Last news in Fakti

20 Октомври, 2023 10:44 2 183 20

Главният секретар на МВР: Жената, простреляна до Алексей Петров, е дала описание на извършителя

  • алексей петров-
  • убийство-
  • убиец

Тя се възстановява, оказва ѝ се психологическа помощ, каза Живко Коцев

Главният секретар на МВР: Жената, простреляна до Алексей Петров, е дала описание на извършителя - 1
Снимка: БГНЕС

Жената, която бе простреляна при убийството на бизнесмена Алексей Петров, се възстановява. Оказва ѝ се психологическа помощ. Тя е разпитана няколко пъти.

Дала е достатъчно данни за описанието на извършителя и за неговото поведение по време на стрелбата. Това каза в ефира на bTV главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев.

На въпрос къде е извършителят той заяви, че предположенията са много – възможно е да е у нас, но е възможно и да е напуснал България.

„Убийството на Алексей Петров е предумишлено, много добре организирано.

Той е с много сериозен бекграунд и в момента продължаваме да изследваме различни етапи от неговия живот“, каза Живко Коцев.

Алексей Петров беше убит на 16 август по обяд, докато се разхожда на Витоша, с два куршума – в главата и гърба. При покушението беше простреляна и жената, с която Петров бил в планината.

Личното кадрово дело на Алексей Петров е разкрито като на член на ръководството на Националния осигурителен институт, представляващ Съюза за стопанска инициатива на гражданите.

Според документите Петров влиза в системата на МВР от 1977 г., когато постъпва в средното милиционерско училище в Пазарджик. Профилиран е в работата на щурмовите групи, изпълнява сложни и опасни задачи. Отличен спортист с черен колан по карате, многократен републикански шампион.

В психологическата му характеристика е определен като целенасочен, принципен човек. Алексей Петров от четвърти клас се явява на всякакви изборни длъжности - отряден председател и комсомолски секретар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 0 Отговор
    Не тъп, а направо вдлъбнат трябва да си , за да направиш такова изявление ❗
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    12 1 Отговор
    От полицай какво да очакваш🥸
    Направо и залепи мишена на челото🥸
  • 3 С рога

    14 0 Отговор
    ли е бил описаният ?

    Коментиран от #9

  • 4 Даже

    15 0 Отговор
    и психологическа характеристика му направили ? Той сигурно се превива от смях .
  • 5 Механик

    14 0 Отговор
    Хайде да се хванем на бас, че " Жената, простреляна до Алексей Петров" е дала умишлено фалшиво описание.
    Мислите ли, че би рискувала да насочи органите в правилна посока? Ми това означва да си подпише смъртната присъда. Да не е луда?

    Коментиран от #13

  • 6 бай Иван

    7 0 Отговор
    Видя се какви глупости говори гл.секретар особено за уволнението на този дето бил началник в Стамболийски./дето се включи в предаването /. Човека го направи на нищо и Коцев нищо не можа да отговори скрил се зад дисциплинарното производство. Аз съм убеден ,че българските данъкоплатци ще плащат безумията по такива дисциплинарки дето обслужват "обществения" интерес. И Коцев го знае отлично от времето му в МВР а и с неговата лична биография.
  • 7 факт

    3 8 Отговор
    Алексей го приключи руската мафия.
  • 8 Фикри

    7 0 Отговор
    Браво на главния секретар, направи я мишена само с няколко думи. Професионална работа.
  • 9 Един шофьор

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "С рога":

    Не главата му е на раменете и краката му стигат чак до земята.

    Коментиран от #11

  • 10 СЗО

    8 0 Отговор
    Убиеца не е важен. Кой го е поръчал е важното.
  • 11 Ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Един шофьор":

    Има ли ръце не казваш.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 1289

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Механик":

    Описанието няма никакво значение. Физическият извършител одавна не е между живите
  • 14 навремето, като

    3 0 Отговор
    отвлякоха щерката на Брендо , тъкмо в Италия щяха да го осъдят на до живот . Корлеоне и Калабрезе му показа как да мълчи за каналите и ключовите убийства . В схема с кръговете на олигарсите Брендо не даде показания, а килърите върнаха щерка му . Тогавашното МВР кърши пръсти , смотолеви , засрами се и - Нищо . Асан не го показват по тв с нови флашки и записи , а боевски си джурка зарове на село - осъден наркотрафикант .
  • 15 С една дума

    1 1 Отговор
    БОКЛЮК!!!
  • 16 Факт

    1 0 Отговор
    Не само описано за случая. Пред следствието казваха истини, а подсъдимия им плащаше да отричат и в съда, не потвърждаваме казаното пред следователя и присъдата отпада. Има фатки, вратички, но не са за тук да публикувам. Те в мвр са техни послулници, слушат и изпълняват на Гн Борисов зададеното им от него. Ще се оправи България, кога Борисов стане на 90 години и изпадне в тежка деменции, дотогава българия само той ще е в Банкя и ще си хортува с него си сам на стената, защото ще е заобиколен от нов народ. Питайте патило. Както казва дидка вдовицата, няма с кого да си продумам дума, всичко е не българ вече, изкупиха къщите ни за без пари. А децата ми не са при мен, а някъде из Бг с жени и без деца по над наближаващи 50,а тя няма и 70,..имат си родина покрайбойкоимеркел. Те от германия командват тяхните лидети на роми и мохамедани, пишете го. Не е мое мнение, и явно са ги финансирали, кайто и сащ. И русия се предаде на турция. Тяхните рускини всичко е омъжено, за кой заварят рускините, нямат избор на мъже, убиваха ги при войните.
  • 17 Нещастни мишки

    2 1 Отговор
    Я да гръмнат посола на американците да видиме толкова ли ще им е трудно да го открият!
  • 18 Демократ

    2 0 Отговор
    Голям смях, нали е ясно на всички мислещи хора, че няма да бъде разкрит убиеца. Това ще е 201 неразкрито политическо убийство в България за 34 години. Поръчителите няма как да разкрият себе си.
  • 19 Тираджия

    1 0 Отговор
    Марийче ма пак нямаш връзка с заглавието!
  • 20 Ъндърграунд герой

    1 0 Отговор
    А поръчителя/един благ дядо/ черпа с 🍾🥂 като разбра,че поръчката му е изпълнена...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове