Last news in Fakti

25 Ноември, 2023 16:44 2 289 22

Андрей Райчев: Не е изключено Бойко Борисов да пожелае Николай Денков да остане премиер до края на кабинета

  • андрей райчев-
  • бойко борисов-
  • николай денков-
  • премиер-
  • до края на кабинета

"Кабинетът е ненавиждан и от единия електорат, и от другия. Той е в някакъв смисъл извращение и е временен”, коментира социологът 

Андрей Райчев: Не е изключено Бойко Борисов да пожелае Николай Денков да остане премиер до края на кабинета - 1
Снимка: NovaNews

„Кабинетът е ненавиждан и от единия електорат, и от другия. Той е в някакъв смисъл извращение и е временен”, посочи социологът Андрей Райчев в ефира на Nova News. Според него българското правителство е геополитически, а не вътрешнополитически мотивирано. По думите смисълът му е да осигури стабилност, която НАТО и ЕС искат от страната ни. „ДПС реално участва в управлението”, смята Андрей Райчев и посочи, че след Нова година се очаква Делян Пеевски да застане начело на формацията.
Той е категоричен, че поляризацията по отношение на политиката у нас в момента е измислена, така че противопоставянето между партиите е изкуствено. Според Райчев ГЕРБ-СДС плаща по-малка цена от ПП-ДБ за „сглобката” помежду им. По думите на социолога не е изключено лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да пожелае Николай Денков да остане премиер до края на кабинета, защото „защо му е да взима отговорност за нещо, което се проваля”.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен

    23 7 Отговор
    Цирка е за робите ,а парите ги делят под масите , и така ще избутат 4 години.
  • 2 Последния Софиянец

    20 19 Отговор
    Такива плъхове като Денков са уникални.Трудно се намират такива подлоги за колаборационисти.
  • 3 Да кажа

    22 18 Отговор
    Ненавиждан??? Защо бре райчев да е ненавиждан кабинета Изборите показаха обаче че лъжеш!!! Ненавиждан да е този кабинет , ти се иска на теб и на руските мекерета Ама не е!!!.. напротив харесван е от болшинството българи Въпреки андрей ,червен кольо ,първан тренд и останалите корумпирани шмекери Дето всеки ден викат на черното бяло И най нагло манипулират тълпата. За вас платените манипулатори русофили Скоро ще дойде видов ден Нов данс БЪЛГАРСКИ Ще ви разкрие далаверите А нов независим съд ще ва постави там където заслужавате
  • 4 Слушам, аз сър, да сър

    11 10 Отговор
    Някой трябва да му го прошепне... в едно посолство.
  • 5 Бамбука

    19 13 Отговор
    Явно не е много умен, щом не е разбрал че народа избра НАТО и ЕС.

    Коментиран от #7

  • 6 Сандо

    12 18 Отговор
    Напълно е възможно.Боко е тарикат,а Денков,освен блюдолизец и послушко,е алчен и свръхамбициозен,но лишен от способности дори на средно ниво политик.
  • 7 Сандо

    13 12 Отговор

    До коментар #5 от "Бамбука":

    Че кога питаха народа?

    Коментиран от #9

  • 8 Българка

    19 5 Отговор
    Пеевски и Борисов докато не са в затвора за многобройните си грабежи и престъпления, нищо в България няма да се подобри. А ПП-ДБ трябва да спрат с компромисите, които са в противоречие на всичко, за което са подкрепени от гласоподавателите си.

    Коментиран от #10

  • 9 Верно

    13 8 Отговор

    До коментар #7 от "Сандо":

    Ами не е питал никой Защото със сигурност никой не си представя Че болшинството от народа предпочита пред Европейски съюз и западния отбранителен пакт Руския ботуш и Евразийския съюз Даже и бсп/бкп не е поискала

    Коментиран от #17

  • 10 А сега де

    8 14 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Многобройни грабежи ? Я кажи един барем грабеж от многобройните на ББ и шиши дето е доказан ? Няма нито един Само спуснати опорки и фотошопове Даже магнитски на пеевски беше общи приказки БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!! Платен !!Обаче има десетки ДОКАЗАНИ!!! На русоробите от бсп възраждане Даже на водачите им корнелия и копейкин има явни кражби и далавери .
  • 11 Дрън дрън

    12 4 Отговор
    Бай шаман с неговите псевдоанализи.
  • 12 оня с коня

    8 4 Отговор
    Райчев в Прав текст се изказва,че Б.Борисов може да пожелае "Това или Онова" с РЕШАВАЩО ЗА БГ Значение.Е КАК ТАК това се случва,след като Русоофилите тука пратха ББ ЗАДЪЛГО при бай Ставри,та даже му и ушиха Раирана пижама?Ама нали "Никога повече ГЕРБ" бе Мушмороци Русконадупени?Или си дрънкате по Инерция Глупости като в Реала,където никой не ви "бръсне за Слива"?А Защо не напомните на райчев че Борисов е "бита карта","пенсиониран" и т.н.,а мълчите като Комунист на разпит?Та твърди Райчев,че ББ "не е изключено" да пожелае Нещо...А ЗАЩО райчев не заяви твърдо и Непоколебимо КОЕ Е Изключено ББ да пожелае?А отговорът е елементарен:Защото ПРОСКУБАНИЯТ ЛИСУГЕР райчев ВЪРТИ ДУПЕТО и не желае да влиза в Конкретика за да не бъде обвинен И ПУБЛИЧНО ПОРИЦАН за Грешни прогнози!А актуалният въпрос седящ пред Медиите е:ДОКОГА ще интервират НИЩОКАЗВАЩИЯ Райчев и ще му пълнят Гушата с Хонорари?
  • 13 Софийски

    7 10 Отговор
    То това е и редно, не сме имали по читав министър председател от 80 години.
  • 14 Дори счупеният часовник

    3 2 Отговор
    Показва точно време два пъти на ден.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 2 Отговор
    AHДPO .......,. HЕ СЕ ЛИ УCEЩАШ ЧЕ ........... BEЧE CИ KУ KУ ? ? ? ..........
  • 17 Така е,

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Верно":

    но не бива да се използват излишни русизми като "болшинство". На български се казва мнозинство.
  • 18 За Денков

    3 3 Отговор
    не знам, но любимия му финансов министър Василев, на който толкова много държи, със сигурност ще остане. Такова театро ни играят, свят да ти се завие направо.
  • 19 123456

    1 1 Отговор
    тъкмо им е свалил гащите - дай до края и до последния , много ясно, хем са дашни , хем са смазани
  • 20 мдда

    1 0 Отговор
    Не е !
  • 21 Райчо

    2 1 Отговор
    Пак ли тоя, бивш агент на ДС, собственик на най-големите голф игрища. Търси под вола теле. Денков се справя перфектно при тази объркана международна ситуация, липса на реформи през последните 12 години, атаки от хора като Райчев. Да не говорим, че Райчев освен с ръкомахането с друго не се помни.
  • 22 краси

    0 0 Отговор
    До кога тоя кривогледия ще го канят по всички телевизии да говори глупости??
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол