Last news in Fakti

23 Декември, 2023 07:18 4 102 111

Кин Стоянов: В интервюто с Митрофанова имаше страшно много неверни факти и обстоятелства

  • кин стоянов-
  • бнр-
  • елеонора митрофанова-
  • петър волгин

Водещият така и не попоита защо на 5 септември СССР през 1944 г. обявява война на Царство България, заяви директорът на програма "Христо Ботев"

Кин Стоянов: В интервюто с Митрофанова имаше страшно много неверни факти и обстоятелства - 1
Снимка: Личен архив

Директорът на програма “Христо Ботев” и член на Програмния съвет на БНР Кин Стоянов взе отношение по случая с неизлъченото интервю на извънредния и пълномощен посланик на Руската федерация Н.Пр. г-жа Елеонора Митрофанова.

"Когато говорим за цензура, нека да говорим и за правото на протест. Така, както навремето колегите от програма “Хоризонт“ през 2001 г. след злополучния избор на Иван Бориславов за генерален директор на БНР, изразиха своето право на протест и отказаха да четат новини. Те лишиха българското общество от правото му да бъде информирано. Тогава именно изгря звездата на Петър Волгин и Силвия Великова, нека да не забравяме това", припомни директорът на програма “Христо Ботев“.

По думите му "членовете на Програмния съвет на БНР са колеги, които са от дълги години в професията, и изразихме правото си на протест с аргументиран вот това интервю да не бъде излъчено".

"За мен това не беше интервю, защото интервюто си има своята жанрова специфика, за мен това беше един дружески разговор между един дипломатически представител, който не се държеше като посланик на чужда държава в друга суверенна държава, а се държеше като генерал-губернатор на територията. А неговият събеседник услужливо му подаваше топката", допълни Кин Стоянов.

"В интервюто имаше страшно много неверни факти и обстоятелства. Водещият така и не попита посланик Митрофанова защо на 5 септември СССР през 1944 г. обявява война на Царство България.

Един колега, член на Програмния съвет, беше най-красноречив, като каза, че няма никакъв проблем с това посланик Митрофанова да даде интервю в БНР, но трябва да бъде взето от друг журналист. А най-добре е Петър Волгин да интервюира, да кажем, генералния секретар на НАТО и тогава ще изпълним нашата обществена функция", каза още той.

Кин Стоянов коментира нуждата от рутинен, ритмичен редакционен процес в съответствие с етичните стандарти, разписани в БНР.

"Платоновият модел на идеалната държава сочи, че има вóини, които пазят както царете, така и работниците. Те, според неговите препоръки, трябва да тренират гимнастика, за да са силни и да отблъскват враговете, и трябва да изучават поезията, за да бъдат духовно чувствителни и да не обръщат своята сила срещу собствените си граждани. Журналистите в съвременния свят са като вóините от "идеалната държава" на Платон. А правилата са Етичният кодекс в журналистиката, както и правилата за редакционната дейност. За да не може журналистиката да се превръща в пропаганда.

"Когато ти се сблъскваш със силно противоречие със своите етически разбирания за професията, твоята позиция нещо да бъде или да не бъде обнародвано е въпрос на протест, това вече не е цензура", допълни още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асдф

    20 91 Отговор
    Кой го интересува тази бабетка още дъвчете едно и също няма ли по-интересни новини, като голямото пътуване ✌🏻

    Коментиран от #36

  • 2 Ми тя е като вас бе.

    60 5 Отговор
    Какво ревеш.
  • 3 да де

    135 12 Отговор
    Пуснете интервюто хората не са глупави и сами ще преценят, а така с цензурата постигнахте обратен ефект.
  • 4 Тагаренко

    94 21 Отговор
    Окрайна умря
  • 5 Макс

    19 93 Отговор
    Стига вече , никой не се интересува от заплахите на надменната мутрафанова. Игнорирай всичко зло и пошло . Проява на лош вкус е да слушаме и гледаме противняци по време на празниците .
  • 6 Сандо

    113 11 Отговор
    Тоя боклук ли е шеф в радиото?Та тогава цензурата е вкарана с рогата напред!Идва лоши,тъмни времена за България,имали сме такива в историята си.Но тогава сме имали сили,които да се борят.
  • 7 ЕДна

    99 8 Отговор
    Стига сте приказвали какво е имало, ами пуснете интервюто!
  • 8 фен

    106 12 Отговор
    Ми той не я е поканил, за да разследва историята от сътворението на света! Проблемът в интервюто е, че тя категорично отхвърля, от името на Русия, всякакви заплахи за България и други европейски страни от страна на Русия! И това е в разрез с цялата атлантическа пропаганда, която се лее и от БНР! А тази пропаганда е все по - необходима за продължаването на конфликта, в контекста на все по очевидният разгром на НАТО!

    Коментиран от #25

  • 9 Какъв

    66 5 Отговор
    е тоя другарИН с китайско име ?

    Коментиран от #17

  • 10 Ми сега , по добре

    63 2 Отговор
    В место да обсъждаме тази госпожица , да попитаме: ЗА КАКВИ ПАРИ СЕ ПРОДАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЖЪПНАЛЯ.
  • 11 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    78 5 Отговор
    Като спуснете щорите, няма да спрете изгрева на Слънцето ‼️
    Спете спокойно ❗
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Не ни връщайте

    80 8 Отговор
    в БКП цензурата, и оня с мустачките. Хората сами ще преценят, коя е истината. Връщате ни в мракобесните времена на Инквизицията, Гьобелсовата Пропаганда и БКП цензурата. Ако искате да си изчистите поне малко името, пуснете интервюто. Това е национално радио, и се издържате от нашите данъци. Срамота е да унищожавате всяко различно от Пропагандата мнение. Хората са омерзени и отвратени, много от познатите ми от година не гледат телевизия - спряха да плащат за Пропаганда, това ли искате да стане и с БНР?

    Коментиран от #92

  • 14 Оги

    73 5 Отговор
    Хайде на бас, че който и заклет натовец да вземе интервю от американския посланик, колкото и да е пристрастно, ще го излъчите.
  • 15 Устата

    62 2 Отговор
    Между старото и между новото
    Избирам Свободата на словото!

    А колегите, гларуси и гугутки
    мълчат като................ ки!
  • 16 КОЛКО СТЕ

    55 4 Отговор
    ....ЖАЛ КИ КОГАТО ЦЯЛАТА КОХ ОРТА ВЪЗСТАВА И БРАНИ .......ЦЕНУРАТА , А КОНСТИТУЦИЯТА ГАРАНТИРА.......СВОБОДАТА НА СЛОВОТО...........
  • 17 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    80 9 Отговор

    До коментар #9 от "Какъв":

    Това е синът на Великия Радой Ралин‼️
    Но Радой едва ли би се гордял с това , че му е баща ‼️

    Коментиран от #30, #82, #100

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мим

    62 6 Отговор
    Обяснения и оправдания,както стана и с конституцията.Това си е чиста цензура.Политическа зависимост върлува в България.Това,което не им харесва и намират все оправдания.По тоя начин никога няма да се оправим...
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Кин

    53 5 Отговор
    в Япония е злато, в Шотландия "от върха на скалата". Това е внукът на Ралин, майката на Ралин се е казвала Кина. Боже ако Ралин беше жив, какво ли щеше да каже?
    "До кога в страната ни бащина, ще вилнее тая страшна проСтащина? Беше време турско, дойде време мижитурско.“
    „Търпи народът наш, той има петстотин годишен стаж.“

    Коментиран от #32, #102

  • 22 Зелен Демократ

    8 21 Отговор
    Още една отломка на ДС, но от десидентското крило, Респект и Поклон г-н Кин(оа)!
  • 23 защо

    39 3 Отговор
    Чета, чета, за всеки случай отварям уикипедия и
    "Цензурата (на латински: censura) е потискане и контрол върху словото, публичното общуване или други форми на човешката изява, въз основа на това, че такива форми се считат за неприемливи, вредни, чувствителни или политически неправилни или неудобни. В повечето случаи, макар и невинаги, тя се упражнява от държавни институции.1


    Мотивът за прилагане на цензура най-често е подобряването или стабилизирането на обществото. Цензурата обикновено се отнася за публичното поведение, като формално се изразява в криминализиране на определени изяви. В по-общ смисъл като цензура се определя и неформалното изключване на определени идеи или форми на изразяване от масовите комуникации. Обектът на цензурата може да варира от определени думи до цели концепции."
    ... прав е другарят Кин. Няма цензура.
  • 24 РЕАЛИСТ

    62 3 Отговор
    Не е нужно някакъв екземпляр с име Ким, да ни обяснява, какво имало в интервюто. Имаме глава на раменете и можем сами да си създадем мнение. Що не питал Волгин това или онова. Ти що ме питаш американския посланик , защо са ни бомбили през втората световна. Не смееш нали.

    Коментиран от #31

  • 25 Човек

    6 50 Отговор

    До коментар #8 от "фен":

    Той и Путин до последно отхвърляше твърденията, че щял да нападне Украйна и казваше, че това е лудост. После си я нападна като пич. Митрофанова е просто негова марионетка. Винаги, когато си отвори устата, бълва лъжи и пропаганда. На такива хора не трябва да се позволява да говорят публично, още по-малко да дават интервю по националното радио. Демокрацията не означава да позволиш на врага да моделира съзнанието на народа ти. Има момент, в който се тегли една дебела черта и националният интерес е над всичко. Волгин се държи като национален предател и трябва веднага да бъде уволнен. За такива като него има ютюб.

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Провинциалист от провинция Тракия

    7 34 Отговор

    До коментар #25 от "Човек":

    На такива хора не трябва да се позволява да говорят публично, още по-малко да дават интервю по националното радио. Демокрацията не означава да позволиш на врага да моделира съзнанието на народа ти." Ми то целият ни парламент не е за публични изяви по тая логика.

    Коментиран от #33, #52

  • 28 Мишел

    59 3 Отговор
    В интервюто на Митрофанова имало страшно много неверни неща, че Кин се е уплашил да спомене поне едно.😀😀😀
  • 29 Фашизмът забранява

    37 3 Отговор
    Партии, езици, култура, различни мнения от тяхното и на края унищожава и инак мислещите в концлагери.
    За съжаление цензурата е началото.

    Коментиран от #34

  • 30 РЕАЛИСТ

    46 4 Отговор

    До коментар #17 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Верно ли, бе. Синът на такъв човек, като Радой , който беше " Съвестта на нацията" да е такова пълзящо мекотело. Жалка работа.

    Коментиран от #38, #44

  • 31 Ти си такъв

    4 18 Отговор

    До коментар #24 от "РЕАЛИСТ":

    ge бuл, че не можеш име от три букви да прочетеш и изпишеш правилно!!! Затова нищо не става от вас, крепостните! 🤣🤣😂😂🤣😂😂

    Коментиран от #42

  • 32 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 1 Отговор

    До коментар #21 от "Кин":

    БЕЗниковче, пак не си доразбрал ‼️
    Или не знаеш какво е ВНУК,
    Или че Радой НЕ му е дядо , а баща ‼️
  • 33 А защо тогава

    35 2 Отговор

    До коментар #27 от "Провинциалист от провинция Тракия":

    Сащ и Британия "моделират" мозъците на цели континенти? Защо "моделираха" украинците с цели 8 милиарда долара ПРЕДИ т.н. "Майдан" и видяхме, след Майдана какво стана?! "Моделираните" започнаха война против цивилното население в Източна Украйна... Ако ще ограничаваме една страна, то защо да допускаме други да ни "облъчват" с тяхната пропаганда?
  • 34 Дроновете

    4 19 Отговор

    До коментар #29 от "Фашизмът забранява":

    пак бъркате фашизъм с нацизъм и яко примесвате с комунизъм. Толко си можете ватите...
  • 35 Майстора

    31 2 Отговор
    За кого верни, за кого неверни. Кой
    дава право на господина да е съдник? Едно време Партията казваше кое е правилно,сега би трябвало да има плурализъм. Или пак няма.
  • 36 РЕАЛИСТ

    35 5 Отговор

    До коментар #1 от "Асдф":

    Тази бабетка е Big Gun в руската дипломация. Представлявала е Русия в ЮНЕСКО. На този пост е предшествана от Валентина Терешкова. Била е депутат в . Думата, Зам министър на външните работи. Я опитай да я сравниш със сегашната украинска посланичка или със Херо Мустафа, дето ѝ се кланяхте.

    Коментиран от #56, #105

  • 37 Кин Понтийски

    36 2 Отговор
    така ли си измихте ръцете от Министерството на Истината. Но Платон е казал, че всяка демокрация завършва с война. Спорът между Платон и Аристотел е, че при демокрацията, всеки свинар може да стане премиер, депутат и прочие. Ако баща ви беше жив, какво ли щеше да каже? "А етическите разбирания, на всеки човек са различни". За Вас може да "етическо" яденето на детски глави от ДБ и ПП на торти, но за други хора не е.
  • 38 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 1 Отговор

    До коментар #30 от "РЕАЛИСТ":

    Уви , така е ❗
    А знаеш ли кой е Недялко Йорданов и кои са двамата му синове днес
    🤔🤔🤔

    Коментиран от #46

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 АФРО АМЕРИКАНСКИ ДЖАЗ ТРОМПЕТ🎺

    4 28 Отговор
    МИТРОФА НОВА И ВОЛГОВ.....
    ДА ХОДЯТ В ПЯСЪЧНИКА В
    КНЯЖЕСКАТА ГРАДИНА И
    ДА СИ ИГРАЯТ С БАТКО ЧЕРВЕНОАРМЕЕЦ...
  • 41 КовидманЯк

    26 2 Отговор
    Кин?Къв е тоз продажен боклук?!
  • 42 РЕАЛИСТ

    25 4 Отговор

    До коментар #31 от "Ти си такъв":

    Умнико, тъпите ви телефони от Америка са такива. Едно пишеш друго излиза. Все на вашето искате да става. Още повече, че такова име няма в България и речника търси нещо известно. Щото един Ким мира не ви дава. А иначе , вече писах. Демократът ще го познаеш по обидите, вулгарните думи и простотиите, които пише.

    Коментиран от #71

  • 43 Демократ

    17 2 Отговор
    Кин Чен Ун тръгнал на демокрация да учи.
  • 44 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 0 Отговор

    До коментар #30 от "РЕАЛИСТ":

    Собствениците на "Пик" и "Биволъ" са двама братя - синовете на поета-бард ‼️
  • 45 Човек

    15 4 Отговор
    Какъв е тоя боклук?
  • 46 РЕАЛИСТ

    5 0 Отговор

    До коментар #38 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Недялко го помня, но не знам нищо за синовете му.

    Коментиран от #53

  • 47 рада дълбоката

    14 3 Отговор
    Още една фашага - по носът му личи ! Всъщност учудва ли някого ?
  • 48 И тебе ли да четя

    13 2 Отговор
    Дървен философ
  • 49 Ццц

    24 3 Отговор
    Бе вие пуснете интервюто, пък ние да решаваме къде ни лъжат а? Как се нарича това, журналистът предварително да ти определя кое е лъжа и кое истина? Г-н Кин да покани посланичката и в неговото предаване и да я попита каквото иска, включително и защо СССР е обявил война на държава в пакт с Хитлер, щом не се сеща сам. Волгин го знам, но този господин го чувам за първи път, а радиото му за втори и то, защото чистейки снега си счупих антената на колата и докато я оправя друго радио нямаше. 🤣 Ей , шушумиги да се оправдават все ще се намерят. Но поне обмислете какво да говорят и докато не се убедите, че са го запомнили, си ги дръжте само по Христо Ботев, че да не ги слуша никой!
  • 50 Ком

    20 4 Отговор
    1981г..Открито партийно събрание. Трябва да се гласува осъждането на декларацията на профсъюз "Солидарност". Вдигам ръка и просто искам да се ПРОЧЕТЕ, това което ще осъждаме. След 5м. събранието се закрива.
    Сега е същото, трябва да се осъди Митрофанова без да сме чули какво казва.!!!
  • 51 Наско

    5 23 Отговор
    Не може в една европейска демокрация по националното радио да звучи пропагандата на една азиатска диктатура. Това е нелепо.

    Коментиран от #55

  • 52 Мишел

    16 1 Отговор

    До коментар #27 от "Провинциалист от провинция Тракия":

    Демокрацията, която заглушава и забранява чуждото мнение, се различава от недемокрацията само по наименованието.
  • 53 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 0 Отговор

    До коментар #46 от "РЕАЛИСТ":

    Е, собствениците на "Пик" и "Биволъ" са двамата братя - синове на поета-бард ‼️
  • 54 Вие също доста лъжете нещасни

    15 2 Отговор
    Краварски марионетки
  • 55 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 2 Отговор

    До коментар #51 от "Наско":

    Нелепо е един УЖ грамотен европеец , да не знае на кой континент се намира Москва‼️
    Ама след толкова промивки, до там ви докараха ‼️
    Дори вече не знаете къде са Западна, Централна и Източна Европа ‼️
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 А кой си ти

    13 2 Отговор
    та да кажеш кое е вярно и кое невярно? Демокрацията изисква всичко да се чуе, тала както ви слушаме лъжите и пропагандите по цял ден.
  • 58 Йеронимус БОШ

    11 3 Отговор
    България е свободна държава и има свобода на изразяването , свобода на словото , плурализъм , инакомислие , нали ? Или....?

    Коментиран от #60

  • 59 фАНТОМас

    11 1 Отговор
    Що е то СВОБОДА НА СЛОВОТО и има ли то почва у нас ?
  • 60 С тази цензура

    10 1 Отговор

    До коментар #58 от "Йеронимус БОШ":

    видно вече не е свободна страна!

    Коментиран от #64

  • 61 Пуснете интервюто.

    13 2 Отговор
    Може пък да е казала,че българите сме им дали азбуката.
  • 62 ВИметоНаВимето

    8 1 Отговор
    Ако новите ни господари-приятели ни кажат каква е тяхната воля , ние трябва ли да я изпълняваме или е важно и нашето мнение ?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Чемдан,вакзал

    4 12 Отговор

    До коментар #60 от "С тази цензура":

    И към свободна и демократична Русия.Да подишаш свободата.

    Коментиран от #69

  • 65 На целокупният български народ

    4 12 Отговор

    До коментар #63 от "РЕАЛИСТ":

    Му е през онази работа коя е първата жена космонавт.Че каква е файдата за България?
  • 66 Зайо Байо

    12 1 Отговор
    За всеки нормален българин е важно да знае какво мисли божествений Бойко , за да може да мисли като него и да го следва с блясък в очите и нестихващ плам в сърцето ! Нали това е смисъла на всички медии у нас ? Опазване на божествения ореол на простака от Банкя ? Без да му се задават непрекъснато , постоянно , настойчиво и упорито НЕудобните за него въпроси !
  • 67 Майк Алън Патън

    9 1 Отговор
    Трябваше да пратят за интервюто с Митрофанова , ако не Плевнелиев , то поне Борисов или Пеевски ! Защо не ? В спора се ражала истината , нали ?

    Коментиран от #78

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 А кой те спира

    4 2 Отговор

    До коментар #64 от "Чемдан,вакзал":

    Някой пречи ли ти?
  • 70 Пийпинг ТОМ

    12 3 Отговор
    Интервютата не се ли правят , за да бъдат пускани и чути , а не за да се спират, особено ако не отразяват официалното становище ?

    Коментиран от #80

  • 71 CCCР реалист

    5 14 Отговор

    До коментар #42 от "РЕАЛИСТ":

    Купи си руски телефон и няма да се загубиш в превода и указанията ти ще идват директно в твоят акаунт,даже няма да ти трябва и гугъл преводач! А защо използваш не -руско производство телефон?Трябва да служиш на идеологията си 100%Без чуждо производство телефони,без стоки произведени извън Раша,говор само на руски,почивка само в Русия,без следване на децата ти извън Русия ползване само на рубли и гледане само на руска телевизия,разбира се само на руски телевизор! Хайде попитай Митрофанова какво руско има по нея!!! Умник! -четеш,и пишеш това което никого не си ценял-да спазваш собствената си идеология-другарю.

    Коментиран от #75

  • 72 ттт

    15 3 Отговор
    Трябва да вярвам на Кин Стоянов ли? Редно беше, да чуем интервюто, ние имаме глави на раменете си, щяхме сами да преценим, кое е вярно и кое не. Не ми харесва Кин Стоянов да мисли вместо мене. Едва ли има по-добри аналитични умения от мене. Напомня ми на времето, когато Партията мислеше вместо мене.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ПЪГУОШ

    17 0 Отговор
    Много искам да чуя интервю с Борисов и някой смел , мислещ и свободолюбив журналист /какъвто вече в България няма/ ! И там да говорят не за това колко е велик , божествен , единствен , непогрешим и чутовен !!! А да го питат за Ало Ваньо , за Мата Хари , за мис Бикини , за къщата в Барса , за авиоотряда , за загубените басове , за пропадналия асфалт на нова магистрала , за Цветелина и банките й , за раздялата с първата му дъщеря Венета , а после и за втората Ема , за Делян Шиши , за приятелите си , които изгони , за слугите , които го величаят ............Мислите ли , че това е възможно в нашата СВОБОДНА и ДЕМОКРАТИЧНА РОДИНА ?

    Коментиран от #77

  • 75 Дсса

    11 3 Отговор

    До коментар #71 от "CCCР реалист":

    Щото има американски телефони ли? Снимай твоя да видим, че пише "Made in the US". Разбира се, опитаха да произвеждат едни Бмякбъри, ама не им се получихс, хората не ги харесваха, не ги купуваха и бързо фалираха.
  • 76 Град Симитли

    8 1 Отговор
    Мазен ганьо!
  • 77 ЛаТераЛен ТУУЛ...

    7 1 Отговор

    До коментар #74 от "ПЪГУОШ":

    Може да ни разкаже ИСКРЕНО бил ли е комунист , кой дядо е бил антифашист и кой фашист , кой е убит от комунистите и кой е бил такъв , бил ли е мутра , има ли общи фирми и бизнес през 90-те год с Маджо , Маргини , Пашата , Миле , взирвен ли е бил джипа на Цветелина приз 97 -ма......Много интересни въпроси МОГАТ да му зададат АКО ИСКАТ и имат СМЕЛОСТ, ама май .....
  • 78 ттт

    12 4 Отговор

    До коментар #67 от "Майк Алън Патън":

    Ами да направят! Ама Митрофанова ще ги направи и смешни и жалки. Това не ти е някоя наша мисирка.
  • 79 Ден

    10 2 Отговор
    Kин ще рупа каманяк в Белене!
  • 80 БНР-Е НРБ

    3 18 Отговор

    До коментар #70 от "Пийпинг ТОМ":

    БНР е правителствено радио по отношение на външната политика и изразява отношението на държавата,следователно то не може да публикува интервю с дипломатически представител на държава която ни е определила за "ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА"Това че в радиото някои журналист като Волгин е нарушил националният приоритет то той трябва да бъде уволнен!Щом е толкова добър журналист ще си намери веднага работа другаде!А госпожата за която толкова плачите може да си гостува навсякъде другаде освен в БНР И БНТ.Още повече тя не гостува като частно лице а като дипломат на страна агресор,нещо невиждано в ЕВРОПА от 70+ години!!! Все едно по руското национално радио да излъчат интервю с посланика на Украйна без предварително редактирани въпроси! На това се казва руска пропаганда,

    Коментиран от #86

  • 81 филоксерА

    11 1 Отговор
    Толкова ли много харесваме да сме нечии слуги / без значение чии / ? Дори и тогава можем да имаме собствено мнение , дори то да се различава от общоприетото мнение на господаря или да не харесва на управляващата клика !
  • 82 Лост

    12 0 Отговор

    До коментар #17 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Тя при тях е много сложна ситуацията. Ким син на Радой Ралин. Димитър Стоянов син на Ким и Капка Стоянови. После временно природен син на В. Сидеров и Евро депутат от Атака.

    Коментиран от #103

  • 83 Читател

    13 4 Отговор
    Не харесвам Митрофанова и даже няма да и търся интервюто в ПИК. Но оправданията на този цензор Кин и другите като него са връх на наглостта и безочието.
  • 84 Ало - Ало.....

    17 1 Отговор
    Добре би било да чуем интервюто и сами да решим има ли лъжи , заплахи за война , налагане на чужда воля , обиди ! Нали ? Мисленето не е по ЖЕЛАНИЕ , а по ВЪЗМОЖНОСТИ !

    Коментиран от #89

  • 85 даммм

    4 8 Отговор
    Най-добре тьотката да си ходи при Путя и там да си пропагандира на воля.

    Коментиран от #88

  • 86 С тези глупости

    5 1 Отговор

    До коментар #80 от "БНР-Е НРБ":

    си готов за С. Корея. Демокрацията не е название на една думичка.
  • 87 Абе Кин

    14 3 Отговор
    Разбираме те, и ти г@з храниш.Знаем че ако не плюеш ще те бутнат от столчето.Такива са времената на анархията. Те Конституцията погазват та теб ли няма да изритат.
  • 88 Ти кога чу интервюто

    11 2 Отговор

    До коментар #85 от "даммм":

    Че знаеш какво е казала? Или типично за новите фашисти мразите демокрацията по презумция.
  • 89 Новите фашисти

    13 2 Отговор

    До коментар #84 от "Ало - Ало.....":

    прикрити зад думичката евроатлантизъм, мразят демокрацията и всичко демократично.
  • 90 инфо

    14 2 Отговор
    Кин - чо, "симпатяга". Попита ли американския посланник защо "съюзниците" бомбардираха София, ей така - за баланс. Жалък макопродавец...
  • 91 Азззззззз

    10 2 Отговор
    Тоя Кин, беше и в борда на минно предприятие. Явно от всичко разбира и е с правилни "ценности"
  • 92 Сандо

    9 4 Отговор

    До коментар #13 от "Не ни връщайте":

    Ами ПИК направиха интервю с Посланичката,и какво - Русия още не ни е нападнала,а управляващите са си по местата и продължават с демонтажа на държавата.
  • 93 Как'Сийка

    14 4 Отговор
    Значи Лора и Цънцарова може "услужливо да подават топката "и да водят "дружески разговор" със ппдб, а Волгин - не... И това ако не са двойни стандарти..... И как може да отговори невярно на незададен въпрос???
    За да не стават повече грешки, предлагам Волгин да води сутрешния блок на бТВ, а Цънцарова да отиде в БНР...

    Коментиран от #107

  • 94 Живял като човек в България

    10 4 Отговор
    Само да попитам; Защо предаването на безобидния Георги Любенов МИНАВА през ТРИ КОМИСИИ, преди да бъде излъчено ???? От името на 5 000 000 ИДИОТИ ПИТАМ !!!
  • 95 Анонимен

    9 3 Отговор
    Цитирам Кин : "интервюто е пълно с неверни факти и обстоятелства"!?!? Факт е нещо, което се е случило и е такова каквото е; и не може да е вярно или невярно - верни или неверни може да са приказките за този факт! За обстоятелствата е същото, но знае ли Кин каква е разликата между факт и обстоятелство!? Т.е. трябва Кин да ходи на уроци по български език пак за да не се излага поне заради поста на който е спуснат д парашут!
  • 96 Хаха

    5 10 Отговор
    Тази гологлава мишка Петър Волгин защо не се изсели някъде чо поречието на Волга. Там ще намери и други мишки като него.
  • 97 Обикновен фашизъм!

    9 3 Отговор
    Да отиде кинчо, да попита баща си, който е участвал във войната, бил е на фронта на страната на Червената армия, защо СССР е обявила война на фашистка царска България, съюзник на нацистка Германия...Подлога е кинчо, безгръбначна подлога. Вълнува го папкането, не истината. Защото все още не сме във война. Или може би сме? В "пълноценна" война, както се изрази денкоф преди време, разпенявен?
  • 98 Важно е да се знае

    6 3 Отговор
    "В интервюто имаше страшно много неверни факти и обстоятелства. Водещият така и не попита посланик Митрофанова защо на 5 септември СССР през 1944 г. обявява война на Царство България."
    Кинчо, защото в България е имало немски войски с които са водени ожесточени боеве край гр. Кула (за твое сведение тови град не е в Румния!). В тези сражения са загиналии над 180 български и съветски войници!
    Колко взе?
  • 99 Запартък

    3 3 Отговор
    Кимчо е нефелен запъртък на който намериха топло местенце да паразитира. Червената армия влезе в Южна България за да не влязат там турци и гърци.
  • 100 БОЦ - ко

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Наивни, пяхме - "Времето е наше",
    Но КГБ го спря в дванадесет без пет,
    Тоо, ... винаги било е ваше,
    Сега децата си избутахте от пред...
  • 101 Това пишлеме

    7 5 Отговор
    Това пишлеме,както и инфантилните човекоядци от ДСБ,ДБ,ПП не искат да знаят,че от 8 до към 30 септември 1944г се водят боеве с немците в Кулска околия .Гр.Кула е завзет от немците.В боевете загиват 164 съветски войници.
  • 102 Сандо

    1 4 Отговор

    До коментар #21 от "Кин":

    А на български Комунистически ИНтернационал.Навремето беше пълно с имена с разни подобни абревиатури,особено в тогавашния СССР,там си падат по съкращенията.
  • 103 Сандо

    2 1 Отговор

    До коментар #82 от "Лост":

    Нормална ситуация за интелигенти с объркана психика.Те там не могат да се разберат кой кой е и на кой бог се моли,а и много харесват нестандартни положения.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Поп Станчо

    1 1 Отговор
    Ким наредиха те на хубава длъжност и ти загърбва шсамата истина за войната и всичко което се случва в България сега
  • 109 Шопа

    1 1 Отговор
    Много ме умилява когато някой отгледан с рубли, стане отявлен русофоб!
    Има такива кучета, хапят ръката от която ядат
  • 110 И този

    0 1 Отговор
    Ким Ир Сен е българин??
  • 111 хихи

    0 0 Отговор
    " Водещият така и не попита посланик Митрофанова защо на 5 септември СССР през 1944 г. обявява война на Царство България."

    Ким ти не знаеш ли отговора?
    Защото сме били от страната на Булката.

    Ким ти за оная салфетка и за ония 75% влияние знаеш ли?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове