Last news in Fakti

16 Март, 2023 12:29 3 839 98

Кирил Петков: Кой накара финансовия министър да плаши хората?

  • кирил петков-
  • финансов министър-
  • плаши-
  • хората

"В момента фискалният резерв е един от най-големите за последните 30 години. Да плашиш със заеми от Международния валутен фонд и със смяна на курса лев-евро е безотговорност, която граничи с безумие. С толкова голям резерв валутният борд е по-стабилен от всякога", посочва съпредседателят на ПП

Кирил Петков: Кой накара финансовия министър да плаши хората? - 1
Снимка: БГНЕС

Когато числата говорят, опитите за политически внушения и манипулации изглеждат жалки и нелепи. Това написа на страницата си във Фейсбук съпредседателят на "Продължаваме промяната" и бивш премиер Кирил Петков по повод доклада на Министерството на финансите, в който се предупреждава, че сме изправени пред голям дефицит.

"Ако погледнем месечните отчети на основни показатели по държавния бюджет този януари спрямо същия период на миналата година, няма как да не забележим, че: приходите от ДДС са паднали с 100 млн. лв., въпреки че заради ръста на номиналния БВП, ДДС трябваше да се повиши с 300 млн.; приходите от мита и митнически такси са паднали с 22%; фискалният резерв обаче се е качил от 11 на 16.5 млрд. лв. Неслучайно вчера БНБ ясно заяви, че изказването на г-жа Велкова е безотговорно и некомпетентно", заявява Петков, цитиран от novini.bg.

"Защо е безотговорно? В момента фискалният резерв е един от най-големите за последните 30 години. Да плашиш със заеми от Международния валутен фонд и със смяна на курса лев-евро е безотговорност, която граничи с безумие. С толкова голям резерв валутният борд е по-стабилен от всякога. Защо е некомпетентно? Очевидно е, че Министерството на финансите не успява да събере ДДС и митнически постъпления и за да прикрие своята некадърност, ще кара ресторантьорите, превозвачите и другите министерства да покрият дупката", посочва съпредседателят на ПП.
"По-интересният въпрос е: защо това се случва две седмици преди изборите? Кой и с каква цел накара г-жа Велкова да плаши хората преди изборите? Неслучайно първият приоритет в управленската ни програма е приемането на България в Шенген и в Еврозоната. Когато това стане факт, никой български политик няма да може да си позволи безотговорно говорене и внушения, които поставят под риск валутния курс, банковата система, спестяванията на хората. Българите ще водят нормален европейски живот, когато институциите и регулаторите ни заработят като европейските. Заедно ще направим това", пише още Кирил Петков.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 130 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъпуту

    80 59 Отговор
    е най добре да мълчи

    Коментиран от #3, #4, #92

  • 2 руZофилията V шOк!

    37 46 Отговор
    Вожда на МАТРЯЛА.
  • 3 Гост

    50 56 Отговор

    До коментар #1 от "тъпуту":

    Погледни в огледалото...там ще намериш...тъпуту....
  • 4 Именно

    37 41 Отговор

    До коментар #1 от "тъпуту":

    Замълчи.
  • 5 Кака Сийка от прокуратурата

    70 32 Отговор
    Гешев, къде си? Тая защо не е арестувана?
  • 6 Сталин

    46 33 Отговор
    Демокрацията е единствено за бананови републики от колониален тип ,класически пример е България.Ако Сащ признаят една държава за демокрация ,това е парола и означава че тази държава е под тотален политически контрол на Сащ,същото е признаването на една държава за пазарна икономика,това е парола че икономиката на държавата принадлежи на западните мародери и е под техен контрол.
    Сериозните държави , имат несменяем пожизнен лидер който познава и решава проблемите в дългосрочен план,защото това е дълъг процес ,такива държави са Русия, Турция,Беларус,Сирия ,Иран,Северна Корея,Венецуела.На всеки 4 години Сащ сменят агентурата си от политически про ститутки чрез изборен процес и ако някой национално отговорен лидер не работи за интереса на Сащ бива сменян чрез платени протестери и цветни революции,пример са правителствата на Петър Младенов,Жан Виденов и Орешарски и някои политически лидери като Волен Сидеров биват тормозени.САЩ обикновено подбират агентурата си от доказано пропаднали компрометирани типове и нищожества ,като Тулупа и Киртака които разиграват театър за пред простолюдието,а зомбираните български овце от българските медии на ЦРУ изпадат в екстаз от тези "лидери"/ нищожества.Единствената бюлетина на българина за по добър живот е куршума за агентурата на тези западни мародери,но тъй като българина е същия мишок като "лидерите" си това едва ли ще се случи,така че надежда всякаква вие оставете и продължавайте да блеете на празна демократична поляна

    Коментиран от #44, #89

  • 7 Олеее

    56 51 Отговор
    Руската мафия в лицето на Радев и Борисов искат да съборят борда и да ограбят спестяванията.Последе удар преди заминаването за Дубай.

    Коментиран от #74

  • 8 Кой??

    54 14 Отговор
    Неизменният въпрос и неизменният отговор. Бг мафията мъти водата.
  • 9 Есхач

    47 44 Отговор
    Показва някакви числа удобни за него.Затова има стъкмистика особено запознат си ти Лъжи Киро. Кога ще влезеш в затвора за това, че излъга за канадското си гражданство!? Когато това стане ще повярвам, че е започнала "съдебната реформа".
  • 10 Делю Хайдутин

    40 48 Отговор
    Украйна източва милиарди от бюджета ни .А фирмите работят на загуба заради същата тази Украйна.Нормално е да сме пред фалит.Като няма печалба няма и приходи в бюджета.

    Коментиран от #62

  • 11 киро спестената истина

    50 38 Отговор
    киртачe тая лелясвинкя беше заместничка на кокорчото ти - що не го питаш какъв му е приноса за мизерното ни положение
  • 12 Павел пенев

    55 39 Отговор
    Киро ряпата на какво разчита. Всички видяхме на какво е способна тройката престъпници Кирчо,Кокорчо и гадния крадлив евреин Лорер. Гласувайте за тях. Те ви очакват.
  • 13 Два Шамара по дебелите бузи и ще си каже

    37 24 Отговор
    Кой е накарал да говори така, без свидетели, камери и Папараци!!После една" Сорокопятка" по дебелия задник и през вратата, да си търси работа!! К Петков, така се постъпва с подобни оялисе Чиновници!! Да се Оплаква на тоя, който е накарал да изговори всичко това!!
  • 14 Внимание предатели!

    45 32 Отговор
    Копейката е следващия Слави Трифонов. Преди тях патериците на Герб: Я. Янев, В. Сидеров, Бареков и т.н.
  • 15 коментар

    47 35 Отговор
    Служ. правителството изпълнява заръките на Кремъл да създава хаос.

    Коментиран от #41

  • 16 Сандо

    42 37 Отговор
    А кой накара кирчовците и останалата пасмина да скапе държавата?
  • 17 С емблема "Врата у поле"

    39 33 Отговор
    Киртак само малоумните платени от козяк16 останаха да ви се радват
  • 18 Георги И

    42 43 Отговор
    Успех на ПП! да си върнем държавата обратно от мафията.
  • 19 Минева

    39 24 Отговор
    Когато я назначихте за заместник финансов минестър не я ли разбрахте, че е ненормална. Тая, който я хване все нещо ще я кара и тя ще се старае и престарава да е удобна . Успя да се навре за финансова зам., а сега и за министърка. Но и вече успя да се провали. Мозък затлъстял.
  • 20 Абе

    37 15 Отговор
    След няколко месеца ще се разбере дали ще има тотален фалит.
  • 21 руZофилията V шOк!

    35 18 Отговор
    Нямам търпение да намагнитизират еднокнижния мутропитек. Денят трябва да бъде обявен за официален празник. А деня в който влезе в дранголника трябва да е новия национален празник.
  • 22 До 7 Нямат нищо Общо Борисов и Радев,

    18 17 Отговор
    Забравихтели колко години Борисов повтаряше, че Радев муе Кошмара! ЧЕРНИТЕ Радев, Борисов е Тъмно черен, няма на къде повече!!
  • 23 счетоводител

    37 32 Отговор
    К. Петков и А. Василев изтеглиха /и откраднаха/ милиарди по време на седем месечното си управление и не - министъра на финансите /настоящият/ е виновен за гигантските финансови проблеми наследство от коалицията ПП/ДБ/БСП/ИТН , а озъбеният мал.мник на снимката и лалугера финансов министър. По големи мошеници от тези - не знам дали са се раждали!

    Коментиран от #45

  • 24 кики алангрото

    28 28 Отговор
    Ваз пък кой ви измисли, питам???
    И да научиш български, киртак.
  • 25 Ами хайде

    14 24 Отговор
    Спрете да се карате и вземете направете редовно правителство и взимайте правилни решения за доброто на хората,а не търсете кусури на служебните министри.Освен това в този доклад се казва,че АКО,АКО не се вземат мерки,нещата ще станат зле.

    Коментиран от #63

  • 26 ЧехМедЖаН ПаШа

    19 20 Отговор
    Е как кой бе Кире?
    Аз и румбата,играем в един отбор...
  • 27 ШАРЛАТАНИ !!!

    31 17 Отговор
    КИРЦА ,на теб - от сто думи ,деветдесет и девет са лъжа ,а стотната е съмнителна ! Нали не очакваш (баш сега ,след като те опознахме добре) да ти повЕрваме ? Завлякохте държавицата (ни) до дъното ,сега (заради вас) ще се наложи да покопаеме и в тинята ! Шарлатани !!!
  • 28 драгалевски мавър

    24 12 Отговор
    на всеки норамлен му е явно че кочината я фалира лилав мангокостоff още 1997ма и от тогава се кара само на заеми, външни субсидии, грантове и доопоскване
  • 29 Има ни пак

    15 16 Отговор
    Тук играе главния шарлатанин на републиката след "мъдрите" указания на " хидроинженера".
  • 30 Хахаха...

    28 5 Отговор
    Държава,в която живеят повече пенсионери,и чиновници е обречена .Малкото българи,които останаха в БГ няма как да покрият тлъстите чиновнишки заплати .
  • 31 Популистчето

    21 16 Отговор
    Как директно се опитва да извади полза от изказване на действащ министър относно неговото управление.. Плашели били.. Тоя наркоман но фалира!
  • 32 зачуден

    24 20 Отговор
    Туй момче хич не е наред ,що не вземе да се лекува ???

    Коментиран от #38

  • 33 Агата Кристи

    25 20 Отговор
    ЛЪЖЕЦ ВИСША КАТЕГОРИЯ, БЕЗ ДИПЛОМА ОТ ХАРВАРД И БЕЗ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО !!! Българския Остап БЕНДЕР !
  • 34 Дада

    25 19 Отговор
    Дебелата тетка манатарка тип болшевишка сви-ня вчера направи опит да плаши хората и да им дава назидателен тон да стягат коланите но забрави че фразата с коланите от един от най големите грабежи на българския народ от юпито гн-ом никито Василев вече няма как да се случи! Подобни изказвания са подсъдни и тази слабоумна жена следва веднага да си подаде оставката
  • 35 Псевдоним

    13 22 Отговор
    Кирил Петков е най-честният човек в България и трябва да му се вярва.
  • 36 Риторичен въпрос

    19 15 Отговор
    💲Кирил Петков: Кой Кирил Петков накара финансовия министър да плаши хората?(Отг.А: Авантюристичното управление на харвардци)💲
  • 37 Абе стига сте го показвали

    22 15 Отговор
    този отвратяга! Крадец, лъжец, чужденец, безнравствен тип, продажник...
    Каквото и да каже е глупост или лъжа!
  • 38 не става

    14 3 Отговор

    До коментар #32 от "зачуден":

    Не става ,такава тежка шизофрения изразяваща се в мания за величие и непогрешимост , се лекува само в "Орландовци" , на два метра под земята.
  • 39 Антон

    15 24 Отговор
    Успех на изборите! България ви подкрепя и има нужда от вашето и на ДБ управление.
  • 40 малкото Миме

    16 9 Отговор
    В сравнение с Кики ,барон Мюнхаузен е еб.си честният човек.
  • 41 гост

    17 16 Отговор

    До коментар #15 от "коментар":

    Служебното правителство изпълнява бюджета на Кокорчо и бюджетът е пробит. От Кокорчо толкова ,най нефелният минфин.
  • 42 Абе като зема кривака...

    15 13 Отговор
    А стлипинското мангaлe с канадско гражданство лъже повече и от банкянския циганин, който не лъже само когато спи!
  • 43 грубият Крум

    14 9 Отговор
    Абе ,на тая снимка Кирчо що гледа все едно са му забили кол в ..за ?!
  • 44 Фактопроверител

    13 14 Отговор

    До коментар #6 от "Сталин":

    Сталинчо,
    Пий си хапчетата. Каква резидентура те гони - я виж кой ни е президент, кой ни е военен министър, кой е началник на генералния щаб. Аз там виждам само руски мекерета.
    Явно от евтина водка си минал на пърцуца.

    Коментиран от #60

  • 45 Чичо дядко

    7 12 Отговор

    До коментар #23 от "счетоводител":

    По слаб счетоводител не съм виждал , можеш да смяташ само като Бойко Борисов . Само да крадете ви е в главата

    Коментиран от #56

  • 46 комунистче

    13 1 Отговор
    еврото не е атестат за нищо, и в мини олигархиите Черна Гора и Косово има евро, в Балтийските джуджета, рекордьори по инфлация и депопулация, също има евро, но хората им пак са на дъното, започнете да развивате икономиката, и да решавате реалните проблеми на хората, защото без доволни хора нито държава ще има, нито пари, земеделците протестират, унищожен им е поминъка, вие се правите че не ги виждате, спорите за еврото, Гърция и Испания сигурно цъфнаха и вързаха, след еврото, същите бедняци са си, с 50 процента безработица при младежите, в България се е настанила една доста нагла олигархия, която само смуче и консумира, тотално подпряна от купените медии, и нищо добро няма да ни дочака като гледам
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Кирца

    14 11 Отговор
    жената не е уплашила никой. Уплашихте се само ти и компания, защото се видя какви сте ги забъркали и какъв батак остава след вас.
  • 49 ПП(л) - Патологични Перманентни (лъжци)

    16 9 Отговор
    Видя ли му физиономията на този и.иот над някоя статия вече съм наясно ,че не трябва да я чета! Само още по големи и,иоти могат да повярват на такъв кр.тен.
  • 50 Хаха

    11 10 Отговор
    Е ти и асенчо с вашето некъдърно 7 месечно управление при което вместо с важни неща да работите само глупости сътворихте като педишните

    Коментиран от #54

  • 51 Харвардски икономист предлага

    8 9 Отговор
    Най-бързо да въведем еврото като изпълним критериите за еврозоната (чрез ускорено взимане на заеми, изпреварваща инфлация и значителен бюджетен дефицит) и да тропнем с юмрук, ако ни откажат приемане. Тогава с лек финт 😜всеки поединично да иде в Гърция и да си купи евро с последните левове и минаваме всички на евро.😜
  • 52 ШАФИОРА

    12 12 Отговор
    А КОЙ НАКАРА КИРО ПРОСТОТО ДА СЕ ОБАЖДА ОТ КОНЕВРЪЗА !
  • 53 Мдаа

    13 9 Отговор
    Финансовият ни министър Велкова е некомпетентна! Явно не може да се справя с важния държавен пост, който са й поверили!
  • 54 всъщност

    8 7 Отговор

    До коментар #50 от "Хаха":

    безобразията им продължиха 8 месеца + още поне толкова като службаши на радев а кокорела има стаж и като службаш на деси банов
  • 55 Тоя има ли някакво понятие

    11 7 Отговор
    от икономика ... Търговското салдо на страната е пълна скръб, само внасяме чужда продукция и консумираме, вземат се огромни заеми ... Дават се милиарди към САЩ, ЕС ... без да има каквато и да е полза.
  • 56 приказен свят

    15 8 Отговор

    До коментар #45 от "Чичо дядко":

    Купи си три кофички кисело млекце чичо Дядко /от увеличената си от ПП пенсия/ ,защото след някой и друг ден ,тя ще ти стига само за това /три кисели млека/. Да ти е честито и пак глаДувай /пардон - гласувай/ за Кики/Коко и съдружници.

    Коментиран от #58

  • 57 мдаа

    9 9 Отговор
    Герб-Дпс троловете се превъзбудиха , което показва откъде идва поръчката за плашоренето /страхуването , по пеевски/. Всички икономисти плюс БНБ потвърдиха казаното от Василев и Петков , значи през "зеления ч.рап" и неговото правителство мафията пак ни краде .
  • 58 от парапета

    10 8 Отговор

    До коментар #56 от "приказен свят":

    не може - само лена се е издоила за 3 кофички на баба си за другите има по 1 след кокорчовата инфлация
  • 59 Хаха

    3 3 Отговор
    Е то се знае КОЙ.
  • 60 Сталин

    6 4 Отговор

    До коментар #44 от "Фактопроверител":

    Типичен български въшлив примат
  • 61 Факти, би трябвало да триете и тези

    4 3 Отговор
    коментари, които са чисто проба хибридки и чупят тъпомера !
  • 62 Молодец ! Так держать !

    5 6 Отговор

    До коментар #10 от "Делю Хайдутин":

    Днес това ли ти е задачата ? :)))
    Цял ден да постваш някаква безсмислица? Копейкин това ли успя да измисли ? :)))

    Коментиран от #84

  • 63 Не ставай смешен!

    8 9 Отговор

    До коментар #25 от "Ами хайде":

    Кой ще ти взема правилни решения и ще работи в полза на народа на България, Боко Чекмеджето, Шиши по Магнитски, Курни комунистката или Чалгаджията подлец? Само Продължаваме Промяната е надежда за по-добра България!!!
  • 64 Евала

    8 6 Отговор
    Прав си Кико ! Видяхме ги оплаквачите - Тулупа и Славуца ! Ревяха като магарета за слама ! "Край на България!" Чак слюнки им хвърчаха от зурлите от злоба и некомпетентност !

    Коментиран от #77

  • 65 Захаринчо Бучков Джамшикеров

    6 3 Отговор
    Как кой? Този, който е назначил г-жа Велкова! Зеления Чорап.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Тошко

    5 4 Отговор
    Това беше удар под кръста към ПП на служ.човечета
  • 68 Чест и почитания на Кирил Петков!

    5 9 Отговор
    България години наред беше управлявана от некомпетентни политици и министри, които се упражняваха върху целия народ. Дойдоха двама добре образовани и компетентни българи, завършили Харвард, най-добрия университет в Света и разбутаха схемите на вкоренилата се мафия, но на нея не й хареса и бързо ги събори от власт с помощта на ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане, които хвърлиха страната в спирала от скъпи и безрезултатни избори! Мислете, братя българи, за кого гласувате и отидете да гласувате, защото от това зависят и вашите доходи, а ГЕРБ ще ви ги замразят и няма да се повишават с тяхната "консервативна финансова" политика и "постни пици"!

    Коментиран от #75, #85, #88, #90

  • 69 Нечленоразделният Петков

    7 7 Отговор
    е агент на ЦРУ Козяк. При възможност ще постъпи като другия наркоман - ще изпрати българите да се бият за американските интереси до последния войник... Вече излъга, че ще вкара корумпирания Борисов в затвора, излъга и за доставяните от правителството му оръжия за Укрия, както и за руските дипломати в София... Този неуравновесен индивид е опасен за България... Мислете, съдете по действията им...
  • 70 Българин

    5 6 Отговор
    Те тоа е най големиа лъжец. Аб...е Кире кога ша почнат да прааат в ЛОВЕЧ авто ААААААА... ментооооо.??????
  • 71 Дядо пенс

    6 2 Отговор
    Предизборно мътене на водата за лов на шарани и каракуди
  • 72 Цеко

    5 3 Отговор
    Летеца се подмаза на чекмеджето
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 тъпио,нещо ти има..

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Олеее":

    Ще те изцоцаме..и отодиме с мустаката лена у канада..
  • 75 Петков

    6 4 Отговор

    До коментар #68 от "Чест и почитания на Кирил Петков!":

    не може да състави просто изречение, без да допусне грешка, а прехваленото му харвардския образование е много под нивото на Софийския университет!

    Коментиран от #81

  • 76 Енчо

    3 2 Отговор
    От 33г един финансов министър не е казал че България има пари а все няма и в същото време се краде поголовно

    Коментиран от #79

  • 77 мустаката лена.

    3 4 Отговор

    До коментар #64 от "Евала":

    Ела,ела-отварам всекакъв вид..дюкяни..
  • 78 Пенсионер

    2 1 Отговор
    Те плашат нас да не искаме пари
  • 79 Напротив!!!

    4 4 Отговор

    До коментар #76 от "Енчо":

    Асен Василев от Продължаваме Промяната, като финансов министър каза, че пари има, но по време на управлението на ГЕРБ се крадяха, че България не е бедна държава, а ограбена" и Василев рязко вдигна заплати и пенсии, защото България трябва да догонва другите страни в Европа по доходи, защото цените ни са европейски!!!
  • 80 Простия Киро жалка краварска

    6 3 Отговор
    Марионетка с леля Асена Спецова! Как са сайтовете за различни?

    Коментиран от #82

  • 81 Лъжеш!

    3 4 Отговор

    До коментар #75 от "Петков":

    Боко Шкафа не може да състави просто правилно изречение, не научи един елементарен английски за цели 12 години, а образованието му е трагично! Докато Харвардския университет е с най-добрата репутация в Света, докато Нито Един Български ВУЗ не е в топ 1000 (!!!) на Световна класация на университетите за 2023-а!!!
  • 82 Обидите са липса на аргументи!

    0 4 Отговор

    До коментар #80 от "Простия Киро жалка краварска":

    Много елемантарно и простовато, с гнусни обиди и лъжливи клевети нищо няма да постигнеш!
  • 83 Обидите са липса на аргументи!

    1 5 Отговор
    Много елемантарно и простовато, с обиди и лъжливи клевети нищо няма да постигнеш!
  • 84 лена мустакова..

    4 3 Отговор

    До коментар #62 от "Молодец ! Так держать !":

    Ние с тъпото,зад гърбо на ората-закарахме на бандерите нафта,без да плащат пари за нея..обаче рафинерята си иска своето,за тва двамката и кокорчо решихме да разкажеме играта на сеяните и дизело по станциите подгони две евро..ако сакате още промяна-ние сме със вазе.
  • 85 Из Бира Тел

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "Чест и почитания на Кирил Петков!":

    Върха на кариерата на добре образован канадски бизнес администратор Работи за канадска компания за производство на замразени храни, а след това за себе си и все още (според един избирател) той работи предимно за себе си... :)
  • 86 Айсамани

    6 3 Отговор
    Кирчо,искам да те срещна,не очи в очи,а между очите.Ти и онова другото ке ле ме положихте основите за фалита на държавата!И на няколко места четох различни статии,че това неминуемо ще стане!ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!
  • 87 Никой

    4 3 Отговор
    лъжецо и слуга на мафията не плаши хората. Само показват в доклад, че ако придължим така, както вие ни нагласихте, ще се стигне до това! Гузни не гонени бягате продажници жалки и лъжливи!
  • 88 Върхът на тъпотата е

    6 2 Отговор

    До коментар #68 от "Чест и почитания на Кирил Петков!":

    да се отдава чест и почитания, на жалък лъжец и слуга на мафията като кирил петков! Няма такова падение! Трябва човек да е тотално деградирал като платеният глупак на ПП и ДБ стойко. Пълен отпадък!
  • 89 Започва се

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сталин":

    Много точни разсъждения!Адмирации!
  • 90 Къде ми е нощното шкафче?

    4 4 Отговор

    До коментар #68 от "Чест и почитания на Кирил Петков!":

    Ха ха аха......Смях в залата:двама добре образовани и компетентни българи,завършили Харвард!Компетентни са дотолкова, доколкото да си пълнят банковите сметки с народни пари.Това го доказаха .За 8 месеца надминаха и ГЕРБ. А колкото до Харвард, няма как да им се вярва. Веднъж излъгал Кирил, ще го прави отново и отново!Веднъж измамил Асен, няма да спре да го прави!Народе,мисли за кого гласуваш!Изправени сме пред Трета национална катастрофа!
  • 91 А тебе бееее пишлеме

    4 2 Отговор
    А тебе пишлеме наскопосно кой те накара да харчиш безразборно и та трупаш нови дългове?
  • 92 ха сега де!

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "тъпуту":

    И аз съм на същото мнение, но не мога да си обясня след като го осъзнаваш защо не млъкваш?
  • 93 Васил

    2 2 Отговор
    Кой може освен диктатора от Банкя!!
  • 94 Вероятно

    2 1 Отговор
    Да не би Боко Шкафа да е платил на финансовата министърка да плещи заплахи към българското общество, за да гласуват за него? Защото заплахите са присъщи само на Боко Шкафа. Явно е бесен, че ще загуби изборите, въпреки връщането на хартиетиете бюлетини.
  • 95 Иван Вазов

    2 0 Отговор
    "Когато това стане факт, никой български политик няма да може да си позволи безотговорно говорене и внушения, които поставят под риск валутния курс, банковата система, спестяванията на хората."
    =============
    Велкова е за оставка, но и горното е простотия.
    1.Когато приемем еврото няма да имаме валутен курс, защото няма да имаме валута. Съответно български министър няма как да говори за валутен курс.
    2. Банковата система на България се състои само и единствено от чуждестранни банки, с изключение на една, която не е точно банка за обикновените хора...
    3. Относно "спестяванията на хората".... ми, то май и тях ги няма.....

    Коментиран от #98

  • 96 Мале

    1 3 Отговор
    тази Велкова е плашило та дрънка. Трябва веднага да бъде арестувана за всяване на страх и паника. Всички тези изцепки са пропаганда на Радев и Герб. А и Йотовица се включи, зад нея е онзи Гоце и Шадравана от Плевен. Гнусни путлеровци!
  • 97 байХЪ

    1 0 Отговор
    Ти бе Буратино , ти накара министъра ...с това което оставихте след себе си
  • 98 Пращиш

    1 0 Отговор

    До коментар #95 от "Иван Вазов":

    От глупост момче..
    1. Българският лев в момента е прикрепен към еврото за 1,95 лева за 1 евро ВИНАГИ!
    2.Понеже такива като теб за нищо не стават и не работят качествено, количествено или изобщо не работят, ще стане 4-5 лева за 1 евро.
    3. Това като стане, ти ще си в ЕС, ще плащаш още по европейски цени, а Асен Василев ще ти се смее докато отиваш на фронта да те стрелят.

    Как може да си толкова назад с информацията и толкоз нагъл да пишеш?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол