Last news in Fakti

5 Септември, 2023 22:43 2 597 25

Шкварек: Има спонсори зад ПП-ДБ. Има властови центрове и партиите се водят по тях

  • кристиян шкварек-
  • пп-дб-
  • спонсори-
  • властови центрове-
  • партии

По темата за убийството на Алексей Петров, Шкварек е категоричен, че нищо няма да бъде разкрито, тъй като в страната ни това никога не се е случвало. Според него всички един по един ще признаят, че Алексей Петров е бил посредникът за "сглобката"

Шкварек: Има спонсори зад ПП-ДБ. Има властови центрове и партиите се водят по тях  - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

"На фона на тази трагедия в Царево основните теми не са свързани със състоянието на инфраструктурата, която трябваше да е отговорна за това, което се случи. Ние се занимаваме с глупости и клюки. Генерално се занимаваме с пилони и с това да си сменим националния празник. През това време умират хора, защото някой не си е свършил работата с инфраструктурата. Започва да ми става трудно да коментирам политически процеси, защото те се занимават с дребни теми", каза политическият анализатор Кристиян Шкварек в студиото на "Денят ON AIR".

Според него има поток от информация, в който се губят важните неща и поясни, че демокрацията има недостатък - за да свърши нещо властта, трябва да има обществен натиск. Той коментира и политическите отношения в "сглобката".

"Едните имат нужда да се нарекат сглобка, защото е важно да не кажат, че са се прегърнали с тези, които искаха да махнат. Другите го наричат коалиция, защото искат да бъдат изпрани. Те са поредната версия на политически проект, който иска да се справи с мафията. Тези хора продадоха основната си кауза, за да се докопат до властта", заяви анализаторът в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Много хора се чудят защо ПП-ДБ направиха това. Сега си отговорихме - оказа се, че има спонсори зад ПП-ДБ. Хора, които в един момент казват - ние давахме, сега трябва да получим нещо. Направете си сглобката, за да може нашите проекти да се движат. Никой не финансира без после да поиска обратно", допълни гостът.

Той изрази мнение, че в България има властови центрове и всички партии се водят по тях. По темата за убийството на Алексей Петров, Шкварек е категоричен, че нищо няма да бъде разкрито, тъй като в страната ни това никога не се е случвало. Според него всички един по един ще признаят, че Алексей Петров е бил посредникът за "сглобката". При първоначалното си анонсиране, тази теория беше залята от подигравки, но експертът отбеляза, че сега никой не си признава, че е сбъркал.

В края на разговора Кристиян Шкварек обърна внимание и на ситуацията с Васил Божков, който излезе под домашен арест.

"Поредната фигура, която е имала властови център зад себе си. Той е от другата страна - не получава, а бива удрян", каза анализаторът.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А ВМРО да не се издържа от

    21 13 Отговор
    рушветите за българско гражданство! Нали точно ВМРО направи всичко възможно да се скараме с македонците, защото тези фалшиви патриоти са проводници на руските интереси на Балканите
  • 2 Държавата на милиционерите

    22 0 Отговор
    Бизнес, институции, всичко е в техни ръце.
  • 3 Пич

    22 7 Отговор
    А бе , ахмак , ако казваш нещо - казвай!!! Нещата , които ги знае целият народ , ти да ги говориш като твое откритие , много те излагат.....

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Казуар

    10 10 Отговор
    Този Шкверек каква направа е, на кого служи.

    Коментиран от #9

  • 6 Вместо

    9 5 Отговор
    Да философстваш ,отиди като доброволец в Царево и помагай
  • 7 Точно така

    23 8 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Тия спонсори си имат имена: Държавен департамент на САЩ, ЦРУ, Сорос!
    И приказките му изчекнати, като името!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 М да..

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Казуар":

    Правилен въпрос. А правилния отговор е: и той на мамона. На него и на още неколцина им е възложено да играят ролите на "млади консерватори" и те известно време се справяха с тази си роля. Ситуацията обаче се разви така , че все повече лъсва , че са назначени да играят тази роля а консерватизмът им е някак си хем сурогатен , хем прекалено провинциален и доморасъл, колкото и да се пънат да замазват с цитатии и демонстриране на определени познания
  • 10 бягай бе

    3 8 Отговор
    паур ....Ти си за тенджерата или за полски комин без баня...Пайдус карата...
  • 11 Бай Шкварек

    8 14 Отговор
    Ни баламосва с прикрито прокремълски опорки. Не го е срам да е в една лодка с Възраждане.
  • 12 Шамарек

    6 12 Отговор
    кот ми нареди митрофанчева, това говоря
  • 13 Гордостта на Тара

    7 4 Отговор
    На фона на тази трагедия в Царево основните теми не са свързани със състоянието на инфраструктурата, която трябваше да е отговорна за това, което се случи. Е извинявай и един трилион да се излеят за инфраструктура няма спасение от природата.. Нали гледам Гърция САЩ по добре са от нас но щом природата се обади и настава катастрофа .. Това са над 320 литра на квадратен метър .. ало не харесам западната политика но аре да сме малко адекватни

    Коментиран от #18, #25

  • 14 хммм

    4 5 Отговор
    евреиче... стига си плюло по партията!
  • 15 Господ

    5 4 Отговор
    Откъде ги намирате тия "велики" анализатори, които дрънкат глупости. Възраждане, БСП, ГЕРБ и всички останале дядо Господ ли ги финансира.
  • 16 Да бе да

    5 5 Отговор
    "По темата за убийството на Алексей Петров, Шкварек е категоричен"
    🙄😂😂
    Харесвам го този лунатик! Говори глупости и никой не го пита има ли някакви доказателства за мозъчната супа която плямпа🙄😁
    Шкваро е велик ! От къде ги вадят тези, един господ знае?
  • 17 Вече го няма Бойко

    4 1 Отговор
    Телевизията вече е както беше при Тодор Живков. Днес по БТВ в едно предаване повториха поне три пъти едно и също за наводненията и ни говориха за Хора-Пътища-Автомобили. Не казаха че шофьорът е нарушил правилника, но разсъждаваха за нови, други и т.н. правила с което предаването загуби смисъла си.
    И въобще не стигнаха до въпроса къде са по това време Министър председателя или президента.
    Защото от тях се очаква да бъдат на мястото на събитието.
  • 18 честита промяна

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "Гордостта на Тара":

    Вече три години пътищата са изоставени защото асфалта не се яде. Дупките са повсеместно и все още с остри ръбове. Скоро ще станат големи, широки и с оронени ръбове. И ще караме от кратер на кратер.

    Коментиран от #22

  • 19 Именно

    10 0 Отговор
    "демокрацията има недостатък - за да свърши нещо властта, трябва да има обществен натиск. "
    демос - от гръцки значи - хора
    Но наште хора продължават да си мислят, че някой добър владетел трябва да дойде и да ги управлява!
    Ние да си го избираме, за да се чувстваме по-важни от него, но той да му мисли как да ни управлява ...
    Истината е, че сме просто сме овце!
    Докато не се научим да упражняваме обществения натиск (правилно!) и ежедневно ако трябва, няма да разберем какъв е смисълът на демокрацията!
  • 20 Много точно казано

    10 2 Отговор
    Браво!!! В днешно време, истината се чува рядко!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гордостта на Тара

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "честита промяна":

    Не изменяй коментара .. Тук става конкретно за случая с дъжда .. А това че държавата ни е разнебитена е отделна тема с задълбочен анализ.
  • 23 патриот

    3 2 Отговор
    Точно, той и съмишлениците му, ни насадиха вражеското мислене, към Северна Македония!
  • 24 патриот

    2 2 Отговор
    Пилона, драги ми Шкварек, е продиктуван от патриотичните ни чувства към родината ни, а смяната на националният й празник е от това, че изпадаме в противоречие със здравият разум, когато издигаме в ранг на национален празник, не успелият си опит, за излаз на Бяло Море!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол