Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 12:44 1 463 23

Павела Митова: Некоалицията вече е явна коалиция

  • павела митова-
  • коалиция-
  • вот-
  • недоверие

Причините да се иска вот на недоверие бяха изключително много. Никой в ЕС не ни кара да намаляваме с 40% емисиите от въглищните централи. Нищо не се случва и по Плана за възстановяване, който се прие от Народното събрание. Има скрита цел да се унищожи сектор „Енергетика“

Павела Митова: Некоалицията вече е явна коалиция - 1

„Лидерът на ГЕРБ е изключително прав. Не можем да говорим за некоалиция. Това е явна коалиция, която е скрепена от общи интереси, които ги държат заедно.“

Това заяви в студиото на „Добро утро, Европа“ депутатът от ИТН Павела Митова.

Причините да се иска вот на недоверие бяха изключително много. Никой в ЕС не ни кара да намаляваме с 40% емисиите от въглищните централи. Нищо не се случва и по Плана за възстановяване, който се прие от Народното събрание. Има скрита цел да се унищожи сектор „Енергетика“.

„Никой в управлението не се интересува какво искат енергетиците в управлението. Г-н Делян Пеевски диктуваше някакви неща на премиера, но основните искания на енергетиците не бяха приети – да се изтегли този план. Разбира се, че могат да бъдат предоговорени териториалните планове. Сега 15 000 души ще изгубят работата си. България ще изгуби и голяма част от производството си на електроенергия. Според мен хората свалиха блокадата, защото решиха да улеснят обществото и ще продължат да протестират по друг начин“, смята Митова.

Според Митова правителството може и да се самосвали, тъй като местните избори може да рефлектират негативно върху разбирателството в сглобката.

ИТН действа много последователно. Ние правим предложения, които сме обещавали. Те обаче не се приемат от нашите колегите.

„По отношение на местните избори, ние ще се явим за първи път на тях. Аз смятам, че местното управление е нашата комфортна среда, защото тя е близко до гражданите. Мисля, че можем да спечелим в доста градове“, каза още Митова.

По нейните думи световната сигурност е застрашена и геополитическата обстановка е много нестабилна, поради което се нуждаем от министър на отбраната, който „да стои стабилно на позицията си“, за разлика от сегашния.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнооого ,

    20 25 Отговор
    ама много тъпа и злобна селянка ! Каквото и да облече , каквото и да каже , както и да иска да се направи на интересна - всички опити са грозни и катастрофални !
  • 2 Мафия ни управлява

    20 5 Отговор
    Далавера,далавера,всичко е алъш вериш !
  • 3 Тъжно е

    19 6 Отговор
    Престъпници управляват територията !
    Жалко и срамно !

    Коментиран от #9

  • 4 Дечо

    12 13 Отговор
    И това ли се прави на енергиен експерт. Абе дъно няма ли?

    Коментиран от #5

  • 5 И ма

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "Дечо":

    Т акива
    Н ещастници
  • 6 Много точно казано

    18 6 Отговор
    Съсипване на българската енергетика! Това е истината и видно как целенасочено се прави по нареждания от вън! Къде е ДАНС и институциите, които трябва да защитават България от предатели като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС?
  • 7 тази

    8 12 Отговор
    Да слага шнорхела и да ходи да диша дълбоко в мариците.
  • 8 Право на мнение!

    4 16 Отговор
    Некоалицията си остава Некоалиция! Затова не управляват заедно, а ротационно! Законите гласуват заедно, защото са в името на България и интеграцията й в ЕС, там партийността и егото отстъпват място, заради по-висша цел!

    Коментиран от #10

  • 9 Напротив!!!

    4 18 Отговор

    До коментар #3 от "Тъжно е":

    Престъпниците и мафията искат да съборят правителството, за да запазят статуквото до сега на беззаконие, кражби и източвате на парите от ЕС и Бюджета непрозрачно! Правителството, напротив, исща прозрачност къде отиват средствата и контрол!

    Коментиран от #11

  • 10 Като те чета

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "Право на мнение!":

    Все едно сега си пристигнал от космоса! Лобистки закони, тотално некадърно скалъпени, в полза на някой от олигархичните кръгове доган и капитал за да се окопаят във власт, как са в полза на обществото!? :)) И какво значи некоалиция, гласувайки заедно, бранейки си заедно лъжите и обслужвайки заедно посолството на САЩ?
  • 11 Коя мафия

    12 4 Отговор

    До коментар #9 от "Напротив!!!":

    Че гледам и двата олигархични кръга в България капитал и доган, са представени с проектите си от лъжци, крадци и национални предатели в България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС? :)) Ти явно много мразиш България, но ние българите не я мразим бе! :))
  • 12 стоян георгиев

    9 6 Отговор
    Братя мюсюлмани от цял ​​свят! спрете да подкрепяте евреина Зеленски, той е евреин, подкрепя израелските власти, които убиват мюсюлмани!
  • 13 Кой какво

    11 9 Отговор
    Тая дали е минала изпит при чалгаря

    Коментиран от #14

  • 14 Не изглежда

    9 6 Отговор

    До коментар #13 от "Кой какво":

    гнуслива .
  • 15 Гост

    11 3 Отговор
    На под ло ги те от ППДБ не свършват парите. Тролчетата им нямат почивен ден.

    Колкото и да тролите Христо Иванов два пъти прави правителство с Бойко. Върти, супер и все му престава...
  • 16 Феникс

    14 3 Отговор
    Скоро умните и красивите ще обявят Пеевски и Боко за майки на нежната революция! :)
  • 17 Другари в кражбите

    8 1 Отговор
    От народа
  • 18 Фльop.aтa на Тошко Африкански

    6 6 Отговор
    Пак се е кокорила
  • 19 Тази звезда

    5 7 Отговор
    За хубост или за акъл са я взели в партията като и за двете те става.

    Коментиран от #20

  • 20 Кой за какво я взел

    4 4 Отговор

    До коментар #19 от "Тази звезда":

    си е нгова работа! Важното е, че е казала истината ак се съсипва българската енергетика в България, но ти явно като не българин, не те интересува България!
  • 21 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 8 Отговор
    ТAKA ЩЕ Е ........... CBИКВАЙТЕ ДРУГAPИ ОТ ......... KOAЛИЦИЯТА НА ....,.... ЗЕЛEHИЯ ЧOPAП .......,. ЯСНО !
  • 22 Мирослав

    8 2 Отговор
    Благодарение на ПП българска енергетика скоро няма да има, български Лев скоро няма да има , българска православна църква скоро няма да има, българска азбука скоро няма да има....ще остане вероятно само киселото мляко на фирмата на Кирчо но то вече ще бъде канадско кисело мляко.
  • 23 българка

    3 4 Отговор
    Чудех се откъде се пръкна това бисерче - сигурно е от балеринките на Слави.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове