9 Декември, 2022 09:55 29 883 93

Експерт: В Европа има мълчаливо съгласие България да не влиза в Шенген

  • левон хампарцумян-
  • евгений кънев-
  • шенген

Ние сме покрили техническите изисквания за влизане Шенген. Но не сме покрили изискванията за върховенството на закона. Затова сме и в пакет с Румъния

Експерт: В Европа има мълчаливо съгласие България да не влиза в Шенген - 1

Ние се присъединяваме към Шенген, не Шенген към нас. Когато влизаш в една къща ти си този, който трябва да се нагодиш към правилата и да ги спазваш. Това мнение изрази банкерът Левон Хампарцумян в ефира на Нова телевизия.

"България има 0,4% от икономическия оборот, така че не сме никаква заплаха за Шенген. Основната причина не са пристанищата, които ще конкурират Ротердам. Просто искат да си подредим държавата", каза още той.

"Докато България не покрие критериите за върховенството на закона, няма да има Шенген. Нидерландия не ни иска от 2012 г.", заяви икономистът Евгений Кънев.

Според него ЕС използва Нидерландия за параван. "В Европа има мълчаливо съгласие България да не влиза в Шенген", смята той.

"Ние сме покрили техническите изисквания за влизане Шенген. Но не сме покрили изискванията за върховенството на закона. Затова сме и в пакет с Румъния", каза още Кънев.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 165 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    213 26 Отговор
    Не е трудно ! Трябва само да блокираме всяко решение на ЕП , което е жизненоважно за тези , или за бизнеса им !!! Но имаме само шматароци ! Някой може ли да ми каже , защо подкрепихме щуротията на Макрон , която удари нашите транспортни фирми ???!!! И после - олеле , не сме били искали точно това !!! Идиоти.....

    Коментиран от #40

  • 2 зелен петел

    119 17 Отговор
    Правилно. Не ни искат там,защото сме бедни.

    Коментиран от #23

  • 3 ДОДО

    212 42 Отговор
    Нито им искам шенгена, нито еврото.

    Коментиран от #10, #64

  • 4 Последния Софиянец

    122 24 Отговор
    Германия и САЩ използват за аватари Холандия и Австрия.

    Коментиран от #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Истината

    110 27 Отговор
    Не сме покрили изискванията за върховенството на закона. Например Гешев.
    Това е положението.

    Коментиран от #15

  • 7 Мафията на КГБ

    92 143 Отговор
    Докато сме мафиотско-русофилска-путиновилска кочина, няма да видим шенген!!!

    Коментиран от #54

  • 8 Прави са хората

    174 7 Отговор
    Реално в България правосъдие НЯМА!.Има КРИВОСЪДИЕ,присъди в угода на силния на дена,или на този с дебела пачка.Всичко е така прецизно изпипано,че да няма как един обикновен човек,или Байно от село да спечели някакво дело,дори всички доводи да са в негова полза.Първо ще чака 2-3 години за единно решение,което би трябвало да излезе за месец,после ако се наложи да ходи на 2,или 3 инстанция ще свърши парите(щото адвокатите го скубят като Коледна пуйка за всяка инстанция наново в процент от материалния интерес)И в един момент,най-често на 2 инстанция въпросния човечец се примирява,навежда глава,псува наред държавата и прогнилата ни система и се зарича следващи път(ако има такъв) да раздаде САМ правосъдие,така както той го разбира.Ей такава ни е КРИВОСЪДНАТА СИСТЕМА!Затова има куп спечелени дела в Страсбург срещу България и ще има все повече.Просто тук трябва да се реже из корен!Всичко е един голям батак,в който се взимат рушвети,а правосъдие НЯМА!Затва истинските държави не ни искат и няма да ни приемат никога в Шенген!
  • 9 Дядо ви Курти от село Пиперково

    128 23 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Реално погледнато хората са прави...В България цари пълна анархия, самият факт,че се оставихме да бъдем свидетели на ограбването от сикаджийската мутра е достатъчно,заедно с другите мафиоти и мафиота гешеФ България се превръна в една огромна мафиотска структура...Хората не са кьорави и естествено,че няма да ни допуснат в Шенген...

    Коментиран от #42

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Нормално е

    91 13 Отговор
    Да не ни искат. 12 г. да ги минаваш с 200 е доста. Да беше намалил малко, можеше и да стане. Ех, ама акъл се иска за тази работа. А и тази Захариева, дето се мислеше за външен министър какво направи за тези години на власт? Македонците ни намразиха много, без Шенген, абе скарани със всички.
  • 12 НЯКОЙ

    147 6 Отговор
    Правилно - МАРШ В ЪГЪЛА !!! Лошото е че българите, които честно и почтено се трудят, за пореден път са унижени - но НЕ от Нидерландия и Австрия, а от тези нашенски ненаситни за пари и власт търбуси ! Мислете, българи, мислете !
  • 13 Дам

    89 3 Отговор
    Всички и отвсякъде ни отсвирват

    Коментиран от #21

  • 14 Коко

    108 33 Отговор
    България докато не се отърве от мафиота Бочко чехмеджиеФ, Корнелия Импексова,Шиши,дУган-@г@ копейката и цялата пасмина около тях +зеления чорап с юмрука,от мутри вън стана мутри вътре,няма оправия....
  • 15 Щом

    110 20 Отговор

    До коментар #6 от "Истината":

    Искаш да покриваш техните изисквания , стани джендър ( ако вече не си ) , и подеми кампания , наркотиците да се продават законно по аптеките ! На закачай мафията , за да може да разтоварва тонове наркотици на Варна и Бургас , както го правят в Амстердам ! И току виж - станеш законов , според техните виждания !
  • 16 Чоко

    104 13 Отговор
    Всички в прокуратурата са милионери,в буквалния смисъл... ТолупЪ е милиардер....Пиара на тиквата живее в палат който никой западен лидер не може да си позволи...После говорим за върховенство на закона...Дрън дрън..Да не забравяме и думите на един бивш градски прокурор към тиквата...НЕ МИ СЕ ПОДСМИХВАЙ ТИ СИ ГО ИЗБРА...Всичко това се вижда и знае... Истината е,че докато не се отървем от толупа и шайката му,никой няма да ни обърне внимание в Европа...
  • 17 Някоя си

    73 13 Отговор
    Тоо мазния армено-еврейн е толкова противен по принцип а сега и европодлога стана....предател....гнусен мизерен циганин ....

    Коментиран от #31, #32, #45

  • 18 Нереформирана съдебна система

    49 7 Отговор
    Там е заровено кучето.
  • 19 Геша

    88 13 Отговор
    Кога и последния кретен ще разбере че тук искат да е буферна мигранти ка зона.Кога бе? Изгонете за начало НПО-тата и продажниците от Свободна Европа и Овче зеле !
  • 20 Банкер

    66 18 Отговор
    Тотални глупости.
    Невлизането ни в Шенген е заради лицемерието на ЕС. Истината е, че сме изпълнили критериите за членство още през 2011 г. и процедурата, поради която не сме членове, е спирана от една или друга държава по критерии на целесъобразност. Това няма нищо общо с правото. Ако следваме буквата на закона, отдавна трябваше да сме членове.
  • 21 1957

    64 1 Отговор

    До коментар #13 от "Дам":

    С роби так се прави)
  • 22 Хампарцуц лъже

    98 6 Отговор
    Хапарцуцата иска да ме убеди,че Ротердам е по-малък вносител от нас на контрабанда,наркотици,трафик на кървави диаманти от Африка и жива плът???Ротердам е парадокс,извращение с европейската търговия. Няма никаква търговска и икономическа логика огромният товаропоток от Близкиа изток и Азия да влиза в Европа през Ротердам. Маршрутът Пирея/Солун,Петрохан,Лом,р. Дунав е най-краткият път от Близкия изток и Азия до Европа. Ако България влезе в Шенген, товороборотът на Ротердам увяхва като попикано мушкато. И не става въпрос зо 0,4% процента от икономическия оборот с който участва България. Става въпрос за икономическия оборот на Централна и Източна Европа. Франция,Белгия,Холандия,Швеция,Норвегия,Дания,Германия имат сметка оборотът да е през северни пристанища,нооо... дали това е изгодно за вносителите и транспортните фирми? Дали е изгодно за Централна и Източна Европа? Ако България бъде приета в Шенген търговията в Холандия и близките и държави ще понесе огромни щети,за сметка облагодетелстване на държавите от Централна и Източна Европа.,Тежки щети ще понесе хорандският бизнес с диаманти,банкерското дело,както и огромни щети ще понесат кварталите с Червените фенери щото драстично ще спаднат клиентите - моряци и камионджии.
  • 23 Глупости

    32 54 Отговор

    До коментар #2 от "зелен петел":

    не ви искат заради корупцията, функционалната неграмотност и русофилския слугинаж.
  • 24 Някой

    54 5 Отговор
    Няма да влезем в Шенген , докато джамбази , неграмотни и с присъди хора си правят безнаказано далаверите и се отчитат да са недосегаеми , цялата паплач от крадци и прочие не бъдат наказани . Това е основния проблем . Буквално се страхуват от нас повече от Афганистан ци , и са прави .... Това е моето мнение .

    Коментиран от #44

  • 25 акуд

    44 3 Отговор
    ами странно тези правила защо не е важат за република северна македония????????.... ако изобщо може да я наречем някаква република
  • 26 Така е

    26 0 Отговор
    Буферната зона България.та за това няма..
  • 27 Ротердам

    52 3 Отговор
    Се страхува Гърция, България и Румъния да са едновременно в Шенген. Тогава търговията от изтока ще минава от гръцките пристанища, през България и Румъния към Европа. Би могло и през България и по река Дунав, ако си реновираме и разширим дунавските пристанища. За целта трябва и железопътния транспорт да си реновираме де. И магистрали трябват. Това може и да е причината всъщност да ни е в това състояние...
  • 28 Джордже Балашевич

    78 4 Отговор
    Прав си, Левоне! В България няма върховенство на закона, защото, ако имаше, ти и твоят ментор, приватизаторът Костов, трябваше вече да сте в затвора, заедно с куп други крадци, наричащи се политици и експерти. Гнусна, крадлива сбирщина!

    Коментиран от #29

  • 29 Костов

    53 5 Отговор

    До коментар #28 от "Джордже Балашевич":

    Разграби България. "Приватизацията" на Нефтохим е само върхът на айсберга. След това и тройната ламя на Станишев чрез заменки и други далавери много заграби. В момента канадците от Дънди най-много ни крадат - огромни количества злато, сребро и благородни метали изнасят. За България остава 1% от печалбата им и разсипана природа. Да ме говорим, че от Ада тепе е златото на Троя и можеше да е огромна туристическа атракция с малко реставрация и маркетинг!

    Коментиран от #35

  • 30 Добре че беше

    25 3 Отговор
    Хърцупърцумян да ни светне!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 КИРО ЖЪРТЪ

    14 36 Отговор
    ЗАРАДИ. ТАЯ РУСКА. ТАЙФА
    АГЕНТИ. И. ДЪРЖАВНИ
    ПРЕДАТЕЛИ, ТАЙНО. ЧРЕЗ
    ХОЛАНДЦИТЕ. ЕС. НИ ПОКАЗА
    КОЛКО. Е. КРИВ. МАКАРОНА
    КЪМ ШЕНГЕН. ХАК НИ. Е.
  • 34 Българин 🇧🇬

    34 9 Отговор
    Никакъв Шенген ,докато тиквата и гешеф не бъдат вкарани в затвора, впрочем има за затвора и доста други боклуци.
  • 35 Българин

    19 6 Отговор

    До коментар #29 от "Костов":

    Нещо за бойко тиквата да беше коментирал или така ти оттърва?
  • 36 Ива

    41 4 Отговор
    Ние нямаме достойнство и затова се съгласяваме че не заслужаваме да бъдем в Шенген.Освен това в ЕС никой не ни харесва и ги няма руснаците да застанат зад гърба ни.Ние мислим ,че като се доказваме отново и отново ще ни се получи,но практиката показва,че с пълзене нищо не се постига.

    Коментиран от #43

  • 37 Тон

    23 3 Отговор
    Едно е европейските държави да дават оръжие, а съвсем, ама съвсем друго е България като дава, защото тук имаме вековни исторически пластове който желаят да бъдат разбити, и познай те как ще насадят омраза, а вие стоите и гледайте, когато контролираната омраза избухне.!!!!!!!!!
  • 38 гого

    17 22 Отговор
    Няма да влезнем в шенген,виновни за това са Бойко (тиквата)/Ахмед Доган (врабчето)и комунистите.
    Всички тези са чеда на Русия.

    Коментиран от #41

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Чичо

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Какво ще блокираш, решението за доставка на газ и нефт ли, маджарите се противопоставиха и си получават каквото им трябва щото са безскрупулни, айде пробвай се ти да те видим колко си отворен и как ще си отвоювал правата като с нищо не си полезен за евробюрократите.
  • 41 Гого да ближе рого

    14 2 Отговор

    До коментар #38 от "гого":

    Далеч си от истината. Просто за някои има неписани ограничения и Маргарет Тачър да беше премиер на България пак нямаше да влезеш с цървулите в евроселото Шенген.
  • 42 Мммда

    31 4 Отговор

    До коментар #9 от "Дядо ви Курти от село Пиперково":

    Баце,явно си позабравил че бат Боко беше любимеца на немския диктатор баба Меркел.
    Относно анархията и на запад доверието към правителствата е същото като при нас в Бг. Протестите в Г-я са ежеседмични, като ходенето на кръчма при нас.
    Целия ЕС е едно голямо блато в момента и всички правителства се чудят как да задържат властта. В Г-я правят театри с арести и обвинения в тероризм, масово народа негодува срещу сегашния диктат и политика от правителството на адолф Шолц.
  • 43 Мммда

    36 2 Отговор

    До коментар #36 от "Ива":

    Само тия папагали в парламента не го проумяват.
    Имам странното усещане, че депутатите са избирани с конкурс от глупав, по-глупав подлоган.
  • 44 Събуди се!!!

    34 5 Отговор

    До коментар #24 от "Някой":

    То щот далаверите на запад са по-малко.
    Ако всички тръгнат да си вадят кирливите ризи, нашите ще са агънца. За това и се вардят, защото това е ЕС организирана групировка окупирала властта.

    Коментиран от #80

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Непознат

    28 2 Отговор
    Не виждате ли какво става в държавата 50% инфлация парламента не работи кой ще ни приеме някъде
  • 47 ГанЯ

    22 1 Отговор
    Ми.... Корупция сме....... На всяко ниво.... Направо сме топ там..... И шуробаджина!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Отава стар Март 1993

    10 10 Отговор
    Русия не е съгласна България и Румъния да влизат в ЕС и НАТО. Те сега водят война в Украйна защото украинците разкараха Виктор Янукович който отказва да подпише споразумението за асоцииране с Европейския съюз. Те затова и ни натресоха Тримата от Харвард в навечерието на "Специалната Аперация" в Украйна. Рюте явно или яко е захлебил или го държат със жежки компромати. А пък Австрия и преди и сега е в крак с Русия.
  • 50 Чао и аз тръгвам по света

    24 4 Отговор
    Да, в България няма върховенство на закона. Една върхушка владее всичко, владее медиите и формира общественото мнение, както си иска. Невъзможно е да защитаваш правата си в българския съд, защото той винаги ще бъде подкупен от богатия и властващия. Това са сухите факти. И европейците са абсолютно прави! Не ставаме за никъде. Затова всеки си хваща пътя и се маха оттук.

    Коментиран от #78

  • 51 ганю

    24 2 Отговор
    Европа знае колко сте пощипвали от европейските фондове и то без да свършите нищо
    ами това са пари от данъци на ЕС нещата се следят строго
    там не е шуробаджанашка история в стил Боко шкафа
    суджук геит,апартамент геит и баба си геит
    мошеници такива
    ще видите шенген на куково лято

    Коментиран от #72, #79

  • 52 Смотан старец (ЦИГАНИН)

    5 7 Отговор
    Да видим Хубаво ли е когато се НАПРАВИХМЕ на тарикатите на македония сега е супер ДА ВИДИМ КОГА Е ЛОШО ДАЛИ Е ХУБАВО

    Коментиран от #56

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ГрУЮ

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Мафията на КГБ":

    Мафиотско - ид1от7ко - заблудено - либерастко голямо изхождане сте
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Пешу

    22 2 Отговор
    Гълъбе, гълъбеееее.....гугутка си ти, а не гълъб. Я кажи как двамата с Радев щяхте да налагате вето и ответни мерки на Австрия и Холандия. Смешници сте вие. Клоуни. Въздух под налягане
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Даа

    13 5 Отговор
    Айде в БРИКС. Там никой не ти казва какво да правиш, а само търгуваш.
  • 62 Анонимен

    13 0 Отговор
    Виновна е корупцията и че няма наказани и осъдени за това

    Коментиран от #77

  • 63 Славчо Шарденя

    14 9 Отговор
    Не скъпи ми мадурковци...не ни искат в католическо-протестантския Шенген,,защото сме Православни!!!! И Румъния също.....Нашето "цивилизационно ядро" и ценности са диаметрално противоположни на техните..Само се натискаме да влезем в Содом...но Божият промисъл ни пази чрез хора и обстоятелства... И тъй като нямаме изобщо работа там,нека се настроим,че вместо Шенген...ще получим балкански "Шарден по Одрински"..Нима ви е лошо?

    Коментиран от #67

  • 64 Ха така

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "ДОДО":

    Искаме да сме в евразийски съюз и там ще цъфнем и ще полетим.Абе ще бъде рай.Сега чакаме украинците да се предадат и да настъпи мир на албанския празник.Нашите руски разбойници са по добри от другите каквито и бели да направят

    Коментиран от #73

  • 65 Левон Крадеца е Химик от котилото

    14 1 Отговор
    На Химинпорт!! Той е само Крадец, набеден за Банкер!!
  • 66 Румъния пак го Отнесе заради нас!!

    11 1 Отговор
    Да не сме само ние Отритнатите от Шанген биха Шута и на Ръмъния!! Да Извиняват Румънците!! Тяхната мафия в Затворите, нашата се гласи пак да краде(управлява) а ите го Отнесоха
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 КОЙ?

    2 2 Отговор
    Дават ни на турците...
  • 69 Ей тук е отговорът на въпроса ЗАЩО не ни

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бойко Шкафа":

    пускат в Шенген. След случая през изминалото лято с измамените френски туристи с коли под наем, след НЕВЪЗМОЖНОСТТА да търсят правата си във връзка с измамата, какво да очакваме? И аз да съм, и аз няма да пусна в имота си крадци, убийци, измамници съществуващи БЛАГОДАРЕНИЕ на липсата на адекватни закони, правосъдие, държавност и тем подобни благинки!!! Есента ходих на почивка в Турция чрез туроператор. Преди плащането изрично им обясних, че имам сериозен здравословен проблем с гръбначначния стълб и за мен е важно да съм на едно от първите 4 места и автобусът да е добре поддържан (за да не друса). Посъветваха ме да платя допълнителна такса запазване на предно място. Платих. Но не ми обясниха, че въпреки таксата "запазено предно място", има реален шанс и да не мога да ползвам мястото, защото "имат практика да дублират продадени предни места". Длъжни са да обяснят тези неща на клиента. За хора с моя проблем тази информация е решаваща дали да купят пакета или да се откажат. Така или иначе на връщане от Турция пътуването за мен беше кошмар, защото предното място се оказа, че е дублирано 5 пъти!!! Най-безпардонно ми заявиха, че ще ми върнат парите за запазеното място и ще ме обезщетят с 20 лв.! Т.е. мошениците свеждат всичко до едни 20 лв обезщетение без да ги интересува, че човекът после може да е един месец на легло! Важното е обаче да приберат парите за туристическия пакет и толкоз. Няма автоматична процедура, която да обезщети измамения пътник. Защото целена

    Коментиран от #71

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ей тук е отговорът на въпроса ЗАЩО не ни

    16 0 Отговор

    До коментар #69 от "Ей тук е отговорът на въпроса ЗАЩО не ни":

    пускат в Шенген. Когато успеем да извоюваме правата си и законността тук, в нашата си кочина, тогава ще имаме моралното право да воюваме и за правата ни в Европа. Къде са ни правораздавателните органи? Магистрали-чували, къщи за тъщи, злоупотреби с европейски фондове, откраднати фирми, презастрояване в големите градове, злоупотреби с хартиени бюлетини, злоупотреби с обществени финанси, дрогирани и пияни убийци по пътищата се радват на свободата си, лабораторията на К. Андреево, и още и още... Хайде да не търсим под вола теле. Прави са си европейците да затварят врати за нас. Когато излезем и браним правата си както жълтите жилетки във Франция, тогава ще имаме моралното право да искаме и Шенген, и Европа. Да си признаем, че и самото ни влизане в ЕС си беше "жив късмет" и щастливо стечение на обстоятелствата, а не закономерност в развитието на държавата ни.

    Коментиран от #76

  • 72 Именно!

    13 1 Отговор

    До коментар #51 от "ганю":

    То и прословутото "гранично защитно съоръжение", изградено по времето на Валерко Симеонов, си е декор за снимачна площадка на екшън! Минават декора, прескачат го със стълби, режат го... Не разбирам на кого му хрумна да се издухат толкова пари за въпросното "съоръжение", след като то НЕ ВЪРШИ работата, за която погълна толкова пари!!! Елена Йончева още след строежа му направи репортажи, от чиито снимки се виждаше, че има огромни разкъсани участъци - цял танк да премине през тях! Е, каква Европа, какви напъни за Европа? Жалки и мизерни сме с воя си за Шенген.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Европеец

    8 2 Отговор
    Хехе добре че беше Кунева да спре 4 те реактора в Козлодуй иначе още щяхме да сме в ссср. Сега пък за шенген, може и да ни приемат ако затворим цялата централа. Гладни кокошки просо сънуват. Никакъв шенген за вас
  • 75 Иван Радоевв

    9 2 Отговор
    Как бе, ние всяка година имаме г. й парад, че това е най-голямата и важна европейска ценност
  • 76 Абсолютно

    6 0 Отговор

    До коментар #71 от "Ей тук е отговорът на въпроса ЗАЩО не ни":

    Сте прав ! Или права!
    Вярно и точно казано от вас е всичко !
    Първо да си оправим нашата кочина, защото мноооого е прогнила!!!
    Сърдим се, ама не виждаме ли колко сме си зле !!!
    Айде да гледаме реално на нещата!
  • 77 Даа

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "Анонимен":

    Така е за жалост
  • 78 Абсолютно

    5 2 Отговор

    До коментар #50 от "Чао и аз тръгвам по света":

    Сте прав ! Или права!
    Вярно и точно казано от вас е всичко !
    Първо да си оправим нашата кочина, защото мноооого е прогнила!!!
    Сърдим се, ама не виждаме ли колко сме си зле !!!
    Айде да гледаме реално на нещата!
  • 79 Много си прав !

    3 0 Отговор

    До коментар #51 от "ганю":

    Точно така е !
  • 80 Да бе да ...

    9 1 Отговор

    До коментар #44 от "Събуди се!!!":

    По кирливи ризи от наште няма!!!
    Нямааа и на о. Тамбукту нямааа !!!
    Ние сме най долните мизерници за голямо съжаление!!!
  • 81 Гест

    8 1 Отговор
    2 зелен петел
    9713ОТГОВОР
    Правилно. Не ни искат там,защото сме бедни= а защо сме бедни ,Ами защото сме прости.,,Прост народ слаба държава,,
  • 82 ЕМИГРАНТ

    2 0 Отговор
    Всички сте Прави!!! Тоест казвате реални неща и недостатъци.... Хайде някой да каже какво следва да се направи по стъпки и действия... ☺️

    Коментиран от #86

  • 83 ХА ХА ХА

    1 0 Отговор
    АБЕ ТИЯ ОТ ЕС ЛУДИ ЛИ СА ?
    ДА НЕ СТАНЕ ТАКА , ЧЕ БЪЛГАРИЯ - 2 ДА НИ ИЗПРЕВАРИ ЗА ШЕНГЕН ?
  • 84 Хи хи хи !

    10 1 Отговор
    България да си взема месала и да напуска тоя порочен Джендърски ЕС !!!!!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Я, па Я

    3 3 Отговор

    До коментар #82 от "ЕМИГРАНТ":

    Проблема е в това, че не занулихме БКП и комунистическия начин на мислене. Допуснахме БКП да се нарои на по малки БКПта и вместо преход да ни на тресе перестройка. А вече стана ясно, че от 75 г. насам БГ се управлява от Москва, независимо, че сме в ЕС и НАТО. И докато не прережем връзките с Москва, не забравим за комунистическите маниери да чакаме някой да и каже какво да правим, някой да ни даде нещо или да ни пусне някъде никой никъде няма да ни иска никъде. Цялата ни политическа и олигархична каста трябва да се изхвърли от политиката и икономиката и да се прекъсне всяка връзка с Русия за поне 50 г. Ако това не стане, няма да е далеч деня когато БГ ще стане само исторически спомен.
  • 87 Нормален човек

    3 3 Отговор
    Статията е пълен комплексарски шит. Няма нищо вярно в нея. Друга тема е, че Шенген скоро ще е халифат.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Глобалното затопляне

    4 1 Отговор
    Скоро страни като Нидерландия ще са подводни държави. Ще дойде мачка за погачка.
  • 91 То е цело чудо че бегето

    1 2 Отговор
    Изобщо е в европата😂😂😂нема по голема кочина на света от таз клоака неземна😂😂
  • 92 Супер

    0 0 Отговор
    Така и с еврото да стане!
  • 93 От Германия

    1 0 Отговор
    Измекяри никой не иска...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове