Last news in Fakti

14 Март, 2023 07:07 17 206 217

Банкнотите от чекмеджето на Бойко Борисов са истински

  • евро-
  • бойко борисов-
  • чекмедже

Постановлението не е по делото за пачките и кюлчетата, което продължава

Банкнотите от чекмеджето на Бойко Борисов са истински - 1
Снимка: Фейсбук

Истински са поне част от банкнотите от прословутото чекмедже с пачките и кюлчетата от снимките с бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Това се разбира от постановление на Софийската градска прокуратура, цитирано от Антикорупционния фонд (АКФ). Става дума за 2 банкноти от по 500 евро, които са пуснати в обращение в Германия. Това се посочва в разследване на в. "Сега".

Постановлението не е по делото за пачките и кюлчетата, което продължава. То е във връзка със сигнал срещу Борисов, че е разгласил следствена тайна, казвайки в интервю, че от Франция е дошъл отговор, че една от банкнотите не е издавана от местна банка. Борисов тогава се позова на интервю на главния прокурор Иван Гешев, в което обаче Гешев не цитира коя държава е пратила отговор за банкнотата. Така излезе, че Борисов има информация от кухнята на разследването срещу него.

Прокурор Деян Захариев отказва да образува разследване за това. Но от постановлението му, цитирано от АКФ, с което и "Сега" се запозна, излизат любопитни подробности от разследването за пачките и кюлчетата, което държавното обвинение иначе ревностно крие.

Наблюдаващите прокурори

От постановлението на СГП, което излага част от фактологията по разследването, се разбира, че преписка под номер 10019/20 г. на СГП е образувана на 16 юни 2020 г. след самосезиране по информация в медиите. Първоначално за наблюдаващ прокурор на случаен принцип е определена Боряна Бецова, но в началото на юли са назначени още двама прокурори, този път без случаен подбор - Вихра Попхристова и Ивайло Петров. И двамата са били командировани скоро преди това от по-ниско ниво - Софийската районна прокуратура (СРП).

С постановление от 29 юли 2020 г. тримата прокурори образуват досъдебно производство, което се води за незаконно използване на специални технически средства и за използването на снимките, за да заблудят орган на съдебната власт, т.е. престъпление против правосъдието.

На 6 октомври 2020 г. Борисов е разпитан по делото от прокурорите Петров и Попхристова.

В хода на разследването от екипа наблюдаващи прокурори остава единствено Ивайло Петров, тъй като Попхристова е върната обратно в СРП, а Бецова е командирована на по-високо ниво - в Софийската апелативна прокуратура.

Банкнотите

От извършени по делото експертизи са установени серийните номера на пет банкноти от по 500 евро, виждащи се на снимките. От справка от Българска народна банка е установено, че според серийните им номера, те би трябвало да са пуснати в обращение от централните банки на Австрия (една), на Франция (една), на Германия (две) и на Испания (една). Едва на 2 февруари 2022 г., година и половина след старта на разследването, до тези държави са изпратени европейски заповеди за разследване.

От Франция е получен отговор на 5 август 2022 г., че банкнота с номинал от 500 евро със серия и номер U09014849096 не съществува.

От Австрия е получен отговор (не е посочено кога), че няма да изпълнят заповедта за разследване, тъй като делото е за деяния, които не са престъпление по тяхното право.

От Германия отговарят (не е посочено кога), че двете банкноти действително са пуснати в обращение от тяхната централна банка през 2007 г. и 2009 г., но не разполагат с друга информация за тях.

Отговор по същество от Испания не е получен до момента, а само, че са приели ЕЗР са изпълнение.

С писмена справка по повод писмо от 30 ноември 2022 г. на зам.-главен прокурор, с което се иска разрешение от наблюдаващия прокурор да позволи на Гешев разгласяване на материали от делото предвид предстоящо негово участие в комисията LIBE на Европейския парламент, прокурор Петров информира Гешев за отговора от Франция. Не става ясно дали по това време е бил наличен и отговорът от Германия.

Изводите

Или бившият премиер Борисов разполага с информация от разследването, която не е публично оповестявана, или просто е налучкал Франция, която е отговорила, че не е издавала банкнотата. Той се позовава на изявление на главния прокурор, в което обаче Гешев никъде не конкретизира банка от коя точно европейска държава е отговорила.

Към момента, когато даде интервюто си за "Капитал", Гешев не е имал разрешение от наблюдаващия прокурор да разгласява материали от разследването. Интервюто му е от 20 октомври 2022 г., а разрешение да разгласява материали - след 30 ноември 2022 г., когато му е изпратена и справката за отговора от Франция. Защо и как главният прокурор е бил информиран неформално за този отговор, бил ли е информиран формално или не и за отговора от Германия, остава неясно, пише АКФ.

Текстовете от НК, по които е образувано разследването, всъщност го обричат на провал. Въпросните технически записи, дори и да са подправени, което не е ясно, въобще не са използвани за заблуда на орган на съдебната власт. Второ, снимките и записът са правени с мобилен телефон, който въобще не е специално техническо средство, предназначено за негласно събиране на информация. Този текст от закона визира единствено именно специални технически средства с нарочно предназначение за изготвяне на тайни записи, а не всякакви технически средства, годни да правят записи, обяснява АКФ.

Ако разследването се водеше не по тези екзотични и изначално неприложими текстове, а за потенциално корупционно престъпление например, тогава проблем с изпълнението на европейската заповед за разследване не би имало.

Наблюдаващите прокурори по делото за пачките и кюлчетата са определени със заобикаляне на принципа на случайното разпределение на делата. И по този казус отново се поставя проблемът с командироването на магистрати, чиято лоялност шефовете си гарантират под страх да бъдат върнати на по-ниските си позиции, понякога и извън София.

Остава впечатлението, че разследването се използва за изчистване на имиджа на бившия премиер - след като публично се споделя само информация, която е в негов интерес, но не и такава, която би могла да се интерпретира в негова вреда, заключва АКФ.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 124 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голия

    94 217 Отговор
    Руснаците губят войната и се почва с чекмеджетата..Факти

    Коментиран от #5, #38, #39, #98, #163, #194

  • 2 Тиква-главатар

    279 39 Отговор
    Разбира се, че са истински, но асфалта е по-тънък, има повече ремонти и повече за крадене

    Коментиран от #35

  • 3 Тъжно е

    247 19 Отговор
    Държавата задмина мафията. Или по скоро мафията си има държава.

    Коментиран от #209

  • 4 Гаглей

    168 37 Отговор
    Парите са фалшиви а пистолета е воден

    Коментиран от #88, #97

  • 5 Идея

    113 24 Отговор

    До коментар #1 от "Голия":

    Бегай на фронта да помагаш
  • 6 Аве

    175 16 Отговор
    много бавно върви тази проверка?!
  • 7 Тошито

    203 7 Отговор
    Какво стана с номерата от кюлчетата?

    Коментиран от #45, #216

  • 8 Петър

    178 13 Отговор
    А добро утро, аз пък си мислех, че тези банкноти са били бутафорни и са били използвани в сериала "Под прикритие" а Биалов ги е подарил на Бойко.
  • 9 Мутри ВЪН!!!

    187 37 Отговор
    Тези пачки Евро и кюлчетата са малка част от откраднатите МИЛИАРДИ от Шайката ГРОБ-сДС-ДпС!!! Всички шайкаджии отиват в - в ПАНДЕЛАТА!!!

    Коментиран от #15, #16, #119

  • 10 Иванчо

    72 7 Отговор
    Да ама не са в моето чекмедже,не ме топлят
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 БоБо

    63 97 Отговор
    От всички действия и изписаното и изговорено по медиите, стигаме до следните изводи:
    - Банкноти с такива серийни номера са издавани и съществуват.
    - От това, че такива банкноти са издавани, не може да се заключи, че:
    1. Банкнотите от снимката са истински, а не ксерокопия.
    2. Банкнотите от снимката принадлежат на лицето Бойко Борисов. Те може да са поставени там специално за снимката, след което да са прибрани пак от снимащия. Не е доказано също така, че снимките са от спалнята на Борисов, а не от някое друго място, подредено със същите мебели и обзавеждане.

    Коментиран от #25, #55, #56, #182

  • 13 Тити

    117 32 Отговор
    Ма то и децата ще разберат като видят снимката че не е фалш.
  • 14 Мафия ни управлява

    156 36 Отговор
    Естествено,че всичко е истина !
    Всеки нормален човек знаеше,че Бойко е взел над 34 милиарда от рушвети ! Само Гешев не е знаел ! Срам !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Истината

    155 25 Отговор
    Бойко Борисов е класически престъпник и мафиот ! От крадец на коли до премиер !? Държава на Мафията сме ! Европа и света го знаят ,и ни се подиграват !
  • 19 Човек

    86 54 Отговор
    С една такава банкнота Мутрата си купува 20 гласа. С една пачка - 2000 гласа. Ако на изборите не гласувате, му подарявате властта. Единствените, които имат воля да му спрат кранчетата, са ПП-ДБ.

    Коментиран от #29, #179, #183

  • 20 Крадлива шайка

    112 25 Отговор
    В това шкафче са джобните пари на Бойко за месеца, да си харчи, да не мислите, че това са всичките откраднати пари от народа.

    Коментиран от #26

  • 21 Платен

    31 37 Отговор
    репортаж. Избори уважаеми, избори.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Еми истински са

    87 7 Отговор
    Друго и да не може, мафията поне умее да брои пари. В капитализма само мафията е на власт. Погледнете във всички страни, кой е на власт? Марионетки.
  • 24 Така е

    92 25 Отговор
    Всички политици стават такива ,за да крадат !
    Борисов е най алчен и циничен !
  • 25 Гост

    16 9 Отговор

    До коментар #12 от "БоБо":

    Най -накрая нькаю да мисли.Всичко дру,го е бла-бла.....
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Просто е

    58 18 Отговор
    Тези пари са само от последния ден !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Само Възраждане

    59 53 Отговор

    До коментар #19 от "Човек":

    Тези ПП и ДБ са още по-опасни и от Тиквата. Този поне е само крадец у само в краен случай, когато няма изход слуша американците... Пример със "щаба" и фашистките мерки, с измислената зараза...
    Докато ПП и ДБ изцяло и винаги са на дистанционно командваме от сащ .. а сащ иска нас да ни няма. Да измрем, да им освободим територията...само Възраждане...

    Коментиран от #104

  • 30 гешефустафка

    45 14 Отговор
    Обаче патлака и кюлчетата не са, това е воден пистолет от Джъмбо и месингови плочки. Няма престъпление!
  • 31 АзСъм

    38 5 Отговор
    А, добро утро!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Еее ние защото не вярвахме

    62 22 Отговор
    Боко си е мафиот цел живот
  • 34 Абе кво

    46 17 Отговор
    сте се фанали с тия банкноти? Ми това му е заплатата бе! Обръща я в евраци! Нали е еврогражданин и сички евролидери са негови ора! Е не може те да получават евраци, а той некви кирливи левчета... Как не се сетѝха тия прокурори до сега?
  • 35 спомен

    32 62 Отговор

    До коментар #2 от "Тиква-главатар":

    То ако не беше правителството на ГЕРБ и асфалт нямаше да има.
  • 36 Бгг

    58 15 Отговор
    То нашите пуркорори ще докажат, че на Боко всичкото му е фалшиво бре. И парите, и златото и пистолета та чак и барцелонската му любовника. Тия май четът закона, като дявола евангелието.
  • 37 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    32 22 Отговор
    Боко е мизерник спрямо нас

    Коментиран от #60

  • 38 Коко

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "Голия":

    Коя война?
  • 39 Босия

    7 12 Отговор

    До коментар #1 от "Голия":

    Ало, Голия, сънувал си нещо пак май, а? Ще ти се, но изобщо не е така!
  • 40 свидетел

    34 12 Отговор
    че, кой се е съмнявал !? не са холивудска бутафория . ББ си е за Оскар !
  • 41 Провинция

    38 13 Отговор
    И сега почвам да чакам изявлението на този, дето твърдеше, че всичко е постановка! До обяд със сигурност ще измъдри нещо "умно", в негов стил.
  • 42 фАНТОМасс

    55 17 Отговор
    Има ли нормален човек , който да вярва на Борисов ? То сигур и неговите хора не му вярват , колкото и да са бойковизирани !
  • 43 Баце

    49 10 Отговор
    Бацеее, усещаш ли "жегата", партньорската? А помниш ли Ти как щавеше?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Те кюлчетата

    16 9 Отговор

    До коментар #7 от "Тошито":

    са фалшиви - месингови, защото са купени от наш, надежден партньор, печатащ зелените хартийки на ишлеме. Преди повече от 3 години, изгърмя скандал с китовците, купили от тях позлатени. А в древността на на бронза казвали златото на глупаците. Та наш Бою върви по утъпкана пътека, подържа древната традиция.
  • 46 гатанка

    35 9 Отговор
    известна българска мутра, свързана през 90-те с Панкрац. Що е то ?
  • 47 Ха ха ха

    20 33 Отговор
    Жалки истории , идват избори и платената журналистика претопля стари фейкове .......
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 киртака от курулацияЛГДБПП+

    16 18 Отговор
    затуй пък парапета от моето видео беше виртуален
  • 50 гост

    22 37 Отговор
    Претоплени манджи като преди избори. Сега чакам писания за къщата в Барселона, гръцкия остров , чувалите с пари , абе лошо скалъпени истории.
  • 51 Чекмеджан ефенди

    46 18 Отговор
    Добър вечер. Тоя крадец е милиардер в евро. Не знам с какъв акъл има едни 600 000, които гласуват за тоя крадец.

    Коментиран от #63, #114

  • 52 кумчо ВЪЛЧО

    40 11 Отговор
    Борисов вече 2 години не е на власт , но БОЙКОВЩИНАТА все още не е изтрита и си съществува !

    Коментиран от #68

  • 53 Каскет

    31 14 Отговор
    Айде пак гласувайте за него да продължи да пълни неговите си чекмеджета.

    Коментиран от #184

  • 54 ДПС, ГЕРБ,БСП, Възраждане - крадци

    32 21 Отговор
    Защо не е в затвора тиквата изгнила?
  • 55 И този,

    14 3 Отговор

    До коментар #12 от "БоБо":

    път има промяна във фотошопа.
    Да дадат снимката,дето е полегнал
    блажено,а не преиначаване с една
    пачка хартиики.Видеото с Мата Хари.
    Това, не е неговата снимка.Нямаше ги
    дистанционните,къде е бутилката???
  • 56 случаен

    35 0 Отговор

    До коментар #12 от "БоБо":

    а защо още не е известно лицето което е снимало,там могат да влезнат само след разрешение от охраната,а тъпото джентълменство не върви,лицето е премиер на държавата,нац.сигурност

    Коментиран от #74

  • 57 ежко БЕЖКО

    38 9 Отговор
    В последните 15-20 години у нас упорито се градеше КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА на индивида Борисов ! Ликът му се превърна в емблема на ПРОСТАЩИНАТА ! А откъде започна - като спасител и алтернатива !!!
  • 58 БОЙКО БОРИС0В

    19 7 Отговор
    А3 КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ СИЧКУ Е ЛЪЖА БЕ. САМО ДВЕ ОТ БАНКН0ТИТЕ СА ИСТИНСКИ. ДРУГИТЕ СА ФАЛШИМЕНТО. ТИЯ ИСТИНСКИТЕ СА МИ ЗАПЛАТАТА. ОБРЪЩАМ Я В ЕВРО ЩОТО СЪМ ЕВРОАТЛАНТИК. А КОЛЧЕТATA СА ШОКОЛАДЧЕТА В СТАНИОЛ.
  • 59 воденМАДАГАВУР

    23 9 Отговор
    Непрекъснато питам следното - ЗАЩО Антон Тодоров нарече ГЕРБ с благозвучното ШАЙКА ? И не получавам отговор !
  • 60 Всички политикани

    20 6 Отговор

    До коментар #37 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    у нас са с един произход - БКП, другото е само зрелища, без хляб.
  • 61 Койчо

    34 11 Отговор
    Ако не беше Гешев, Бойко отдавна да е изчезнал от пейзажа.
  • 62 име на ВИМЕ

    20 13 Отговор
    Едив ВИЦ - питали хората - Крал ли е Борисов ? Едни казали - Клал е , даже е Цар , че и БОГ ! Другите отговорили - Да той е КРАЛ , много е КРАЛ , свръх много е КРАЛ !
  • 63 случаен

    17 4 Отговор

    До коментар #51 от "Чекмеджан ефенди":

    основно зависещи от него около софрата,другото нагаждачи и идиоти
  • 64 Банкнотите от чекмеджето са истински....

    10 6 Отговор
    ....истински са поне част от банкнотите....

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🙆
  • 65 Корги

    12 9 Отговор
    Интересно защо такива американски бухалки се активират точно преди избори. Да не говорим, че човекът, който стои зад този Антикорупционен фонд (много удачно между другото го е нарекъл "фонд") е със спорна репутация. Потърсете в интернет с каква търговия се е занимавал, писали са някои сайтове доста по темата.
  • 66 Дрифт

    16 10 Отговор
    А добро утро, и каскетурата истински пази бою.
  • 67 хахахахаахахахахахаха

    20 8 Отговор
    вероятно 2054 година ще започне и дело срещу престъпника на нацията ..?
  • 68 кума ЛИСА

    10 19 Отговор

    До коментар #52 от "кумчо ВЪЛЧО":

    АЗ ЩЕ ГЛАСУВАM ЗА БОКО. ЩОТО Е ПИ4 И Е МЕ4ТА ЗА ВСИЧКИ ПИ4KИ. ДРУГИТЕ СА ПEДAЛИ . АКО НЕ БЯXME НИЕ KУPBИТЕ БОКО НЯМАШЕ КОЙ ДА ГО ИЗБЕРЕ И ЩЕШЕ ДА Е EБATИ CKУКАТА

    Коментиран от #94

  • 69 ггггггггггггггггг

    11 11 Отговор
    колко хора имат в къщи фалшиви пари заедно с истинските? и кой има интерес от тази статия? очевидно бб няма интерес от този скандал . остава жълтите-паветни герои да са натаманили това. те имат интерес.
  • 70 Страната е хаос

    21 11 Отговор
    Влезте в магазина и вижте цените, никой не прави нищо да спре явната спекула. Не ни занимавайте със снимки. Всеки може да ги направи
  • 71 българина

    14 8 Отговор
    въпросът е, след като прокуратурата доказва че са истински по снимка, защо няма развитие за собственика на шкафчето, който е безспорен факт? ако моя гардероб установят по снимка труп на реално лице, какво ли ще ми се случи? това е поръчка на Козяк за правителство с козяците. Просто му показват на БМБ какво следва след това! а то е арест
  • 72 СнНк

    13 11 Отговор
    Омръзна ми да се занимавате с фалшиви измислици! Явно за това се плаща....но вече в повече ни идвате ...
  • 73 Гандалф

    17 5 Отговор
    И малко извън темата...помните ли как всеки ден се тръбеше, че борисов подслушва всички...излязоха досега записи...в които подслушва сам себе си...нещо друго да е излязло...за някои от опозицията...че те са сълза ненапита...сигурно си ги трупа и си прави лична колекция..досега ако имаше такива записи...ефира щеше да бъде залят от тях..това си е лично мнение..и не ме интерисува...колко минуси ще получа..
  • 74 БоБо

    17 8 Отговор

    До коментар #56 от "случаен":

    Лицето е известно, но знаещите не желаят да го разкрият. Както се знае сградите се охраняват от НСО, което е на подчинение на Президента, така че който трябва има информацията. Трябва да бъде запитан защо не го разкрива. Аз се сещам за няколко причини:
    - Може да от семейството на висш политик, близък до Радев или много влиятелен бизнесмен.
    - Може да е агент на сегашните или бившите служби, като не е задължително да е с пола.
    - Може изобщо да няма такова лице и всичко да се е случило на съвсем друго място.
    Наскоро имаше статия как са заблудили терористи, отвлекли самолет, че кацат във Виена и разговарят с австрийски представители, та няма да нагласят някъде една стаичка, която да изглежда като спалнята на Борисов.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Търновец

    10 2 Отговор
    Преди години като кандидат за премиер самият Борисов предлагаше резултатите от разпит на детектор за се вземат като фактологически доказателство пред съда, тогава да дойдат европейски прокурори и на детектор да го разпитат, и за банкнотите и за кюлчетата и за други сфери - има много да разпитват. Само че ако Борисов проговори и влезе на топло ще има ефект на домино - много други ще го последват, и олигарси
  • 77 Жорж

    9 7 Отговор
    ГЕРБ са мафия, Просто Киро чужд агент.
  • 78 мдаа

    11 7 Отговор
    Баце ходи по три пъти в седмицата в американското посолство за инструктаж. Готвят се да го върнат във властта заедно с илитератите от Харвард. Следва мобилизация на българите и изпращането им на война в Украйна. Пачките и кюлчетата ще ни се видят като безобидна детска игра на фона на това, което ни готвят. Нещата се забързват - банкови фалити в САЩ, фалити в Германия, разорения и безработица, протести, стачки... Само война може да спаси разпадащия се капитализъм, но война между славяни.

    Коментиран от #83, #127

  • 79 КВО СТАВА БЕ ДРУГАРИ

    10 7 Отговор
    Само теории и предположения.....четири години се дъвче едно и също и накрая нищо......та Боко не е във властта от близо три години и няма повдигнати обвинения...нито в БГ, нито от чужбина.....другото е демагогия
  • 80 Пийпинг ТОМ

    13 12 Отговор
    Продължавам да твърдя , че Борисов ежедневно надгражда над образа на бай Ганьо. Но има една ОГРОМНА разлика - бай Ганьо е симпатичен , а ББ е отвратителен и лицемерен !
  • 81 Ани

    16 15 Отговор
    Цялата история с чекмеджетата вони зловещо. Първо, това че Радев си позволява да публикува такива колажи на личната си фейсбук страница го прави недостоен за заеманата длъжност. И го уличава във взаимодействие с престъпни елементи които работят във взаимодействие с режима в Москва. Аз го намирам за самопризнание за безсилие пред факта че Бойко Борисов е най-успешния министър председател на България от ВСВ насам. Това че сега притоплят тази компрометирана история злепоставя факти като сайт който се обръща към най-низките инстинкти на презряната публика.
  • 82 Никой не сее съмнявал, че са истински!

    7 11 Отговор
    И Милиардите в Овшорки и Чужди Банки също са Истински, макар да се водят на Поставени Лица!! "Строежите на Ваканционни селища и хотели в Южните, морета пак са негови,(така говорят) макар, че се водели на Бушони!! 3 ма Банчани бивши Застрахователи на СИК в Банкя се Занимавали с Ръководството на това Строителство, имали Опит а Единия е бил съзЗавършено Образование"
    " ген, Благой Иванов"строителния институт! Перат Въртят Парите,! Тея СИК Застрахователи Изчезнали от Банка преди 3-4 Години!! Единия се мярнал, в Банкя посред Зимата с Много силен Кафяв Тен!?? Имало и Един Услужлив Брокер, който ходил Спешно до Барселона, когато се Изнасяла Госпожата от Бутика и КЪЩАТА сменила собственика! Същия, Ходил "командировка със "синът си(банков Служител! до едни Острови около Куба, в Които имало над 400 Овшорни Фирми Регистрирани!!! Туризъм??? ТУРИЗЪМ?? Това са Клюки Разправяни от жените на Кварталния Пазар! ВСИЧКО ТОВА НЕЕ ПОТВЪРДЕНО И НЕ МОЖЕ ДА, СЕ СМЯТА КАТО ЗЛЕПОСТАВЯЩА ИНФОРМАЦИЯ ВЪПРОСНИТЕ ЛИЦА!! Народа си Говори, няма какво друго да направи!!
  • 83 НИЕ СМЕ НАТО

    5 10 Отговор

    До коментар #78 от "мдаа":

    А НАТО не участва с жива сила в Украйна.....КВА мобилизация в БГ, кви пет лева....абе то капитализма от 250 години фалирва, ама май соца отиде в небитието....

    Коментиран от #100, #165

  • 84 Гандалф

    8 3 Отговор
    Идват нови избори...и се предъвкват стари локуми...

    Коментиран от #90

  • 85 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    9 4 Отговор
    Тоя е мизерник спрямо нас.....ама тва не му пречи да ни тресне на изборите....

    Коментиран от #167

  • 86 Истината!!!

    13 9 Отговор
    СИКаджийската мръсна мутра ако беше досега в Германия щеше да е осъден и да е в затвора за поне 7 години!!!
  • 87 Петер Брьогел

    12 8 Отговор
    Кога Борисов е откровен и искрен ? Когато е ставал комунист още на 18 години или , когато се кръсти сега и гледа нагоре към Началника ? Когато казва , че комунистите са почернили младостта му , а той доброволно се е влял в редиците им ? Когато казва как комунистите са убили единия му дядо , докато другия дядо и баща му са били на видни постове в БКП ? Е , кога е ИСКРЕН ?

    Коментиран от #168

  • 88 Калкулатор

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гаглей":

    А кюлчетата са от стереопор

    Коментиран от #139

  • 89 Ялова волЯ

    9 6 Отговор
    Как през 90-те години ББ е бил мутра и ортак на подземните босове Маджо , Маргини , Паша , Миле , а само след няколко години става баш полицай ?
  • 90 Мнение

    10 6 Отговор

    До коментар #84 от "Гандалф":

    Старите ллощуми не бива да се забравят и ако прокуратурата е на негова страна и не исща да го съди, а оправдае, поне на народа да се припомни, че такива хора като този нагъл мутрафон не бива да бъдат избирани никога повече, ако искаме България да стане развите европейсща държава! Корупцията не трябва да се толерира! Горанов изгоря в списъка Магнитски, следващия е Боко Шкафа!

    Коментиран от #125

  • 91 рада дълбоката

    7 9 Отговор
    Какво сте се хванали с Бойко ?! Човека просто е късметлия , разходил се по улицата в Банкя и хоп няколко банкноти от по 500Е , прибрал се у дома и решил да прикопае доматите хоп на първата копка злато , късмет след това решил да отиде на почивка в Испания а там на този ден раздават безплатни къщи в Барселона пак човека се отзовал в правилния ден на правилното място . Късметлия е този наш Бойко !
  • 92 Бамбука

    4 9 Отговор
    Човека е работил по няколко магистрали, построил поне 100 000 км и е нормално да има и евро и злато. Всеки труд се заплаща.

    Коментиран от #110

  • 93 0888888880

    8 6 Отговор
    Голяма част от тези парички и аз съм дал…Румен се казвам.
  • 94 кумчо ВЪЛЧО

    2 2 Отговор

    До коментар #68 от "кума ЛИСА":

    Ти да не си мис Бикини или пък Мата Хари ? Къде се кри досега бе , моме ? Толкоз хора чакат да се появиш и да разкажеш житието и битието на Бойче......
  • 95 Ани

    6 6 Отговор
    Само да подскажа. Следващия път, мафията да приведе един милион по сметката на Бойко Борисов и да публикува факта. Като спечелят изборите ще могат да си краднат поне милиард. Да поясня: Милиард е хиляда милиона.
    Тези шкафчета само показват че бандитите около Радев са много стиснати и работят без въобръжение. Дори да си бандит трябва въобръжение и самодисциплина. Гледайте някой холивудски филм за успешен и друг за неуспешен грабеж.
  • 96 Вълк единак

    4 9 Отговор
    До като Герб и ДПС са на власт ние народа ще страдаме и мизерстваме, жалкото е че много Българи се подвеждат и залагат на патериците им като Слави, Яне Янев, Бареков и сега Копейката.

    Коментиран от #101

  • 97 тиквенсониада

    8 7 Отговор

    До коментар #4 от "Гаглей":

    Но пък бат Бойко е истински.........ПРОСТАК , при това не 100 , а 200 %-ов !
  • 98 АМЕРИКАНСКА ПРЕДИЗБОРНА ПРОПАГАНДА

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "Голия":


    Американосите губят войната и ПРОПАГАНДАТА вие на умряло по всички фронтове. ПРЕДИЗБОРНО в България ще става страшно.




    В "богатите" САЩ защо ФАЛИРАТ БАНКИ? И то в "златния" щат - Калифорния?










    Коментиран от #99

  • 99 ДРУГАРЮ....

    6 6 Отговор

    До коментар #98 от "АМЕРИКАНСКА ПРЕДИЗБОРНА ПРОПАГАНДА":

    Фалитите са нещо нормално при пазарната икономика, ама ка с промитите мозъци ше го разберете
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 ЩО БЕ

    9 7 Отговор

    До коментар #96 от "Вълк единак":

    При Нинова олиото стана 6 лв, а кашкавала ...30....много ли се замогнахме...

    Коментиран от #122

  • 102 Перо

    9 4 Отговор
    По трудния начин се стигна до знайната истина за Гешев и тиквата! Делото е с предизвестен край!
  • 103 Мдаа

    7 6 Отговор
    Истински са ами, никой не се е съмнявал в това! Само Прокуратурата лъжеше, че не са, за да оправдаят Боко Тиквата.

    Коментиран от #112

  • 104 Бият децата ни под колоните

    7 7 Отговор

    До коментар #29 от "Само Възраждане":

    Абе мух.. възраждане са патерица на Герб и ДПС, Копейката е следващия Слави!

    Коментиран от #124, #189

  • 105 мияч на чинии в Европа

    9 3 Отговор
    Всеки който се е трудил в Захарна Европа има някоя и друга пачка. Това не е толкова трудно постижимо. Тук просто манипулират гладната тълпа която чака да им сервират без да са се трудили.
  • 106 Ангеларий

    11 2 Отговор
    А коя е Мата Хари?

    Коментиран от #108

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 БИЛА

    9 1 Отговор

    До коментар #106 от "Ангеларий":

    Съпругата на виден червен бизнесмен.....
  • 109 ХАХАХА😂

    5 4 Отговор
    Неистинска банкнота на снимката... Постановчиците имАли 2000€, това сложИли 🚾
  • 110 всички с правилните им имена

    4 3 Отговор

    До коментар #92 от "Бамбука":

    Да помня беше общ работник на отсечката за Белокопитово ! Там плащаха в Евро и Злато !
  • 111 Истината

    7 7 Отговор
    Каква наглост и дебелокожие има този Главен прокурор, ако беше в която и да е западна държава, щеше да се почувства виновен, че Прокуратурата крие, че банкноти от спалнята на Борисов са се оказали истински!

    Коментиран от #115

  • 112 И КОЕ Е ИСТИНСКОТО

    5 2 Отговор

    До коментар #103 от "Мдаа":

    Че не се разбра.....
  • 113 Добре че само 4-5 банкноти са в кадър

    10 5 Отговор
    Другите са хартии за обем уж са пачки А за месинга нищо не пишат и за пистолета
    Мата космата Хере Хере кришна
  • 114 Така нареченият

    7 6 Отговор

    До коментар #51 от "Чекмеджан ефенди":

    твърд електорат гласуват за него. Обвързани са по всякакви начини и замине ли си Кратун, дават фира, и те. Като прибавиш семейства, роднини и купени и ето ти 600 000. За толкова години във властта е имал достатъчно време да се обгради със свои хора навсякъде.

    Коментиран от #118

  • 115 иИ КОЙ КАЗВА

    5 4 Отговор

    До коментар #111 от "Истината":

    Че са истински....прокурор или съд.....
  • 116 Дааа

    7 2 Отговор
    Коя е Мата Хари и жива ли е?

    Коментиран от #121

  • 117 то да не е ... да му го набиеш

    4 0 Отговор

    До коментар #107 от "НАТО":

    Е точно той ми каза ! Предавам ти думите му ! Ама ти нали си си тиквеник , не вдяваш !

    Коментиран от #120

  • 118 НАРОДА ГО ИЗБИРА

    6 3 Отговор

    До коментар #114 от "Така нареченият":

    А БСП другарите в пета глуха...пак

    Коментиран от #158

  • 119 6666

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мутри ВЪН!!!":

    Пропусна и останалите.Всички са маскари.
  • 120 ПУТИН ГО Е ШУБЕ ОТ НАТО

    2 3 Отговор

    До коментар #117 от "то да не е ... да му го набиеш":

    КАКВОТО И да ти каже....все тая.....
  • 121 СЪПРУГАТА

    5 0 Отговор

    До коментар #116 от "Дааа":

    На виден червен бизнесмен.....
  • 122 Аре бегай

    6 5 Отговор

    До коментар #101 от "ЩО БЕ":

    При Нинова и в Германия олиото стана 4 евро, ама Нинова не управлява там! Това нещо говори ли ти или нямаш връзка с мозъка?

    Коментиран от #134

  • 123 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    7 4 Отговор
    Добре че не да снимали нашите пачки и кюлчета....

    Коментиран от #126

  • 124 Помним!

    8 8 Отговор

    До коментар #104 от "Бият децата ни под колоните":

    Така е, помним при управлението на Боко Чекмеджето как биеха нашите деца зад колоните, защото този тиквеник се беше вкопчил във властта и използваше насилие, за да се задържи.

    Коментиран от #131

  • 125 Гандалф

    3 0 Отговор

    До коментар #90 от "Мнение":

    Съгласен съм с тебе...но трябва всички...стари,нови..независимо каква позиция заемат...с колко пари разполагат и какви политически протекций имат...да отговарят пред закона..и естествено присъда отговаряща на престъплението...а засега всички се правят на ощипани моми..кучетата си лаят..кервана си върви..
  • 126 Да се знае!

    6 1 Отговор

    До коментар #123 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    Не са ги снимали, ама вкараха Р. Овч. в списъка Магнитски!

    Коментиран от #130

  • 127 Плъхомор

    5 2 Отговор

    До коментар #78 от "мдаа":

    Пък и вечеУрсулаДадеБлагаДумаЧеМоже да се ядатЕврохлебаркиИчервеи, така чеСледВойнатаЙойто оцелееНямаДаГомислим...
  • 128 Борисов в затвора

    5 4 Отговор
    Надзирател на отряда на шарлатаните
  • 129 НЕ ЗНАМ

    5 3 Отговор
    Ама с пачки и кюлчета, Боко пак спуква БСП другарите на избори....
  • 130 СЛЕД Р. ОВЧ

    5 1 Отговор

    До коментар #126 от "Да се знае!":

    И други БСП милиардери са за там....
  • 131 ЧЕ ЩО ВАШИТЕ ДЕЦА

    6 2 Отговор

    До коментар #124 от "Помним!":

    Скачат на полицията....следва бой по канчето....
  • 132 ЧЕКМЕДЖЕ

    2 2 Отговор
    Бойко е БОГ ! Не го закачайте ! Той никога и за нищо НЕ Е виновен ! Той носи със себе си само добро , хубаво и божествено ! Дали не трябва да му построим МАВЗОЛЕЙ ?

    Коментиран от #138

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 ВЕРВАМ ТИ ДРУГАРЮ

    2 2 Отговор

    До коментар #122 от "Аре бегай":

    Ама друг път.....
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 КЪВ ФРОНТ БРЕ

    4 4 Отговор

    До коментар #133 от "Много си нахъсан,":

    Една година война и Путин е там откъдето тръгна....Донбас...

    Коментиран от #174

  • 138 ТОЯ ПЪК, МАВЗОЛЕЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #132 от "ЧЕКМЕДЖЕ":

    То да биеш БСП 12години на избори, требе да направят на Боко пирамида....
  • 139 фАНТОМасс

    0 2 Отговор

    До коментар #88 от "Калкулатор":

    .....СТИРОПОР......а може би от АСФАЛТ ?
  • 140 АААА, НЕ СЕ ЗНАЕ

    5 1 Отговор

    До коментар #136 от "Удавена Риба":

    За разлика от импекса на една другарка.....
  • 141 ПЪГУОШ

    4 3 Отговор
    Пак ли Радев е виновен , като му е пускал дрон , та да го следи и снима ?
  • 142 ЧЕТИРИ ГОДИНИ РАЗСЛЕДВАНЕ

    5 1 Отговор
    И няма обвинение.......пак Гешев ъ виновен
  • 143 БОЙКО СВАЛИ НИНОВА

    4 2 Отговор

    До коментар #135 от "ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА":

    ГЕРБ свали БСП от власт......с едно гласуване в парламента.....и прати другарите в пета глуха....и с пачки и с кюлчета...
  • 144 райберЪТ

    5 4 Отговор
    Някой помни ли за един ЮНАК , който отишъл до една банка и там му сложили 53 000 000 в сак и куфар ? Мислите ли , че без обаждане до банката лично от най-горното ниво , ще му бъде дадена така сума в кеш ? За 20 000 лева ти искат поне 2 дни заявка с попълване на формуляри защо , как , къде , колко ! ТАКА СЕ ПЪЛНЯТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА !

    Коментиран от #145, #146

  • 145 БСП ДРУГАРИТЕ ЗНАЯТ НАЙ ДОБРЕ

    8 2 Отговор

    До коментар #144 от "райберЪТ":

    Как се фалират банки и крадат милиарди народна пара....
  • 146 ГЕЧЕВ

    7 1 Отговор

    До коментар #144 от "райберЪТ":

    За фалиране на банки мен питайте....
  • 147 ЕПИхлорХИДРИН

    4 4 Отговор
    Преди време Иван Ангелов -Пилето / ГРАДУС - Стара Загора / се похвали , че познавал Бойко и му звънял , когато имал ПРОБЛЕМИ с МИТНИЦАТА и спрени негови тирове с пилета за Турция ! Как КАРАЛ Бойко да му помога / да прескочи закона /. Е , как мислите , дали се е ОТБЛАГОДАРЯВАЛ на Вожда -Тиква ? С кюлчета ли , с пачки ли , с манекенки ли ? Ха познайте сами !

    Коментиран от #149

  • 148 БОЙКО СВАЛИ НИНОВА

    4 1 Отговор
    Парламентарно де.....ама то се оказа доста нездравословно за другарите.....
  • 149 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    5 2 Отговор

    До коментар #147 от "ЕПИхлорХИДРИН":

    Ние редовно звъним на всякакви премиери и ПРЕЗИДЕНТИ....и се отчитаме пред който си трябва.....
  • 150 ЧехМедЖаН ПаШа

    4 4 Отговор
    Негодници, оставете ме на мира...Искам още един мандат да си пълня чехмеджетата....След това ще кандидатствам за държавна тиква....А мойте слуги ще продължат да ми носят пачки и кюлчета....

    Коментиран от #152

  • 151 Читател и зрител

    2 5 Отговор
    Какво значение има , че една от банкнотите може да е фалшива? Никакво. Важното е , че Борисов е престъпна мутра.

    Коментиран от #153

  • 152 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    3 2 Отговор

    До коментар #150 от "ЧехМедЖаН ПаШа":

    Ние пълним яко чекмеджета от приватизацията до днес.........независимо кой е на власт
  • 153 НЕ ЗНАМ КАКЪВ Е БОКО

    4 1 Отговор

    До коментар #151 от "Читател и зрител":

    Ама никой не е повдигнал обвинение срещу него.....та той от три години не е във властта....
  • 154 чакаме отговор

    2 3 Отговор
    Вече не стои въпросът истински ли да пачките и кюлчетата , вече въпросът е истински ли е самият Бойко Борисав и какво търси подабно нещо в структурата на държавността ни и защо все още не е в затвора.

    Коментиран от #155, #156

  • 155 БОЙКО Е ТАМ КЪДЕТО КАЖЕ ИЗБИРАТЕЛЯ

    4 4 Отговор

    До коментар #154 от "чакаме отговор":

    А не където им се иска на БСП другарите....
  • 156 ПАЧКИТЕ СА ТОЛКОВА ИСТИНСКИ

    5 5 Отговор

    До коментар #154 от "чакаме отговор":

    Колкото е истина че БСП ша са първи на изборите....
  • 157 БОЙКО

    5 2 Отговор
    Колкото повече трескам изборно БСП другарите, толкова повече изпадат в душевни спазми....
  • 158 Ф началото,

    2 3 Отговор

    До коментар #118 от "НАРОДА ГО ИЗБИРА":

    когато беше с излАскан имидж и хората не знаеха малкото, "сладко" прасенце каква с . . . я ще стане ДА, но после по най - пладнешки начин "печелеше" изборите. Забрави ли как припадаха от комисиите, докато чакаха до сутринта и верния Цвинокио ухилен като срязан каунь мъкнеше чувалите, за да натаманят нещата, без да се крие? А хъхрещите как ги пазаруваха? Бил го избирал народът Кратун, друг път.
  • 159 Илия Минев

    3 3 Отговор
    Комунист комунисту око не вади!
    И преди, и сега, БКП (БСП,ГЕРБ,ПП,ДБ, и леваците с ТИМаджиите) са МАФИЯ !
    СУКАЛИ СА ОТ ВИМЕТО НА МАТУШКАТА , А КОГАТО НЕ Е ПУСКАЛО -ОТ ЧУЧУРА НА ЧИЧО САМ С ГОЛЕМИЯ САЛАМ !
  • 160 Дрън дрън та пляс

    3 1 Отговор
    Тамън си помислих че са принтирани и вие с тази новина ме разбихте
  • 161 Закс

    5 1 Отговор
    Ай стига бе - истински ... Че никой не се е съмнявал в обратното !!!
  • 162 Бай Ставри

    1 0 Отговор
    Е хайде де!
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Черепа има слабост към златните кюлчета.

    4 2 Отговор
    Това, че някои от банкнотите са истински не означава, че видеото и снимките не са манипулирани.
  • 165 Нема се плашиш

    4 3 Отговор

    До коментар #83 от "НИЕ СМЕ НАТО":

    Сега с новите изменения, де ги гласуваха, съвсем "законно" те фатат, 1 месец "обучение" и бегом към месомелачката. Точно както укрите. Господарите съвсем не се свенят да се прикриват. И други екстри са приготвили. Пак "законни". Ще ви излавят като дивеч, законно и няма да те питат дали си "правоверен" или враг. Щ е е интересно дали ще си им още такъв, горещ привърженик?
  • 166 Гласове от зайчарника в Банкя

    6 4 Отговор
    Това не са банкноти, а асфалт!
  • 167 Сега

    2 4 Отговор

    До коментар #85 от "БСП МИЛИАРДЕРИТЕ":

    генерал губернаторът ще натисне герб, пп, дб и останалите си калинки да се "обединят", за да съставят правителство и както масово не се гласува, нищо чудно да стане именно така. Тогава ще ручаме сУровите жабета.
  • 168 Той , бою

    5 2 Отговор

    До коментар #87 от "Петер Брьогел":

    винаги едно казва, друго прави, а истината никаква я няма. Утрепания му дядо не е свитнат от комунистите, а от съселяните му, завърнали се от фронта, защото много е "палувал". А няма как да бъде приет в школата, в Симеоново, ако наистина е бил с такова минало. Всичко това си е живо доказателство какъв отчаян лъжец е тиквоций. И понеже много ненавиждаше комунистите, напусна работа в мвр, за да запази партийния си билет.
  • 169 Тредстоун

    4 5 Отговор
    Идват избори и платените балалайки почнаха да лопат менчето , развързаха торбата с лъжите... .Еми тва е страх че за пореден път ще ги натикат в кереча , ГЕРБ отново ще са първи въпреки недодяланите простотии на опозицията и слугинажа и . Папагалите се обединиха с декоративна България , да ама две нули са си нули , е и символ стоящ по вратите на едни конкретни помещения ..., а копейката , чуждопоклонника , скимтящия за потупването на сатрапа отново ще е без значение , той е само рупор на руските интереси в България ,
  • 170 скорпи

    5 3 Отговор
    Стига с тези монтажи!!!
  • 171 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 6 Отговор
    БАНКНОТИТЕ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО СА ...... ИСТИНСКИ И ФАЛШИВИ НО ......... СА СНИМАНИ ,.......С ФАКТ ! ....... СНИМКАТА НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО , ЗАЩОТО ........ МОЖЕ ДА БЪДЕ ФАЛШИВА ИЛИ ....... НАГЛАСЕНА ...... ФАКТ !
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 скорпи

    6 6 Отговор
    Стига с тези монтажи!!!
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 кавало

    6 0 Отговор
    е сега вече съм спокоен. значи не се занимава с фалшиви пари човека. всичко е законно!?
  • 176 анонимен

    6 5 Отговор
    Той е един ,докато в ПП всички
    крадат и лъжат!Дори ни оставиха наследство в близките 11год.да им изплащаме милиардите кредити!Ха ЧЕСТИТО!!!!
  • 177 Факт

    5 5 Отговор
    Платената журналистика пак претопля стари вкиснали помийки дето са съшити с бели конци , после ,що нямало нормална журналистика в БГ ......
  • 178 Данчо

    2 3 Отговор
    Не са истински.Играл е монополи с Натали
  • 179 Ппп

    0 4 Отговор

    До коментар #19 от "Човек":

    А те пън нали простото Киро и кокорчо са целите в бяло. Нали и при тях не са се уплели като свински черва. Явно идеята ти е да сменим едни крадци с други. С това темпо на усвояване простото и кокорчо ще стигнат и задминат Борисов само за година. Все пак те са учили в Харвард и са по-оправни и креативни. А и те имат доста близки, съученици, съграждани и любовници, които трябва да подредят около софрата. Нищо няма да се промени, а ще стане по-страшно и грозно. Колко много вече се страхуваме от продължаване на промяна, защото то е всъщност подмяна и пародия.
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Реалист

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "БоБо":

    Напълно вярно.Народа вярва ли вярва на всичко.
  • 183 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Човек":

    Луд ли си
  • 184 Реалист

    3 4 Отговор

    До коментар #53 от "Каскет":

    Абе незнам неговите ама и моите бяха пълни самоче от заплата а сега ?????
    Хайде сега вие гласувайте за Киро ПАК!!!!!
  • 185 Каскетов

    3 2 Отговор
    Бойче кажи нещо по въпроса макар и лъжовно ,ти си велик чакаме нова версия
  • 186 Ангеларий

    5 2 Отговор
    Никой не се е съмнявал,че не са истински.
  • 187 Яяяяя

    1 4 Отговор
    Мой ли тъй бря! Вий Баце за тъп ли го имате! Баш бос еййй! Да не е луд да прибира фалшиви пачки! То ако не бяха истински щяха да са я в някоя банка, я в някое ченч бюро. Баце носи истински патлак и кюлчето със зъбче го тества! Да му целувате ръчичката еййй!
  • 188 Никой

    4 5 Отговор
    Гласувай за "Буда " той винаги знае как да ВИ оправи /ограби /, все там.
  • 189 Добре де,

    0 2 Отговор

    До коментар #104 от "Бият децата ни под колоните":

    Щом "всичките , даже и Възраждане са маскари", направи ти една национално -обединяваща партия? Такава ни трябва сега. Да излезем от всички съюзи и алианси и да си гледаме собствения интерес...
    Да не ни въвличат в чужди войни и да нямаме чужди военни бази тука.
  • 190 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 2 Отговор
    ....ай стига с това чекмедже, от 10-15 чекмеджета показани във видеоклипа, баш това се отвори...По-нескопосана манипулация не може да се измисли!!!
  • 191 +++++++

    4 2 Отговор
    ДА СЕ ПОКАЖЕ ИМАНЕТО НА РАДЕФ ПЕТКОФ И ЗАБОГАТЯЛОТО НЕЗАКОННО НА НАШ ГРЪБ- ППДБ-!!!! ПЪК ТОГАВА СЕ УПРАЖНЯВАЙТЕ С ИМЕТО НА БОРИСОВ !!! ЖАЛКИ СТЕ КОКОРЧОВЦИ И БАНДА РАЗБОЙНИЦИ!!!!
  • 192 Мнение

    4 0 Отговор
    Ако видите престъпление и го запишете с моб телефон, няма да има наказани според бг кривосъдието ,щото не било специално срс?!

    Ако видите как кормят някого и го запишете с вашия телефон, то има голяма вероятност извършителят да ви съди за клевета?!

    Ако убиете хора на спира, понеже сте карали в населено място с бясна скорост след употреба на алкохол и наркотици, и са ви записали с моб телефони, то съдете тия записвачи за престъпления срещу вас?!

    Това НЕ са цитати от пародия, или виц, ТОВА Е РЕАЛНОСТТА ОТ 33 ГОДИНИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА БГ "ДЕМОКРАЦИЯ", ДОКАРАНА ОТ БИВШИ КОМУНИСТИ, ПРЕБОЯДИСАЛИ СЕ В "ДЕМОКРАТИ"!
    НАРОДЕ, КОГА ЩЕ ОСВОБОДИШ НАТРУПАНАТА ЕНЕРГИЯ ЗА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ?!
    КАКВО ЧАКАШ?!
  • 193 Дянков

    1 5 Отговор
    Близо три години ли ви отне да разберете чак сега покрай изборите . Пиар на парапета , Ристо що не бута Росенец , няма ли пак да прави десант на плажа .
  • 194 маските паднаха

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Голия":

    Ти забележи че тези които ти поставят минуси, поставят плюсове на про-ПП-ДБ коментарите.
  • 195 върнахме се в средновековието

    3 6 Отговор
    Е, и какво ако са истински? Един колаж може да се направии и с истински и с фалшиви банкноти.
    Въпроса е защо охраната на НСО подчинена на Радев прави снимки на спящия и действащ законно избран Министър Председател?

    Коментиран от #199

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Учуден

    2 4 Отговор
    След като експерти са потвърдили че, банкнотите са истински, да потвърдят и че, ръката на ББ ги е положила там!!! Както е направен филм от спалнята му, да покажат и видеото където се вижда как ББ слага банкнотите и кюлчетата в чекмеджето. Трябва да имат и този запис.Иначе всичко е голяма лъжа и измама. Покажете как и кой слага тези неща там за да повярваме!

    Коментиран от #198

  • 198 Нищо чудно няма

    3 2 Отговор

    До коментар #197 от "Учуден":

    Записите за които говориш са на Козяк. Очевидно са много, защото Чекмеджан ходи три пъти в една седмица да ги изгледа.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Буха ха

    5 1 Отговор
    Снимките ги прави Мата Хари или другите М У Р В Е Т И Н И които съпартийците му водят, той лежи като вол а пищака на шкафчето. Бабаит.
  • 202 ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ

    2 0 Отговор
    ... НЕ БОгоЙКОХУЛСТВАЙТЕ....!!!
  • 203 чичо

    4 0 Отговор
    Поредното доказателство, че корумпираната и продажна гешефтатура бди над комуноида боко като майка- орлица! Затова е наложително да бъде отстрелян и гешеФ, а после и тиквоний!
  • 204 макс

    4 0 Отговор
    Мангизите от черната каса на ГЕП.
  • 205 Типичен

    8 0 Отговор
    мафиот с пачки, кюлчета и патлак и до тях лежи гол простак.
  • 206 буци тиквата в Пандиза

    7 0 Отговор
    Страхлив крадец, лъжец и подъл интригант готов е на всичко за да си спаси кожата нещастника .
  • 207 АМА ТО И ПИСТОЛЕТА Е НЕГОВИЯ

    5 0 Отговор
    ........................................
  • 208 Е как няма

    7 0 Отговор
    да са истински? Може ли премиерът да събира и складира фалшиви евра? Мата Хари яко му намаза ските. Ха, ха! Смешник!
  • 209 куку

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тъжно е":

    Фалшива държава,фалшив премиер,фалшиви банкноти..
  • 210 Буци Ментето ХА ХА ХА

    5 0 Отговор
    Хахахахха тиквата буци турското менте с фалшивите евраци с станиолените кюлчета и Мата Харито надувеймата кукличка, къщата в Барселона от картон като построените от него половин милиард километра магистрали . Ха Ха Ха буци понтьор на мутри беше и накрая турско менте от дпс си остана . Що за комплексар трябва да си ,че да сваляш жрици на любовта с пачки с пари, златни кюлчета и пистолети ????
  • 211 разкарайсе

    6 0 Отговор
    Хората за 5 лв. в затвора ги вкарват, съсипват съдбата им, а ББ за пачки и кюлчета- нищо. Даже крият, че банкнотите са истински. Разгласяват само изгодните за тях неща. А за други хора преднамерено разгласяват опозоряващи неща. Нещата в Бг стават от зле по- зле. Корупцията се вкоренява все повече.
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 некой си

    5 0 Отговор
    сега остава и българското правосъдие да бъде истинско и бай чекмеджян да бъде въдворен там където му е местото
  • 214 възмездие

    4 0 Отговор
    сега остава и българското правосъдие да бъде истинско и бай чекмеджян да бъде въдворен там където му е местото
  • 215 бай тошо

    2 0 Отговор
    ай стига уе шокиран съм
  • 216 бай тошо

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Тошито":

    след 2 години ще излязат и те много бързаш
  • 217 фотографката

    0 3 Отговор
    си е аранжирала чекмеджето, после си е прибрала реквизита от служебния апартамент в резиденцията Банкя. Голямата новина големия компромат...., как не са се сетили и за други реквизити?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове