилка при

    9 3 Отговор
    ГЕРБ!? Таралеж за Възглавница!?

    Коментиран от #20

  • 18 Киро Чалнатото

    6 0 Отговор
    Къде ни забрави ненормалните?! Аз искам пак!
  • 19 Смърфиела

    4 3 Отговор
    Сега го прочетох – слага се.
    1. Затова го бъркат с гербаджия, а той просто се слага да го вземат на работа. 1.Естествено е ако си работил в института по психология да си вкарал някой в затвора.
    2.Все терапии им се привиждат. Това е защото нещо им липсва.
    3. Политиката, противно на това което тръбят даскалите от ФФ на СУ, не е професия. Тя е обществено призвание. Влез, когато те искат защото можеш да свършиш нещо, и излез, когато не си необходим.

    Толкова по въпроса.
  • 20 Смърфиела

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Този Психолог е Ченге на хранилка при":

    Не. Уволнен е от системата, защото нещо му липсва, експанзивен тип, но е свикнал да се слага от дете. Оставате с погрешно впечатление. Той е същото като Алгафари. Плюл си е на сурата и гледа да се нареди. Ако не си се разбунтувал в ранна възраст, от тебе рядко става човек. Под разбунтувал нямам предвид да си туриш розови пера в заника, по израза на Недялко.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Смърфиела

    3 3 Отговор

    До коментар #14 от "Тоя пък":

    Да, ама не виждам да си го искат обратно в системата. А той след напускането не може да се адаптира в живота, има нужда и да се показва, дава интервюта, обикаля телевизии, смята, че се подмазва на бъдещата власт, която дори не го забелязва. Втори Алгафари. Мъжка Мадлен.
  • 23 Смърфиела

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "Смърфиела":

    Или Мария Дивизиева го е изхвърлила. Може и да бъркам. Все тая.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Пешо

    0 2 Отговор
    Защо ГЕРБ не направи правителство а върна мандата .
  • 26 бат бойко

    2 4 Отговор
    Ибреееее отиде коня у ряката и ся пак мен бат ви Бойко ще търсите нал тъй? Вожда на индианците , началника на раята (само онзи началника горе е по-горе от мен) МАНИПУЛАТОРА на пачките евра и кюлчетата злато айде насам рая готови ли сте за избори.? Ние с Доганя сме си дупе и гащи. Един път аз съм с гащите оцапани в жълто друг път е той с дупето дето дава опа не дава а взима 1 000 000 ей тъй за едното нищо ама нали р язаните са с него ще прайм управление на Булгариста н. Наша е мафията в бели якички и анаболните борчета са на линия да сплашват онез дето надигат главица и ордите от ман гали са на линия дет що има да опоскат като скакалци.И тъй ний сме готови за битка и пичелим войната не с корупцията боже опази а с раята прост а. Прос т съм аз и вий сте прост и нали тъй рая? Гледаш ли умно българино ?Ашколсу н машала ....прост а рая.
  • 27 Такааа

    2 2 Отговор
    Ти си от тези политолози и социолози които сте на хранилка при Бойко ! До кога ще ви взимат интервюта на такива , още щом ви видя физиономиите и знам , кой на коя партия синпатизира ! А не трябва ли да сте безпристрастни ?
  • 28 1111

    3 1 Отговор
    Много яка фланелка! Цвят мус от тиква. 🎃 😉
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове