Last news in Fakti

25 Януари, 2024 06:03 1 535 36

Тошко Йорданов: Радев е нормален човек, за разлика от съставящите "сглобката"

  • тошко йорданов-
  • депутат

ПП-ДБ са лицемерни, смята депутатът от ИТН

Тошко Йорданов: Радев е нормален човек, за разлика от съставящите "сглобката" - 1
Снимка: БГНЕС

"Президентът Радев е нормален човек за разлика от тези, които съставят "сглобката". Целта на президентската институция е да бъде коректив на изпълнителната власт, когато тя прекалява и си надскача правомощията. Сегашната "сглобка" постоянно дава доказателства, че кара през просото, против Конституцията, против законите, против правилниците в Народното събрание, въобще законите не важат".

Това коментира депутатът от "Има такъв народ" Тошко Йорданов в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му, ако се спазва авторитетът на институциите, ситуацията може да утихне. Според него "предвид грубото погазване на законите и на Конституцията, което демонстрира "сглобката", включително с избора на двамата конституционни съдии", ако президентът Радев реши да не отиде на клетвата, това ще е демонстрация на несъгласие.

"С новия състав все по-жалки очаквания имам към Конституционния съд. С последните двама е брутална политическата намеса. Независимостта в тях не съществува. И ние, и "Възраждане", и БСП внесохме обща жалба пред КС. Атакуваме цялата процедура плюс сроковете", каза Йорданов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че представителите на ПП-ДБ са лицемерни.

"Христо Иванов публично наричаше г-жа Атанасова "калинка гербаджийска". След като е във властта и в "сглобката", си плю във физиономията без никакъв срам. Същото е и за правосъдния министър. Представителите на ПП-ДБ са лицемери", заяви депутатът от ИТН.

На въпрос какви са очакванията му от прокуратурата, той отговори, че председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски "хвърля прах в очите", а прокуратурата е на "сглобката".

"Прокуратурата е на "сглобката". Спря делата срещу Кирил Петков и Бойко Борисов, за да се задейства срещу Радев. На тази "сглобка" всеки, който не играе по свирката, е обявен за враг, правят опит да бъде смачкан, включително и с промените в законите. Имаме откровена диктатура на една крадлива "сглобка", каза Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 София

    31 20 Отговор
    Точно
  • 2 Гледайте питане ГМО

    36 13 Отговор
    на Тошко Йорданов в НС, относно ГМО. Антибългарите в Европейски Съвет за разрешили предложението ГМО без етикети на храните. да навлезе в България, МСъвет е подкрепил предложението. В редица меж. изследвания след един месец хранене на лабораторни мишки, масата на животните се увеличава със сто процента огромни тумори. Не само че ще ни тровят, но ще ни отнемат и ПРАВОТО да знаем, че ни тровят. Правомощията на МСъвет трябва да бъдат отнети и избори. Тази Коалиция е назначена, за да унищожи българският народ и държава. Тези хора мразят България и водят тотална война срещу българите.

    Коментиран от #11

  • 3 Само носът

    44 14 Отговор
    Ристю толкова пъти си плю в лицето, че вече му е покрито цялото от храчки и само носът му се вижда. Той срам няма, пере и подмива без задръжки. И се прегръща и цалюва с който наредят от козяк
  • 4 хихи

    12 36 Отговор
    Кво му е нормалното.

    Той ни натресе Хардвардските Измамници
  • 5 Педя

    28 34 Отговор
    Знаем те.С Радевой искате да говорим руски, да ползваме рубли и да вее руски знамена вместо български. Само като ти слу
  • 6 Голем смех

    31 30 Отговор
    Тоше, и без да се обаждаш е ясно, че с Мунчо сте комбина.
  • 7 пешо

    25 32 Отговор
    радев е руски шпионин а итн са негови помагачи
  • 8 Чслгарски

    24 24 Отговор
    разсъждения..... Пълен фалш , както чалгарите и самата чалга !
  • 9 ОСТАВКА ЗА КАРМАЗЪ ФАТМАК!

    19 29 Отговор
    НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ- р€зид€нтинът € ПРО$$$Т ФАТМАК!
    ДО КЪДЕ ДОКАРАХА Я тази "държава"- г€н€рал Д€$И ДА НИ УПРАВЛЯВА!
    ПО-$ТРАШ€Н ОТ СПИН-а, ПО-ОПА$€Н ОТ РАКА-СЕГА ЗА СЕГА СИ ОСТАВА ФАТМАКА!
    ОСТАВКА ЗА Ч€РВ€НИЯ ФАТМАК! 79г. комунизъм СТИГАТ! СТИГАТ!
  • 10 Тошко

    16 25 Отговор
    За пръв път си прав че сглобката са измамници но вие от итн освен че сте измамници сте изключително некомпетентни и елементарни.Вашето присъствие в НС показва колко неграмотни хора има в страната които са ви избрали.
  • 11 Как е

    22 24 Отговор

    До коментар #2 от "Гледайте питане ГМО":

    Възможно Тошко елементарника да те впечатли с нещо освен с простащина?Този тъпак само търси изява и сензация защото няма никакви компетентности.
  • 12 Ямболия

    19 19 Отговор
    Извинявам се на целият български народ, че Ямбол даде на България такива същества като Волен Сидеров и Тошко Африкански!
  • 13 Само питам

    20 19 Отговор
    От кога руските подлога са нормални хора?

    Коментиран от #29

  • 14 Българин

    18 18 Отговор
    Въпреки уверенията на самият Тошко, че ИТН е евроатлантическа партия, чалгарите са едни руски ватрьошки, които играят по свирката на президента.
  • 15 Доротея

    17 19 Отговор
    Тошко Африкански - ПЕДЯ ЧОВЕК, ЛАКЪТ ЛЪЖА!

    Коментиран от #22

  • 16 Механик

    18 17 Отговор
    Навремето Славчо и ИТН ни проглушиха ушите, че ще "чегъртат" ГЕРБ, народа им повярва и ги направи първа политическа сила. Но те позорно абдикираха, като казаха, че им трябвало пълно мнозинство за
    да могат да управляват. Сега са се отдали на политическо помиярство, обслужват руски интереси срещу скромно заплащане представяйки ги за" български национален интерес" и "отстояване на националният суверенитет".
  • 17 СУВЕРЕНА

    15 13 Отговор
    За краткото си съществуване ИТН създаде редица знакови политически символи като Учиндолския гений, Тошко Африкански, Пацо Шнорхела, Пешо Плагиата, болонката Ива, Руди Гела. И маса измамени избиратели, за чието доверие Славчо ни казва, че се борел.
  • 18 Кирил

    20 14 Отговор
    Тошко, не си виновен ти че си роден и.иот. виновни са и..отите които те вкараха в парламента

    Коментиран от #21

  • 19 Тошко търси в политиката

    15 13 Отговор
    само и единствено себеподобни,какъвто е неговият работодател.Болшевишките мърльовци си отиват.
  • 20 Ти да видиш

    18 15 Отговор
    И наш Тошко се оказа руско мекеренце!!!
  • 21 мдаааа

    5 6 Отговор

    До коментар #18 от "Кирил":

    Никой не се ражда .диот , формира се като такъв с течение на времето ...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ТОДОРЕ

    7 7 Отговор
    Бъди честен и кажи кой ги вкара във властта розовите понита. Президента и Вие. Сега ще им сърбате попарата, а сметката както винаги я плаща обрания български народ.
    Тия са ваш кадър и на "юмрука".
  • 24 Майора

    4 8 Отговор
    Абе Тошко , кое му е нормалното на Радев , това че вдигна юмрук и свали с платените от олигарси протести кабинета на Борисов и доведе Харвардските мошеници на власт!А внимателно почети Конституцията и виж че са новите съдии е важенВКС , а всички други са представителни!
  • 25 ДО ФАКТИ

    9 0 Отговор
    Троловете много рано са започнали работа.
    Да не са им вдигнали надницата.

    Коментиран от #27

  • 26 Ясен си

    9 6 Отговор
    И радев и ти и куция славун получавате пари от мацква
  • 27 да питам

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "ДО ФАКТИ":

    Притесняваш се , че си закъснял ли ?!🤭😁
  • 28 Гост

    5 0 Отговор
    Най-готината опорка. Щом не си за крадливите герб/ дпс/ппдб, всичките от едно комунистическо котило, значи си путинист.
  • 29 Коментар

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Само питам":

    От кога българите сме руснаци,че го наричаш руска подлога?Радев си е избран от народа,защитава си интересите на българския народ.Ако не беше той досега цялата държава да са изнесли на безценица.
  • 30 Така

    3 0 Отговор
    Важното е, че Кирчо , Кокорчо бяха избрани без да се манипулира вота, така го разбирам аз. Въпреки, че се разбра за манипулацията. Но по действията на хората в България се разбира, че всичко е нормално и няма проблем някой да ги управлява дори и да не е избран законно. Иначе вие си ревете по форумите няма проблем.
  • 31 Чупката бе!!!

    9 0 Отговор
    Равносметката за 7 години в президентството на "бащата на нацията" - едно превъртане на лост, няколко коремни преси, няколко лицеви опори, една тотално разбита държава и един напълно разделен народ.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 селски бек

    8 1 Отговор
    Бягай да изхвърлиш кофата с боклук на шефката ти Мутруфановъ бе боклукчия
  • 34 анонимен

    3 1 Отговор
    Радев е руски човек не е нормален а Африкански и шефа му се в тъмното дърпат от кеша на Радев :)
  • 35 Бай онзи

    3 1 Отговор
    Радев е един мегафон надува надува и накрая се спука като балон Популизъм лъжи злоба и един висок пилон за милион да зарадва Деси с нещо по голямо Позор
  • 36 Диамантената ръка

    1 0 Отговор
    Тодоре, Копринката праща ли некой лев или и ти си един от безплатните полезни идиоти...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове