Last news in Fakti

23 Септември, 2022 15:09 1 468 28

Карадайъ посочи кое ще спаси държавата

  • мустафа карадайъ-
  • спасяване-
  • държавата

Дойдоха едни с лъжа и измама, настаниха се на терена на политиката с нарушаване на Конституцията и законите. Основният им етикет за пребиваване във властта беше лъжата. След като се сгромолясаха, казаха че са се учили, припомни лидерът на ДПС

Карадайъ посочи кое ще спаси държавата - 1
Снимка: БГНЕС

За да възстановим държавността, трябва да има диалог. Но първо трябва да спечелим изборите. Ще го направим ли? Ще го направим!

Това обяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Джебел. Той бе посрещнат от стотици на градския площад. Карадайъ припомни успехите на Движението, когато бе във властта.

„През 2001 година заварихме 17 милиарда външен дълг. Намалихме го до един милиард. Върнахме 16 милиарда за 8 години. Всяка година имахме по 6 милиарда евро инвестиции. Това е смисълът. Това сме показали - как с национален ресурс може да се изправи икономиката на крака“, посочи Карадайъ, цитиран от "Епицентър".

От 2009 г. станахме свидетели как се руши държавата и държавността. За 12 години се създаде средата някой да си мисли, че нашата държава е лаборатория. Дойдоха едни с лъжа и измама, настаниха се на терена на политиката с нарушаване на Конституцията и законите. Основният им етикет за пребиваване във властта беше лъжата. След като се сгромолясаха, казаха че са се учили, припомни Карадайъ.

Той заяви още, че не е сложно да се възстанови нормалността в политиката.

Необходим е диалог между партиите, между управляващите и опозицията, между управляващите и гражданите, за да се преодолеят кризите, от които най-важната е политическата. Дошло е време България да стане номер 1 и затова държавата има нужда от опита и експертизата на ДПС, заяви още лидерът на движението.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 8 Отговор
    Тоя като нищо събрал най много гласове и от хорска срама от Департамента го направили втори.. Само президентска република спасява територията.
  • 2 Софиянец

    22 7 Отговор
    Е кой гласува за ДпС - простите и бедните.

    Коментиран от #9

  • 3 Много

    20 5 Отговор
    злоба , невъзпитание и некомпетентност лъха от казаното !
  • 4 Гладен

    16 5 Отговор
    Този път ще крадем повече и по бързо,за да не ни изненадват
  • 5 НЯКОЙ

    25 5 Отговор
    Не искам да ни спасява Карадайъ! Тази върхушка начело с Пеевски, асистиран от Карадайъ и Цонев са престъпна групировка, наточена отново да краде безобразно и да пази престъпните си приятелчета!
  • 6 1221

    18 3 Отговор
    Не вярвайте на прогнозите за ниска избирателна активност! Опитват се да ви откажат от гласуване!
  • 7 Човек който е мъж

    15 8 Отговор
    ПП ДПС е партията на Мустафа Карадайъ !
    ПП ДПС е антбългарска партия, която няма място в България !
    ПП ДПС е турска структура ! ! !
    Той казва кое ще спаси държавата а кое ще спаси страната ?!
    Смятате ли че е необходимо България да води антибългарска политика, заради която на много българи живота, всъщност не е живот !
    Осъзнавате ли за какво става въпрос или не ?
    Нека да ИСТИНСКА, а не ФАЛШИВА оправия, може ли ?!

    Коментиран от #12, #25, #26

  • 8 Стан

    11 3 Отговор
    До кога един проект на (КГБ-ДС) ЩЕ промива мозъците на хората??
  • 9 Така е

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Софиянец":

    Като се има предвид простите и бедните в България.....една статистиката казваше, че 80 % от българите били под прага на бедността,а друга статистика казва, че умните българи в България да ги убили комунистите
  • 10 Мдаа

    17 2 Отговор
    Дойдоха едни с лъжа и измама - каза човекът с 28 къщи за гости. Вервайте му балъци.
  • 11 Цуца

    16 3 Отговор
    Е, тоя ”изби рибата”! Доживяхме ДПСто да ни дава акъл! НАРОДЕЕЕ????
  • 12 Българин

    6 11 Отговор

    До коментар #7 от "Човек който е мъж":

    Тази партия е избирана с гласовете на български граждани, които имат български документи за самоличност, които си плащат данъците в България......Или искате Референдум като руските

    Коментиран от #17, #28

  • 13 Цуца

    6 5 Отговор
    А, сетих се за ментора на ИТН: ”Всичко е ДПС, приятелю”
  • 14 Мнение

    8 3 Отговор
    Незнам какво ще ни спасят, но със сигурност ще си напълнят сметките с държавна пара точно, както през периода, за който говори този господин.

    Коментиран от #15

  • 15 Копейкин

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "Мнение":

    Откога чакам субсидията, колкото повече гласували за мен, толкова по богат ще съм и вече няма да съм копейкин,а Рубльов
  • 16 Иван

    6 6 Отговор
    И аз ще посоча кое ще едно нещо което ще спаси България завинаги - недопускането до Парламента на етническа далавераджийска партия и проруски партии. Това е!
  • 17 Абе,

    9 6 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    българино,от Анадола, отиди в секциите в Турция, където гласуваш и ти,почти всички не знаят български и депесето им натиска бутоните...

    Коментиран от #21, #24

  • 18 Тцъ...

    10 4 Отговор
    Айде нема нужда отново да се упражнявате в "спасяването на държавата" ! Я по добре кажи, коя е твоята майка родина?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Алооо

    7 5 Отговор
    Единственото спасение за България е, ДПС да си вземе бухчите и да хваща пътя за Турция...
  • 21 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Абе,":

    Като руските референдуми ли ,?
  • 22 123

    7 4 Отговор
    Този, който между другото нон стоп го дават по ТВ и го пускат по БНР като му чуя сричането и крещенитео, че без ДПС нямало да има проспе-ри-тет, просто веднага получвам булумия. Тази партия трябва да бъде премахната и заличена, защото е противоконституционна. Да семахат в Турция, ние не ги щем. Щели да управляват. Аре по-леко.
  • 23 Христо

    3 3 Отговор
    Тук много хора не могат да осъзнаят, че дпс е партия създадена от българските служби за да знае всяка стъпка на турците в България и за да не се събудим една сутрин с референдум какво искат турците в България. Наистина в България само кухи лейки са останали
  • 24 Ганьо

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Абе,":

    Ами ти бе истинския българин, не можа да избереш 33 години някой си, ами се оправдаваш за едно гласове на малцинство...
  • 25 Дрън, дрън ... съветски чугун

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Човек който е мъж":

    Д(п)С си е създадена и контролирана от руските служби, които сега са стопани на Кремъл !
    ДПСБСПГЕРБ са си все руски еничари ... За тези клоуни-еднодневки на копейката и диванния шоумен няма смисъл да се коментира защото са протежета на първите.
  • 26 По правописа се познават

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Човек който е мъж":

    Големи "мъже" сте в това въИзраждане , ама от кръчмата .
  • 27 ха ха

    4 2 Отговор
    абе май идеята е да укрепите бандитския модел ,криейки се зад думи като държавност , диалог и бля бля , избори има когато можеш да избираш , а от предложените клонове на мафията единствения избор е да заминете директно в затвора
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол