Last news in Fakti

5 Януари, 2024 15:12 3 184 22

Гюнер Тахир за предложените от Доган съпредседатели на ДПС: Виждам двама по-скоро бизнесмени, отколкото политици

  • дпс-
  • пеевски-
  • доган

Само хора, на които хлябът им зависи пряко от Доган, одобряват Пеевски да бъде лидер на партията, каза основателят на ДПС и бивш депутат от партията

Гюнер Тахир за предложените от Доган съпредседатели на ДПС: Виждам двама по-скоро бизнесмени, отколкото политици - 1

Ахмед Доган създаде ситуацията с номинирането на Делян Пеевски за едноличен председател на ДПС и ако е намерил някакъв ключ, той е за това, което сам е сътворил.

Това каза пред БНР Гюнер Тахир, бивш член на ДПС и един от основателите на Движението за права и свободи.

"Когато има двама съпредседатели, винаги дуализмът предвещава разнобой", подчерта Тахир и коментира, че съгласно каноните на Корана винаги има само един водач, затова се казва, че един е Аллах и Мохамед е негов пророк.

Гюнер Тахир посочи, че не вижда политик с организационни качества в нито един от двамата, предложени от Доган за съпредседатели на ДПС - Делян Пеевски и Джевдет Чакъров:

"Виждам двама по-скоро бизнесмени, отколкото политици".

"Доган си мислеше, че неговите философски прозрения са стигнали до последния човек от структурите на ДПС и че когато предложи еднолично той, всичко ще се приеме безропотно", каза той.

По думите му само хора, на които "хлябът им зависи пряко от Доган", одобряват Пеевски да бъде лидер на партията, а останалите не го харесват.

"Пеевски може да бъде заплаха за Доган, защото всичко, до което се допре Пеевски - фалира или се разрушава. Ако Доган го беше оставил еднолично да управлява ДПС, времето на разпад щеше да бъде достатъчно кратко", смята Тахир.

"Ако Доган оттегли подкрепата си от Пеевски, дали ще има и двама души от ДПС, които ще тръгнат след него. Той е пришит човек към тази организация", посочи Гюнер Тахир.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    42 1 Отговор
    Винаги на крадците в България казват бизнесмени
  • 2 турски продажници

    38 3 Отговор
    От създаването на ДПС до сега, са нанесли толкова злини на България - кражби, предателства срещу държавата към "майка" им Турция, корупция. Те винаги са били срещу България - обединява ги кражбата!!!
  • 3 Боруна Лом

    26 1 Отговор
    И ОЩЕ ПО ТОЧНО..АЙДУЦИ
  • 4 гюнайдън ефенди

    19 2 Отговор
    Абе, тука, само башибозук
  • 5 След Касим Дал и Лютви Местан

    5 14 Отговор
    Гюнер Тахир е сред на най-силните апологети за турцизацията на ДПС. Да е жив и здрав д-р Ахмед Доган!

    Коментиран от #11

  • 6 Истината

    17 0 Отговор
    Нито бизнесмени нито политици са а обикновенни престъпни елементи които в нормална държава трябваше да са осъдени и изпратени е затвора ! Да прибавим и турската етническа партия ДПС създадена на верска основа и абсолютно антиконституционна ! Мислете българи и гласувайте !
  • 7 човек

    21 1 Отговор
    Гюнер Тахир за предложените от Доган съпредседатели на ДПС: Виждам двама по-скоро бизнесмени, отколкото политици

    Нито са политици, нито бизнесмени ! Най-вече изпечени престъпници...
  • 8 Сатана Z

    15 0 Отговор
    Етническа партия с твърд електорат от 300 000 не българи живеещи в Родопския и Делиорманския анклав и в циганските махали на България .Евро-атлантици до мозъка на костите.
  • 9 Аз виждам

    7 1 Отговор
    само престъпници.
  • 10 Да бе

    13 0 Отговор
    Какъв бизнесмен е пеевски? Откъдето е минал, трева не никне: Булгартабак, Лафка, сума ти медии и пр..

    Коментиран от #16

  • 11 касапина

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "След Касим Дал и Лютви Местан":

    Да прав си няма бивши агенти на дс,остават си такива до края на живота,агент доган главния идеолог на преименуването вече е почетен председател,евала очен гут ,баш тамам.
  • 12 А дали...

    7 0 Отговор
    Го има члена в конституцията вече,който забранява партиите на етническа основа ?
  • 13 Хаха

    1 0 Отговор
    Турците помаците си живеят като бейове голяма част от тях. Тя циганката е права. Българите много крадат и ги мързи да работят. Ние ще се женим за помакините, децата ни, а българите продават жилищата на нас. А къде отиде момата. Циганката. Къде, ще си харчи парите, секретарка е на село. Кое село. Турско. Целият квартал ще е от нашите и помаците. Те работят помаците. Останете със здраве боичь ленин и радев георги димитров. 1 към 1 истината. Живи и здрави да сме, че както оголяхме, обусяхме, ще трябва ббирр да ни плащат масрафа, като ипонеца, умрял човека пазач военен на стола паднал без деца събрали на човек им искал де по 300 лева, да му платят разноските по погребението. Ако са 50 х 300 15000 лева и кусур може би е събрал. Да се готвят двамата, в тях ни е надеждата, да ни погребат. Да не е каца без дъно. Те свършват в един момент готовите. Оправете си държавата, че с тия пенсии малки и деца без пари. Майте малко от бога страх, утре всеки от вас, деца, внуци може да изпадне в несъстоятелност. Кво ми трябват политиците. Не ходете да гласувате. Нека ходят тяхните си хора. То и нищо не зависи от народа. Ние знаем хората на доган, но знаем и хората на борисов, радев, които са ги назначили на държавна софра, но кво бихте направили, като материала е стар, а младият некачествен. Къде падне огъня там гори. А бедните нямащите да не се отърват от здраве, че и там е много пари и малко обяснение и е време да им дадете повече, за да не им дава народа от състрадание.
  • 14 Оракула от Делфи

    4 1 Отговор
    ДПС започна да се събужда , от "Догановата кома"!
    И никога не е късно, да стане за резил!
    Съгласен съм с Тахир , че Джевджет, като "преводач" на Пеевски , не са тандем,и брашно няма да мелят,
    не са лидери, а бизнеса го бъркат и двамата с корупционните игри, и тъмни далавери ,
    едва ли тези мъже са писали ,сами оферти и чакали справедлив резултат, в един търг, например,
    да оставиш , една политическа партия в ръцете на Шиши , по този начин ,е равносилно да я пуснеш,
    като разменна монета за държавни далавери!Тя не, че сега не действа като такава ,
    но "все още няма лице", което да "обере пешкира" , и има кой да пише, "преспивните" речи на Пеевски!
    А знаем ,че партията, която съществува единственно и само защото е заобиколена от "Обръчи от фирми,"
    няма да се подчини на тези двама "бизнесмени"! А Конкуренцията е нещо ,което "съпрецедателите" ненавиждат!
  • 15 ....

    2 0 Отговор
    Все пак има хора, макар и днес за боклука, според някои млади хора, но, нима турци, помаци, цигани живееха зле по ония години, живков. Много по ок от някои българи с няколко дипломи, но са ги вербували Дс и всичко вървеше при тях по мед и масло, дори една циганка на 74 днес, работи като кондуктор и надигнала глава, едно здрасти не казва, а бе снабдител в предприятието. Турците и те като лордове, кой шеф, кой юрисконсулт, а българите блеехме като овце, че те са с предимство пред някои българи. Винаги е имало свои и техни. Така че съгласявайте се каквото отгоре ви спуснат, а истината хората си я знаят, но тъй като Бг се управлява отвън така ще е, диктатура до умрячка по домовете без работа. Всеки си наема свои хора. Който ги няма град глад или в гората да яде трева.
  • 16 И аз се чудя ...на този Пеевски,

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Да бе":

    какво е работил баща му,
    майка му знаем , че е "експерт" по залозите!
  • 17 граф Монте Кристо

    4 0 Отговор
    И какво ще се измени или подобри,когато дпс има трима главатари,пеевски ли е самото съвършенство и светец,или пък джевдет,все са абсолютни боклуци,какви чудеса очаква от тях доган,да нагодят дпс към изменящата се международна конюнктура.Някои го обявиха доган за голям български патриот,това е пълна глупост ,като се знае биографията му,началото в ДС,после на турска служба,оня списък,терористична дейност ,престой в затвора и създател на сепаратисткото движение дпс.А пеевски е абсолютен кретен и боклук,ако оглави дпс,може и него да развали,което ще е нещо положително.
  • 18 ХХХи

    2 0 Отговор
    Бойко не е така кюрдисан, като тоя горе на снимачната площадка. Или, те.. Българите кво искат, не стига, че костюмите им са от Туркие, а лошо говорят за нашият предцедател Доктор Ахмед Доган, на костюм 10 000 лева я, а булгар горе дрипав и с тениска. Догане, купи им и им раздай на сите горе булгари
  • 19 Анонимен

    1 0 Отговор
    Доган, колко ги е миnавал, умен е, а и неговите хора го слушат, те са строители, шофьори, земеделци, учени, професири, доктори, умря българ сиган вече, ще управляват дпс заедно с бойко румбата и дс. Лична гражданска позиция. Старите работят на полето, а внуците им с бебетата. Те са много етносите богати и от Дс българите, бащите им от номенклатурата на бко дс бкп. Всичко е 6,за което много хора страдат. Като искате да отмъстите на някои хора, 2009,1999,оставяте родители, деца без работа от злоба, завист и така умряха много младежи, някои с деца, на учени хора българи, лекари, нотариуси, от инфаркт, рак по на 30,35 г, жалват се те. Геноцид спрямо някои българи юристи, ченгета, лекари и обикновени хора бе извършен за 35 години.
  • 20 ХХХХ

    1 0 Отговор
    Турчина ви гледаше сеира 35 години. Българин българин убиваха. Директора уби Ташев ченгето. Защо бе, и го прати у гроба, жалват се скромните на бб. Личен състав бе. Начетен, умен, скромен, тих. Като глуха кучка по улиците ходеше, като го изгониха и почина. Само той ли. Много са и в моят роден край ченгетата. Известна докторка в града гледа ченгето добро. ДСигурност ги доуби еродираните ченгета. И зет й от инфаркт на докторката умря. Кво знаете вие. Доган няма вина, според мен, но имат вина главните, че неуки и прости ги издигнаха в Нс и юристи, съдии от съда, къде я нанерихте Тая, питайте го него им отговарям. Доги си гледа негови приятели децата им. Взаимно крадоха всички.
  • 21 каза основателят на ДПС и бивш депутат

    2 0 Отговор
    Смяяяях се много-основател и собственик на ДПС е Ахмед Демир Доган...много ясно ,че не е бил сам-все някой трябва кааве да направи, дудук да извърти...аман от такива "основатели"!!!
  • 22 Божил Божилов

    1 0 Отговор
    Доган се опитва да направи нещо,което е застинало в дълбините на историята обвито в мъгла.А то е "каква е връзката между двата азиатски народа?не е ли време тя да стане не само съседска,а може би и братовчедка!?Само,че ДП не става за тази работа,той е доброволен еничарин предател на народа си.Друг българин сложи Ахмед,който обича и двата народа,а не само себе си!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове