17 Март, 2023 23:21 1 834 26

Важните новини във ФАКТИ на 17.03.2023 г.

  • слави трифонов-
  • бойко борисов-
  • ицо хазарта-
  • асен христов-
  • итн-
  • иван гешев-
  • здравна вноска

Той обясни, че референдумът за президентска република няма нищо общо с президента Румен Радев

Важните новини във ФАКТИ на 17.03.2023 г. - 1

Слави Трифонов каза дали ще се кандидатира за президент и разкри как е управлявал Кирил Петков

Аз няма да се кандидатирам за президент. Това каза в интервю за BG VOICE лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Бойко Борисов: Простих на враговете си за ареста, но няма да забравя

Това отгледа и възпита една млада армия, която е гарант. И никой не може да я изчегърта. Те са по-млади, по-красиви и по-умни. Аз съм простил на враговете си. Има горе кой да гледа и да наказва, но няма да забравя, заради всички, които мръзнеха отпред на студа и младежите, които плашеха със затвор. Те не се уплашиха, а се нароиха и станаха стотици. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра над 600 симпатизанти и активисти на партията в комплекс С.И.Л.А в Пловдив.

Ицо Хазарта обясни как е паднало правителството на Кирил Петков

Вижте, всеки има право на критика. Това, което вярвам и никой няма да оспори е, че правителството на Кирил Петков имаше подкрепа общо 5 месеца и 10 дни - общо 7 месеца. Случиха се много неща - избухна война, то не криха олио, не плашиха, че бензина ще свърши, ваксинирани призоваваха други да протестират против ваксините. Това заяви пред bTV кандидат-депутатът от ПП Христо Петров, известен още като Ицо Хазарта.

Асен Христов за отнетия лиценз: Ще се съдим с Румъния до дупка, ЕБВР е зад нас

„Оставяме компанията "Евроинс Румъния" в добро състояние. Какво ще правят оттук-насетне, зависи от временния румънски администратор. „ЕИГ Ре“ ще прекратят договора за презастраховане и ще задържат активите, както е по договора. Благодаря на българската държава, която направи всичко, за да ни защити. Доколкото знам темата е обсъждана от Румен Радев и Клаус Йоханис“.

Бивш депутат от ИТН: Радостин Василев постави темата да бъдат искани пари за отцепването от Кирил Петков

По време на управлението на Кирил Петков, в АЕЦ “Козлодуй” очевидно е имало корупционни практики, щом така казват американците, но никой от правителството не си е направил труда да ги разкрие и да ги уволни, казва Георги Георгиев, бивш депутат от "Има такъв народ", напуснал парламентарната група малко преди края на 48-ия парламент в интервю за Соня Колтуклиева, публикувано от pik.bg.

Главният прокурор чака отговори от Демерджиев, Зарков и ДАНС

Въпроси от главния прокурор Иван Гешев, поставени по време на пресконференция във връзка с разследване на престъпна група за данъчни престъпления и пране на пари:

Шефът на Лекарския съюз: Ние сме най-бедната страна и отделяме най-малко в Европа за здраве

„Няма как да казваш, че са високи възнагражденията на българските лекари и сестри, особено сестри, които искат да работят в България. Когато сме най-бедната страна и отделяме най-малко от Европа за здраве, е трудно да задържим специалистите си.“


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вили боксьора

    2 2 Отговор
    На купето на Трифон може да се разкъца 4-ка белот
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Комерсантъ

    1 0 Отговор
    Платените "важни" снимки може ли да имат някакъв статут? Както по видео медиите - платено съобщение.
  • 4 Чалгара не

    1 2 Отговор
    Разбра че народа много го мрази и продължава да си мисли че е любимец

    Коментиран от #6

  • 5 Този противния

    1 2 Отговор
    Не го сервирайте пре 3 часа.За него няма да хласуваме каквита и пари да е дал.Този човек освен зъ чалгар зъ нищо друго те става дори и за козар защото ще изгуби козите.
  • 6 Народа

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Чалгара не":

    трябва да мрази първо себе си, ако мрази някой който се бори за доброто му!
  • 7 Когато лежиш

    1 2 Отговор
    Но стара слава винаги така става.Чалгара си имаше авторитет сред чалгарите и телевизия и си помисли че е велик и реши да стане политик.Само не можа да прецени че на бодлива крава господ рога не дава и остана мразен и презрян противен и загуби славата на добър чалгар.Сага е само нещастнок очаквайки да стана чудо и да влезе в НС.

    Коментиран от #8

  • 8 Достойният

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Когато лежиш":

    човек, си е винаги с авторитет! Иначе щеше ли да го яд толкова оня отпадък лъжеца кирил петков да удари дъното да плаща за лъжи срещу него? :)))
  • 9 Този и

    3 3 Отговор
    Копейката са най гнусните политици в цялата истэрия на страната.Много Ви моля не ги показвайти тези хэра защото развръщават младите пак и от тях нищо не можем да наячим освен простотии.

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Ами ако

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Този и":

    онова лъжливотп нищо на мафията лъжеца кирил петков, не го беше яд, че никога няма да е нещо и да плаща с парите на вашите за лъжи и простотия, нямаше да виждаш тъпотата! :)))

    Коментиран от #13, #17, #19, #21, #24

  • 11 Когато времето ти

    2 2 Отговор
    Свърши и сам ти не разбереш по добре иди си вкъщи и мъничко достойнство запази.Не чакай хората да те обичат защото ти пред тях се провали и никога за стара слава ти на тях не се моли.Това е туй живота Славчо дано си ме разбрал но ако не в живота си напред ще трупаш сал печал.
  • 12 Пешо

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Този и":

    С колкото различни ника да се изявяваш, се познава по неграмотно ти драскане. Мн си зле .
  • 13 Откачалник

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Ами ако":

    Ти не спиш ли бе или казваш че лудите са винаги будни.

    Коментиран от #14

  • 14 На кой му пука

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Откачалник":

    дали платенат агнус на ПП и ДБ спи?
  • 15 Чалгара

    1 1 Отговор
    Продължава да со мисли че е някакъв фактор и се изказва катэ последна инстанция и не си дава нметка че уморените коне Догану не са нужни.

    Коментиран от #16

  • 16 Абе

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Чалгара":

    щом оная лъжлива гнус и слуга на мафията плаща пари по отпяадъци да леят детски лъжи и простотии, значи много го е закъсал и много е яд, че все ще е нищо, а Слави нещо! Ах какъв кеф да се гледа падението на ПП и ДБ! Тотална деградация и дъно! няма талава гнус като лъжеца! :))
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Моля те

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Ти може би си":

    Не му обръщай внимоние не е добре човека
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Идоли имат глупаците

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Ти може би си":

    А видно те са ми клиенти! Няма как да не изхвърлям тази гнус налазила страната ми ПП и ДБ и опростачила такава смрад да им драска лъжите!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 И на кой му пука

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Доскоро":

    че някой жалък отпадък, оценяващ се колкото картоф и продал се на мафията зад ПП и ДБ, се мисли и за простак? То това е най малкото за отпадъка който са създали родителите му!
  • 23 Платеният отпадък

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "Стана време":

    който е достатъчно прост, да се продаде на мафията зад ПП и ДБ и да удари дъното като им драска лъжите, с хапчета няма да се оправи! Тъпота не се лекува! Грешка на природата!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 И те са много

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "Ти само":

    За платената гнус продала се като картоф, на оня отпадък на мафията лъжеца кирил петков! Дъно! :)) Важното да му е гадно на отпадъка, за да се мрази още толкова, че е нищо! :))
  • 26 Ха ха

    1 0 Отговор
    Такива измекяри,такава гнус са ПП с ДБ.Толкова лъжи и кражби за 7 месеца,рекорд.Няма място от където не са крали,но медиите ги крият и мажат.Хората не са прости.Всеки вижда тези безкрайни лъжци и търгаши.Подробности за купуване на депутати от участник в тързговията,Руди гела се капсолира за депутат докано и Киро е такъв благодарение на записите,които е направил на Киро за покупката на депутати и вземането на дрога в МС.Тези долни типове още ги величайте,ако не ви е срам,или сте като тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол