Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 09:41 1 753 37

Теодора Стефанова предсказа големи инвестиции в София по време на мандата на Васил Терзиев

  • ротация-
  • софийски кмет

Ротацията ще стане - моята прогноза, че България се събужда с министър-председател жена, ще се случи, посочи ясновидката

Теодора Стефанова предсказа големи инвестиции в София по време на мандата на Васил Терзиев - 1

"Идват много големи инвестиции, които трябва да се използват на точното място за точните неща, да се внедрят и да бъде една технологична София във всяка една сфера и с изкуствения интелект. Той ще създаде един голям екип, но ще се разграничи много във времето с много хора. Ще тръгне по един път действително да покаже неговите качества и потенциал", прогнозира Теодора Стефанова пред Bulgaria ON AIR по повод започващото днес управление на София от Васил Терзиев.

Ясновидката определи претендента за кметското място в София - Ваня Григорова, загубила балотажа с под 5 хил. гласа, като интересна и интелигентна жена с потенциал.

"Моят извънземен разум знаеше как ще се развият събитията докрай, но специално за нея това ѝ е пътят - ще бъде част от неин политически проект и програма, която тя ще следва и няма да предаде избирателите си", каза Стефанова.

По думите ѝ някои министри ще си тръгнат, ще има размествания, догодина ще има и предсрочни избори.

"Ще стане ротация, но при всички положения, дали е сглобка, дали не е коалиция или е коалиция, се сяда на масата. Ротацията ще стане - моята прогноза, че България се събужда с министър-председател жена, ще се случи. Отиваме на предсрочни избори. Няма да е по-различна картината, но ДПС влиза много силно в изпълнителната власт. Моята прогноза е, че много българи ще се върнат от чужбина много скоро. България ще бъде апетитна държава. Много чужденци ще закупят нашата земя, ще ни направят нашите села райски градини. В целия Балкански полуостров България ще бъде важен фактор във връзка с новите ресурси, енергетиката", прогнозира Стефанова.

Ясновидката очаква много скоро да се заговори за мир между Украйна и Русия - "ще се случи така, че както сме свикнали да гледаме Зеленски и Путин, ще има промени, трансформации. Няма да останат. Зеленски със сигурност, Путин - под въпрос".

"Много неща ще се случат в самата вътрешна политика на Русия и определено тази война ще приключи без победили, без победени. Най-големият арбитър е Китай. Тази война между Израел и Палестина се разпали. Виждам думичката "мир". Китай ще вземе Тайван. Путин може да излезе извън контрол с ядрена война и човечеството ще премине през някакъв такъв момент, който ще се спре веднага - няма да допусне това нещо да се случи, ще бъдем на една крачка, но ще се овладее и пак изкуственият интелект ще помогне", смята Стефанова.

"Първото е новият световен ред, суперкомпютърът с картите, които ще сложат тук и ще ни подредят живота, пари в брой няма да има - всичко отива в нашия чип. Следващият чип е в мозъка, той е за две неща - едното е за здраве, другото е с начина, по който тези роботи да достигнат, но те няма да надминат човека и няма те да ни контролират. Никога няма да убият човека. С присъствието на изкуствения интелект много неща ще се спасят", каза още гадателката.

"Нито дар, нито проклятие" - така Теодора Стефанова определя знанието, с което разполага.

"Следвам си мисията, не е лесно да се живее с болките, съдбите и страданията на хората, но съм го приела. Или са събития, които виждам глобален мащаб, но стремя се да съчетавам. Много духовно, спиритуално, но и естествено, реално", сподели ясновидката.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тази и тя

    24 1 Отговор
    че има ли още окрадени НЕизпрани пари в ДС???
  • 2 С две думи

    26 2 Отговор
    От 4 милиарда бюджет на столицата ще се опапкат поне 5
  • 3 Емигрант

    33 2 Отговор
    Някой може ли да ми посочи цивилизована държава в която врачките ръководят икономиката ? Значи за работата на този кмет отговорност ще носят врачки, абе вие защо не я попитате тая докога ще сте бедни, та да имате "хабер" ?
  • 4 ГОЛЕМИ ИНВЕСТИЦИИ ОТ КРАЖБИ

    21 4 Отговор
    МОЖЕ ДА НАПРАВИ .............. МАФИЯТА КОЯТО КУПИ ИЗБОРИТЕ НА ТОЯ ОТ ДС !
  • 5 Българин

    22 4 Отговор
    Ееее, щом и ясновидка потвърждава, значи работата е сигурна 🤭 ДС Травестиев ще ни оправи 😅
  • 6 ЩЕ , ЩЕ !

    13 1 Отговор
    ЩЕ , ЩЕ ?
  • 7 клиники

    14 3 Отговор
    за смяна на пола освен ако не отвори, няма от какво...
  • 8 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    16 4 Отговор
    ДА АМА НЕ.
    СЪН В ЛЯТНА НОЩ.
    ЗАПОЧВА ГРАБЕНЕТО ОТ НОВИТЕ ГЛАДНИ ОБЩИНАРИ.
  • 9 И ТАЯ ИСКА ДА Е НА

    13 3 Отговор
    ПАРАПЕТА !
  • 10 Стига

    22 2 Отговор
    с тая шарлатанка и лъжкиня вече ! Майка ѝ крадлата мина през затвора , и тая е за там !
  • 11 Врачка-Теодора Стефанова? Инвеститорите

    21 3 Отговор
    са се наредили още от Времето на Борисов, От Калотина до НИШ е колоната от Инвеститори! Сега Василчо ще ги Пусне да Влизат, само още две години да довършат "Магистрала Борисов," че са, още на Драгоман! През това време докато чакат Китайците ще направят 300км магистрала в Сърбия, срок 20-24 месеца!! Чакайте тука да паднат на Коча Топките!!!
  • 12 Дааа

    17 2 Отговор
    Уплътняване, уплътняване, уплътняване. До всеки кокошкарник н-етажна кооперация строена по турски модел с изптани пати от ДС, със зидани стени до горна плоча уплътнени с тънък слой пяна за по-бързо събаряне при земетресение. Бъдешите поколения ще ни съдят заради тези строителни безумия от 2015 г.
  • 13 Гацо

    18 1 Отговор
    Оти не ми кае числата от тотото...
  • 14 Гого

    23 4 Отговор
    Тва Емили Тротинетката ли е?
  • 15 Емигрант

    13 2 Отговор
    Направо сте освен най-бедната държава, ами и най-смешната ! Нито сте зависими от САЩ, нито от ЕС, нито пък от някакво "посолство", но, че сте зависими е верно , но от имитиращите ви журналистика, които редовно ви "бъркат" в главата, ето го доказателството, интервюират врачка за работата на кмета който още не се е заклел, преди избори пък интервюта много масово дават други врачки които за модерно ги наричате "социолози", та се чудя във времето на такава техника и електроника как не са се сетили тези "микрофони" / имитациите на журналистика / да направят интервю на "изкуствения интелект" той също може да предсказва дори дава % колко да му се вярва ?
  • 16 ДеЖаВу

    11 1 Отговор
    До сега БКлП+ДС изпираше мръсните си пари чрез фирмите на БКлП+ДС-"частника" Васко, а от днес нататък ще продължава да ги пере чрез БКлП+ДС-кмета Терзиев! И то все в ущърб на софийските граждани и данъкопладци! И за дигиталното им поробване и превръщане в дигитални роби на БКлП+ДС!
  • 17 Алооо

    15 0 Отговор
    А защо не казва, колко рушвети и комисионни ще вземе детето на ДС!!
  • 18 КАШЧЕЙ

    12 0 Отговор
    Врачката Зайнеб ПРЕДСКАЗА.... :) Айде стига соросоидни шамани и п0дл0ги! Оставил си Терзийко многомилионноя бизнес , за да "СПАСЯВА" София... айде бе! :) В рекламите за уголемяване на 4лена има повече истина и грижа за потребителя..А случайно да си спомняте че ЦЯЛАТА НИ ПЕЧАЛНА ПРИВАТИЗАЦИЯ мина под мотото "инвестиции, модернизация, работни места"
  • 19 Съдията Дред

    10 1 Отговор
    Разбира се, ще вземат милиарди от Плана за възстановяване и развитие за софтуер и волтаици, и после ще печелят пак милиарди. За нас остава да плащаме скъпия ток догодина
  • 20 Българин

    13 0 Отговор
    И царя ни оправи за 800 дни . Раздаде Държавата на мутрите и на Доган.
  • 21 Емо

    5 1 Отговор
    Тая много проста, пак ни взема за канарчета. Сега да чакаме чужденците да ни оправят и жената-премиер. Пинокио-Гаргамел.
  • 22 Тото

    6 1 Отговор
    Нищо не е познала.
    Отиваме в слънчева Италия на море, с хубава храна, слънце и свобода от всякакви IT идиоти.

    Коментиран от #37

  • 23 Прайд

    5 1 Отговор
    Тази лелка-баячка да не би да си търси някоя млада "инвестиция"?!
  • 24 Марков

    6 1 Отговор
    Познавам майка й лично. И тя покрай нея стана ясновидка. Същата кофа като Алена. Да има хора да се лъжат, нали трябва с нещо да се храни
  • 25 синоптик

    5 1 Отговор
    Дали вижда числата от тотото , че ми е важно
  • 26 карабиберче

    1 2 Отговор
    С чужди знания , представяйки ги като техни, е лесно . Яли, пили и се веселили ... Примери - бол . Ето защо - пас, събитията на самотек . До следващата проба - грешка !
  • 27 Тафтология

    4 1 Отговор
    Госпожо , духовно и спиритулно означават едно и също. Само сноби кълват на високопарни думички
  • 28 Стършел

    1 0 Отговор
    Сигурно и Берлускони( от оня свет) ще инвестира!? Ама в Какво?
  • 29 Аре бегай

    3 0 Отговор
    Кой пък я слуша тая лъжкиня? Гадателка ама друг път

    Коментиран от #36

  • 30 Облъчен

    5 0 Отговор
    Червеите наизлязоха след обилния дъжд. Един след друг ще се изказват в медийното пространство за да оправдаят хонорара си.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Помня аз

    5 0 Отговор
    Тая пък се заби в земята през 1994 след прогнозата, че България ще е на финал на световното. Звездите и го казали. Последва жестоко оплюване и изчезна някъде. Сега пак се появи с нови лъжи и парички в джобчето
  • 33 Алексей Сергеев

    5 0 Отговор
    Теодора, вие глупава ли сте, или ви плащат за всяка удобна прогноза?
  • 34 Историк

    3 0 Отговор
    Старата Държавна сигурност ли мще инвестира?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Шменти Капели сглобка

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Аре бегай":

    Те ПП-ДБ+БКП-ДС-спасителите си падат по лъжите, измамите и разгепването, усвоили мурафетите на майстора в жанра БОКо-тиквата!
    Едно време БКП+ДС си имаха баба Вангя! Сега БКлП+ДС-кмето си има "извънземна" лелка-баячка!
  • 37 хмм

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Тото":

    Мога да се съглася с това, че скоро ще има мир.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове