Last news in Fakti

1 Декември, 2022 16:51 901 28

Христо Иванов: Колкото и сложна да е ситуацията, по-мъдро е да се мисли за втория мандат

  • христо иванов-
  • мандат-
  • правителство

Право на мандатоносителя е да прецени какво да прави, посочи Иванов

Христо Иванов: Колкото и сложна да е ситуацията, по-мъдро е да се мисли за втория мандат - 1

Ние мислим, че колкото и да е сложна ситуацията, защото всички други варианти са по-лоши, все пак е по-мъдро да се оценят всички аспекти на възможността да се реализира втори мандат и да не се затваря прозорецът заради този един факт - връщането на хартиената бюлетина, колкото и наистина той да оставя много малко място да мислим, че е възможен консенсус, здрав разум, защото не го виждаме. Това коментира коментира в кулоарите на парламента председателят на ПГ на "Демократична България" (ДБ) Христо Иванов.

По-рано днес пред медиите в Народното събрание съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков заяви, че те няма как да предложат правителство на малцинството с втория мандат при положение, че хартиеното гласуване бъде върнато във всички секции.

Право на мандатоносителя е да прецени какво да прави, посочи Иванов. Той припомни, че има решение на органите на партиите в коалицията ДБ, на самата коалиция, че не виждат условия, при които да подкрепят мандат на ГЕРБ-СДС. Който иска подкрепа от нас, знае какви са нашите условия, коментира той изказвания на депутати от ГЕРБ-СДС през последните дни, че ДБ са ключ към съставяне на правителство с първия мандат.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 япа тоя

    18 2 Отговор
    Е как бре грозеннн нос с кокора и гелосания сте готови на всичко, че Маджо и Прокопиев ще вземат да си спрат субсидирането
  • 2 Психиатъра

    18 2 Отговор
    Вижте му само главата Христо на какво прилича .
  • 3 !!!

    16 1 Отговор
    Прокопито ви иска ДБ с ПП да управляват. Всяко друго правителство няма как да му прокара интересите в енергетиката. За това други коалиции са "лоши"!
  • 4 Васил Левски

    12 1 Отговор
    Иванов колабороциониста който за 2 години е получил 800 000 долара от Америка за България. Американско НПО в парламента което естествено ще защитава интересите на спонсорите си, а не на българите .
  • 5 Вълк единак

    3 14 Отговор
    Българи разберете до като Борисов и Пеевски (двата шопара) са на свобода България ще продължава да копае дъното.
  • 6 Пак се точи

    14 0 Отговор
    "Мъдрия "Бойкикиев,мисли как да се внедри пак във властта с измамниците ПП.Ами сори!Боклуци!
  • 7 Промяна

    15 0 Отговор
    Ицо отплавай С лодката че вече ставаш антипатичен и без машините си при Слави
  • 8 Алохааааааа

    5 0 Отговор
    От кога милиционерите взеха да учат хората на мъдрост , а сигурно от момента от който вече не се прегръщаш с Баце Боко и вече си далеч от килипира ...
  • 9 Въпросче

    11 0 Отговор
    Този всичкия мозък ,Маджо ли ти го даде по телефона , или и си си имаше някъде на склад ?
  • 10 12345

    12 0 Отговор
    Ристьо още се надява с Кирето и Кокора да липнат кокала. Нема шанс Ристе. Ще се ходи на избори и то без вашите машини. Министерски постове повече няма да видите. Дано и в Парламента да не влезете.
  • 11 Не се ли наяде?

    10 0 Отговор
    Нямаме нужда от хрантутници в парламента.Нищо полезно не правите.Само тъпи закони гласувате(такива каквито са ви наредили)Марш!
  • 12 Нищо ново

    2 0 Отговор
    Пак не се е изкъпал,нито физически,нито духовно.Деморализират ги бързо в ония НПО- та,на оня "бащицата " и само им шарят очите откъде да вземат на макс.
  • 13 По мъдро е

    5 0 Отговор
    По мъдро е г-н Иванов да се сетите, че твърде малко хора гласуваха, по скоро малко хора успяхте да купите да гласуват за вас, за да давате акъл с кой мандат да се състави правителство. По мъдро е избори, а всички предатели на България вън. Не се напъвай повече, та ти забрави ли, че опропасти три парламента, а в последния се представи като най лицемерния двуличник. Ти си американска подлога, ти изпълняваш заповедите на Сорос, а искаш да печелиш за сметка на българите. Отивай в Украйна и се сражавай ако си мъж, евроатлантик за какъвто се представяш и а парите които вземаш от Сорос купи оръжие, но лично ги занеси на клоуна. Двамата сте лика и прилика и с чужда пита помен не прави.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ами

    3 0 Отговор
    вие мислете.... ама кирето е сърдит на президента и няма да вземе мандата
  • 16 Най мъдро е

    6 0 Отговор
    Нови избори и вън м ъ р шо
  • 17 Онуфри

    2 0 Отговор
    Ще стане Ице,ама друг път.
  • 18 Клоуни

    1 0 Отговор
    Най-смешната партия в парламента !!!
  • 19 Смях

    0 0 Отговор
    Мъдрост и Христо - ха-ха-ха
  • 20 Тони

    0 0 Отговор
    Страшен мъдрец се извъди Ицето, айде да не почвам с определнията за него, че нали по празниците трябва да сме добри..
  • 21 Ваня

    1 0 Отговор
    Ти пък точно ще кажеш кое е мъдро, най-големият мъдрец в бг политиката, хаха.
  • 22 Стефан

    1 0 Отговор
    Явно при втория мандат са им обещани повече неща, иначе не биха говорили само за него.
  • 23 Ха ха

    0 0 Отговор
    Смешници.Ристьо се прави,че за първи път чува,че Простото Киро няма да предлага правителство,обиден,че е изменен изборния кодекс.Простото Киро предизвика промените да бъдат много по големи от въвеждането на избор,дали на машини или с хартия.Кой му е виновен на този простак,че отиде да спазарява кодовете на машините.На кого реве сега.Жълтопаветниците на площада трябва чавка да им е изпила и малкото мозък в главите им,за да не разбират,че Киро самичък се оля
  • 24 Борил

    0 0 Отговор
    ДБ и ПП ще се натискат до последно да бъдат в управлението, за да могат да продължат с далаверите. 8478
  • 25 Тишо

    0 0 Отговор
    По-мъдро е Иванов да мисли за пенсия
  • 26 Веско

    0 0 Отговор
    Ще му се на Ицака кабинет, ама няма да стане…
  • 27 Дарина

    1 0 Отговор
    ДА за пореден път бягат от отговорност.
  • 28 Кико

    0 0 Отговор
    Колкото и сложна да е ситуацията, нищо не оправдава правителство на ПП и ДБ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове