Last news in Fakti

21 Септември, 2022 18:14 3 560 26

Рая Назарян: Към този момент коалиция ГЕРБ-ПП изглежда невъзможна

  • рая назарян-
  • герб-
  • коалиция-
  • избори

Те не показват никаква компетентност, нямат желание, нямат идеи за извеждане на държавата от кризата. Занимават се с несериозни клипове, вместо с решаването на важните проблеми на хората

Рая Назарян: Към този момент коалиция ГЕРБ-ПП изглежда невъзможна - 1

Аз съм адвокат с дългогодишна практика, затова се включих в изготвянето на предизборната програма на ГЕРБ. Надявам се да допринеса с моя опит, познавайки системата отвътре. Това заяви кандидат депутатът от ГЕРБ-СДС Рая Назарян в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

Във връзка със сложната геополитическа обстановка, породена от войната в Украйна, тя заяви: „Като член на ЕС и НАТО ние се придържаме към досегашните си съюзи. Затова избирателите трябва да изберат политическа партия с ясна позиция, доказала, че взима и прилага ясни решения и мерки“.

По повод информацията за схема на свързани с ГЕРБ, която от Продължаваме промяната разпространиха в свое видео и е част от сигнал до европрокуратурата, кандидат депутатът от ГЕРБ-СДС заяви, че е клевета. „Това са голословни твърдения, те няма нито едно доказателство за такава схема. Всеки, който има някакъв сигнал, може да го подаде и да изчака да се извърши надлежна проверка. Това може да се определи като долна лъжа и клевета“, подчерта Назарян.

Тя представи и проектът на ГЕРБ-СДС на закон за борбата с корупцията. „Според нас по-добрият вариант е да се търси подобряване и ефективност на вече съществуващата мрежа от структури на правоохранителните органи. Където има нередности в структурите, трябва да има усъвършестване. Няма нужда всяка година да има осъден политик, за да покажем, че съдебната реформа работи. Всяко обвинение трябва да се базира на факти“, поясни Назарян.

„Да, има усещане за липса на справедливост, но за да се промени това предлагаме нови принципи в съдебната система, без да се нарушава досегашния принцип за установяване на обективната истина. Предлагаме екслузивност на съдебния състав. Един състав разглежда едно дело до изчерпването на процеса докрай. Друго наше предложение касае да се подобри изплащането на издръжка на осъден родител. По този начин ще бъдат защитени интересите на децата. Друга мярка е да се направят помени в Закона за движение по пътищата, за да има по-голяма безопасност на пътя“, обясни адвокатът.

На въпрос за евентуална коалиция на ГЕРБ с ПП, Рая Назарян заяви: Към този момент изглежда невъзможно. „Те не показват никаква компетентност, нямат желание, нямат идеи за извеждане на държавата от кризата. Занимават се с несериозни клипове, вместо с решаването на важните проблеми на хората“.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 👁👁👁

    17 11 Отговор
    Руснаците ще избягат от Русия и ще остане само Путин да воюва.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мусака с xерoин

    17 2 Отговор
    Само гелдай дали ще е невъзможни след още две седмици!

    Коментиран от #9

  • 5 Не бой се моме

    20 1 Отговор
    Излязат ли на власт ще те охранят! Сега разбирам защо не работите като чистачки или миньори!
  • 6 ЕС фен

    17 12 Отговор
    Да не забравяме че Баце е дребен крадец на коли, назначен от мутрите за охрана на бай Тошо,
    издигнат от Дедо и направен генерал от Доган, построил патока на Путин,
    кътащ пачки и кюлчета в чекмеджета.

    Коментиран от #15

  • 7 Мустафа

    17 2 Отговор

    До коментар #3 от "Херо Мустафа":

    Идват тежки времена. С тази Банда на Румен. Само проблеми в службата.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 четете с разбиране

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мусака с xерoин":

    Ами тя си го казва в прав текст """към ТОЗИ момент изглежда......""" - а моментите се сменят бързичко ........хм........
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Анонимен

    5 10 Отговор
    А ти коя беше пиле младо, че да се изказваш. Сами като видя програмите и на двете партии, определено вашата е написана, бъкана с лъжи и заблуди, като от някой ученик. Докато тази на герб е доста по-реалистична. А да крадете сте по-добри да му се не знае
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 стоян

    5 12 Отговор
    Щом е невъзможна коалиция с ГЕРБ няма да гласуваме за Кирчо и кокорчо а ще гласувам за Борисов - поне да вземе 51% и да се реши проблема с управлението

    Коментиран от #17

  • 14 духнал от батака

    8 4 Отговор
    Към този момент !? Ето за какво става дума , ето как ще ви изиграят едните и другите крадци ! Като се обединят и крадат съвместно .
  • 15 обърнал се илия пак в тия

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "ЕС фен":

    Хърбел на щърбел или от трън на глог !
  • 16 зорко око

    14 3 Отговор
    Засукана адвокатка. Байхуй и е метнал око и веднага я е записал в листата на чакащите.
  • 17 нищо лично просто питам

    12 2 Отговор

    До коментар #13 от "стоян":

    Ще вземе 51 ама не процента ами 51 пачки да допълни шкафчето . Между другото кога ще го боядисаме построеното , щото 32 години не стигнаха ......? Не успяхме да санираме даже старите панелки а на всякъде по български НА ПАРЧЕ .
  • 18 ШАЙКА

    9 1 Отговор
    Хората няма да гласуват за тия БЕЗМИСЛЕНИ ИЗБОРИ И ЛЪЖИ...
  • 19 Извънреден коментар

    1 1 Отговор
    Хора които смятат, че с мен живота няма как да бъде ИСТИНСКИ рай, всъщност много серизно грешат !
    А хора които искат моят живот за цял живот да бъде всъщност ад, значи те са виновни че сега аз живея зле !
    Мъж който е СПЕЦиален и важен, това е така по природа, зашщото БОГ и дрги сили искат този човек да бъде истински и цялостно добре в живота, става въпрос за човек, който не може да живее всякакъв живот, а определен по съдба и орисия !
    Единственият човек на света, който всъщност няма приятели, човека е родом от град Варна, България !
  • 20 Недялко Недялков

    12 3 Отговор
    Какво ще стане ако снимат Меркел гола в спалнята а нощното шкафче с пистолет и кюлчета с евраци, а обяснението на Меркел да е че Стеинмайер я е снимал с КИТАЙСКИ ДРОН . Дори в Нигерия където има гражданска война този политик ще бъде изкаран на площада и разстрелян в България 12 години българският дебил го избира КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН
  • 21 Тая адвокатка

    8 2 Отговор
    Като я гледам ще се включи в предизборната кампания на ГЕПИ с омачкване на чаршафите на Дон Боко.
  • 22 Недялко Недялков

    3 4 Отговор
    Допълнение: Българският дебил гласуващ за Шайката трябва да му бъде забранено да гласува да му се вдигнат данъците и да му дадат снимка на Питека в раиран костюм същото се отнася и за ПП и ДБ пребоядисани комунисти сега демократи ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА
  • 23 Експерт

    5 3 Отговор
    Дамата като нищо може да стане супермодел на красотата, ако се насочи докато е време към този суперпечеливш печеливш бизнес. Много е красива и може да има огромен успех на модният подиум.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бойко

    2 7 Отговор
    ПП ДБ и БСП се провалиха, никой няма да гласува за тях.
    ГЕРБ-СДС времето е наше!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове