Last news in Fakti

13 Март, 2023 22:41 680 25

Карадайъ: Време е дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците

  • мустафа карадайъ-
  • дпс

Първата ни задача е да спрем обедняването, а след това - да постигнем средните европейски стандарти на живот тук, в България

Карадайъ: Време е дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците - 1

Време е дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците и Народното събрание, каза в Добрич председателят на политическа партия „Движение за права и свободи“ Мустафа Карадайъ.

Първата ни задача е да спрем обедняването, а след това - да постигнем средните европейски стандарти на живот тук, в България и в Добруджа. Затова нашето мото е „Разум, отговорност, диалог“, допълни той.

По думите му разум е необходим, за да анализираме икономическата, социалната и политическата ситуация, в която се намираме, и да намерим изход от нея.

Нужна е отговорност: лична, тъй като всеки от нас е отговорен за съдбата и бъдещето – своето, на децата си и на родината; и колективна – на партиите и на парламента, че ще поемат ангажимента да реализират решенията на проблемите в реалния живот на хората, каза още Карадайъ.

Трябва и диалог – за постигане на съгласие и обединение, за намиране на устойчиви политически формули за справяне с актуалните проблеми на хората и държавата.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде бе

    9 5 Отговор
    2 години не ни чуха, сега обаче.. Възраждане!

    Коментиран от #9

  • 2 Абе пъпка

    16 4 Отговор
    Като се научиш да говриш чист български, тогава евентуално може и да те слуша някой глупак.До тогава се скривай дълбоко, дълбоко.
  • 3 ДПС на ДС

    14 4 Отговор
    След тридесет години във властта, Членоразделените от ДС откриха топлата вода.

    Коментиран от #4

  • 4 Открили

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "ДПС на ДС":

    Са баба ти... Максимум баба ти.
  • 5 Гласуващ за ДПС

    3 11 Отговор
    ДПС трета сила с над 15%. Управляваща коалиция ГЕРБ и ДПС. Васали на великия Ердо който пак ще е на власт в Турция 🇹🇷
  • 6 Черният вуйчо

    13 1 Отговор
    Тоя сега ли разбра, след 33 г. преход?! Ами той и след още 33 г. пак няма да е разбрал! И да върне парите от къщите за туристи с които оборудва цялата си рода от село!
  • 7 руzко-българска мафия!

    13 1 Отговор
    На кои две етнически партии, председателите са били мъжки секретарки ?
    Подсказки :
    Единия на Доган, другия на Каракачанов ?
    И единия и другия набират популярност след побой: единия бие паднал на земята, другия го "бият" (бат Весо му удари само едно леко шамарче).
    И двамата ползват безплатен транспорт, осигурен от Пеевски.
    И двамата имат осигурен чадър от Гешев.
    И двамата говорят само едни и същи глупости - единия бавно, в стремежа си да ги каже правилно, другия бързо за да не ги забрави.
    И двамата са крали за къщи - единия за тъщи, другия на Варненското езеро
    И двамата плюят ГЕРБ, но и двамата гласуват с ГЕРБ.
    И двамата имат неук електорат
  • 8 движение за кражби

    10 0 Отговор
    и на вас ви е времето да...........................
  • 9 Осемдесет години стигат

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Айде бе":

    Пак ли руска губерния?.... Да пробваме с Америте, А ?

    Коментиран от #11

  • 10 Мъжа на урсула

    9 1 Отговор
    Време е???
    А досега защо 33 години не е бил като едни и същи сте на власт?

    Малко ви е да виснете по лампите на любимите ви жълти павета...
  • 11 Хак да ви е

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Осемдесет години стигат":

    Материала е обречен да сърба самогон с кисели краставици. Мъка... Голяма мъка тегне.
  • 12 шопендар

    5 2 Отговор
    КАКВО НЕВИННО ПРИЗНАНИЕ ПРЕД ЕЛЕКТОРАТА,ЧЕ ДОСЕГА НА НИКОЙ ПОЛИТИК НЕ МУ Е ПУКАЛО ЗА НАРОДА.И ТОВА АКО НЕ Е ГЬОН-СУРАТ/КАКВОТО И ДА ОЗНАЧАВА/
  • 13 Гост

    8 1 Отговор
    Предизборни алабализми от кърадая! Как не се измарят да плямпат само тъпотии, глупости и лъжи?!! Важно е да върви далаверата, какво ми ляля, само вятър да прави тоя...
  • 14 Наивник на средна възраст

    7 0 Отговор
    Мда,дойдат ли избори е ред на дневния ред на хората,сякаш това не е вскидневен ангажимент на заетите в управлението на "държавата".Дневният ред на хората - да се говори,благо,уверено,да се обещава,да се преоткрива топлата вода....тези индивиди не спряха да ни мислят за благодушни идиоти.Много ми се иска "умният му електорат",както той сам го определя,най-после да се оцефери и поне този,който живее тук в България да игнорира това ОПГ целящо единственно собственото си благополучие.Да погледне "гордостта на Тара" - Сокола,в какви сараи се шири,горкият,как цица от студена енергия и куп други делавери,но приходите не разделя с електората,изключая някой дребен бакшиш.Как от огромната си загриженост към този електорат и неговия "дневен ред" стана мултимилионер,а горкият електорат обеднява ли,обеднява... машала аферим за безочието и наглостта.Поставеният за негов заместник колкото и да се пъне.каквито и безсмислици да дрънка не може да прикрие факта за същността на ДПС - опг експлоатиращо чуствата, емоциите,вярата на обикновените хора,засегнати някога от ггрешките на един друг режим.Бог и Аллах да пазят България от тази и подобните на нея политическа сган!
  • 15 Ха ха

    7 2 Отговор
    Научи първо българския език и тогава давай акъл! Нагъл, неграмотен анадолски шебек!
  • 16 Иво Ангелов - Петрич

    6 0 Отговор
    КараДиарбекир, какви ги дрънкаш, гяурино прост?! И ти си за кауша с Циганора- Доган! Освен кражби, през жалкото си съществуване, нещо да си направил?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Пич

    5 1 Отговор
    БОКЛУК
  • 20 цигането

    3 1 Отговор
    ако неса циганските гласове тази етно партия няма дасе класира

    Коментиран от #22, #25

  • 21 ГРУХТЯЩИ ЖИВОТНИ

    3 1 Отговор
    ОБЕДНЯВАНЕТО ГИ ВЪЛНУВА :) В ЯРМОМЕЛКАТА БЕ СКО ТОВЕ! ЖИ ВИ!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 дядото

    1 0 Отговор
    да,време е .или е време този отчаян народ да се събуди и ви измете всичките,омръзнали с безхаберие и алчност
  • 24 Спас безделника

    2 0 Отговор
    Тоя Карадайъ винаги ме е забавлявал с клишетата си. Толкова ли в това ДПС няма интелигентни хора? Впрочем има няколко, но Бог знае защо, те се занимават с журналистика! Имам предвид Осман Октай и още няколко други журналисти.
  • 25 Спас безделника

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "цигането":

    Ами направете си партия " Права и социални помощи" - ПСП. За авторитет може да сложите отпред едно "Евро" - "ЕвроПСП"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове