Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 16:59 4 592 97

Проф. Пламен Киров: Каква е работата на този заместник-министър да попадне сам в това помещение? Защо не е задържан?

  • проф. пламен киров-
  • зам.-министър-
  • помещение-
  • сам-
  • задържан

"Ако въпреки съмненията, че върху машините е оказвано някакво влияние, ЦИК беше оставила машините в действие, щяха да се демотивират избирателите. Съответно пък сега ще има у друга част от обществото недоверие. И в единия, и в другия случай имаме щета в общественото мнение за начина, по който организираме и провеждаме изборите.", коментира експертът

Проф. Пламен Киров: Каква е работата на този заместник-министър да попадне сам в това помещение? Защо не е задържан? - 1
Снимка: NovaNews

"Това, което става, не е хубаво. България е чудесна държава и в нея непрекъснато се случват чудеса. Лошо е, когато се случват по изборите, както в този случай. Изборите не могат да бъдат отлагани – няма такава процедура." Това заяви пред БНР проф. Пламен Киров, бивш конституционен съдия и преподавател по конституционно право в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

"ЦИК нямаше какво друго да направи, освен да постанови, че ще бъде проведено гласуване само с бюлетини, че машините ще бъдат изключени, тъй като имаме подозрение, че по някакъв начин са били манипулирани, тоест няма да отчетат точно вота на избирателите", посочи той. "Каква е работата на този заместник-министър след като всичко е направено по силата на самата технология за удостоверяване и въвеждане на софтуера в машините, каква му е била работата той да попадне сам в това помещение, в което се съхранява чувствителна техника и програма? Първо трябва да си зададем този въпрос. Всичко изглежда много подозрително", коментира Киров. Проф. Киров попита още "защо този заместник-министър (на електронното управление - бел. ред.) не е задържан", след като "нерегламентирано е имал достъп до хардуера".

Конституционалистът поясни, че "всеки вот може да бъде оспорван с оглед на законосъобразното отчитане на изборния резултат".

"Разбира се, че може. Ето, има жалби срещу решението на ЦИК. ВАС ще се произнесе. Затова не всеки трябва да пипа Изборния кодекс и да пише Изборен кодекс. Трябва да се предвиди особена процедура, по която да работи ВАС и да се произнася незабавно. Такова нещо не е направено в нашето законодателство. Не можем да виним ВАС, че ще се произнесе в понеделник." Относно доклада на ДАНС, станал причина за отмяната на машинния вот, Пламен Киров подчерта:

"Очевидно, че не могат да мълчат и затова запознават председателя на Народното събрание да се вземе решение какво да се прави. Виждате каква каша е забъркана от едно лекомислено действие. Аз не искам да подозирам заместник-министъра, че е действал злоумишлено."

"Въпросът с машинния вот стана много сложен във връзка с изслушванията в една комисия в НС за намерения да бъде фалшифицирано машинното гласуване, с намеренията на един бос, който не е сред нас в момента, да влияе върху политическия процес в България по някакъв начин. Всичките тези неща се наслагват. Подозренията за начина, по който е организиран и се провежда машинният вот в България, винаги са съществували. Съществували са и на минали избори", изрази мнение проф. Киров. Големият проблем според него е в мотивацията на хората да отидат до урните.

"Ако въпреки съмненията, че върху машините е оказвано някакво влияние, ЦИК беше оставила машините в действие, щяха да се демотивират избирателите. Съответно пък сега ще има у друга част от обществото недоверие. И в единия, и в другия случай имаме щета в общественото мнение за начина, по който организираме и провеждаме изборите."


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сигурен съм...

    48 61 Отговор
    ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ХОНОРАРА ЗА КОМЕНТАРА....

    Коментиран от #25

  • 2 Димитър Георгиев

    58 97 Отговор
    Руските подлоги около Радев се активираха по медиите!

    Коментиран от #8

  • 3 Специализант

    33 55 Отговор
    Хайсе хайде като си ИТ невежа; няма нужда от мнения. Такива насилени мнения без професионализъм миришат на гнило.
  • 4 Край

    74 32 Отговор
    Единствената гаранция за честни избори е тъмната стаичка и бюлетината. Друго още не е измислено от белият свят. Щом средностатически човек не може да провери честносттта на машинния избор съмнения винаги ше има.
  • 5 Обаче

    57 6 Отговор
    В това изявление започват да излизат кирливите ризи на изкушените и на изкусителите за машинации.
  • 6 Реалиста

    77 39 Отговор
    Слушах поф. Пламен Киров, както винаги точен професионалист! Браво, баста на Сиела-манипулаторите! Хора бдете, тарикатите от сглобката водят по селата хора отдавна напуснали родните си места, от тяхно име попълват и подписват декларации с невярно съдържание! Това също е престъпление, но ламтят за заплати и далавери!

    Коментиран от #24, #56

  • 7 Глуповати

    21 34 Отговор
    монолози !
  • 8 да де

    66 18 Отговор

    До коментар #2 от "Димитър Георгиев":

    Никой не ви е виновен, че сте тАпи като дъното на гайда, ако имаше независим съд про100то отдавна щеше да търка наровете заради онова ала бала.
  • 9 Дедо ви

    85 26 Отговор
    На брифинг в Министерски съвет премиерът Николай Денков, с лице на уплашена невестулка, обвини ЦИК и ДАНС, че манипулирали и заблуждавали обществото за машинния вот.
    На журналистически въпрос, защо не публикува въпросния доклад на ДАНС, който уличава зам.-министърът на електронното управление Михаил Стойнов, че неправомерно е пипал хешкода на машините за гласуването, снимал се е с телефона си как го прави и си го е записал на флашка, премиерът Денков изигра неловка словесна еквилибристика с която да избегне конкретен отговор. Премиерът го е страх народа да не осъзнае дълбините на измамата, коментира журналистът

    Коментиран от #21

  • 10 ОМИР

    33 5 Отговор
    ИНСТРУКТАЖА НА МАЛКИЯТ МУК НАЙ НЕЛЕПИТЕ ГЛУПОСТИ И ИНТРИГИ А Е БИЛ МИНИСТЪР ---------------ОТЕКОХА В КАНАЛИЗАЦИЯТА
  • 11 Красимир Петров

    71 22 Отговор
    Продължаваме Подмяната и Дай България отивате в канала
  • 12 Адрес 4000

    37 49 Отговор
    Белокосият възрожденски всичкознаещ професор и той излезе да квачи
    Вече всички лели във фейсбук обясняват какво е хешкод и как той бил ключът към машината
    Невежеството е блаженство дет се вика

    Коментиран от #23, #85

  • 13 Име

    30 35 Отговор
    На всяка крачка професори. Понеже е от старото поколение и недолюбва техниката. Вече се говори и за електронно гласуване. Хората всичко вече от компютър правят - пазаруват, плащат сметки, ама дай - със хартия.

    Имаше съмнения за манипулации при ГЕРБ - винаги имаха големи проценти.
  • 14 Айде

    50 4 Отговор
    Да се уточни кой точно ще плати машините! Не трябва да ги плаща българския народ! Мръсници прости!
  • 15 Никой

    27 33 Отговор
    Професоре , ти май падаш от Венера,ората казаха ,че в контролирата стая имало около 10 човека при демонстрацията ,един от тях е бил шпионин на ДАНС и е докладвал на оперативния си работник,какво се е случило в стаята. Разузнавача е изготвил докладна към началника си и го е уведомил какво му е докладвал шпионина. И от там започва ченгеджийската завера.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 да да

    35 8 Отговор
    Тоя зам....пипа машините?!Баш сега?!Сега да ходи при Караибрахимоглу ,да му намести халката ....
  • 18 поне разбрахме

    49 14 Отговор
    Поне ни стана ясно, защо никой по света не гласува с машини. Само проблеми с тях.
  • 19 Емо

    40 7 Отговор
    Това изречение Относно доклада на ДАНС, станал причина за отмяната на машинния вот, Пламен Киров подчерта:

    "Очевидно, че не могат да мълчат и затова запознават председателя на Народното събрание да се вземе решение какво да се прави.

    По закон ДАНС не работи само за председателя на Налодното събрание, а за правителството. Трябвало е да уведимят първо премиера, че негов зам. министър прави нещо и да кажат какво незаконно е направил. На една машина ли е сменил софтуера, или на всички. Какво точно е направил? Къде е този доклад, да го видим и ние? Защо го крият?

    Коментиран от #28

  • 20 Трябвало е да го арестуват

    45 15 Отговор
    Кой търси само в помещението?
    Веднага щеше да изпее, че Киро и Кокора са го накарали да преснима кодовете..
    След това замесените арест,следствие,съд и затвор
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 филип ейджи

    30 1 Отговор
    едно време им казваха хунта на превратаджийте
  • 23 Простакът от ПП

    24 6 Отговор

    До коментар #12 от "Адрес 4000":

    е късметлия.
    Никой не може да му изкара акъла
  • 24 То си полуидиот!

    7 16 Отговор

    До коментар #6 от "Реалиста":

    Ако с това мнение и виждане на нещата се мислиш за реалист, по-добре си намери един по-висок блок и пробвай гравитацията! Аналогови илитерати!!!
  • 25 Аййййй

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сигурен съм...":

    Ти получи ли си го
  • 26 Така си мислиш

    14 11 Отговор

    До коментар #21 от "Внучето":

    Тлъст пепеецо с лакирани нокти.
    Ще ви заровим под паметника на СА.

    Коментиран от #35

  • 27 Мизерници

    29 17 Отговор
    Всички далавераджии които са се облажили от мафията, включително от разкостването на КТБ, начело с Пеевски и бойко, и разни недялковци, харизановци и барековци и които реват да се махне това правителство, искат хартийките, с които се крадат избори.

    Коментиран от #89

  • 28 филип ейджи

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "Емо":

    този ако така е съдил.....

    Коментиран от #30

  • 29 Човек

    7 3 Отговор
    винаги може да се изцепи, но авторът е голмайстор тази година.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Колко

    14 6 Отговор
    е взел зама за участие в интригата и тъпия скандал , топтан с далаверите от хартиите , за да пипа машините ? От милион нагоре.....
  • 32 ГОРСКИ

    24 9 Отговор
    Как да бъде задържан като всичките са свързани като свински черва !!!!!!!!!
  • 33 а бе

    13 2 Отговор
    изборите?!,ще бъдат ,като Хаити..
  • 34 0000

    7 29 Отговор
    Копейката криминалния елемент влязъл да краде с флашка ,на запад щеше да арестуван и да търка нара,митрафонова колко му плати за да граби с флашката

    Коментиран от #37

  • 35 ККК

    14 12 Отговор

    До коментар #26 от "Така си мислиш":

    Заради такива мухлясали аналогови амеби като теб, в България НИКОГА няма да има оправия! Горките ни деца...
  • 36 Галя от EmbassyTO

    26 13 Отговор
    След утре никой няма и да посмее да гласува за тези цветни шарлатани. ппдб
  • 37 Не си четири а две нули

    5 2 Отговор

    До коментар #34 от "0000":

    и вониш на умрели лебеди
  • 38 кочо чистеменски

    21 6 Отговор
    Докато има такива подлоги на хранилка на опг /герб и дпс/ държавата ще се срине скоро и няма изгледи да се възстанови .
  • 39 метър

    18 18 Отговор
    Др. Киров, със стационарния телефон те подслушваше само ДС, с мобилния те контролират всички без ДС. Вземи си проводна връзка от "Тримата от запаса" и се скрий в бункера. Жалко, че българския данъкоплатец е отделял от залъка си за немалката заплата, която си получавал.

    Коментиран от #42

  • 40 зрител

    25 8 Отговор
    В академичните среди явно на са чували думИтЕ: ОСТАВКА НА АНТИБЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО....
  • 41 За тия законите

    8 1 Отговор
    Не важат, поредното доказателство, затова
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 начко

    27 6 Отговор
    Браво професоре - логичен въпрос!
    И ние без да сме професори като Вас си го задаваме, но отговор и действия не се предприемат !
  • 45 ПП и ДБ

    25 6 Отговор
    се изакаха и днес на глава по 120 лв.
    организираха два протеста които забележете , се сляха
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Бонка Цокова

    24 6 Отговор
    Аз слушам и чета мнението на професионалист! Омръзна ми някой или някоИ да подменят моя вот! Никой не си спомня за предложението на Киро да даде КОД-а на машините на БСП! Не означава ли това, че и досега изборите са били манипулирани? Германският върховен съд с решението си ЗАБРАНИ гласуване с машини, заради вероятност да се манипулират, но ние се оказахме по-умни и твърдо искаме "мадуровките"!

    Коментиран от #51

  • 48 Защо този

    7 20 Отговор
    Чугунен ДС професор още не изхвърлен от университета

    Коментиран от #52

  • 49 КИРО ТЪПОТО

    22 7 Отговор
    ПРАВИМ АЛА-БАЛА НО САМО С МАШИНИ.
  • 50 Пипащиият

    11 8 Отговор
    машините зам. министър , Тошко ли го прати (по ямболски земляшки контакти) , да бара машините и да го "хванат" ! Поне седемцифров хонорар за услугата срещу България и читавите български граждани !
  • 51 Колежке

    24 7 Отговор

    До коментар #47 от "Бонка Цокова":

    абсолютно сте права.
    Още като видиш физиономията на Киро и баща му, веднага ти става ясно че това са генетични мошенници и лъжци.
    Избирателите са им също такива

    Коментиран от #57, #58

  • 52 След като

    3 2 Отговор

    До коментар #48 от "Защо този":

    ви заровим плитко, за да издавате профилактична миризма, той ще се пенсионира с почести
  • 53 Диамантената ръка

    9 18 Отговор
    Не може да се действа при съмнения, а при доказателства, а и ЦИК не може да отменя машинното гласуване, защото е предвидено в закона, цик не е парламент. Гласува се с машините, а ако след това се докаже манипулация, се касират, всичко друго няма общо с правото и закона.

    Коментиран от #65, #86

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Далаверистан

    22 1 Отговор
    Проблемът ни е, че лъжата стана държавна политика. С хартия или машина, целта е да откажат мнозинството от участие в изборите, за да спечелят правилните партии и хора.
    Честност, почтеност и отговорност са празни думи, които циниците твърдят, че не можеш да ги сервираш на вечеря...
  • 56 Диамантената ръка

    10 16 Отговор

    До коментар #6 от "Реалиста":

    Юрист, камо ли професор не говори без доказателства. Некъв пипар хардуера на машините, първо машините са хиляди и тоя няма как да ги пипа и второ може евентуално да пипаш софтуера с който машините работят, тоя хардуер с отвертка и клещи ли го е пипал...?

    Коментиран от #66

  • 57 то пък

    3 10 Отговор

    До коментар #51 от "Колежке":

    Като видиш физиономията на Копейката какво в екстаз ли изпадаш???!!!
  • 58 Генетични мошеници и лъжци

    6 14 Отговор

    До коментар #51 от "Колежке":

    са кремълските слуги в България.

    Коментиран от #67

  • 59 Студент

    6 9 Отговор
    А бе и ти трябва отдавна да си задържан.Скачащ от хранилка на хранилка.ГЕРБ не те оставят да отслабени въпреки, че си посредствен юрист.

    Коментиран от #62

  • 60 ИСТИНАТА

    10 6 Отговор
    Този професор е също част от шоуто! Баламосват ни с уж хамлетовски въпрос :" С машини или без?"
    Всъщност с машини или без, изборите в България са незаконни!
    Прочети чл.6ал2 от конституцията на РБ!
    "Избираемите места" и привилегироването на водачите на листи с гласовете на неотбелязалите преференции,
    прави незаконни изборите!
    С поред чл.6ал2 от конституцията на РБ!
    Преди няколко дни имаше избори в Полша!
    Не само в Полша, никъде в ЕС, няма "Избираеми места" и привилегироването на водачите на листи с гласовете на неотбелязалите преференции,
    Гласът на всеки, неотбелязал преференция, в ЕС се отчита като невалиден!
    Затова ни баламосват с машините! За да не се усетим, че изборите са незаконни!
    За размисъл , в деня за размисъл!
    Дори да е завършил в Харвард, или е български академик като Денкову
    дори да е професор по конституционно право, като Пламен Киров или Близнашки!
    Допускате ли, че не е чел чл.6ал2 от конституцията на РБ!
    Ако ги е чел, значи е идиот или мошеник!
    Какъв е?
    Преценете сами!

    Коментиран от #68

  • 61 гост

    20 5 Отговор
    Това си е чист "ГЕЙТ" На времето президентът Никсън изхвърча заради подобно действие на сътрудниците си! Сега щом зам. министър го прави и премиера пърДенков си трае като пр......ня в гади за своя зам. министър не е чиста работата!
  • 62 Льольо

    12 3 Отговор

    До коментар #59 от "Студент":

    Даде ли ти днес Тъпото 100 кинта да протестираш?
  • 63 чудесна “държава”

    15 5 Отговор
    В общи линии разсъжденията на професора са правилни. Но не е редно България да бъде наричана чудесна “държава”. Тя е чудесна като страна – климат, природа и т.н., но като държава е трагична. Особено след натъкмяването на Сглобката се превърнахме в задния двор на Европа, без никакъв закон и перспективи. Хората ни презират. Когато шарлатаните долетяха от чужбина, много хора ги предупреждавахме да не се опитват да играят на нивото на местните Ал Капоне и Лъки Лучано. Вместо това, те се обединиха с котерията на Х. Иванов и се зарекоха да изперат Пеевски и Борисов. Претърпяха фиаско. След поредната конспирация по-опитните мутри Д.П. и Б.Б. са с едни гърди пред тях.
  • 64 куку

    2 2 Отговор
    може да й некой добре платен шматкаджия , с каквито е пълна администрацията - сека вечер с тържествен глас ни съобщават поразиите им , но тая е от конфиденциалните .
  • 65 Закони, закони...

    13 7 Отговор

    До коментар #53 от "Диамантената ръка":

    ЦИК може да отмени машинното гласуване, когато машините не работят правилно или са повредени. По закон! В предишните избори имаше много компрометирани машини и гласуването продължи с хартиени. Сега има обосновани предположения, породени от нерегламентираните действия на един нещастен зам.-министър, но и от категоричния отказ преди изборите да се тестват машините за надеждност...
    Всичко е лъжа и далавера. Младоците са тотално разочарование - нищо добро не са научили пепедебейците. Хищници се оказаха, па макар и порчета..

    Коментиран от #79

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Светлина

    10 11 Отговор

    До коментар #60 от "ИСТИНАТА":

    Абсолютно, този Киров е жалка история. Поредния продал се измекяр
  • 69 Само да добавя

    16 5 Отговор
    Този зам.-министър трябва да го острижат 0 номер, за да го плюят всички, щом го срещнат. Или 00 тояги на голо. Това им е експертизата на пепейците. Гласувайте за тях. Те ще ви "оправят".

    Коментиран от #76

  • 70 коментар

    13 8 Отговор
    Професоре, или не слушаш когато ти обясняват или си поредният манипулатор, за жалост бивш конституционен съдия. Професоре, казаха ти много ясно, че в стаята е имало 10 човека при демонстрацията ,един от тях е бил шпионин на ДАНС и е докладвал, какво се е случило в стаята. Разузнавача е изготвил докладна към началника си и го е уведомил какво му е докладвал шпионина. И от там започва ченгеджийската завера г-н Киров.

    Коментиран от #73

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ха ха ха така така

    15 3 Отговор
    Не знам защо жълтопаветните вредители толкова много квикат , като уж мадуровките били само принтерчета ??? Е като са само принтерчета , значи може и без тях , като и без жълтопаветни напотребници изобщо .
  • 73 Не лъжи бе

    4 0 Отговор

    До коментар #70 от "коментар":

    шмунгел пепейски
  • 74 Тино

    9 1 Отговор
    Отдавна трябваше да е задържан но господарите не разрешават.
  • 75 Диамантената ръка

    4 9 Отговор

    До коментар #66 от "Чий го търси сам и снима":

    Айде по полека с квалификациите, да не се окаже че някой друг го е пратил там, за да се оправдае отмяната на машините, аман от милиционерски номера, цик и данс не могат да променят закона. Да отменят и хартията тогава, или не си чувал за шашмите с бюлетините.

    Коментиран от #78

  • 76 Джульо безказармен

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "Само да добавя":

    само два шамара и си се искал в гащите
  • 77 Бамбука

    10 7 Отговор
    Още една слуга на ББ. Как да се оправи България при тролкова "професори - слуги" ?
  • 78 Кой друг бе

    11 3 Отговор

    До коментар #75 от "Диамантената ръка":

    Никой друг освен манипулатора Киро Тъпото.
    Ако го бяха задържали щеше да пее като канарче
    Ще го прати някой след като Киро го е назначил именно за това.
    Кой предлагаше кодовете на машините на БСП на миналите избори.....Киро Тъпото

    Коментиран от #81

  • 79 Диамантената ръка

    4 7 Отговор

    До коментар #65 от "Закони, закони...":

    Смесваш факти с измишльотини. Как пък цик не се съмнява в хартиеното гласуване при положение и децата знаят какви далавери и протоколи гледаме 30г. вече... "Обосновано предположение" е като дървено желязо, ако е обосновано нещо то е факт, ако е предположение няма как да е обосновано. Пише в закона машинно, ако ива доказани нарушения има съд и касиране. данс и цик се правят на съд и парламент.
  • 80 Коч Ина

    8 2 Отговор
    работата е ала бала чичи, киртака си го каза в прав текст, но козешките подлоги се направиха на удобно разсеяни. Тоя път обаче пъпетите си надскочиха възможностите
  • 81 Диамантената ръка

    7 6 Отговор

    До коментар #78 от "Кой друг бе":

    Абе човек, толкова ли ти е трудно да проумееш, че като гласуваш на машина за когото искаш излиза разписката и виждаш дали е вярно, после я пускаш в кутията и накрая се брои, как Киро, Миро, Драган и Първан ще променят вота ти, машината е един принтер и целта е да няма невалидни бюлетини както е при хартиените, а не да излизат от машините фалшиви резултати. Ако това не вдяваш не ходи да гласуваш изобщо, няма смисъл.

    Коментиран от #83

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 За.министъра влиза

    12 2 Отговор
    с флашки, за да генерира кодовете на машините.
    Чисто доказано престъпление,.
  • 85 А какво е принтер

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Адрес 4000":

    бъзо печатащо устройство на бюлетини по списък с подписи.Принтера също има памет и брои.Без хартия няма доказателства за обжалване.
  • 86 Английския посланик

    8 0 Отговор

    До коментар #53 от "Диамантената ръка":

    е замесен ,той направи връзката със Сиела.Във всека каша търсете Англия.
  • 87 лекомислено ли

    13 1 Отговор
    тоя влиза и повтаря процедура без присъствието на зинтересованите страни, които трябва да бъдат там, за да се гарантира прозрачност на процеса. Подхвърлят му доста пъти, че това, което прави не е редно, но героя продължава.
    Не, това действие е преднамерено и целево, нищо лекомислено няма. Точно затова е странен плача на ПП, ДБ, Денков и всякакви случайни хора в политиката. Иска да направят своето ала-бала и реват за него, защото осъзнават, че останаха един файтон хора, които все още им вярват.
    А техния левент си е за прокуратурата. Тая същата дето щяха да я реформират, ама и реформата им се оказа пълен фалш, както всичко, което досега сме видели от тях.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 а тоя

    11 4 Отговор

    До коментар #27 от "Мизерници":

    зам министър искаше да открадне гласуването с машинките, та да могат жадните за далавера фалирали бизнесменчета да могат да си оправят положението.
    Смешното е, че ББ чакаше тези избори, за да види какво е сегашното разпределение на силите, т.е. да разваля ли сглобката или да кротува. Ама красиво-умните, осъзнавайки сегашното разпределение искаха да си вземат служебно почетно място.
    Докато тия се лъжат взаимно, заради баницата и си го мерат, народа се обезсърчава от пророчеството на бай Ганя и неговото "всички са маскари".
    Не, че някога сме успяли в строежа на демокрацията, ама ерозията на ценностите в България е такава, че си мисля демикрация ли - те такова животно няма.

    Коментиран от #91

  • 90 метър

    6 1 Отговор
    Кирчо, Мирчо и Кокорчо ги цакат ежедневно, ма май цакат и нас. Дават преднина на сулю, мулю и папулю - приятели на Бочко, Дилянчо и Калпазанчо. Та утре колкото и да сте "напред", с една чертичка, сулю, мулю и папулю ще са най-напред. Мислете!
  • 91 какво по-точно

    8 6 Отговор

    До коментар #89 от "а тоя":

    е откраднал този зам-министър? машините в момента са принтери - гласуваш, вадиш разпечатка и на нея пише за кой си гласувал. но шаманите на мафията го правят да изглежда като някаква завера. смешна работа.
  • 92 г-н

    1 3 Отговор
    Шарлатаните сега искат оставката на дансаджията ,хем нас---и хем големи бок----те от подмяната
  • 93 Ний ша Ва упрайм

    2 1 Отговор
    ко прай зам. министър от ППДБ там? Мддааа интересен въпрос, че да и бърка с флашка и да събира кодове! Гафа е голем тия съвсем се самозабравиха!
  • 94 ФИНЦИ

    3 2 Отговор
    ППП ТОВА Е ПРОКЛЯТИЕ ПО ЛОШИ И ОТ ББ - БОИКО БОРИСОФ НЕ ГЛАСУВАИТЕ БЕ ХОРА ДА ВИДИМ КВИ РЕЗУЛТАТИ ЩЕ ИЗКАРАТ ДАИТЕ ДА ВИДИМ НЕ ГЛАСУВАИТЕ
  • 95 И тоя дебил има мнение

    4 1 Отговор
    Тоя не знаел - "ПРОФЕСОР"! Я пак, по какво право?
    "Със заповед министърът на електронното управление Александър Йоловски е оправомощил заместник-министър Михаил Стойнов да ръководи целия процес, свързан с удостоверяването на машините, и да подписва всички актове и документи, свързани с това."
    Как си професорче с купената диплома? Продал си се на хартиената коалиция начело с Буда и магнита!
  • 96 Диамантената ръка

    2 0 Отговор
    Винаги се тръгва от въпроса кой има интерес, кому е изгоден тоя скандал, кой иска само гласуване с хартия и защо? Мнооого интересно ще стане като стане ясно кой всъщност поръча на тоя зам. министър от пп дето снимал с телефона си и защо, ще има изненада, изчакайте...
  • 97 Дельо от Родопите

    0 1 Отговор
    АСПАРУХ изпратил съгледвачи да огледат и преценят къде на Балканите е най плодородна и богата земята след преминаването на Дунав забил копието и казал тук земята е най плодородна където хвърлиш семка се раждат за да оцелее моето мързеливо и крадливо племе тук ще бъде държавата му.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол