Last news in Fakti

24 Септември, 2023 10:56 3 046 129

Тошко Йорданов: Петков експулсира 70 души от руското посолство, а ДАНС имаше данни за 15

  • тошко йорданов-
  • итн-
  • пп-
  • кирил петков-
  • данс

Защото да обединиш военно разузнаване с другото разузнаване е глупаво

Тошко Йорданов: Петков експулсира 70 души от руското посолство, а ДАНС имаше данни за 15 - 1
Снимка: Нова телевизия

"Службите бяха принудени да изгонят всякакви хора – бавачки, чистачки, бояджии, , за да му направят бройката", подчерта председателят на ПГ на ИТН пред Нова телевизия.

„Не съм наясно с документацията. Нито съм в ДАНС, нито съм управляващ. От наблюденията в работата ми с Кирил Петков знам, че той обикновено лъже по тема на ДАНС. Знам, че предишният път, когато изгониха половината руско посолство – това беше по негово желание. ДАНС тогава казаха, че имат сведения за около 15 души, които извършват шпионска дейност. Но той каза: „Не ме интересува, изгонете 70 души”. Аз бях на срещата, на която извикахме шефовете на ДАНС, НСО и Военно разузнаване. Поканихме и Кирил Петков в парламента, когато стана тази история. И те разказаха за това събрание на МС, което не се е протоколирало. Дойдоха и председателите на ПГ в кабинета на председателя на НС и разказаха какви са били исканията на Кирил Петков. Как са били принудени да изгонят всякакви хора – бавачки, чистачки, бояджии, какво се сетите, за да му направят бройката. Затова когато Кирил Петков говори за ДАНС – трябва да ви светне една голяма червена лампа в главата". Това заяви в предаването „Събуди се” на Нова телевизия председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов , коментирайки критиките на съпредседателя на ПП Кирил Петков към ДАНС на фона на шпионския скандал с руските духовници.

На въпрос ДАНС върши ли си работата, при положение, че има данни за 15 шпиони, а се гонят 70 души, Йорданов при предишното експулсиране на хора от руското посолство „министър-председателят Кирил Петков, не си е свършил работата”. „Аз не съм оперативен работник. Но предполагам от филмите, които сме гледали, че кат знаеш кои са шпионите, трябва да ги следиш, за да видиш с кого имат срещи. няма посолство, което да няма агентурни хора, Включително и нашата държава има такива. Искам да кажа, че обикновено ги следят, за да видят с кого от съответната държава се срещат”, подчерта той.

И допълни: „Гадният шпионин, този, който трябва да преследваме, е този, който предава собствената си държава. А в случая с руските свещеници – нямам представа, защото не съм от ДАНС, не съм и от другата страна. Но по принцип, когато посягаш на нещо, свързано с вярата, трябва да си готов да си понесеш последствията, защото хората там не разсъждават логично. там е емоционално”.

Той коментира и идеята за реформи в службите. "Ние казахме, че тази идея е тъпа. Защото да обединиш военно разузнаване с другото разузнаване е глупаво. Няма го никъде по света. В Америка да речем, има 17 разузнавателни служби и те не са обединени. Работят в конкуренция. И освен това, генерал Атанасов, така нареченият генерал Атанасов - той е човек, който би искал той лично да контролира службите. Нямате представя каква амбиция беше да става шеф на комисията за СРС-тата. Всеки един парламент, в който аз съм бил. Там има фиксация. Предложението, което той направи - граничат с желание за тотален контрол. Аз тирани не обичам", категоричен е Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гледах го

    95 34 Отговор
    Браво Тоше! Истината, право куме в очи и на "журналистката" марина цеков, не и се хареса хич!

    Коментиран от #7, #9

  • 2 Русофил

    33 69 Отговор
    Африкански по-добре да иска изравняването на дипломатите в българското и руското посолство.

    Коментиран от #5

  • 3 А Тошко

    33 67 Отговор
    лъже бетер ямболско сигане !

    Коментиран от #26

  • 4 Ани

    31 64 Отговор
    А на Тошко любовницата му биоложката с двойно гражданство я направи заместник-министър на външните работи - да снася инфо на Лондон. Освен това и в момента руските дипломати в България са поне четири пъти повече от българските в Русия. Да не говорим за Камчия - абсолютно затворена най-голямата руска разузнавателна база на Балканите.

    Коментиран от #10, #102

  • 5 Козяк

    55 7 Отговор

    До коментар #2 от "Русофил":

    А посолството колко маймуни са?

    Коментиран от #38

  • 6 Квииик

    8 36 Отговор
    Тез от партията на певците ли са?
    Може да не харесва руснаци човека един вид алергия да има
  • 7 Индийски БИВОЛАР

    14 25 Отговор

    До коментар #1 от "Гледах го":

    ТАКА Е БЕ ТУДОРЕ -МЕНКАМЕ КГБ с ЦРУ ---НЕЩАТА СА СЪЩИТЕ с малка разлика ТОГАВА СЕ СТРОЕШЕ И КРАДЕШЕ сега СЕ КРАДЕ И СТРОИ
  • 8 Балканджия

    23 48 Отговор
    Брей този Тошко сериозно се е притеснил ,че руските шпионе в България са намалени, няма ли други по важни проиритети за неговата "платенаизмислена партийка". Всейзвестна практика от последното десетилетие е че руските шпионски служби вече са се ориентирали по важните шпионе да са от обслужващият персонал на посолството а не дипломатите. Примера с изгонените в Словения, там с най висок чин са били готвача и градинаря на посолствата. Айде не пасем овцета на асфалта.

    Коментиран от #14

  • 9 Гледал

    23 43 Отговор

    До коментар #1 от "Гледах го":

    умно и нищо неразбрал. Елементарно Тоше, много елементарно, откъде ги намира все такива глупендери МикроФоновата.

    Коментиран от #19

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 емо 73 канар

    25 39 Отговор
    Тошко, ВСИЧКИ които са свързани по някакъв начин с русия трябва да бъдат изгонени от БЪЛГАРИЯ.
    Комунисти и руснаци ни държаха 45 години невежи .

    Коментиран от #22

  • 12 Гнусна Кирташка наглост

    46 18 Отговор
    Само се чудя как един толкова прост индивид като Киро , някой реши че става за нещо. Що за кадровик некадърен трябва да е тоя вербовчик на мизерници-шматароци по кампусите и до там ли стигнаха американските служби..... подобни кретеноиди неграмотни и прости да лансират
  • 13 Наблюдател

    20 40 Отговор
    Тоя аямболски кукер ще надмине Волгин в обслужването на руските интереси? Ще зададе ли въпроса защо българските консулства в Русия са затворени а тези на Русия в България не работят? Защо броят на руските си романи в България не е редуциран до броят на българските дипломати в Москва и има ли пръст Радев в това?
  • 14 Баш там ги пасеш

    50 12 Отговор

    До коментар #8 от "Балканджия":

    Тошко много точно каза, че всяка държава ползва посолствата си с такава цел! И по важното е, не да ги гониш, а да следиш с кой от твоята държава имат връзки! Националните предатели са проблема на твоята страна! И споммена за весела чернева, незнайно защо тук са я пропуснали, която без да има достъп до секретна информация, я предала на Македония, лично и предоставена от лирил петов! Е това са национални предатели! И това е важното да се гони и търси!

    Коментиран от #34

  • 15 Българка

    17 41 Отговор
    Слезлият от клона продължава да словоблудства. Има за гонене стотици, хиляди рубладжии, които работят срещу националните интереси на България и в полза на Русия. И сред тях не са само руски граждани, а и български копейки

    Коментиран от #41, #92, #99

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ИТН = малкото ДПС

    16 34 Отговор
    Тошко, какви са тия "бояджии" и "чистачки" които са ИЗГОНЕНИ от България?

    Кое посолство наема бояджии и чистачки от своята си дръжава, вместо местни?

    Само на тези два въпроса да си отговори човек и му е ясно, че пак са те изпратили на амбразурата от пасолЬството.

    Коментиран от #21

  • 18 Ханку брат

    15 33 Отговор
    Тоя самоуверен ямболски присмехулник, като го видя и сменям канала на тв на момента!

    Коментиран от #20

  • 19 Гледах го

    41 11 Отговор

    До коментар #9 от "Гледал":

    Кое не разбра? Че всчики посолства на всяка страна с това се занимават и по важното е да проследиш и да стигнеш до националните предатели, като кирил петков, асен василев, весела чернева?
  • 20 Жалко за теб

    34 8 Отговор

    До коментар #18 от "Ханку брат":

    Доста истини каза от случващото се в страната и в парламента!

    Коментиран от #23

  • 21 Малкотъо ДПС го видяхме

    20 12 Отговор

    До коментар #17 от "ИТН = малкото ДПС":

    ПП и ДБ! Всеки ден са си по офисите и си шушукат заедно! Време е някой да ви смени лъжите! Не са актуални вече и вместо да са ви полза в зора си да си продавате бъдещето и страната, само показва плащащите за лъжи!
  • 22 ОМБРЕ

    18 0 Отговор

    До коментар #11 от "емо 73 канар":

    ПАК СИ НЕВЕЖА -34 ГОД
  • 23 Ханку брат

    14 29 Отговор

    До коментар #20 от "Жалко за теб":

    Как може чалгар да разбира от разузнаване,финанси, конституция, търговия, външна политика и още и още!!! Гледайте си го вие !!!

    Коментиран от #27, #30, #72

  • 24 Няма смисъл Тошко

    31 12 Отговор
    Всички знаем какви боклуци жалки са Киртаците. Докато калъчката не заиграе тези боклуци разум няма да проявят. калъчка баце калъчка ама с тези нови ЛГБТ същества мъже истински в България не останаха

    Коментиран от #105

  • 25 Фори

    14 29 Отговор
    Ниския чалгаджия не става за нищо. То и дългия чалгаджия не става за нищо. И ИТН заемат позиции на Възраждане и пРезидента. Координират ги от съветското посолство.
  • 26 Даа ДЕМОКРАЦИЯ

    1 11 Отговор

    До коментар #3 от "А Тошко":

    КАТО ХИЩНА ХИЕНА
  • 27 Както може

    15 5 Отговор

    До коментар #23 от "Ханку брат":

    глупак да лази, да се мрази и тиражира лъжи и глупости за някое лукче, продаващ си бъдещето, достойнството и страната! Уроци нямаш ли първолаче?
  • 28 Гнусна Кирташка наглост

    20 6 Отговор
    калъчка баце калъчка, това е нужно мисля скоро да заиграе
  • 29 Все така Тошко

    19 8 Отговор
    някой все пак трябва и светлина малко да пръска
  • 30 ОМБРЕ

    16 4 Отговор

    До коментар #23 от "Ханку брат":

    НА ТЕБ ОСТАВА сериала БАНКЯНСКО ВЦ- БЕСТСЕЛЪРА ПАРАПЕТЛОВ -и СЪРДИТОТО дЖУЖЕ
  • 31 Кирил

    11 20 Отговор
    Изчезвай чалгар

    Коментиран от #37

  • 32 пламен

    3 12 Отговор
    Всичките са шпиони и терористи
  • 33 Руски Предател

    8 14 Отговор
    До гроб !!!
  • 34 Балканджия

    8 15 Отговор

    До коментар #14 от "Баш там ги пасеш":

    прибери си руските няколко хилади шпионе увазе, па женати да ги наблюдава всяка нощ. А за овцете не се грижи, мога да ти пратя един надареновен казва се чичкоАдолф.

    Коментиран от #43

  • 35 Абсурдистан

    6 10 Отговор
    Пинчерът знае всичко!
  • 36 пешо

    9 17 Отговор
    като го слушах тоя започнах да си мисля че и той взима от купейките

    Коментиран от #46

  • 37 Ами изчезвай де

    12 2 Отговор

    До коментар #31 от "Кирил":

    Кой те спира?
  • 38 Русофил

    6 7 Отговор

    До коментар #5 от "Козяк":

    Колкото в българското (под 10 дипломата) - толкова и в руското.
  • 39 ИТН = малкото ДПС

    11 17 Отговор
    Впрочем, какъв "българин" е Тошко, който е на амбразурата за да защитава руските "дипломати", когато по собствените му думи, руското посолство е развъдник на шпиониращи България такива, ОСОБЕНО след като ни обявиха за непрителска държава?

    Коментиран от #45

  • 40 Това което Тошко разказва

    19 10 Отговор
    Само достоен и честен човек може да направи. Поздравление за което. Но по важното е друго, пътя да се покаже ясно как от тези ПП-ДБ боклуци да се освободим..... ясно да се покаже пътя и агресия срещу съществата продажни в хората да се събуди. Агресия бясна но справедлива. Никаква заедност и единност а ненавист до дупка. И отново "Няма такава държава"..... песни да чуем и калъчката да хванем на края

    Коментиран от #61

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Коректен

    11 13 Отговор
    Итн=бсп=въzраждане=дпс

    Коментиран от #52

  • 43 Учи си уроците първоляче

    9 3 Отговор

    До коментар #34 от "Балканджия":

    Има време да се мразиш и продаваш!
  • 44 костя капейкин:

    13 15 Отговор
    Тошко, тошкоооо....само бай тошо беше по-ентелегентен от тебе 🤭 и само данс са по-големи русофиле от тебе! А пасти да ям....данс, скъпи тошко, нямат никакви данни, щото от братската служба кгб не им разрешават да имат. Данните за руските шпиони идват от вражеските служби на Македония, този път. За предишните случаи, данните идваха от други вражески служби и просто минаваха през данс, колкото да се спази протокола. Т.е. данс, е само една пощенска кутия, братчед тошко!

    Коментиран от #48, #50

  • 45 Агнешките главички на Прокопа

    17 8 Отговор

    До коментар #39 от "ИТН = малкото ДПС":

    са вече секси занимавки на Пеевски и Боко
    Да обявиш Герб и ДПС за противници и после да се съюзиш с тях могат да направят само морални уроди

    Коментиран от #71

  • 46 Демек не си българин

    17 7 Отговор

    До коментар #36 от "пешо":

    и те подразни истината за България, която Тошко каза и извади от кухнята!
  • 47 Ха ха ха

    11 15 Отговор
    На Тошко много неща не са му ясни. Българската мисия и руската трябва да са равни.
  • 48 Марш

    16 4 Отговор

    До коментар #44 от "костя капейкин:":

    на фронта за кравешки гюбре фъшкиьо нещастна
  • 49 Берлин

    18 7 Отговор
    Америка за България, Отворено Обществото, Американски Колеж,Да България, ПП,фондации и грантове, Бтв,Галя и други хиляди Кога.

    Коментиран от #113

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Коректен си в лъжите

    13 5 Отговор

    До коментар #42 от "Коректен":

    И да питам ,защп ПП, Дб и ГЕРБ те опростачват, да тиражираш лъжи? Мног се мразиш ли?
  • 53 Турските гниди

    13 9 Отговор

    До коментар #51 от "Събуди се":

    ПП ,ДБ и Герб
  • 54 Синя София

    12 11 Отговор
    Тоя май също е копейкин
  • 55 Ямболия

    16 15 Отговор
    Извинявам се на цяла България заради ямболдските отпадъци Волен Сидеров и Тошко Африкански.

    Коментиран от #66

  • 56 Докато не почнат

    15 12 Отговор
    Атлантици на групи в затвора да влизат, до тогава тази държава добро няма да види. Разберете го хора....

    Коментиран от #64, #117

  • 57 инж. Ганчо Илков

    8 8 Отговор
    Чрез Телевизионното си Предаване, в което Слави се Представяше като Представител на Демократичната Ценностна Система, Успя да превърне Партията си (ИТН) в Първа Политическа Сила. Това бе поредната Излъгана Надежда на Избирателите (след (СДС). Слави преобразува Екипа от Телевизията в Депутати. Надеждата бе разбита още с първите си прояви на Зажъднелите новоизлюпени Политици да задоволят Финансовите си Интереси. Йорданов не е в състояние да подтисне Егото си в Името на Изграждане Работещо Правителство което чрез Ефективни Реформи да Създаде Реална среда за развитие на Демокрация. Плюенето и Противопоставянето са Признаци на ниска Коалиционна Култура, което Удължава Времето на Активната Корупция и Олигархията.

    Коментиран от #62, #76

  • 58 Образец за МИСИРКА

    14 9 Отговор
    Браво на Тошко!
    Той направо надроби на пух и прах американското обучение на мисирката за пропагандно представяне на информацията!
    Браво, Тоше!
  • 59 Ядосан

    9 13 Отговор
    До кога ще ни се поднасят лъжите и манипулациите на тоя малоумник?

    Коментиран от #63

  • 60 Продажници

    10 14 Отговор
    Отдавна беше ясно че чалгарите са вербувани Крепостници на Решетников Хвърлят се на амбразурата като ощавени пилета да защитават Руските интереси

    Коментиран от #67, #70

  • 61 ++++ Спартак Термополски

    9 6 Отговор

    До коментар #40 от "Това което Тошко разказва":

    Никаква заедност и единност а ненавист до дупка срещу продажната атлантическа сган. ненавист и сила.
  • 62 Киро

    8 0 Отговор

    До коментар #57 от "инж. Ганчо Илков":

    Какво ревеш, нали твоите идеали са изобразени в НС и МС сега? Радвай се на резултатите.
  • 63 Кое бре мишко

    11 3 Отговор

    До коментар #59 от "Ядосан":

    лъжа е, ще споделиш ли ?
  • 64 86543

    5 9 Отговор

    До коментар #56 от "Докато не почнат":

    Докато кухоглави като теб има в тази държава, а те не са малко, няма да се оправим, разбери го.

    Коментиран от #73, #89

  • 65 МЪРШШШШ

    2 6 Отговор
    Бе !!!!
  • 66 Не се тревожи

    12 6 Отговор

    До коментар #55 от "Ямболия":

    Твоите Киро, Христо, Бойко и Делян ще ти построят един склад за ядрено оръжие до Ямбол и после ще можеш да псуваш руснаците, че бомбардират България, сладур!

    Коментиран от #82

  • 67 Вербуван чалгар от Харвард

    4 5 Отговор

    До коментар #60 от "Продажници":

    Канадски говеда сънува. Ама диви странджански глигани на края ще види
  • 68 Копейка

    6 11 Отговор
    Нас ни казаха да викаме за Тошко!

    Коментиран от #86

  • 69 а ааа

    5 6 Отговор
    Тя денс може и да не е имала данни за нито един бе Тоше. То и ти си за гонене.
  • 70 Това е безспорен

    2 5 Отговор

    До коментар #60 от "Продажници":

    Факт.
  • 71 ИТН = малкото ДПС

    5 10 Отговор

    До коментар #45 от "Агнешките главички на Прокопа":

    "Да обявиш Герб и ДПС за противници и после да се съюзиш с тях могат да направят само ...."

    Хора, които са видяли опасността от идването на авторитарен режим на Радевшенко, директно подчинен на фашисткия режим в Кремъл.

    Коментиран от #81

  • 72 Аватар

    15 3 Отговор

    До коментар #23 от "Ханку брат":

    Щом г-жа Урсула с медицинското си образование беше министър на отбраната на Германия,а сега е назначена за председател на ЕК,що да не може чалгар да заема ръководни длъжности?

    Коментиран от #74, #80

  • 73 те не са малко верно

    8 6 Отговор

    До коментар #64 от "86543":

    Някъде около 85% са тези който НАТО мразят повече и от Ковида

    Коментиран от #85

  • 74 Ясно е

    5 15 Отговор

    До коментар #72 от "Аватар":

    Щото при Урсула е доказано, че може да МИСЛИ, защото да завършиш Медицина не е никак лесно, а при чалгарите е доказано, че НЕ МОГАТ.

    Коментиран от #78, #95, #115

  • 75 Докато не почнат

    10 7 Отговор
    Атлантици на групи в затвора да влизат, до тогава тази държава добро няма да види. Разберете го хора....

    Коментиран от #79

  • 76 Пропусна само

    10 4 Отговор

    До коментар #57 от "инж. Ганчо Илков":

    в жалките си пасквили, коалицията с предатели и лъжци като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС ли трябва да е напред или морала и истината? Е ние те рабрахме де! Мразиш България,мразиш и хотра като Тошко, казващи истина за страната ни! Просто пречат да живете в мечтите ви на кражби, лъжи, лицемерие!
  • 77 Киряк Стефчов

    2 0 Отговор
    Е жив.
  • 78 Значи остава

    6 6 Отговор

    До коментар #74 от "Ясно е":

    да спреш да драскаш глупостите на чалгарите ПП, ДБ и ГЕРБ и да прочетеш някоя книжка!
  • 79 Общо взето

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "Докато не почнат":

    Няма да си жив да видиш.

    Коментиран от #103

  • 80 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 6 Отговор

    До коментар #72 от "Аватар":

    Резултатът от "поп фолка" /чалгата/ е пълната деградация на личността им.

    Коментиран от #84, #116

  • 81 А да се пише

    8 5 Отговор

    До коментар #71 от "ИТН = малкото ДПС":

    по глупави опорки и лъжи, го могат само жалки орица, без морал, чест и достойнство! Без тях, лъжци, крадци и национални предатели като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, не биха вирели!
  • 82 Трябва да се строят

    2 11 Отговор

    До коментар #66 от "Не се тревожи":

    Складове,бази и центрове на НАТО в България!Много бази!!!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 А резултата

    8 7 Отговор

    До коментар #80 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    от липсата на морал, чест и достойнство, са лъжци, крадци и национални предатели като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #88, #96

  • 85 85% мразели НАТО,викаш.

    9 11 Отговор

    До коментар #73 от "те не са малко верно":

    Пък в парламента са само 15%..
    Абе откъде ви намира Копейката толкова глуупави?!

    Коментиран от #93, #94, #100, #118

  • 86 Не беше ли

    9 0 Отговор

    До коментар #68 от "Копейка":

    за зърнарите? Их къв зор да лазите жалко и да злобете, че другите не искат да лазят!

    Коментиран от #104

  • 87 !!!?

    9 10 Отговор
    Тошко за руските шпиони ли плаче..., ами да ходи да гушне Малинов и да се успокои !!!?

    Коментиран от #90, #107

  • 88 Спас

    1 8 Отговор

    До коментар #84 от "А резултата":

    Разбираме че тези от БСП са най честни и почтени.Елеменатрни разсъждения на гневни възрастни хора от провинцията. С компютър и
    живели добре по онова време.

    Коментиран от #91

  • 89 кухоглави баце

    10 4 Отговор

    До коментар #64 от "86543":

    Са само атлантическите боклуци продажни. Запомни го добре !
  • 90 Не плаче

    7 4 Отговор

    До коментар #87 от "!!!?":

    а казва истината! Много гадно! Друго си е да те лъжат и крадат! Ех мечти!
  • 91 Там пишеше

    9 3 Отговор

    До коментар #88 от "Спас":

    Че резултата на липсата на морал, чест и достойнство, са жалки лъжци, крадци и национални предатели като Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС! Ко четеш, ко драскаш! да не си и ти от тази смет? :))
  • 92 българин

    7 3 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    казах ти че мозака ти е колкото на кантонерска крава
  • 93 парламента и правителството човек

    6 1 Отговор

    До коментар #85 от "85% мразели НАТО,викаш.":

    Представителност нямат никаква че и изводи да си правиш някакви .....ти дай по 50 лева от бюджета на всеки гласувал, представителност и масовост на изборите да има па ще видиш ти тогава дали тези боклуци атлантически в парламента пак ли ще са там........че и добре това се знае впрочем и за това за ниска избирателна активност реално се работи че само твърдите ядра думата да имат и простотията, корупцията и продажността да мултиплицират
  • 94 Че вярно е разбира се, къде живееш ?

    9 2 Отговор

    До коментар #85 от "85% мразели НАТО,викаш.":

    В България категорично поне 85% мразят НАТО
  • 95 777

    10 0 Отговор

    До коментар #74 от "Ясно е":

    урсула наистена мисли колко повече да открадне и нищо не е завършила а е тъпа акушерка
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Няма по гнусно същество

    8 3 Отговор
    От атлантическото. Грозно тъпо и продажно. Мрази България и не си затваря миризливата уста гнусна
  • 98 българка

    4 9 Отговор
    Тошето разсъждава - оксиморон!

    Коментиран от #101

  • 99 Ти к`во се обаждаш

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    кат на барабан палката? Каква българка сапрайш катсиджоревка. Не тилиспират тираджиите на околовръстното?
  • 100 Абе и да не са 85%

    3 2 Отговор

    До коментар #85 от "85% мразели НАТО,викаш.":

    Мнозинство са пич. Особенно при хората над 50 г. може и над 90% даже да са ! ... Безмислено е да не се признава, факт си е...
  • 101 Тошето не само разсъждава

    7 2 Отговор

    До коментар #98 от "българка":

    Но и много логично разсъждава.... но въпроса е ти защо не можеш да го осъзнаеш. Как мислиш ?
  • 102 оня

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ани":

    Ти ходила ли си там, че ръсиш простотии?:))
  • 103 Знае ли човек

    6 2 Отговор

    До коментар #79 от "Общо взето":

    Никога нищо сигурно няма. Може и най накрая да доживеем и атлантик в затвора да видим.
  • 104 Копейка

    0 4 Отговор

    До коментар #86 от "Не беше ли":

    Нас зърнарите ни предадоха

    Коментиран от #106

  • 105 ++++ и аз, и аз съм с вас колего войводо

    8 2 Отговор

    До коментар #24 от "Няма смисъл Тошко":

    Всички знаем какви боклуци жалки са Киртаците. Докато калъчката не заиграе тези боклуци разум няма да проявят. калъчка баце калъчка ама с тези нови ЛГБТ същества мъже истински в България не останаха

    Коментиран от #114

  • 106 Теб

    5 3 Отговор

    До коментар #104 от "Копейка":

    това което те е предало, е липсата на морал и ценности! Само така, може да се драскат глупости и лъжи, в услуга на лъжци, крадци и национални предатели като Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС! А защо? Не знам! Предполагам, човек трябва супер много да се мрази, за да е фен на лъжи, кражби и лицемерие и да иска да живее в това!

    Коментиран от #108

  • 107 !!!?

    4 0 Отговор

    До коментар #87 от "!!!?":

    И да допълня!!!? Спокойна съм за себе си, защото ми обещаха че съм кандидат №1 за пасажер, гушкаща колесника на самолета, на моите господари!!!? В Афганистан това се оказа много иновативно и успешно!!!?
  • 108 Откачалник

    3 2 Отговор

    До коментар #106 от "Теб":

    Теб кога те пуснаха нали беше на лечение?

    Коментиран от #109, #110

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Дали си

    1 2 Отговор

    До коментар #108 от "Откачалник":

    откачалник закачалник или друг лайник, не интересува никой! Липсата на морал и ценности, те правят фен на лъжи, кражби и лицемерие, като в ПП, ДБ и ГЕРБ! Сега може да му се радваш и живеш в мечтите си!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Не плюе бе

    5 1 Отговор

    До коментар #111 от "Пак ли":

    Казва истината Тошето! Радвай се, че има някой да я казва!
  • 113 Закъде

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Берлин":

    Къде бе мъ......рлю, чака те един хубав приветлив си...бир.
  • 114 Знайко

    1 1 Отговор

    До коментар #105 от "++++ и аз, и аз съм с вас колего войводо":

    Само ти знаеш, такава опорка са ти спуснали.
  • 115 Аватар

    3 1 Отговор

    До коментар #74 от "Ясно е":

    Г-жа Урсула може да мисли,може и да ходи на два крака,което не доказва по никакъв начин,че може да управлява ЕС в негов интерес.На снимките,които показват в медиите изглежда като гуру,който сугестира учениците си,размахвайки ръце като диригент.
  • 116 Аватар

    4 1 Отговор

    До коментар #80 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    На запад промиването на съзнанието започна с Ню Уейв културата чрез ,,изкуството",а в България с чалгата и реалити предавания по тв.Резултатът е доста сходен .Но подценявате изпълнителите,които печелеха и печелят и до сега от изместването на ценностната система на хората.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Пречи ли

    2 4 Отговор

    До коментар #85 от "85% мразели НАТО,викаш.":

    Няма никаква причина да се мрази НАТО, в един съюз сме. Единствено пречи на наследниците на активните борци, ами няма как да помогнем.
  • 119 продавай всичко за грош и си нъмбър уан

    5 0 Отговор
    Квот му наредят от посолството.Киру няма вина за решенията на шефовете му от хамерика.
  • 120 бай Иван

    3 0 Отговор
    Отврътително беше държанието на мижитурката т.е мисирката на Нова телевизия. Даже не и знам и името . Ако бях на Йорданов щях да си изляза от студиото. Да си остане да си води сама , да си задава богоугодни въпроси и сама да си отговаря на тях или да декламира това което и тече в слушалката. "Журналистиката" на така наречените масови медии е отвратителна. Господ да ни дава все още останалата в мрежата която едвам оцелява но ни дава и друга гледна точка на случващото се в света. А залъците на продажните мисирки да им засядат всяка вечер в гърлата и на тях и на техните близки които хранят с парите от продажността си..
  • 121 умен и образован

    0 1 Отговор
    тошко африкански е изумителен простак
    винаги е бил, винаги ще бъде слуга на чалгаря и още по-изявен простак
  • 122 Факти

    0 2 Отговор
    Тошко. В милицията или децата им в полицията, има добри, има и крайни сталинисти. Има и крадци от милиционерите, но децата им карат служебни коли, нека ни крадат, но нека не ни набеждават, че аз крада. Когато си честен човек, ти, вие, сте бвзсилни, а те са много. Не сме от никого, просто за никого не гласуване от нат 15 г. И по добре се държете в Нс, защото отдолу е войната, българи мнозиство срещу хора ударени от живков, демократи. С кого да разговарям, като те се събират и нищят политиката, а аз или ние не ни трябва. И след 1989 моят юрист ми каза, горе всички са комунисти. Бъдете здрави и всеки знае кой пише, крадете ни но не ни казвайте, че ние крадем, и че сме луди. Нито в осихо сме лежали и ако сме болни от вас, 20 г ни крадете, и като ни взенете ще бъдете ли щастливи хора. Лягай ставай отдолу честно, а не с кражби и алчност
  • 123 112

    0 1 Отговор
    Тишко когато живееш около и над с ченгета тогава имаш думата, а не думи, които на вас ви изнасят. Не ме интересува България комунистическата. Живейте си живота по ваше му. Но.. Бъдете добри. Живей честно
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Стратега

    0 0 Отговор
    Какво очаквахте?
    Харвард е агентурна школа на ЦРУ? Кирчо е завършил там.
    По заповед на щуката, по точно на Уильям Бернс.

    Коментиран от #128

  • 128 Я па чалгаря

    1 0 Отговор

    До коментар #127 от "Стратега":

    Загрижил се за изгонените шпиони Натегна се на Мутрофановата
  • 129 Ха ха ха

    1 0 Отговор
    И този от рубладжиите. Явно са много изгладнели в кабеларката.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове