Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 05:42 2 176 21

Гешев за починалото дете в Бузовград: Бесен съм

  • иван гешев-
  • бузовград-
  • дете

Притеснително е, че изчезналото дете в Перник не може да бъде установено за такъв дълъг период, подчерта главният прокурор

Гешев за починалото дете в Бузовград: Бесен съм - 1
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев изказа съболезнования на семейството и близките на починалото дете в Бузовград, което беше блъснато и убито от пиян и дрогиран шофьор, предаде NOVA.

„Това дете е поредна жертва на войната по пътищата. Това, което е важно, е да се поставят от нас – прокуратурата, в диалог с местните власти и гражданското общество – реалните проблеми, за реална правна реформа, пред тези от които зависи. А тези, от които зависят конкретните законодателни промени това да не се случва, е Народното събрание. Защото иначе ще се борим със следващата смърт, и със следващата и това ще продължава с години. Казах преди време, че съм бесен. Да бесен съм, след като разбрах, че детето е починало. Тези неща могат с елементарни решение, които има в целия ЕС – тази смърт да бъде намалена”, посочи Гешев.

По думите му прокуратурата ще направи всичко възможно, за да има справедливост. „Но тези, от които зависят законодателните промени, не правят нищо. И резултатът го виждаме всеки ден. И този бум на престъпността, ако предприемаме някакви законодателни промени, те са най-вероятно в интерес на престъпността”, подчерта главният прокурор.

Той коментира и случая с изчезналото дете в Перник. „В постоянен диалог сме с местната власт. Има образувано досъдебно производство. За мен е странно - как това дете не може да бъде установено за толкова дълъг период, и притеснително”, заяви Гешев.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Айде Бегай

    16 1 Отговор
    Като си бесен ходи и се имунизирай.
  • 4 абв

    16 2 Отговор
    ГЕШЕФФФФ , ТИ СИ ЕДИН ШМОКЛЮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 ууу

    18 1 Отговор
    ТИ СИ ВЪРВИШ БЕСЕН ПО УЛИЦИТЕ!!!! КАК НЕ СА ТЕ ВЪРЗАЛИ ДОСЕГА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 ууу

    18 2 Отговор
    ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА , БЕ ТУЛУП !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 7 ОСТАВКА Гешев

    20 2 Отговор
    Един некадърник, една купена коза на къс повод това си Гешев!
  • 8 Ццц

    21 1 Отговор
    Четейки коментари се вижда, че Геши се ползва с огромна подкрепа на обществото. Ето защо постът му трябва да е избираем, но не от група самозабравили се магистрати. Вижда се, че дори когато е прав, думите на личност като него звучат като подигравка и насмешка. В нормално общество или в условия на естествен подбор този индивид щеше отдавна да е приключил. А тук заема най-сигурната висша позиция. Познайте що за общество сме.
  • 9 Защо

    23 0 Отговор
    убиецът на студентка в Шумен преди няколко седмици е на свобода ? Бил на зъболекар и му сложили " три различни упойки" , той седнал в джипа си , газ и отнел живота на момичето , което сега е в гроба , а той свободен ! Позор ненадминат !
  • 10 Хаджи Папурко

    4 1 Отговор
    Главният прокурор трябва да не поддава на чувства а да е подчинен само на закона.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

    4 11 Отговор
    Браво г-н Гешев, вие сте последният останал стожер на справедливостта и закона.
  • 13 Селяк

    5 3 Отговор
    Изобщо не го подкрепям Гешев! Но, човека е прав, трябва смяна на законите и то бързо и адекватно, и това може да се случи само от онези в парламента! В момента без промяна който и да сложат на мястото на Гешев - няма да има промяна! Законите ги промениха в началото на 90-те, когато премахнаха видеото като доказателство в съда и въведоха толкова много вратички в законодателството, че да могат по-лесно престъпниците да минават през капките! Това съответно доведе и до по-голяма корупция в МВР и съдилищата. Отново не подкрепям Гешев, но и Цацаров не свърши нищо, а тоя преди него също… сменяш шофьора, но не и пътниците - нищо няма да се случи!
  • 14 Тикви и каскети

    13 1 Отговор
    Гешев оставка, Бойко в затвора
  • 15 Ехо

    8 0 Отговор
    Прокурорите манипулират фактите и затова за "наши хора" са били с упойка, за други са дрогирани и тогава става кривосъдие!!!!!!
  • 16 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    Движите се в омагьосан кръг,бг!!!Българи,никога няма да излезете от него,ако не преминете на друг етап мислене.В момента сте на ниво-АЗ и МОЕТО.Минете на НИВО:Как да направя животът на земята по добър за хората след мен!!колко пъти да ви кажа,че ако искате да има минимум смърт на пътя,трябва да се научите да мислите.най-бързо може да ви научи да мислите е шахмата въведен в училище,като задължителен предмет.за 10-15г вие ще създадете човеци с друг манталитет и тогава всичко ще почне да ви се подрежда!говоря за пътища,пешеходни пътеки,водачи на мпс и товарни автомобили.всичко ще бъде на друго мисловно ниво,ганчовци.ори идиотите,които са на власт от чекмежето на дс ще бъдат по-малко и по-качествени от тази измет,която бълбука от медиите!
  • 17 Селянин

    8 1 Отговор
    Защо да си бесен, след като тези неща се случват точно заради толерираната корупция, протакане, беззаконие и безнаказаност в съдебната система. Платиш ли си не лежиш. Я направи така, че при рецидив да лежи този който е пуснал престъпника и да видиш колко рестриктивна ще бъде системата. Не би трябвало да може дело за убит на пътя да се протака десет години през, което време пияният и дрогиран убиец е още с книжка и си пие и кара, или да може индивид с отнета книжка да бъде спиран неколкократно на волана и да е на свобода. И точно това се допуска съзнателно от съдебната система и затова са тези жертви на пътя. И пак стигаме до кофти материала.
  • 18 Мнение

    2 1 Отговор
    Гешев не ви е виновен!
    Не може да карате когато сте пили или сте взимали нещо.Като искате да сте горе на черешата просто карайте колела вместо коли и си припадайте там по канафките колкото искате вместо да лишавате от бъдеще младите!
    Някакви дъртаци засенчват по пиене и друсане тийнейджърите!Я се засрамете малко!Всички друсалки,макашита и пияндета да отиват да се лекуват или поне да си стоят в къщи да не убиват по пътя!
  • 19 ммм

    1 0 Отговор
    има ваксина за бяс а ти отдавна се нуждаеш от нея и ти се занимаваш с всичко друго но не и с това за което си там но нали си поставено лице ходиш и се правиш на медиина звезда но умните и кадърните си вършат работата без много шум качественно а да не говорим поради съдът в Страсбург колко грешни пари ще плащаме заради твоята некадърност затова трябва ти и тези които дават неоснователни присъди те да ги плащат а не бедния народ каскете
  • 20 УРА,, УРА

    3 1 Отговор
    Той Гешев бил бесен! А ние знаеш ли, колко сме бесни, че нахалстваш и още си на този пост? Наглец гаден!!!!!!
  • 21 Юлиян Борисов Георгиев от Перник

    0 0 Отговор
    Този бо/клук защо още не е в затвора!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове