Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 09:25 3 179 33

Весислава Танчева: На Борисов и на ГЕРБ им се налага да бягат пред вятъра и да доказват своя евроатлантизъм

  • весислава танчева-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • вятър-
  • евроатлантизъм

Зеленски може да не бъде поканен, поради опасността да не приеме, коментира комуникационният експерт

Весислава Танчева: На Борисов и на ГЕРБ им се налага да бягат пред вятъра и да доказват своя евроатлантизъм - 1
Снимка: БГНЕС

"То вече се превърна в надцакване. Наистина е така. На Борисов и на ГЕРБ им се налага да бягат пред вятъра и да доказват своя евроатлантизъм. Просто защото не може да се каже, че те имат доказателства за своята евро-атлантическа ориентация през годините. По-скоро обратното."
Това мнение изрази пред БНР комуникационният експерт Весислава Танчева за евро-атлантическото наддаване между ГЕРБ, ПП и ДБ преди учредителното заседание на новия състав на Народното събрание.
"Допускам, че може да се стигне до решение да не бъде канен Володимир Зеленски, поради опасността той да не приеме. Той вече веднъж отказа да го направи, именно защото поканата дойде от среди близки до ГЕРБ, по време на 47-ия парламент", каза Танчева.
"Русия ни напада, и то от няколко години, макар и не с огнестрелно оръжие, не с ракети, както Украйна. Цяла Европа и особено България сме обект на хибридни атаки откъм Кремъл, и то от много години", смята тя.
"Петата колона на Кремъл в България е с доста дълбоки корени назад в историята. С десетилетия. И съвсем успешно до ден днешен успяха да добутат нещата дотам България да крета във всички класации в ЕС, донякъде благодарение и на тях. Тази всеобхващаща корупция в България частично се дължи и на комисионерството по отношение на руските интереси", коментира Весислава Танчева в предаването "Преди всички".

Двойствената позиция на България е нашата слаба позиция, подчерта тя. По думите ѝ определени кръгове "непрекъснато ни доказват, че сме хем член на НАТО, хем троянски кон на някой друг вътре в НАТО".

"Единственият начин да бъде създадено някакво правителство, при това с вероятност около 0,1%, е във втория мандат, с дълъг списък с изрични задължителни условия към ГЕРБ. Това ми се струва на ръба на невъзможното, много е малко вероятно", посочи още комуникационният експерт.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    47 8 Отговор
    Крилатата фраза, приписвана на Радой Ралин „Г..а си с рози накичи, наср...то да не личи“
    Сякаш е писана точно за лидера на ГЕ"П ‼️
  • 2 Щото много откраднато има

    31 5 Отговор
    И от козяк че им го гепат!! Ха ха ха
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Го4о

    14 27 Отговор
    Танчева е луда! Вижте и прическата и ще се уверите.
  • 5 Кочо

    34 3 Отговор
    Ослушват се като диви глигани в чужда царевица, преценяват положението и предвождат посоката на вятъра! Така се прави! Днес някой може да предложи посланик Москаленко да открие заседанието и дари оръжието, а утре друг, за да не изостане в атлантизма - направо да обяви война на Русия! Хипотетично, ако един руски джип се появи на Лъвов мост, познайте какво посрещане ще бъде и кой ще е най отпред с букет и партийна книжка в ръка!?

    Коментиран от #10

  • 6 Бонев

    38 5 Отговор
    В България има открит нов вид тиква - атлантическа.
  • 7 Тошко

    9 41 Отговор
    ГЕРБ са номер едно! Яд ви е, че ви удари като котки в дувар. И сега мякате само щуротии!

    Коментиран от #31

  • 8 Бойко Разбойко

    23 7 Отговор
    Не искам един прост летец да ми открива Народното събрание.Искам комик като мен.
  • 9 цербер

    6 1 Отговор
    комуникационната експертка Весислава Танчева
  • 10 Вида

    16 13 Отговор

    До коментар #5 от "Кочо":

    Още ли чакаш "руски джип да се появи на Лъвов мост"? Нинова и Копейки чакат Путлер! ИМА ДА ЧАКАТЕ.....

    Коментиран от #15, #18

  • 11 предатели

    15 3 Отговор
    и ДОКАТО СЕ ДОКАЗВАТ НИЕ КАКВО ПРАВИМ. дО КОГА ЩЕ СЕ НАДЦАКВАТ, ЩЕ НИ ПРАТЯТ ДА СЕ БИЕМ ЗАЕДНО С УКРАИНЦИТЕ ЛИ МРЪСНИЦИТЕ, ДА ГИ ВИДЯТ КОЛКО СА ДАЩНИ. нАИСТИНА ЩЕ ИМА БЕСИЛКИ ЗА ПОЛИТИЦИ, НЕ СА ЧЕЛИ ИСТОРИЯТА МАЙ....
  • 12 Закони и наказания

    18 6 Отговор
    Много скоро ще ви се наложи на всички евроатлантици да бягате със скоростта на светлината, защото никой няма да може да ви спаси от народния гняв. Освен това би трябвало да има някакви наказания за умишлено заблуждаване на хората с невярна информация. Както и наказания на партиите и техните лидери за които са купувани (или правене на опити) да се купуват гласове. Нали, те са тези които дават парите за да се извършват тези престъпления, те са тези които извършват престъпление (с цел, лична облага) още преди да влезнат във властта(където всъщност не са избирани) и след това тези мошенници, лъжци и крадци вземат решения за съдбата на БЪЛГАРИЯ? държавата ни е пълна разруха, не само икономически, но и морално.

    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Тома

    20 5 Отговор
    Мислите ли че сме забравили крадците от герб които сега се правят на най честните хора и сега са се родили.Апсолютно всички стари муцуни в парламента са милионери а тиквата милиардер и това няма как да снане с една заплата
  • 15 Кочо

    16 4 Отговор

    До коментар #10 от "Вида":

    Копейкич и Нинова НЕ чакат тук руски джип! Категорично! Майка, чийто син е в САЩ и пишман патриот и антиваксър, боднал се със западен бустер, просто са правилната опозиция, напипали са електоралната ниша и са присвоили няколко гласа, да не би да отидат в наистина неконтролирани елементи! Кочо достатъчно се е возил на съветски джип, но надпреварата на този шумно, правоверно и лицемерно деклариран евроатлантизъм дразни обикновения човек! Гербераст - атлантик!!! Айде - де!
  • 16 Кочо

    10 5 Отговор

    До коментар #12 от "Закони и наказания":

    Напротив! С едно въртеливо движение на телесните си тилни части, пак ще са най отпред, а ще ти се наложи на теб да тичаш със светлинна скорост! Не ги слушай какви евронатовски метани правят и четат декларации против Путин! Кремал така маскира своята агетнура у нас!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бивш канадец

    13 5 Отговор
    Следващата стъпка на Тулупа в навеждането му пред Ококорената ще е да прати на фронта срещу Русия всички, които са гласували за него. Честито на печелившите!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 един

    13 4 Отговор
    Не сме забравили как "атлантика" Борисович приклякаше пред Путин в Москва,не сме забравили и как нашия мазник се опита да прегърне Володята, а оня го задържа на лека дистанция,не сме забравили как се оправдаваше че той е виновен за уж влошените българо-руски отношения,не сме забравили как се обясняваше на Путин при откриването на Турски/Балкански/ Поток в Турция,и сега видите ли,"твърдо застана" на страната на Украйна/срещу Путин и Русия/,и вече е готов и оръжие да даде,и Зеленски да изслуша!Не драги,на тая гимнастика и на тия пируети сме ти свикнали,няма кой да ти вярва вече!
  • 22 Какви гласуват за герп

    9 3 Отговор
    Бандити и роднините им, т@ панари и роднините им ха ха ха

    Коментиран от #32

  • 23 ГЕРБ

    6 11 Отговор
    МАЙ НА ГЕРБ ИМ СЕ ПАДА ЧЕСТТА ДА ВАДЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ КАЛТА МАЙ!!!!!ААААААА???

    Коментиран от #33

  • 24 Весислава Танчева!! Права сте Борисов и

    8 3 Отговор
    ГЕРБ се скъсват от Натягане, да покажат, че са, по голями Евроатлантици от ПП иДБ!! АЛ, Константинов"бай Ганьо прави Избори" Всичко е описано, кой къде ще Целува!!! Голямото "Целуване" е започнало!
  • 25 ник

    9 4 Отговор
    А петата колона на САЩ ще ни докара до война с Русия!
  • 26 нннн

    6 1 Отговор
    Ама нали Народното събрание преди няколко години реши, че корупция в България няма!... А сериозно - нашите корумпирани работят еднакво добре и.с.Изтока, и със Запада, и помежду си.
  • 27 Мнение

    8 4 Отговор
    "им се налага да бягат пред вятъра и да доказват своя евроатлантизъм."
    По-добре да бягат ОТ вятъра,а евромарсианците може да ги пратим на Марс да се доказват.Баба ми все евромарсианка е била...да знаете.Тея ни продадоха за жълти центове.Не говорят за България и ще канят чужд президент на откриването на НС.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Артилерист

    3 4 Отговор
    Танчева е права за ГЕРБ и Борисов, но за Русия се е изказала много неподготвена. Откъде ги видя тез пети колони, тез атаки и тез нападения? Всичко, което не е евроатлантическо, е натикано в миша дупка, тя бълнува за руско влияние...
  • 30 Българин

    4 1 Отговор
    Тиквата разпали войната в Украйна и сега най нагло иска Зеленски да бъде включен във видеоконферентна връзка при откриване на 48то НС. Тиквата е не за затвор, а за разстрел.
  • 31 Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Тошко":

    Тошко ти африкански ли беше или козарев?
  • 32 Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Какви гласуват за герп":

    И хора със гладка мозъчна кора .
  • 33 бойко борисов

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "ГЕРБ":

    Който я вкара той трябва да е вади от калта естествено.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол