Last news in Fakti

9 Октомври, 2022 07:29 4 151 26

Възстановено е движението на Орлов мост в София

  • орлов мост-
  • блокада-
  • таксита-
  • убийство

То бе блокирано от таксиметрови шофьори след убийството на колегата им

Възстановено е движението на Орлов мост в София - 1
Снимка: БГНЕС - архив

Възстановено е движението на Орлов мост в София, след като в знак на съпричастност към убития снощи таксиметров шофьор в столичния квартал "Разсадника" Христо Трайков негови колеги блокираха през нощта ключовото кръстовище, предаде БНР.

Планира се масов протест, като засега не е ясно кога ще се проведе.

Петър Владимиров, заместник-председател на Националния таксиметров синдикат, обясни, че искат представители на МВР да им разяснят как протича разследването на убийството.

Съмнявам се, че полицията ще се опита да предприеме каквито и да е мерки. За момента са добронамерени. Ние също не им създаваме проблеми, освен че сме затворили движението, но в края на краищата ние го правим, за да защитим нашия живот, защото не можем да бъдем убивани по този брутален начин на улицата. И ние сме хора. Излезли сме да си храним семействата", посочи по-рано Петър Владимиров.

34-годишен шофьор на такси беше убит в събота вечерта при спречкване в столичния квартал "Разсадника", а по-късно негови колеги блокираха Орлов мост с искане за разследване на убийството.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛИСТ

    42 1 Отговор
    Трябва да си много прост и голям имат, да си влезнал в еднопосочна улица, да си я блокирал, да виждаш , че срещу теб са 4 коли с изнервени шофьори и да не дадеш заден и освободиш пътя, а да се дървиш. В нормални държави , ако някой блокира пътя идва полиция и повече няма да кара такси.

    Коментиран от #5

  • 2 Мдааа

    11 3 Отговор
    Полицията отново си свърши работата за разлика от Прокуратурата.
  • 3 БАКШИШИ,

    17 5 Отговор
    ДА БЛОКИРАМЕ ВСИЧКИ ЕДНОПОСОЧНИ УЛИЦИ !!!
  • 4 влък

    6 3 Отговор
    Хубаво е да го ударим на кОлтура!
  • 5 любопитен

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "РЕАЛИСТ":

    А какви са тези софийски улици, на които две коли не могат да се разминат без да се стига до убийство?

    Коментиран от #6, #8

  • 6 РЕАЛИСТ

    20 2 Отговор

    До коментар #5 от "любопитен":

    Еднопосочни улици има в цял свят. Само, че можеш да влезеш в насрещното само по погрешка и като се осъзнаеш се извиняваш и гледаш да се измъкнеш.

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ами

    16 0 Отговор

    До коментар #5 от "любопитен":

    Улиците са еднопосочни. И понеже половината население е в София , друг начин няма.

    Коментиран от #16, #22

  • 9 Софийско жителство

    22 1 Отговор
    В София вече е невъзможно да се управлява автомобил!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 любопитен

    8 6 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛИСТ":

    Дори еднопосочните улици трябва да са достатъчно широки, че да има възможност две коли да се разминат. Или искаш да ми кажеш, че колите срещу таксито са можели да минат, но шофьорите им са били толкова принципни, че са били готови да убиват в името на Правилника за движение по пътищата?

    Коментиран от #19

  • 12 Видял

    19 1 Отговор
    Каква е тази врява Джон? Неграмотни с купени книжки сър. Какво да ги правиш.

    Коментиран от #13, #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 шири

    3 1 Отговор
    Ура,другари! Ще разсаждаме таксита.
  • 15 Да така

    8 2 Отговор

    До коментар #12 от "Видял":

    И е от електората тъмно зелен
  • 16 любопитен

    21 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ами":

    А знаете ли защо половината население е в София, а останалата половина във Варна, Пловдив и Бургас? Вие може би знаете, но управляващите не знаят и не искат да знаят. Свръхзаселването на големите градове е в резултат на престъпната политика на десетки правителства през последните 30 години и не чувам някой да говори за това. А може би този ефект на скупчването на населението на няколко места е съзнателно търсен резултат с неясна за нас цел, но с видим ефект.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "любопитен":

    Тази я малка и тясна.
  • 20 мечo

    0 3 Отговор
    виште сега утре вас щте ви засечат може да е фатално не управдавам никои вав случая но като не се взимат мерки хората взимат и сега защтото саму набили канчето сас туи момче е сваршено цял живот по затворите
  • 21 Под дъгата

    3 2 Отговор
    Дайте на мъжлетата Кирчо, Асенчо, Ники Минчев и Лорер властта и те ще решат проблема по цивилизован евроатлантически път

    Коментиран от #25

  • 22 Така е.!

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ами":

    В София карат само дрогирани с Жипове !
  • 23 Тия улици са задръстени от паркирали...

    0 0 Отговор
    ...боклуци, вече всеки член на тиквенско семейство слабоумни в БГто, щот са "бедни" , има автомобил, с който задръства квартала ...трябва ли да ви избием всичките по тоя повод!?
  • 24 Мнение

    2 0 Отговор
    Добре де, за такова провинение да отнемеш живота на един човек е напълно неоправдано и трябва да бъде наказано с най голямата строгост. То само да употребиш физическо насилие е вече тежко престъпление, а това да отнемеш живот е най тежкото. Въпреки, че голяма вина за нервното напрежение у водачите се дължи на недостатъците в контрола на пътното движение. Като пример, може да се посочи регулирането на трафика през "Разклона" за Аерогарата, в който до преди година, почти не се образуваха големи задръствания, но след като промениха режима за работа на светофарите му, задръстванията станаха почти прекомерни! Налага се мнението, че това е извършено, не за да облекчава трафика, а нарочно да го забавя!
  • 25 Да бе

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Под дъгата":

    Един гейпарад не може да мине по тия тесни сокаци!
  • 26 док

    2 0 Отговор
    Тази била малка и тясна. Като на Ленка. И нейната е малка и тясна.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове