Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 11:11 4 130 51

Тошко Йорданов към ген. Атанасов: Жалък малък лъжец. Намекна, че съм руски трол. Костадинов: ПП-ДБ е патерица на ДПС

  • тошко йорданов-
  • атанас атанасов-
  • трол-
  • лъжец-
  • костадин костадинов-
  • пп-дб

ПП-ДБ "всеки ден унизително се мазнят и кланят на ДПС". Без ДПС ПП-ДБ няма как да съществуват като фактор, това се видя преди малко. Техните гласове са недостатъчно, затова ДПС управлява през тях", коментира лидерът на "Възраждане"

Тошко Йорданов към ген. Атанасов: Жалък малък лъжец. Намекна, че съм руски трол. Костадинов: ПП-ДБ е патерица на ДПС - 1
Снимка: БГНЕС

За пореден ден скандали и грозни реплики разтресоха парламента. След като Атанас Атанасов бе избран за председател на временната анкетна комисия срещу полицейското насилие, в залата настана хаос, заваляха обиди и обвинения, разказват от novini.bg.

Това доведе до иронията на Костадин Костадинов от "Възраждане", който заяви че ПП-ДБ "всеки ден унизително се мазнят и кланят на ДПС". Без ДПС ПП-ДБ няма как да съществуват като фактор, това се видя преди малко. Техните гласове са недостатъчно, затова ДПС управлява през тях", коментира той. И продължи - ПП-ДБ е патерица на ДПС и няма как да осигури дори председател на комисия "без златния пръст или да не казвам друго на ДПС".

А Тошко Йорданов попита Атанасов какво се усещането да му демонстрират, че е кукла в техните ръце.

Ген. Атанасов стана да благодари за гласуването доверие и обеща, че ще е обективен в работата си. "Нося една книжа и я препоръчвам да я прочетете - "Троловете на Путин".

Преди малко троловете бяха на трибуната", атакува той тези, които по-рано му се подиграваха за зависимостта от ДПС.

На което Тошко Йорданов бързо отговори и заяви, че бил атакуван от "генерал, който е станал генерал не по заслуги, а че е бил във властта".

"Намекна че съм руски трол. Искам да излезе и да посочи 1 път, когато съм гласувал нещо в полза на Русия - иначе сте жалък малък лъжец", обърна се той към Атанасов, но така и не получи отговор.
В началото на дебата Цончо Ганев от "Възраждане" разказа какво се е случило на председателския съвет в сряда - ПП-ДБ искали комисия, която да разследва, тогава ДПС и ГЕРБ били категорично против, "Възраждане" били за но искали председателят да е за опозицията, защото "не е нормално управляващи да си направят комисия, която да разследва техен министър". Тогава ДПС в лицето на Пеевски, казали, че са против и заплашили да създадат комисия, която да разследва натиска, деклариран от Александър Йоловски пред целия състав на ЦИК и представители на всички парти, че е натискан от Кирил Петков и друг депутат на ПП-ДБ да прокара определена обществена поръчка за 600 млн. Последвало гробно мълчание от ПП-ДБ. Точката все пак щяла да е първа точка вчера, но тогава пак имало мълчание. Сега ГЕРБ ги вадели от тежката ситуация (комисията влезе в дневния ред по предложение на ГЕРБ).


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е па трол си,

    62 50 Отговор
    и путински, и чалгарски.

    Коментиран от #5

  • 2 фен на чичо Адик

    14 47 Отговор
    соросоиди и копейки изтрепете се .за по добър свят

    Коментиран от #10

  • 3 синигер

    27 24 Отговор
    Тоше, не са подигравай с генерала.
    Под малък визираш метафорично размера на генерала или ?
    Понеже, ако визираш размера и твоя не е супер сайз.
    Стиснете си ръцете, извинете се един на други и си обещайте че повече няма да правите така.
    Просто е, трябват няколко думи, а именно...
    - Мило другарче, обещавам, че никога повече няма да правят така!
    И накрая станете приятели и яжте от народната пица заедно

    Коментиран от #34

  • 4 реру

    52 19 Отговор
    "... "Нося една книжа и я препоръчвам да я прочетете - "Троловете на Путин"..."


    Има и други полезни книжки...

    Коментиран от #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Цомчо Плюнката

    32 10 Отговор
    Ще ги наплюя и двамата!
  • 7 Браво Тоше

    36 17 Отговор
    Да те питам, ИТН може ли да съществува без ДПС?
    А ако не знаеш, ДПС е партия на КГБ. Т.е. от вашите е.

    Коментиран от #8, #17

  • 8 Историк

    33 20 Отговор

    До коментар #7 от "Браво Тоше":

    Той много добре значе, че ДПС е проруска партия, което е създадена специфично за да служи като посредник между турските и руските интереси в България.

    А на Тошко мога да му извадя колкото иска доказателства, че е путински мегафон. Позициите на партията му говорят сами за себе си. Когато сдаваш поверената ти от избирателя власт и вместо да съставиш правителство я даваш в ръцете на руския чорап, да работи за руските интереси, си "гласувал" за тези интереси.

    Коментиран от #9, #11, #15

  • 9 абе

    28 7 Отговор

    До коментар #8 от "Историк":

    Кой даде парите на Славчоу ? Да не оня дето разпределя порцийте в държавата.
    Айде стига с това театро, за пред хората ...

    Коментиран от #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 а за теб има книжка

    17 28 Отговор

    До коментар #4 от "реру":

    пътеводител на младия джендър

    Коментиран от #18, #28

  • 13 Пантагрюел

    14 7 Отговор
    Виждал съм роми да се обиждат,като единият нарича другият ,,ци..га-нин".
    Вчера гласуват заедно подаряването на българската техника,днес се обиждат на ,,малки"
    Двете ,,пиленца" се ,,кълват " под грижливото крило на Кака Галя.Айде стига театро.
  • 14 иваило

    20 11 Отговор
    я кажете наско как е станал съдия и прокурор по времето на соца ,кажете как шаферката наско нямаше да е в коалиция с дпс и герб а сега са булки на ротационен принцип кажете мили жълтопаветници !!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Историк

    19 12 Отговор

    До коментар #9 от "абе":

    "Кой даде парите на Славчоу " Мутрите, разбира се, а мутрите са директно създадени от Държавна сигурност на генерал Любен Гоцев, за да пазят парите на червените олигарси, откраднати като част от плана на ДС за "прехода" и подмяната на демокрацията с ДеСекрация, каквато имаме в момента.

    И зад всичко това надничат руските другаре, тъй че ИТН са с ясното съзнание кой е създателя им и то отдавна.

    Самото поприще на Славчоу и избраната за него ниша имаха за цел опростачаването и разпространението на елементрността като средство за контрол: друг любим метод на КГБ и клона им в България ДС. Неслучайно СССР ни сложи начело на държавата полуграмотния правешки печатар Тодор Живков. Тодор Йорданов е просто поредния негов идеен приемник и амплоа.
  • 17 Да ти обясня

    8 10 Отговор

    До коментар #7 от "Браво Тоше":

    С дпс итн нямат нищо общо Това е умишлено пусната дезинформация Чалгаря бе нает от кгб 2020 г разбира се , сигурно бе щедро възнаграден С цел да попречи на предстоящите избори герб да спечели и да управлява Целта бе да се осигурят служебни правителства на радев .Както и стана. Славиту и аверите му в парламента са абсолютни политически дилетантски Задачата им бе да подпомагат радев нищо повече Знаеш дори правителство отказаха да правят като спечелиха избори. Тъй като обаче съвсем неочаквана се случиха 2 неща Война в украйна и правителство на герб ПП ДБ Чалгарската партия се оказа във вакуум И те самите не знаят как да се държат и какво точно да правят в парламента Оказаха се даже вече са не нужни и на радев Тъй като той е изолиран от герб ПП ДБ и дпс

    Коментиран от #21

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Полк Марков

    10 6 Отговор
    Най-късно до довечера ще ви кажа какво ми е мнението за Тошко.Само да ми дойде нещо в празната тиква!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Историк

    9 5 Отговор

    До коментар #17 от "Да ти обясня":

    "С дпс итн нямат нищо общо"

    Не си наясно, така че на никого нищо не можеш да "обясниш". Самия ти не знаеш.
  • 22 обратното е

    9 15 Отговор
    ДПС е патерица на ПП-ДБ.

    Коментиран от #24, #31

  • 23 Петър

    21 12 Отговор
    Африкански, баш руски трол си, два пъти вече внасяте вот наред с най-големите русороби в парламента. Смешни сте и заедно с баш чалгаджията за бой.
  • 24 Историк

    12 3 Отговор

    До коментар #22 от "обратното е":

    ДПС е посредник между руските и турските интереси, и като такава не е "патерица" на никоя партия, а е самостоятелен субект със специфични функции и поради това незаменим както за Москва, така и за Истанбул.

    Това и е причината да е несменяема и незаобиколим фактор в българската политика от 89та година насам.

    Докато българите не започнат да си избират български представители сред партиите ще е все така. ВСИЧКИ партии, които пародираха като "националистически" в България от 89та досега, са бутафорни, обслужват руските интереси и това най-много личи по архаичните стереотипи, взети от съвсем друго историческо време, но които те пробутват за "родолюбие".

    Класически пример за такъв е "България на три морета" и "исконна България", когато България в ЕС е на океан и няколко морета, поради факта, че българите вече са интегрирани на целия европейски континент.

    Коментиран от #27

  • 25 Ямболия

    18 6 Отговор
    Извинявам се на целият български народ, че Ямбол даде на България такива същества като Волен Сидеров и Тошко Африкански.

    Коментиран от #30

  • 26 Браво Тоше

    8 11 Отговор
    Натрий му носа на това жалко дребно продажно и лъжливо джудже! Какво ще отговори, като от сутрин до вечер потулват скандалите с тези евтини лъжи за нещо руско!
  • 27 За Истамбул?

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Историк":

    Колко да е за Истамбул? Случайно ли Ахмед Доган е Персна Нон Грата в Турция?

    Коментиран от #32

  • 28 И кой

    14 0 Отговор

    До коментар #12 от "а за теб има книжка":

    Го казва ,един неуспешен съединител
  • 29 ТаУмВзе

    5 16 Отговор
    Да се Закрие сборището на явни Идиоти, наречено Парламентче.

    Коментиран от #37

  • 30 Отт

    7 2 Отговор

    До коментар #25 от "Ямболия":

    Африка ,моля без обиди
  • 31 Да кажа само че

    8 3 Отговор

    До коментар #22 от "обратното е":

    На кого е патерица ПП ДБ не е важно А и никой не може да знае Ако обаче се гледат действията а не това което говорят партиите след последните избори Вижда се ясно една разделителна линия в парламента Три партии ПП ДБ Герб срещу тях други три итн бсп копейкин . Тъй като не е тайна че бсп и възраждане са русофилски настроени А и те открито бранят ( паметници църкви войната в украйни) руските интереси и не го крият Логично итн която почти винаги заема техни позиции и гласува с тях Също да е русофилска партия Ако не убедени русофили като възраждане То поне най малко създадени с руски капитали.
  • 32 Историк

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "За Истамбул?":

    Никой не знае нищо за това какви са истинските отношения на Ахмед Доган с "Истанбул", но всички изселници в Турция под строй гласуват за Ахмед Доган (никой не си е въобразявал, че Карадайъ някога е бил нещо повече от фасада за реалното управление на Доган в ДПС), което ако искаше, Турция можеше да пресече за един ден.

    Коментиран от #33

  • 33 ИстаМбул не е написано случайно

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "Историк":

    Не е случайно, че Местан бе "отлспен" след като се обърка и се скри в турското посолство. А опита му за истински турска партия Дост бе прекратен с активно мероприятие.

    Коментиран от #35

  • 34 Ти ако си

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "синигер":

    на мястото на Тошко, ще си стиснеш ли ръката с тоя лъжец?
  • 35 Историк

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "ИстаМбул не е написано случайно":

    Не съм сигурен, че разбирам какъв е аргумента ти.

    Коментиран от #36

  • 36 ами

    5 0 Отговор

    До коментар #35 от "Историк":

    Докато беше в ДПС местан си мислеше, че са турска партия. Затова като му припари се скри в турското посолство. След като се размина, се оказа, че много се е объркал и скоропостижно бе отлюспен от партията. Опита се да създаде наистина турска партия ДОСТ, но откакто му спретнаха катастрофата, някой да е чул нещо за подобна партия?

    През далечната 1990 единствените които имаха властта да създада наистина противоконституционна партия в България, без никой да има властта да им се противопостави бяха КГБ. По-претиснителното е, че и до ден днешен никой официален държавен мъж не може да оспори това. Т.е. ние сме си руска колония.

    Коментиран от #40

  • 37 реру

    19 1 Отговор

    До коментар #29 от "ТаУмВзе":

    "Да се Закрие сборището на явни Идиоти, наречено Парламентче."


    Тогава трябва да има нещо като император...
    Явно вече има две кандидатури - о.з. генерал от ВВС и о.з. подполковник от КГБ...
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Град Симитли

    3 0 Отговор
    Всичките са за бой!
  • 40 Историк

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "ами":

    Да, съгласен съм с написаното от теб. Само ще отбележа, че бидейки посредник между руските и турските интереси, там също има динамика. Диктаторите много обичат да дуят мускули пред други диктатори и преразпределение на сферите на влияние като се ритат по кокалчетата е нещо, което се проявява в начина по който се държат такива партии посредници, тъй че не е изключено в определени моменти ДПС да играе повече за Турция, отколкото за Русия. Генерално тяхната роля е само да не нарушават руската хегемония в България и да помагат друг да не я наруши.
  • 41 Гост

    9 2 Отговор
    Както каза Тошко Йорданов - никой не може да го съди за обидни реплики от трибуната на Народното събрание. Правилникът го пази. А възпитанието и моралът очевидно не го възпират - просто ги няма.
    Или казано по друг начин - "Аз съм си простак, ама нищо не може да ми направите щот съм депутатин".

    Коментиран от #44

  • 42 Публика

    9 1 Отговор
    Братче, по-голямо недоразумение от теб няма. Но добре, че се пъчиш за да развеселяваш публиката.
  • 43 мдааа....

    3 3 Отговор
    Ентересно редник ГНОМ чии тролей е?! Кой луд ще заложи на тоя ПЕЗЕВЕНК... тоя може само отрицание да достави...
  • 44 Тя истината не е обида

    0 7 Отговор

    До коментар #41 от "Гост":

    Ако е за съдене, Тошко трябва да го съди за обиди и лъжи
  • 45 Мухаа,хаа!

    4 5 Отговор
    От " Голямото сглобяване" все си задавам въпроса - Какво се случи с " десантчиците" върху гумените лодки на един морски бряг? Изобщо,защо беше нужен този десант? За да наберат точки и гласове в последващите избори,или нещо друго? Прави се десант,за да елиминираш противника.В нашия случай,да го изтласкаш от политическата сцена.Ние- приспаните зрители,получихме още преди антракта, синхронно участие във една трагикомедия.Хиляди пъти съм написал: По гениален и прозорлив в българската история,след 10 Ноември,и до днес,няма от Доган.Вие си ми блъскайте минуси до припадък Да бъдеш вечен балансъор,и поредица от Правителства да са зависими от теб,със потенциал от 300-350 х гласоподаватели,не е дадено всекиму!
  • 46 Смех в блатото

    11 4 Отговор
    И Копейкин каза, че не е копейкин, макар че технически може да има право :)

    То и Русия каза, че не е нападала Украйна, така че има последователност: последователни в лъжите.
  • 47 Гост

    0 3 Отговор
    Опорните на г н о м а ... са всеизвестно. Но той е бил прокурор, когато кппс командваше.
  • 48 Хърбел на Щърбел

    3 0 Отговор
    Защо губите парламентарно време за неща които са работа на Националната следствена служба защото полицаите се разследват от тази институция. Депутатите да си вършат работата по законите.
  • 49 Бай Златан

    1 0 Отговор
    Кой знае за ескадрона на смъртта Блинд?Из мемоарите на Жоро Стоев или въпроса е Кой е Козела????Дженерали!!!
  • 50 Маймунчо Африкански

    3 4 Отговор
    Истината боли И да скачаш от клон на клон ген Атанасов е прав
  • 51 А Тошкото

    1 0 Отговор
    педя човек , голям лъжец !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол