Last news in Fakti

21 Септември, 2022 10:14 1 462 21

Продължава проверката дали полицай е ударил шамар на дете в Бургас

  • полицай-
  • шамар-
  • дете-
  • бургас

Родители твърдят, че служител на бургаската дирекция на полицията е ударил шамар на дете в извънработно време

Продължава проверката дали полицай е ударил шамар на дете в Бургас - 1
Снимка: БГНЕС

Родители твърдят, че служител на бургаската дирекция на полицията е ударил шамар на дете в извънработно време, предава NOVA.

Инцидентът е станал в неделя следобед на площадка пред блока, в който живеел униформеният. До саморазправата се стигнало, след като синът му се наранил, катерейки се по дърво по време на игра.

Йордан Атанасова, баща на ошамарения Кристиян, разказа, че той играл навън с приятели, когато синът на полицая паднал от дърво и обвинил тях. Разяреният полицай започва да гони децата. Така някои от тях попадат под неговата плесница.

“Не знам защо обвиниха мен. Той се приближи и ми се разкрещя. Попита ме дали аз съм виновен и ми удари два шамара”, разказа пострадалото дете.

Ударите са толкова силни, че ръката и ноктите се отбелязват на бузата на детето. Вследствие на шамарите Кристиян получава и силна болка в ухото, което преди години е било оперирано.

Други две деца също получават по един шамар, разказа още пострадалото момче. От ОД на МВР съобщиха, че е започнала вътрешна проверка. Йордан Атанасов ще подаде жалба в прокуратурата. Той ще настоява за дисциплинарно уволнение на полицая.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехаааа

    16 3 Отговор
    И кои са проверяващите? .... Вълчо проверявал Вълчо дали е хапнал агънце...щели да съобщят истината на овчицата
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    11 0 Отговор
    😀😀😀
    "Йордан Атанасова, баща на ошамарения Кристиян, разказа, че той играл навън с приятели, когато синът на полицая паднал от дърво и обвинил тях. "
    😀😀😀

    Коментиран от #20

  • 4 квя

    9 15 Отговор
    И защо да го уволняват? Това е от извънтрудови правен характер. По тая логика трябва всеки сбил се да го уволняват, без значение къде и какво работи.

    Коментиран от #5, #9

  • 5 Аха

    18 3 Отговор

    До коментар #4 от "квя":

    Казваш след работно време може спокойно да си сложи маската и да ходи да краде..... Има професии в България, които те правят служител 24/7..... като лекари,полицаи,пожарникари....без значение дали си на работа или в отпуска ,Лейко Куха
  • 6 Елтън Джон

    16 3 Отговор
    До 4 ще ти обясня защо.защото ако ти удариш полицай който е в извънработно време навсякъде и по медии и за тях самите ще ревът че е ударено ченге а не гражданина х.затова аршина трябва да е еднакъв.няма работно и извънработно време той си е ченге и трябва да се държи като такъв
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Иван

    14 3 Отговор

    До коментар #4 от "квя":

    Да ама той е полицай и държанието му в обществото трябва да е адекватно на служебното му положение,защото той е на СЛУЖБА.Служба на народа.Без значение дали е на работа ли не.Бащата на битото момче реално му плаща заплатата на полицая.Мислете малко преди да пишете.
  • 10 квя

    10 0 Отговор
    Много добре знам, какво пиша. По закон в извънработно време всички неща свързани с полицая с водят по гражданско процесуален закон. Няма проблем да го съдят, но не може да се изисква отстраняване от служба, защото това е от частен характер. Ако случайно го осъдят тогава вече Етичната комисия към МВР да си решава за съдбата му. Но тука така без да се знаят повече подробности, само си чешем езиците.
  • 11 Мвр

    5 0 Отговор
    Проверихме са сами и нищо не открихме. Извънземните са дошли и са били децата Ви
  • 12 милиционер

    0 1 Отговор
    Сега да отидат иродителите да им отвърти по един закелеша, който са възпитали.
  • 13 Другата страна на монетата

    1 1 Отговор
    Детето на полицая играе с няколко хлапета. Те го карат да се качи на дърво. Опитват се да го съборят. Успяват и детето се наранява. Казва на баща си. Той взима отношение спрямо хулиганите. Реагира грубо. Но как иначе да постъпи?! Или да гледа безучастно как тормозят сина му.

    Коментиран от #14, #15, #16, #17, #19

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 алоо

    1 0 Отговор
    защо не мога да коментирам, неудобна ли ви е истината?
  • 19 дори да е било така

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Другата страна на монетата":

    можеше например да повика родителите на съответните деца, и всичко да се реши по ц.и.в.и.л.и.з.о.в.а.н начин, без б.о.й и а.г.р.е.с.и.я. В б.ъ.л.х.а.р.и.я п.о.л.и.ц.а.й.ч.е.т.а.т.а се мислят за нещо повече от обикновените хора, дори извън работна дейност. Но за г.а.н.ь.о.в.ц.и.т.е да биеш някой (било то дете, жена, мъж или възрастен човек) е напълно нормално и ц.и.в.и.л.и.з.о.в.а.н.о. Още от ранна детска възраст повечето родители дори сами нанасят п.о.б.о.й върху децата си, било то с причина или без. Дори не мислят каква п.с.и.х.и.ч.е.с.к.а т.р.а.в.м.а им нанасят. Това се пренася от п.о.к.о.л.е.н.и.е на п.о.к.о.л.е.н.и.е. Резултатът е н.а.р.о.д с б.о.л.е.н м.о.з.ъ.к, т.р.а.в.м.и.р.а.н от дете. Въпросното п.о.л.и.ц.а.й.ч.е, понеже е г.а.н.ь.о, не се сдържал, и действал като типичен б.ъ.л.г.а.р.с.к.и д.и.в.а.к. Вместо това, можеше спокойно да поговори с родителите на децата, и евентуално те да поговорят с децата си, и да им се скарат, че това не е правилно, например. Защо винаги трябва да а.г.р.е.с.и.р.а.т.е като д.и.в.и ж.и.в.о.т.н.и?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Сапун

    1 1 Отговор
    Какво дете ,бре.Това са примати с права.Незнаят нищо ,освен да получават.Награда за Полицая от изнудваната ни Държава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове