Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 20:01 799 19

Румен Христов: Ротацията е договорена, но се обсъждат варианти. Идеята е хора с нова аура да управляват

  • румен христов-
  • ротация-
  • управление-
  • министри

Оценката на министрите започна, тя е напреднала. Нормалната практика е след това да се обсъди в партиите и след това в пленарните групи

Румен Христов: Ротацията е договорена, но се обсъждат варианти. Идеята е хора с нова аура да управляват - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Важното е на министерските постове да са най-подготвените хора, които да вършат работа. Могат да се коментират три варианта за ротацията – да се смени само министър-председателят, някои от министрите или целият кабинет. Това заяви председателят на СДС и зам.-председател на ПГ на ГЕРБ-СДС в НС Румен Христов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Той заяви, че СДС смятам, че има министри, които не се справят добре и трябва да се подменят, но отказа да ги назове.

„Ако в тези министерства влязат хора с по-добра визия, това ще е добре за страната. Няма да е зле да има обновяване на кабинета. Ще търсим съгласие – това е най-важното“, подчерта Христов.

„Много е трудно да отговаряш за себе си. Ако кажеш, че не искаш, значи нямаш амбиции, ако кажеш „да“ – се натискаш. Ротацията е договорена, но се обсъждат различни варианти. Идеята беше, че хора с нова аура ще управляват.

Това, което е започнато е много важно. Всички подводни камъни трябва да се изчистят. Добрата работа в МВнР трябва да продължи“, смята председателят на СДС.

За срещата между Бойко Борисов и Кирил Петков каза: „Това са нормални срещи. Ние сме по цял ден в парламента. Не могат да се водят разговори в пленарна зала, за да не пречиш на колегите си“.

„Оценката на министрите започна, тя е напреднала. Нормалната практика е след това да се обсъди в партиите и след това в пленарните групи. ДПС беше много полезно и търсено, когато правехме к промени. Предстои избори на регулаторни смени, тогава пак ще бъдат необходими. Те ясно заявиха, че не желаят да участва в управлението. Те са коректен партньор“, каза още Христов.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Историк

    6 2 Отговор
    Красивия и закръглен левент ли?
  • 2 Мръсници и антибългари

    11 1 Отговор
    С нова аура. Пребоядисани комуняги като тоя на снимката.
  • 3 Аурум

    7 2 Отговор
    Какви са тези "с нова аура"? Екстрасенси, врачки, баби ванги или джедаи?
  • 4 Факти

    10 2 Отговор
    ХА ХА ХА, ДОРИ И НЕ ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ! Хора с нова "аура", ха ха ха!! Голями сме късметлий, управлява ни най долната утайка на обществото, тези с новата "аура"! Ха ха, смешници захапали кокала!
  • 5 Бушони с нова аура

    6 2 Отговор
    А вие ще прибирате парата.
  • 6 Куха лейка

    5 2 Отговор
    Само аура ли, добре бейби..... ей дърт о. лигофрен
  • 7 Мен какво ме касае

    5 3 Отговор
    Как ще си разпределяте властта и парите. Унищожихте България, а ни занимавате с нищожното си присъствиев НС.
  • 8 факт

    7 2 Отговор
    Ама СДС са в умрела кома с този църв--ул !

    Коментиран от #14

  • 9 един

    0 5 Отговор
    Аурата на новите дето ще управляват трябва да прилича на аурата на путин,иначе не става работа,отидохме много на запад,трябва да направим кръгом и тогава напред!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Негово преразходителство

    1 3 Отговор
    Пак делим и броим или този път се докарваме кой да е булката на американският посланик?
  • 12 смях

    4 4 Отговор
    С нова фашистка аура ли??? Ти вместо да си в затвор даваш акъл по медиите! Не си ли нагъл??
  • 13 Подкрепа за ДБ

    6 3 Отговор
    Румене, хващайте си Гаргата и се омитайте от България!! НАЦИОНАЛ:НИ ПРЕДАТЕЛИ и ФАШИСТИ!
  • 14 Пепи

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "факт":

    СДС, отдавна няма! Боко, има едни
    гейши, да си търка объвките с тях!

    Коментиран от #18

  • 15 00001

    3 2 Отговор
    Каквато и аура да имат, нямат ли познанията, способностите, жижданията и лидерски качества, ефекта ще бъде същия като досега. И след като Правителството или изпълнителната власт е подчинена на Народното събрание, дори и царя да сложат, ефекта ще си е същия=резултати никакви. Депутатите в НС работят за свое благо не за Държавата, подчиненното им Правителство също работи за благото на депутатите а не за държавата.Кой работи за България реално, на думи Депутатите са най големите патриоти, на дело са най големите крадци и измамници?
  • 16 хххх

    1 0 Отговор
    Нищо не е договорено, докато не е договорено.
  • 17 поредният гладник-псевдополитик

    0 0 Отговор
    Тоя колко е гладен, малииии...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове