Last news in Fakti

30 Март, 2023 13:12 1 338 27

Любомир Стефанов: Moже да станем свидетели на коалиция ГЕРБ-ДПС след обработване на гласовете от чужбина

  • любомир стефанов-
  • коалиция-
  • герб-дпс-
  • гласовете от чужбина

"Важно е да се знае дали ДБ-ПП могат да постигнат единство, за да си разпределят и местната власт. Има голямо желание за изместване на ГЕРБ от местните структури", подчерта Георги Киряков 

Любомир Стефанов: Moже да станем свидетели на коалиция ГЕРБ-ДПС след обработване на гласовете от чужбина  - 1
Снимка: NovaNews

Партиите успяха да разгърнат предизборната кампания според възможностите си. Избирателите, политиците - всички са изтощени. Липсата на парламент е вредна за демокрацията и обществото. В тази среда политиците си позволяват недемократично говорене. Това каза в ефира на предаването "Твоят ден" политологът Георги Киряков.

По думите му "Възраждане" ще извлече максимум ползи от настоящата поляризация. "Важно е да се знае дали ДБ-ПП могат да постигнат единство, за да си разпределят и местната власт. Има голямо желание за изместване на ГЕРБ от местните структури", подчерта той.
Социологът доц. Мира Радева определи кампанията като "скучна и затворена". "Дори в последния момент да се случи нещо, няма да има обрат в резултатите. Първите две формации са с много близки показатели. Тези, които са близо до 4-те процента, едва ли ще ги прехвърлят. ПП има интерес да продължи тенденцията на силно противопоставяне с ГЕРБ, защото това ще помогне на кампанията им за местните избори", коментира тя.

От своя страна политологът Любомир Стефанов посочи, че няма да има рекордна избирателна активност. "ПП има шанс да спечели няколко града, които обаче може и да загуби. Moже да станем свидетели на коалиция ГЕРБ-ДПС след обработване на гласовете от чужбина. ПП не ги чака нищо добро, ако продължават да се самоутвърждават като чистите носители на неподправената истина и отказват да участват в коалиция", смята той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12343211

    18 6 Отговор
    Така ще стане... но ще им бъде за последно.

    Коментиран от #12, #16

  • 2 ПОЛИТ КОРЕКТ

    12 18 Отговор
    дори крадливите Гербаджии и Бориснята са по-добри от Копейкин и КГБ
  • 3 Мустафето то Козяк

    18 2 Отговор
    ГЕРБСДС винаги вървят комплект с ДПС а изненадата за индианците в балканския ми резерват тоя път ще са ППДБ в микса

    Коментиран от #26

  • 4 гроб си е

    12 6 Отговор
    подразделение на дъпъсъ
  • 5 Бай Иван

    19 6 Отговор
    Няма по-лош сценарий от това . Народа няма да търпи коалиция "крадци" и ще се вдигне!

    Коментиран от #13, #15, #17

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГЛАСУВАМ №2 И ЗА СИГУРНОСТ СЕ ПОДПИСВАМ

    3 3 Отговор
    ТА БОКО ДА ЗНАЕ КОЛКО ГО ОБИЧАМ !

    Коментиран от #11

  • 8 По вероятно

    4 3 Отговор
    Е коалиция между хан Аспарух и Византийски император
  • 9 зевзек

    5 1 Отговор
    при това положение, нестабилно правителство за година време само, и после Ел Коце наистина ще доминира с 50 процента от вотовете, на следващите избори
  • 10 Спечелят ли

    4 4 Отговор
    партиите на статуквото, идва цифровият концлагер. Поне доколкото зависи от нас, да не ползваме смарт уреди, смарт телефоните да ги оставяме в офисите. Поне 2-3 седмично да ползваме кеш. След еврото идва цифровото евро. Повечето търговски банки ще затворят, всичко ще е подчинено на ЕЦБ. Вече в големите вериги има самообслужване на касите, касиерките остават без работа и в кварталните магазинчето. Да видим нашите Главанаци-представители в СЗО ще се навият ли да приемат СЗО да определя здравната политика на държавите. Става мазало ако не излезем от ЕС. Нидерландия 2-ра по износ на храна, търпи огромни загуби, понеже е наредено да намали животновъдството. Същото беше в България, а малкото ще бъде унищожено, продоволствена криза, енергийна криза, финансова криза и водна криза - това ни гласят Господарите.

    Коментиран от #27

  • 11 Факт

    7 5 Отговор

    До коментар #7 от "ГЛАСУВАМ №2 И ЗА СИГУРНОСТ СЕ ПОДПИСВАМ":

    Докато има телета, ще има и касапи!! Гласувай си с номер две, за да се пълнят шкафчета и чекмеджета. Сараите също! Народеее!!!

    Коментиран от #23

  • 12 Бацо Гацов

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "12343211":

    Нормално за България да има ненормални коалиции за управлението и. Предното правителство беше ЦЕНТЪР(Кирчо и Кокорчо), Дясно (Костов), Ляво (Корнелия) и Анархисти (Слави). Шарено и ненормално, нали? Ако Дясно и център се коалират е приемливо. Не е като предното. Все пак да изчакаме и да видим сандъците какво ще кажат (т.е. избирателя). Предизборни ГАДАТЕЛИ много.
  • 13 Пешо

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Иван":

    Кирчо ти ли си бе.

    Коментиран от #24

  • 14 Гласуващ за ДПС

    3 3 Отговор
    ГЕРБ-ДПС управляваща коалиция и васали на султана Ердоган 🇹🇷
  • 15 късно е

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Иван":

    за кражби. Харвардските крадци оставиха много дългове. Трябват 20 години за да се стабилизира държавата след харвардската градушка.

    Коментиран от #25

  • 16 Не и не

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "12343211":

    И до кога така - за последно!? Целият живот си мина и замина ей така - до другия път! Свалиха ни кожите от гърбовете, но все чакаме другия път....с това пр0ст0 стад0 от дe6или въобще ще има ли друг път!? Терминал-2 е единственото спасение!
  • 17 Тупан техно

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Иван":

    Чакай ти...от умрял-писмо!
  • 18 Наивник на средна възраст

    5 0 Отговор
    Любимата на нашите магистрати сентенция - обосновано предоположение,която ползват дори и като доказателство, отдавна се е наместила и в политическия живот.Ма можело да стане,ма може и да видим.....предположения. Съгласно нормите заложени от законодателят в НПК присъдата не може да се обосновава на предположения,а в този случай и на мноооо точните социологически проучвания на 1014 души посредством - еди си какво.Много точни пффффф. Ай стига платени публикаций и проучвания.Конфуций е казал - ще видим това,което ще видим.Стига промиване на мозъците,колкото и това да е добре заплатено за някои. Важното е всеки българин да осъзнае отговорността,която носи пред всички давайки своя глас на изборите. Ако ще и за зелено човече да гласувате - гласувайте,иначе глсувате за статуквото,което едва ли ви допада. Дайте шанс на децата си и именно на изборите бъдете отговорни,а не в игра на комар съгласно рекламите за "отговорна игра" - пълен смях.Всеки от Вас е собственик на тази "държава" - управлявайте я отговорно,дайте своя глас на изборите!!! Може и малко патетично да звуча,но ми писна да ме управляват зализани политически лумпени!!! А на Вас???
  • 19 Реалист

    2 3 Отговор
    Това недей боже да стане и ще сме като в Израел в момента. Ще им се види тясна държавата.

    Коментиран от #21

  • 20 Тома

    2 2 Отговор
    Ами тази коалиция работи откакто тиквата дойде на власт.Нали амет го направи секретар на мвр и боко му целува ръце и други работи
  • 21 ККК

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Реалист":

    Само приказки - българинът е силен само на приказки! Нищо няма да стане - както обикновенно! Както обикновенно ще ни 0н0ждат, а ни ще си псуваме след третата ракия...и до там! И още нещо: Бог, Господ - пише се винаги с главна буква!
  • 22 Хаха

    1 3 Отговор
    Махни тия дъвки всичко е решено коалицията ще е пп-дб, герб и дпс, на тези още ще се дърлят един друг и нищо няма да направят, но като се появи новия посланик в козяк на другите ще се прегърнат братски и ще направят тази коалиция. Другото е театър пред хората.
  • 23 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Факт":

    ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ........ ВЪЗРАЖДАНЕ И БСП , ТА ........ БЪЛГАРИЯ ДА ПОСЛЕДВА ........ СЪДБАТА НА УКРАЙНА ....... ФАКТ !
  • 24 Бай Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Пешо":

    Аз съм Баце
  • 25 Бай Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "късно е":

    Това може да го каже някой, който наистина нищо не разбира, а само си лае нещо ... провери статистиката какво говори приятел?
  • 26 Вьлк с агне в кошарата

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мустафето то Козяк":

    Може ли ПП-ДС пак да са семейство с БСП И ДА направят правителство / те го могат само да са в власта/ Щом като иж десиденти се прегръщат с комунисти Това е вьлк стадо да пази
  • 27 Продължим ли това

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "Спечелят ли":

    Още 2 година ще бъдем първи по инфлацията Това го могатЕто за два години и тунел под Шипка направиха и три моста на дунав Кои е направил такива магистрали Да ти екеф датътуваш
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол