1 Декември, 2022 16:54 1 510 29

Тошко Йорданов: Ако има предсрочни избори, вероятно ще се явим самостоятелно

  • тошко йорданов-
  • предсрочни избори-
  • самостоятелно

Ако бяхме в този парламент, нямаше да имаме председател от ГЕРБ начело на Народното събрание, нямаше да има разговори с ГЕРБ, нямаше да има вопли към ГЕРБ за подкрепа на правителство на малцинството, добави Йорданов

Тошко Йорданов: Ако има предсрочни избори, вероятно ще се явим самостоятелно   - 1
Снимка: БГНЕС

„Има такъв народ“ (ИНТ) ще участват самостоятелно в предсрочни парламентарни избори, заяви заместник-председателят на ИТН Тошко Йорданов на пресконференция, съобщават от БТА.

Когато една политическа партия не е влязла за 4000 гласа в парламента и на всичкото отгоре бившите ѝ партньори се замерват с доказателства как са фалшифицирали изборите, най-логично е тази партия да участва, посочи Йорданов.

Ако бяхме в този парламент, нямаше да имаме председател от ГЕРБ начело на Народното събрание, нямаше да има разговори с ГЕРБ, нямаше да има вопли към ГЕРБ за подкрепа на правителство на малцинството, добави Йорданов. На въпрос дали ще се явят самостоятелно на изборите, Тошко Йорданов отговори: "Имам някакво вътрешно усещане, че ще е самостоятелно".

Относно обсъжданите в парламента промени в Изборния кодекс, Йорданов каза, че хартиената бюлетина няма да направи изборния процес по-честен. „Има такъв народ“ премахна хартията в първия парламент, в който влязохме, защото хартията позволява на ГЕРБ и ДПС да си организират купен вот, това е истината. За съжаление машините бяха опорочени от „Продължаваме Промяната“, заяви Тошко Йорданов. Той допълни, че хартията ще докара повече гласове на ГЕРБ и ДПС. „В момента това, което става с Изборния кодекс е, че всеки драпа в частта, в която може да влияе, да се запази, за да може да изкриви вота колкото може със силите, които има“, коментира той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    25 6 Отговор
    Страшен комик. Голям виц каза.
  • 2 Минева

    19 5 Отговор
    Хайванин
  • 3 Тошко мирише

    23 4 Отговор
    Освен че е отблъскваща личност чисто визуално но и като характер има уплаквания от обкръжаващите го че мирише на спарени фекални води

    Коментиран от #26

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 НЯКОЙ

    19 6 Отговор
    Помечтай си Тоше, нали сте хора на Радев - ще има и службички за лакеи като вас !
  • 6 Ташшко Йорданов

    27 5 Отговор
    : Ако има предсрочни избори, ще загубим пак самостоятелно
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Партията на Мултигруп

    13 5 Отговор
    Пък може и 50% да съберете, нали Радеффф и ДПС ще ви ударят по няколко рамена.
  • 10 Цуца

    16 5 Отговор
    Е, не можахте да се облажите от властта, сега при новата конфигурация имате шанс, нещастни чалгаджии!
  • 11 Румен

    13 4 Отговор
    Вече прости не приемаме
  • 12 Брей

    7 3 Отговор
    Много смешно,Тошо ще ме убеждава за мадуровките колко са " честни"!Ами най лесно се купуват 3- на компютърни специалисти които определят крайния резултат,те са и толкова ,все частни лица,естествено от задкулисието,вместо да се бъркат за избиратели.
  • 13 По добре да ви няма!

    14 5 Отговор
    Измамници!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 бесен

    11 3 Отговор
    смешници заради вас я докарахме до тука ....вие просто нетрябва да се показвате повече никаде... особено пък ти...ама то и хора май не ви останаха ......шом ти стана депутат може пък и на някой от бенда да му излезе късмета....
  • 16 такаето

    7 2 Отговор
    ами то сте си само вие и нито депутати нито електорати нищо само крачун и малчо
  • 17 КЪСИЯ ШУТ

    10 2 Отговор
    пак се изказа неподготвен.Никой не иска да се коалира с вас бе пъпеш такъв пък явете се на избори да разберете завинаги народната любов която ще се изразява на не повече от 30 хиляди гласа защото според НСИ толкова са напълно лудите в България
  • 18 Интересно,

    4 3 Отговор
    Даа,машинките ,та с тях бяхте първи веднъж ,когато Слави ,чете от листче състава на МС връчен от едни " добри" хора ,"не "от олигарсите и бегълците,да не си помислите,че са от лошите,не ,а от " антикорупционистката група" с ония дела там за милиарди.
  • 19 Чест и почитания Тоше

    2 9 Отговор
    ИТН, единствената достойна и морална партия!
  • 20 На Кинта и 30

    4 2 Отговор
    май му хареса да е депутат !

    Коментиран от #21

  • 21 любопитен3626

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "На Кинта и 30":

    Хареса му да лапа от бюджетната баница ! Като му гледам физиономията се питам, какво ли има в главата ?
  • 22 Мултигруп

    3 2 Отговор
    Мултигруп мафията превзе България и говорителят й Тошко йорданов нагло се хили. Президентът награди с орден Стара планина тайно мултака Николай Вълчанов,най-приближения човек на Доган, Вежди Рашидов главния мултак е председател на Парламента, мултака чалгар Слави лае ежедневно за президентска република, Стоян Денчев мултака на библиотекарския институт,ченгето съратник на шестака мултак Димитър Иванов бълва кгб ченгета във властта.Държавата е завладяна,хора да спасим България от русоробството което я ликвидира.

    Коментиран от #23

  • 23 За тази ли боза

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Мултигруп":

    плаща онова лъжливото недоразумение и слуга на мафията кирил петков? Трагедия! Гледай народе за какво гласуваш! За мафия, плащаща за лъжи! Който мечтае да го крадат и лъжат, това е неговият избор! Лъжеца и слуга на мафията, кирил петков!

    Коментиран от #24

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Всички ли

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "Нещастник":

    продали си достойнството на лъжеца и слугата на мафията кирил петков, ,ечтаещи да са лъгани и крадени, така се наричате?

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Мафията

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Всички ли":

    На коя мафия е слуга Кирил Петков и на коя мафия е подчинена България 33 години ,че не може да се измъкне от дъното на блатото в което е вкарана?

    Коментиран от #28

  • 28 Лъжеца

    1 3 Отговор

    До коментар #27 от "Мафията":

    и слуга на мафията кирил петков, е проект на прокопиев и кръга капитал! Борбата е между прокопиев и доган! Плащат за лъжи на продажни глупаци, плащат на медии и калинки по медии, а глупавият народ, блее по лъжите им и гласува за проектите им!
  • 29 1020

    2 2 Отговор
    Какво значи "ако бяхме в този парламент"? ИТН сами направиха така, че да не са в парламента (дори гласуването беше машинно), така че това си е техния резултат, какъвто са си го натворили. Не са в парламента благодарение на собственото си поведение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол