21 Септември, 2022 14:19 1 466 28

Вигенин: БСП създава стабилност и сигурност

  • кристиан вигенин-
  • бсп-
  • сигурност-
  • стабилност

"В предишното управление нашите министри бяха най-стабилни и постигнахме много ангажименти. Сега сме си поставили цели за първите 100 дни и за следващите 4 години управление. Ние имаме план какво да се случи по отношение на инфлацията, доходите, природния газ, електроенергията“, подчерта в обръщението си Вигенин

Вигенин: БСП създава стабилност и сигурност - 1
Снимка: БГНЕС

Водачът на листата на коалиция "БСП за България“ в 16 МИР Кристиан Вигенин връчи членски карти на новоприети социалисти в Пловдив.
Заместник-председателят на Националния съвет на БСП поздрави Теодора Бахчеванска и Таня Команова, които са най-новото попълнение на пловдивската организация. Това стана по време на представяне на кандидатската листа с № 28 в район "Северен“ в Пловдив, съобщават от агенция "Фокус".
"БСП е партията, която създава усещане за стабилност и сигурност. В предишното управление нашите министри бяха най-стабилни и постигнахме много ангажименти. Сега сме си поставили цели за първите 100 дни и за следващите 4 години управление. Ние имаме план какво да се случи по отношение на инфлацията, доходите, природния газ, електроенергията“ – подчерта в обръщението си Вигенин.
Председателят на Районния съвет на БСП в "Северен“ Петър Бояджиев, който е с № 18 в кандидатската листа на лявата коалиция, изброи детайлно свършеното от министрите на БСП в управлението на страната във всички сектори. Бояджиев изтъкна, че БСП е стожерът на социалните дейности и гласуването с №28 на изборите на 2 октомври е гарант за това, което предстои.
Вигенин не изключва възможността БСП да е водещата политическа сила в следващото управление и допуска, че новият възход на БСП може да започне от Пловдив. "Държавата не е в хаос, оставили сме я с милиард и половина излишък. Поставили сме основите за социална и сигурна държава. Призовавам да се гласува за рационалност“ – апелира той.
Вторият в листата на "БСП за България“ и председател на Градския съвет на БСП допълни, че приоритетите на социалистите в 48 Народно събрание са заложени още в предходния парламент. Петков изрази съжаление, че бившите общински съветници от БСП в Общински съвет – Пловдив гласуват заедно с представителите на ГЕРБ. "Ще се борим за град Пловдив. Пловдив трябва да бъде красив град“ – подчерта Петков.
Кристиан Вигенин покани всички членове и симпатизанти на партията на закриването на кампанията на "БСП за България“ на 30 септември в Пловдив. На събитието ще присъства председателят Корнелия Нинова и водачи на листи от различни региони в страната.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Майна

    15 2 Отговор
    И ти си съучастник в ,,изпращането на ,,миротворни средата,, за укрите ,начело с шефката си,,
    Идва ВОЙНА , за съжаление ,но явно от друго не разбирате..
    Хамелеонщината не върви..,вече..
  • 3 ТаУмВзе

    9 2 Отговор
    Цялата уж политическа система вече се Срина в Крах! С псевдо уж изборчета или без. Партийките доказаха само, че са Безполезни Предатели и Яко Крадливи.
  • 4 5577

    18 1 Отговор
    Фактите сочат точно обратното. Дори и в коалиция дойдете ли на власт в България се раздават купони, чудовищна инфлация и след вас се налага някой да ни спасява от вас БСП
  • 5 Не се правете на умрели лисици

    21 0 Отговор
    Абе,къде е кака ти Курнела? Да не заминала за Америка да занесе плячката на дечицата? А Вигенин? 9 месеца министърка на икономиката бая ще да е клъвнала!
  • 6 БСП сигурни лъжи и кражба!

    21 1 Отговор
    Виж инфлацията и кажи къде са ни доходите и спестяванията, а стига с тези заучени клишета нищо незначещи! БСП може само оръжие за Украйна да изнася и Ниновица да пълни гушата си! Некадърници пропаднали съсипахте ни с вашата алчност!
  • 7 зачуден

    15 1 Отговор
    Аха ,аха! Сигурност и стабилност (били донесли БСП и Корни) ,такава сигурност и стабилност , чеее ... няма накъде! Като ги дрънкаш тези дивотии ,бе Кристиянчо ,барем - ти вярваш ли си?!
  • 8 Смешник

    12 0 Отговор
    бкп/бсп и сигурност??? Със сигурност се подиграваш, на 2% от избирателите ви платени!
  • 9 Другар

    13 0 Отговор
    Другари,вие създавате такава "стбилност и сигурност" от която никой няма нужда и не иска.
  • 10 Този още ли

    10 0 Отговор
    си вярва на лъжите. Вече не е много млад, би трябвало да помни гладните бунтове и фалита на държавата, който ни сътвори неговата БСП

    Коментиран от #18

  • 11 няма да помогне

    12 0 Отговор
    Комунистите по стара руска традиция говорят обратното на истината и действителноста
  • 12 гост

    10 0 Отговор
    А след бсп остават само дългове ...
  • 13 Красимир Петров

    8 0 Отговор
    Защо в БСП има най-много пе-дали4275
  • 14 Ако не беше бсп

    7 0 Отговор
    Нямаше да има дс-сътрудници в управлението до днес, щеше да има читава конституция, нямаше да има криминална приватизация, извод: бсп е тотал щета
  • 15 Не се правете на умрели лисици

    10 0 Отговор
    1300лв.цена на тон пелети за отопление в Топливо АД ,минимална заплата 720лв. 7 месеца е сезона на отопление x 3-и тона за зимата минимум е=на 3900лв.ама наистина минимума! 3 месеца работиш за данъци към шиб... държава x720лв.=3000лв. да сметам ли ток,вода,храна другите разходи за телефони,телевизии,лекарства,и други режиини разходи нема да ги слагам във сметката.12 месеца x 720лв.=8640лв. 6900лв. само за данъци и отопление и ти остават 1740лв за абсолютно всички разходи па ше едеш ли ше се лекуваш ли вода ли ше пиеш,оправай се! А Вигенин добре ли е? Ваш.... м.... и бок.....!

    Коментиран от #17, #26

  • 16 4ленски внос

    9 0 Отговор
    ах другарко ! ние на вас се надяваме! този верва ли си или говори колкото да не заспи ?
  • 17 истина ти казвам

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "Не се правете на умрели лисици":

    Ми като не ти изнася стани ковидар бе! Те припечелват прилично!
  • 18 кибик

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Този още ли":

    интереса клати феса!
  • 19 гост

    11 0 Отговор
    Вагината пак проговори
  • 20 Нищо

    9 0 Отговор
    Ама нищо не сте създали за 32 години! Всъщност създадохте! Мутри ,селски бекове с пари , кредитни милионери и много други подобни! Но дайте думата на Гечев , той е спеца ви по хипер инфлация!

    Коментиран от #23

  • 21 АРЕС

    6 0 Отговор
    Криси,успокой се Ма,лъжата не е добродетел.
  • 22 Соломон

    11 0 Отговор
    НЯКОЙ в този форум, може ли да ни каже, г-н Вагенин, КАКВО е допринесъл за България, като ВЪНШЕН МИНИСТЪР, ДЕПУТАТ, ПОЛИТИК, като ОБЩ РАБОТНИК ?! КАКВО е направил за България ?!

    С ЕДНО НЕЩО да се похвали, че е направил за България, стрещу ПАРИТЕ, които получи от БЪЛГАРИТЕ !

    Че ЛАПА ДЪРЖАВНА ПАРА, е ЯСНО, но ЗАЩО да е във властта, като е ТОЛКОВА БЕЗЛИЧЕН ?!

    ДЕЦЕТА на ЛИДЕРИТЕ на БКП, които оглавяваха БСП са НАЙ-БЕЗПОЛЕЗНИТЕ за БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ !

    Визирам конкретно Станишев и Вигенин !

    България, може да бъде ВЪВЛЕЧЕНА в Трета Световна Война, от "лидери", като Ленения Кирчо-, а "лидери" като това НАТРУФЕНО същество ни обяснява какво СПОКОЙСТВИЕ щяла да ни донесе БСП след ИЗБОРИТЕ !

    Едно голямо НИЩО, ще ни донесат ДЕЦАТА на БКП лидерите !

    Че и пред Бенковски се е снимал ?
    Не го и СРАМ !
  • 23 истина ти казвам

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Нищо":

    Абе те Иван Костов го изкараха за благодетел на БГ. та Румен Геч.нема да го изкарат академик по финансиите!!! Много бързо забравихме че и двамата са едни от основните разрушители на БГ.икономиката и банковата система! Народ който не помни историята си е обречен!!!
  • 24 Ха-ха-ха........БСП и сигурност Ццццццц

    7 0 Отговор
    БСП я свързвам с Хаос и Инфлация . Дошла ли е тя на власт страната е в батака
  • 25 хехеххе блаженни са верващите

    4 0 Отговор
    вигенин пак се изказа подгответ!
    А бе бесеперско момченце какво създадохте вие?
    дадохте пари, но ги взехте то тия дето са бачкали по 40 години на хора дето я имат 20 години я нямат трудов стаж
  • 26 хехеххе блаженни са верващите

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Не се правете на умрели лисици":

    какви 7 месеца отоплителен сезон бе драги 4-5 месеца е !
    Много си зиморничав слушай леля Урсула, тя така каза и заповяда! Па и кой те кара да минеш на пелети?

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 цццц

    0 0 Отговор
    Вагината е клонинг на Киро , противни лай нари .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове