Last news in Fakti

25 Септември, 2022 15:49 2 887 34

Бащата на намушкания ученик разкри зловещи подробности от нападението

  • иво вълков-
  • ученик-
  • намушкан

Показания са дали повече от 10 души

Бащата на намушкания ученик разкри зловещи подробности от нападението - 1
Снимка: бТВ

16-годишният ученик, който в петък бе нападнат и намушкан три пъти с нож в центъра на София, е опериран в "Пирогов", състоянието му е стабилизирано и е настанен за лечение в детското отделение. Това разказа пред bTV баща му Иво Вълков.

Нападението е станал в късния следобед в последния работен ден от седмицата на улица "Пиротска" в района на 18-то СУ. Кристиан и още едно момче са атакувани след размяна на реплики с трима души. По думите на бащата двама от тях са бежанци, а един български гражданин. Скандалът е избухнал заради момиче от училището, което е било ударено от един от тримата нападатели.

"Нападат сина ми и негови приятели. Те са момичета и момчета от квартала, около десетина деца. Това става пред магазин до училището. След спречкването се разделят. През това време тримата нападатели се връщат до магазина, който е за сандвичи, единият прескача бара и взима нож", разказа Иво Вълков.

Собственикът на магазина се е опитал да вземе оръжието, но не е успял. След това тримата започват да гонят компанията на сина на Вълков.

"Догонват ги и започва ръкомахане с ножа по всички. Някои се разбягват, но синът ми и още един негов приятел не успяват. Кристиан е наръган три пъти в гърдите и корема. Тук вече е неописуема жестокост. Третият нападател - българският гражданин, по информация се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари. Това са данните на очевидци", добави бащата.

Кристиан е опериран, а другото момче е прегледано и освободено за домашно лечение.

Екипът на bTV направи проверка и бе потвърдено, че става въпрос за племенник на Нидал Алгафари. Версията на семейството му обаче е, че той се е опитал да спре човека с ножа. Тъй като не е установен като извършител е бил освободен от полицията.

"По моя информация той не е държал ножа, но може би е бил най-агресивният. След нанесения побой синът ми е намушкан в гърдите и отстрани в корема. Ахмад Алгафари вижда къде му е раната и започва да го удря с юмруци там, без да спира. Това са разказите на свидетели, които са дали показания", допълва Иво Вълков.

Показания са дали повече от 10 души. Нидал Алгафари също е забелязан пред Трето районно управление, каза още родителят на Кристиан. На сутринта Ахмад Алгафари е освободен. Според Иво Вълков обаче вече има опит за прикриване на истината, тъй като се съобщава само за двама задържани.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нашата Родина

    48 3 Отговор
    Е опасна за здравето на тези чиито деди са умрели за нея! Егати дивия запад!

    Коментиран от #6

  • 2 сила

    54 1 Отговор
    ДАНС къде дреме.....Алгафаритата колят в центъра на София , прекарват мигранти , трафик на наркотици и рекет
  • 3 СДС

    37 5 Отговор
    скачайте! скачайте щото да има още "демокрация"
    нали това София искаше ..
    отворени към света ...
    свободия и т.н.
    (нас ни боли ,шето ,за ядовете на раята .. важното е,че навремето взехме парата)

    та .. скачайте
  • 4 Нека тежи на съвестта, ако имат малко

    6 30 Отговор
    поне такава Румен Радев и Бойко Рашков, тези двамата съсипаха държавата!

    Коментиран от #9, #19

  • 5 Урко

    45 2 Отговор
    Семейство Алгафари са дежурните лизачи на задните части на Боко от години. За единия брат, точно тоя чието синче е този нападател, се носят от години едни такива вредни слухове, че освен друго е и каналджия, но няма лабаво.В БГ имаш ли пари и влияние всичко ти е позволено

    Коментиран от #30

  • 6 ТаУмВзе

    7 28 Отговор

    До коментар #1 от "Нашата Родина":

    Опасни са руските предатели, русофилите и путинофилите. Проводници на корупция, простотия и селяния. Алкохолизъм и чалга.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Механик

    39 1 Отговор
    Тия трябва да ги изгонят от България. Цялото им ромско семейство се занимава с трафик на тарамбуки. И това е известно както на полицията, така и на ДАНС. Но просто те са наследници на дърти комунисти-номенклатурчици и имат як чадър.
    Сега ще излезе, че малкото Мангофарче е невинно и ще изкарат виновен, ланския сняг.
  • 9 Бесен -_Язовец

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Нека тежи на съвестта, ако имат малко":

    Лично те двама я съсипаха, да. Бойко Борисов няма нищо общо. БКП няма нищо общо, руската корупция и тя няма нищо общо тия двамата са виновни за всичките беди на тая държава. Да така е. Вервайте ми.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Софиянец

    3 14 Отговор
    Каквото повикало такова се обадило
  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 4 Отговор
    Не,крийте,а кажете:Защо са нападнати???
  • 13 Всичкото това семе трябва да се изгони..

    20 2 Отговор
    От България!Защо ние ,нашите родители,нашите деди са служили,пазили и са си давали живота за България?Сега разни пришълци да убиват децата и внуците ни....Народе заспал,събуди се защото България е вече чужда и скоро всеки ще усети ножа в ребрата и корема си.... Управлението на България е вече в вражески ръце.
  • 14 Свидетел

    5 13 Отговор
    Бяхме с гаджето пред магазина, този наръгания беше с други 7 момчета и започнаха да псуват на майка по 3-те момчета, да ги заплашват и метнаха камък, който днес видях, че още си е там на земята. Единия влезе в магазина и излезе с нож, сам ги подгони повечето избягаха, а въпросния Крисо и другото момче останаха да се бият, но арабчето почна да ги ръга, ревеха за помощ , а тоя Алфагари и другия ниския се опитваха да го спрат. Добре, че беше магазинера и един друг батка да се намесят...4 човека не можеха да го спрат щеше да ги убие, мойта вика мани ги да си се оправат 😄

    Коментиран от #25

  • 15 Мдааа

    15 2 Отговор
    Като погледнеш какъв е бащата ти става ясно що за птица е и синчето - мутряга..
  • 16 Миро

    20 0 Отговор
    Щом е племеник на Алгафари ще го пусат. Той е известен ли ZZ ач на Банкянската мутра, който пък все още държи Съдът и Прокуратурата. И около 80% от полицията.
  • 17 Знаещ

    22 0 Отговор
    Не са се разбрали за цената на момичето. Малкият Алгафари е известен сводник в района.
  • 18 Анти-маймуна

    6 1 Отговор
    Бай Ганьо, селският бек с бурканите и BMW-то, като види западна държава, му прималява от умиление. Откъде да знае, че на запад жените не излизат вечер заради многообразието от мигранти и джихадисти на Ротшилдите. Като тези в София.
  • 19 Ти добре ли си бе

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "Нека тежи на съвестта, ако имат малко":

    Преди тях що забравяш Филю маскарата, Костов-кой не скача е червен, царя- 800 дни, еднокнижник Боко, бат Пешо, Желю жабата, ловеца Първанов, Плевню плюнката. И всички останали през тези изгубени 32 год. преход към какво се не знае.
  • 20 Илиян

    22 1 Отговор
    Колкото и да го покривате със захарче, фактът е, че арабски нашественици, позиращи за бежанци колят Български деца на пъпа на София, докато фалшивите български органи на държавата се почесват и косвено ги защитават, за да не си нарушат рахатлъка пред брюкселските бейове и сорос0иднитe метастази. Да се изхoди човек и на държавата жалка! Априори, ако имахме държава, Нидал Алгафари и брат му отдавна щяха да бъдат депортирани за антибългарска, подривна дейност!
  • 21 Третият нападател

    15 0 Отговор
    - българският гражданин, по информация се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на СИРИЙСКИЯТ ДЕЗЕРТЬОР Нидал Алгафари.
  • 22 ТРЕТИЯТ НАПАДАТЕЛ НЕ Е БЪЛГАРИН !

    9 0 Отговор
    .............................................................................. А КЮРД !
  • 23 Помак

    13 0 Отговор
    Всички престъпници в затвора!!! Няма значение българин, турчин, циганин, арабин и т. н. В конкретния случай е налице жестоко престъпление по хулигански подбуди и се надявам правораздавателните органи да приложат цялата строгост на закона!
  • 24 Селянин

    1 5 Отговор
    Те софиянчета са си тежкари но всеки си намира майстора в този живот
  • 25 Само питам

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "Свидетел":

    А ти каква се падаш на Агафариту?Метреса?
  • 26 Журнал

    11 0 Отговор
    Там има и камери да пуснат записите че да видят всички кой е почнал пръв
  • 27 Добри

    7 0 Отговор
    Днешните младежи са много жестоки и невъзпитани
  • 28 Сандокан

    3 3 Отговор
    Без сериозна причина никой не вади нож по този начин
  • 29 Разумен

    8 4 Отговор
    Помните ли случая от Враца, когато едно агресивно каратистче почина от един удар нанесен му от едър мъж. Оказа се, че конфликта е предизвикан от каратистче и смъртта му е резултат от увреждане на сърцето всследстви зобене на разни химии. Та искам да кажа, без да оправдавам извършителя, че трябва да се изясни кой крив, кой прав. Няма как да съдим само по изказванията на едната страна!
  • 30 А бе каУн

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Урко":

    Точно бащата на арабина Алгафари е лизач на задните части на фърчилото. Какъв Борисов те гони!?
  • 31 Всички

    7 0 Отговор
    Алгафари вън от България
  • 32 НЯКОЙ

    3 0 Отговор
    Ахмед в затвора и вън от България! А Нидал да спре да се репчи по екраните в защита на Бойко Борисов и ГЕРБ - мутра с мутри се събира! Да видим сега сатрапа Гешев какви ще ги скалъпи - като за наши хора???
  • 33 Тоз Алгафари

    3 0 Отговор
    Някой не писа ли , че е зает в "дейности" по границата
  • 34 свиквайте

    1 2 Отговор
    -ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ СТАВАТ АЛГАФАРИТАТА, СЛЕД 78ГОДИНИ КОМУНЯГСКИ ТЕРОР
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове