Last news in Fakti

23 Ноември, 2023 13:53 4 094 95

В парламента вече се обиждат на рогоносец, "Възраждане" и Радостин Василев с грозни шеги към Искрен Митев

  • народно събрание-
  • рогоносец-
  • възраждане-
  • радостин василев-
  • искрен митев

"Никой няма да се извини за този цирк, който тези хора направиха и то по толкова важен законопроект. Нито "Възраждане" ще се извиняват, нито Радостин Василев ще се извини. Това е причината аз да се извиня от тяхно име на всички засегнати граждани", обяви от трибуната депутатът от ПП-ДБ Михал Камбарев

В парламента вече се обиждат на рогоносец, "Възраждане" и Радостин Василев с грозни шеги към Искрен Митев  - 1
Снимка: БГНЕС

В Народното събрание за пореден път прекрачиха нормите на добрия тон. Грозни реплики и подигравки размениха днес депутатите. Това стана по време на дебатите около "Проект на решение за създаване на Временна комисия за защита на правата на психично болните пациенти и изготвяне на законодателни промени, които да ги гарантират" и нейните членове, информират от novini.bg.

Депутатите от "Възраждане" обявиха, че тези предложения са некомпетентни и показват липса на всякаква експертиза. Петър Петров обяви, че независимият депутат Радостин Василев трябва да има възможност да предложи член на комисията. "Членове на тази комисия трябва да бъдат хора, които могат да предложат своето експертно мнение, своя личен опит и своята подготовка. Обръщам се към г-н Радостин Василев. Моля ви, направете и вие свое предложение и предложете за член на тази комисия Искрен Митев от "Продължаваме промяната - Демократична България". Същият е доказал, че има опит да е член на тази комисия. Съжалявам за приповдигнатия тон, но аз се радвам, че така на Искрен Митев ще се даде възможност да бъде участник в една комисия, която заслужава той да бъде неин член. Аз съм сигурен, че той със своето знание, своето мнение и своя житейски опит той ще направи така, че тази комисия наистина да има коефициент на полезно действие. Чест и почитание към всички, които се опитват да помогнат на психично болните, но много искам тази временна комисия, надявам се с участието на Искрен Митев, да направи такива законодателни промени, които да не позволят такива като него да стават народни представители", обяви Петров, при което колегите му от "Възраждане" избухнаха в смях.
Тук право на лично обяснение поиска Радостин Василев. "Изненадан съм от идеята на г-н Петров. Тя обаче е иновативна, защото за първи път пациенти заедно с лекуващи ще бъдат част от една и съща комисия. Ние трябва много сериозно да помогнем на Искрен Митев и не да го номинираме, а да му запазим честта и достойнството. Неговото присъствие тук всеки ден нанася непоправими щети на психическото му състояние. Аз не искам да ставам съучастник на всичко това. Моля, нека станем на крака за Искрен Митев", заяви Василев и започна да се смее, което предизвика още по-бурен смях в депутатите от "Възраждане".

Мирослав Иванов от ПП-ДБ призова председателят на парламента Росица Кирова да спре тези подигравки и да отнема думата на хората, които показват липса на всякакъв морал.

"Радвам се, че тази точка дава възможност да се покаже колко ниско е нивото в Народното събрание. Тези хора се сгромолясаха на изборите, провалиха се брутално и сега им остава да атакуват един човек. Един ден, когато бъдете презрени и от децата си, ще си спомняте за този момент, когато сте се гаврили с хора, на които ние се опитваме да помогнем и да защитим правата им", отговори от своя страна Искрен Митев на "Възраждане" и Радостин Василев.

"Никой няма да се извини за този цирк, който тези хора направиха и то по толкова важен законопроект. Нито "Възраждане" ще се извиняват, нито Радостин Василев ще се извини. Това е причината аз да се извиня от тяхно име на всички засегнати граждани", обяви от трибуната депутатът от ПП-ДБ Михал Камбарев.

Радостин Василев продължи с бруталните изказвания и отговори на Мирослав Иванов. "Този човек да ми говори за морал? Той, рогоносецът, който заедно с Лена и Киро унищожиха всякакъв морал в политиката. И той беше заместник-председател на парламента заради едни парапети", каза Василев, но Росица Кирова му отне думата и се закани да провери стенограмата и да му наложи наказание, ако се окаже, че е чула правилната дума.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя

    34 71 Отговор
    църния трябва незабавно да бъде отстранен от Парламента ! Злобно и вечно интригантствал същество !

    Коментиран от #95

  • 2 Бонев

    98 20 Отговор
    Откога истината стана обида?

    Коментиран от #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Истината

    35 64 Отговор
    Бай мангасарян и компания Израждане само за клоуни стават.
  • 5 През

    25 1 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    вратата не може да влезе !

    Коментиран от #9

  • 6 алеле

    61 22 Отговор
    Само така за ППетата само у тех и с още по грозни обиди ... докато не ги изритат от България ще до съсипят всичко тия пълни продажници
  • 7 Логопед

    21 45 Отговор
    Предлагам безплатни упражнения на Уадостин Васиуев , за са се научи да произнасяш звук "Р", както ида се отучи да си показва палаво езичето.
  • 8 Опааа

    60 20 Отговор
    Ефремова! Мисирко! Нищо грозно няма! Много точно им го казва Василев! 👍
  • 9 честен ционист

    35 6 Отговор

    До коментар #5 от "През":

    Като лопатар викаш? Разбираемо, бившата много ставаше.
  • 10 Смешник

    54 19 Отговор
    На този Митев, Господ му се е подиграл, какво остава за другите...
  • 11 Да , бе

    14 21 Отговор

    До коментар #2 от "Бонев":

    Ти щото там беше , че за истини дрънкаш , ей така просто !

    Коментиран от #16

  • 12 Завод за ремонт на влакове затваря

    44 10 Отговор
    ..в Дряново , над 200 души са останали без работа....ли"""б:::Ани краварски прост""""а"""ци , хак да вие , ИД"""имоти...ще борят демографската катастрофа като закриват всички работни места в страната..., Нещастници, на ла"""йно"""то на Тодор Живков не може да стъпите , нещастни еврокеаварски се"""би""ли

    Коментиран от #15

  • 13 факуса

    39 7 Отговор
    истината винаги излиза наяве и не е приятна ама е истина,странно,че наричат неморален тоз който е показал неморалното,това не е демокрация да си затваряш очите за ала бала и влачене по парапети и воаяжчета на държавна сметка,стига лицемерие
  • 14 НИКО

    41 11 Отговор
    КИРО ПОРА САМ ПРИЗНА ЧЕ ИМА ТРИ МОМИЧЕТА, РАДО Е КАЗАЛ ИСТИНАТА
  • 15 Циба е

    14 28 Отговор

    До коментар #12 от "Завод за ремонт на влакове затваря":

    От 100 станаха 200 ли ошанка
    До 5 часа да не ги докарате до 20000

    Коментиран от #32

  • 16 Бонев

    34 10 Отговор

    До коментар #11 от "Да , бе":

    Тя истината я видя цяла България.
  • 17 Бг продукция

    19 28 Отговор
    На кл@уните от Възраждане ИТН и плевенското ромче задачата им е да изкарат тиквата и пеевски нормални

    Коментиран от #54, #73

  • 18 Гост

    17 20 Отговор
    Показателно за това какви същества са "политици" в България. А най-вероятно дори няма точка в правилника на НС, която да позволи отстраняването на тези два отпадъка и смяната им с други. Не че и те няма да са същите...
  • 19 ФИЛИП ГЕОРГИЕВ

    39 8 Отговор
    "POГОНOCEЦ" НЕ Е ОБИДНА ДУМА. ГОСПОЖА OCMАНИ СИЛНО СЕ РАЗВЪЛНУВА ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО. ДАЖЕ ГЛАСЪТ И ЗАТРЕПЕРИ,"ЩОТО И ТЯ Е КАТО ЛEHЧЕТО. И МИРОСЛАВ ИВАНОВ КАТО СИ ЗНАЕ, ЗА KУPBEТИНАTА У ТЯХ, ЩО СЕ ОБАЖДА ?! ДА СИ ХОДИ ДА СМЕНЯ ПАМПЕРСИТЕ НА МАЛЪК КИРО.

    Коментиран от #74

  • 20 Ихаааа

    31 1 Отговор
    Ами то нашия парламент отдавна е кочина с прасета. Какво друго да правят освен свинщини! Да сте видяли някой интелигентен и умен човек в парламента близките години? Аз не съм! Даже не съм сигурен дали някой от тях може да пише и чете!

    Коментиран от #23

  • 21 Дмитрий 🐶-ков 🐾

    9 27 Отговор
    Браво, гел, започваш да ми се издигаш в очите! С Пупи ще те поканим в Кремъл да си побъбрим за политика и още нещо.
  • 22 Човек с чест

    31 9 Отговор
    Ако чуя и една десета от тези думички и определения по мой адрес,ще изчезна безследно на другия кай на планетата,не само от "политиката"!Този път Искренчо го направиха за смях и си го подаваха,като парцалена топка на 21.За баджо Миро от Бакаджика да не говорим,срам,срам,срам...
  • 23 Най Вероятно

    9 2 Отговор

    До коментар #20 от "Ихаааа":

    Moгат да броят.
  • 24 Вужъст

    35 9 Отговор
    Защо в тази държава, човек не може да нарече нещата с истинските им имена и думи и ведна бива обявен за антиваксър, русофил, антисемит и т. н.? Защо? Кога умря демокрацията и правото на изразяване убити от ПосолствоТО? Кога?

    Коментиран от #29, #31

  • 25 К Е Р А Т И , МАСКАРИ , ХАЯРСЪЗИ

    13 2 Отговор
    МЕКЕРЕТА , КО ПЕ ЛЕ ТА , КРИМИНАЛИ , ТЪРГАШИ , ИЗМАМНИЦИ, КЕЛЕПИРДЖИИ !

    Туй е днес онова за което ГЛАСУВАМЕ и днес им се ЛЮБУВАМЕ- защото сами им се подлагаме.
  • 26 Гелчо

    13 16 Отговор
    И гела и израждане показаха, че не ги бива в нищо. Друго не им остава. За гела е ясно, че вече няма политическа кариера.
  • 27 инж. Ганчо Илков

    11 12 Отговор
    Когато няма реални Политически Партии, когато вместо Партии с реална членска маса, с реална Политическа Програма има Олигархични Политически Проекти, такива Сцени и Обиди са нормални. Псевдо политици бозаещи Държавни Средства освен Простащина други качества не притежават. Радостин Василев. С какви Политически Идеи и от кой Политически Проект се пръсна в Парламента? Какво прави там, освен Демонстрация на Умственият си безпрецедентен противочовешки Капацитет. Олигархичните Политически Проекти освен подобни псевдоролитици други не са в състояние да създадат.
  • 28 Време е за НАЦИОНАЛНА ИДЕЯ

    19 5 Отговор
    За спасение и създаване но ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ и борба с КРИМИНАЛНАТА. Ш Л А К А !
  • 29 Тарикат си

    15 13 Отговор

    До коментар #24 от "Вужъст":

    Във вашата Русия нали знаеш че който философства много отива в колония

    Коментиран от #34, #36

  • 30 Време е за НАЦИОНАЛНА ИДЕЯ

    13 5 Отговор
    За спасение и създаване на ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ и борба с КРИМИНАЛНАТА. Ш Л А К А !
  • 31 ПОСЛЕДНИЯ МОХИКАН

    13 1 Отговор

    До коментар #24 от "Вужъст":

    Е КАК ЗАЩО. ЩОТО ПЛЕМЕТО Е ПРЕДАТЕЛСКО. ВЪРТИ БУ3ИТЕ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА.😝
  • 32 Боруна Лом

    11 6 Отговор

    До коментар #15 от "Циба е":

    ОТПАДЪЧЕН КРАВАРСКИ БОКЛУК!
  • 33 ТаУмВзе

    19 2 Отговор
    ДА СЕ ЗАКРИЕ ПАРЛАМЕНТО И ТВА Е! ВИДЯ СЕ, ЧЕ СА ПРОСТО КРАДЛИВО СЛУГИНСКО СБОРИЩЕ.
  • 34 А ти за БЕЛЕНЕ !

    10 4 Отговор

    До коментар #29 от "Тарикат си":

    Що нещо лошо ли ще се отрази на държавата ?
    Ще чукаш КАМЪК за ПАВЕТА за ремонт на МАГИСТРАЛИТЕ който засрахте.
  • 35 Питам аз

    10 10 Отговор
    Последно как се разбраха,щерката на Лена парапета,каква фамилия ще носи "ringhiera" или параПеткова?
  • 36 Вужъст

    13 9 Отговор

    До коментар #29 от "Тарикат си":

    Не знам, как е в Русия, но във вашата Америка, слушаш не слушаш отиваш за смяна на пола и мозъчна индоктринация👆 Ти смени ли си пола👈

    Коментиран от #39

  • 37 Те НЕ СА ВИНОВНИ

    14 3 Отговор
    А ние !
    Ние правим сами ИЗБОРА и сами си подреждаме живота такъв.

    Всички в Единен НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ за прочистване на НАСЕКОМИТЕ и ПИЯВИЦИТЕ от ТЯЛОТО на Държавата !

    Ще го сторим ли или още нямаме НАЦИОНАЛНА ИДЕЯ ?
  • 38 Цуца

    12 3 Отговор
    Какъв парламент, каква порнография!!! Ганкиното кафене ряпа да яде пред т. н ”български” парламентаристи. Голяма част от завършващите средно онюбразование избират Терминал 2 . Твърди статистиката че ще скоро ще сме около 5 млн. ”лош матрял”
  • 39 Проверени факти

    2 3 Отговор

    До коментар #36 от "Вужъст":

    Ма ти си сериозен някакъв май
  • 40 Ние САМИ си създаваме живота

    5 4 Отговор
    Тежък и Непосилен ЧАКАЙКИ някой да " УПРАЙ ПОЛОЖЕНИЕТО " !

    Положението ни ЗАВИСИ от всички нас , създавайки ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ с Национална ИДЕОЛОГИЯ и никакви ПАРТИИ !
  • 41 Ние САМИ си създаваме живота

    3 4 Отговор
    Тежък и Непосилен ЧАКАЙКИ някой да " УПРАЙ ПОЛОЖЕНИЕТО " !

    Положението ни ЗАВИСИ от всички нас , създавайки ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ с Национална ИДЕОЛОГИЯ и никакви ПАРТИИ !
  • 42 !!!?

    12 14 Отговор
    Пациенти в Парламента !!!?

    Коментиран от #56

  • 43 Мъдрият

    9 5 Отговор
    Не ги следя тия от НС.

    Но от прочетеното в статията не видях нищо чак толкова обидно или грозно: напротив - много точен и тънък хумор, дори на мен ми стана смешно. Но аз не го знам какъв е тоя Искрен Митев и за какво се бори?

    Някой който е в час - да обясни накратко!
  • 44 АГАТа Кристи

    13 6 Отговор
    Нищо ново. Че е с рога цяла България го знае с изключение на носещият ги.
    Ако е мъж - да поиска тест за бащинство, но не му стиска, а и мустакатата го върти на малкия си пръст като пумпал.
  • 45 ПИЧА-ГА

    13 6 Отговор
    Нищо лошо не са казали момчетата!
    На Митев само като му погледнеш физиономията ти става ясно, че не в ред!
    Тя цялата им партия са такива - от лидерите, до последния поддръжник!
  • 46 Голям кеф

    15 1 Отговор
    Напазаруваха си един боклук тия нещастници от ПП и ДБ и сега им се връща всичко зло!
  • 47 ТОЗ който гласува я

    4 1 Отговор
    Или от днешната шайка, или е наивен !

    Този който НЕГЛАСУВА е прозрял че " ИЗБОРИТЕ " е поредната ГОРЕ РОКАДА ,
    кой да е КРУПИЕТО зад РУЛЕТКАТА с КОМИСИОННИТЕ !
  • 48 дядото

    10 0 Отговор
    не съм съгласен с някои от коментарите.българските граждани като цяло не са лошия материал.такъв са една прослойка-политици, депутати и хора от властта,които чрез пари и манипулации в оик, успяха да превърнат изборите във фарс и подигравка.за тези депутати и този парламент аз и милиони граждани няма защо да се срамуваме.можем само да се отвращаваме и псуваме-от тях,от изборния фарс и тези които го правят.

    Коментиран от #87

  • 49 Радостин Василев

    10 10 Отговор
    Долен и з м е к я р !

    Коментиран от #52, #57, #60

  • 50 Ван

    7 2 Отговор
    Слави Трифонов хареса това.
  • 51 Стършел

    8 9 Отговор
    От изрожденци и чалгари-толкова! Тошко африката, как така е пропуснАл да се изкаже!?

    Коментиран от #59

  • 52 за кой говориш ма моме с мъжки

    10 6 Отговор

    До коментар #49 от "Радостин Василев":

    черти за ПП и дб за тях ли ма жълтопаветничке за тях ли ма >>>>тези който нямаше да правят коалиция с дпс и герб а сега са булки за тези ли ма или за лена парапета за кой
  • 53 Пипо

    6 5 Отговор
    Ама това момче Искрен защо се бута напред, като не става? Сам се излага.
  • 54 Пеевски

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Бг продукция":

    се готви да става Министър председател. Това каза Бенатова вчера в Денят при Веселин Дремджиев.

    Коментиран от #78

  • 55 Преди мислех

    8 6 Отговор
    че няма по зло от ГЕРБ и ДПС! Мафия, лъжци и крадци! Сега видях, че те са направо "ангели" спрямо утайката събрана от другият кръг на мафията ПП и ДБ!
  • 56 не пациента си ти

    4 4 Отговор

    До коментар #42 от "!!!?":

    бегай при личния да намали хормоналната терапия не ти е ок ,от както искаш да си жена не си ти джендър на пп дб
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Кибрит

    1 3 Отговор
    Ами този Радостин го посъветвайте да не прави така/да не може да прави така/.
  • 59 Що бе

    4 4 Отговор

    До коментар #51 от "Стършел":

    Нещо лъжа ли са казали?

    Коментиран от #77

  • 60 я кажи ма моме за

    8 6 Отговор

    До коментар #49 от "Радостин Василев":

    кокорчо за супер отрицателно време държавен дълг 20 милиарда тотална деградация пп и лодкарите от росенец дб .делян се държи с тях като последната дупка на кавала прави ги всички от пп и дб мармалад от шипки
  • 61 абсолют

    8 2 Отговор
    ЗАЩО СЛЕД КАТО ИЗКУПНАТА ЦЕНА НА МЛЯКОТО Е 50 СТОТИНКИ!!!! , МЛЯКОТО НА МАГАЗИНА Е 3 ЛЕВА!?!?!?!?! ТЪРГОВЦИТЕ СЕ САМОЗАБРАВИХА! КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА!?!?!

    Коментиран от #62

  • 62 питай жълтопаветничките

    6 3 Отговор

    До коментар #61 от "абсолют":

    от пп и дб нали са на власт хахаха
  • 63 ТАКА СИ БЕШЕ.

    8 6 Отговор
    БАДЖО ПРЕДОТСТЪПИ ЛЕНА НА КИРЕТО И ПОЛУЧИ ЗА НАГРАДА ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС. ЗАЩО ДА НЕ СЕ КАЗВА ИСТИНАТА?
  • 64 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 10 Отговор
    И на такива отрепки,като този василев му плащам,заплатата чрез данъците,които ежемесечно внасям.......

    Коментиран от #65, #68

  • 65 На другите

    4 4 Отговор

    До коментар #64 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    не плащаш ли? В случаят поне е прав тоя продажник!

    Коментиран от #71

  • 66 грубо

    4 5 Отговор
    Мирослав Иванов ги изкърти. Затова са тия нервни изблици. 😄😄😄

    Коментиран от #67

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 вземи си плати най накрая

    2 3 Отговор

    До коментар #64 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    смяната на пол... да си по спойна
  • 69 Ироничен

    8 3 Отговор
    Значи, ако един член на ППДБ говори за размер на някои органи, без да ги е мерил, е нормално, а като се припомнят познати на цял народ факти от близкото минало, това на нищо не приличало.
    Двоен стандарт?
  • 70 ОТ КЪДЕ ЩЯХМЕ ДА ЗНАЕМ

    7 4 Отговор
    РУДИ ГЕЛА ВЗЕ ДА МИ ХАРЕСВА! ДАЖЕ И ТОШКО МУ СЕ РАДВАШЕ НА ИЗКАЗВАНИЯТА! ИЗНЕСЕ ЗАПИСИТЕ, ИЗДАДЕ ТАТЯНА ДОНЧЕВА И СЕГА КАЗА ИСТИНИ, НОООО НИКОЙ НЕ ОБИЧА ИСТИНАТА! А НИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ САМО ЛЪГАНИ?
  • 71 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 5 Отговор

    До коментар #65 от "На другите":

    Има неща с,които не трябва да се гаврите ,ганчооовци.този василев ако бе в мюсюлманска държава вече щеше да е с една глава ....по-малко!

    Коментиран от #72

  • 72 Има

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ама се гаврите!
  • 73 Стенли

    10 1 Отговор

    До коментар #17 от "Бг продукция":

    Ама не възраждане станаха ортаци с Пеевски а от ПП дб Бойко си го знаем че е с дпс

    Коментиран от #75

  • 74 3.14К

    6 3 Отговор

    До коментар #19 от "ФИЛИП ГЕОРГИЕВ":

    Водещата събранието тълкува парапет като обидна дума!
  • 75 Кажи честно ...

    2 3 Отговор

    До коментар #73 от "Стенли":

    Е няма как да са ортаци, като са им техен проект, патерици.
    Слепи ли сте или сте от сектата ?
  • 76 Така

    2 1 Отговор
    им се пада !
  • 77 Стършел

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Що бе":

    Не-те просто толкова си могат.

    Коментиран от #79

  • 78 Стенли

    1 2 Отговор

    До коментар #54 от "Пеевски":

    Ами освен да кажем честито на умнокрасивите
  • 79 Кои кои

    4 2 Отговор

    До коментар #77 от "Стършел":

    Че гледам, все истини са им рекли от трибуната на лъжливата смет ПП и ДБ! Теб затова ли ти е гадно? ! Тя си е гаднба истината!
  • 80 Тодор

    3 0 Отговор
    Изглежда добре се забавляват депутатите родни. Няма лошо, идат празници, 13та и 14 та заплата, кой като тях...
  • 81 ПП и ДБ

    2 2 Отговор
    са подали заявка до Финландска фирма произвеждаща тампони за джендъри за скоростна доставка
  • 82 Майсторът 🐷 на Илюзиите

    2 0 Отговор
    Дъното на дъното!
  • 83 Че то по

    3 4 Отговор
    големи гайове от копейкаджиите няма! А руди гела си е за психото отдавна!

    Коментиран от #85

  • 84 даммм

    3 3 Отговор
    Простащината е издигната в култ от едни чалгаро-копейски депутати, чието място не е в парламента.

    Коментиран от #89

  • 85 виж как знаеш

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "Че то по":

    като нон стоп те потупват нали ма джендър

    Коментиран от #88

  • 86 Ха ха ха

    4 2 Отговор
    За мен Митев е едно от най-заядливите и отвратителни същества в парламента.
  • 87 Ха ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "дядото":

    Нве били лош материал! Лош материал сме, защото ние ги избираме. А гъбарите да мълчат и да не се обаждат, защото нямат право. Тези които управляват са избрани от другите, които имат право на недоволств.
  • 88 Здрасти бе

    1 2 Отговор

    До коментар #85 от "виж как знаеш":

    копейка! Лапаш ли салама? Ако не ти стигат копейките да си купиш , веднага ти подавам моя !
  • 89 прав си

    1 2 Отговор

    До коментар #84 от "даммм":

    Депутатите от "Възраждане" се държат като слабите ученици на последния чин, които развалят дисциплината в час. Може би ги мъчи късен пубертет.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 гилфаджията

    0 0 Отговор
    е и куколд
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 бай Ставри

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя":

    Що бе виж само какво шоу прави. Пък и жертвите му напълно си го заслужават.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол