Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 11:43 1 337 35

Пеевски: Избори „две в едно“ не е добър вариант за България

  • делян пеевски-
  • избори-
  • сглобка

В отговор на въпрос за „сглобката“, той каза, че ако някой я счупи, то това биха били ПП-ДБ

Пеевски: Избори „две в едно“ не е добър вариант за България - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Според председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски избори „две в едно“ не е добър вариант за България. Темата той коментира пред журналисти в парламента. Помолен да коментира изказването на Бойко Борисов за избори „две в едно“ заедно с европейските, Пеевски отговори, че всичко зависи от „Продължаваме промяната - Демократична България“ (ПП-ДБ).

Според него такъв вариант не е добър за страната, но за ДПС би бил добър. Пеевски посочи, че са готови за избори, но държавата не трябва да се тласка в тази криза. Колегите трябва да се овладеят от ПП-ДБ, да си изпълнят това, което е записано за Министерство на външните работи (МВнР), и да вървим напред в името на България, смята още Пеевски.

В отговор на въпрос за „сглобката“, той каза, че ако някой я счупи, то това биха били ПП-ДБ. Попитан дали е записано някъде, че МВнР трябва да остане при ГЕРБ, Пеевски отговори: „то е на ГЕРБ“. По думите му ПП-ДБ трябва да се овладеят, да разберат, че не може да се случва каквото поискат, както поискат, и да се научат, че писаните неща трябва да се спазват.

Попитан може ли едно министерство да е чак толкова значимо, за да се счупи „сглобката“ и да тръгнем отново на избори, Пеевски каза, че не може да си го обясни. „Ако ще търсим просто на някой работа, да си сменят просто някой техен министър на друго министерство и да го назначат на работа“, коментира той.

В отговор на въпрос Пеевски призова партиите, които са направили това правителство, да седнат заедно. По думите му всичките министерства са на ПП, премиерът е на ПП, Борисов и ГЕРБ имат вицепремиер и едно министерство. Не мога да го разбера това силно желание да им се вземе едното министерство. Аз смятам, че ПП-ДБ имат цялата власт в държавата и просто трябва наистина да седнат, да се успокоят и да продължи това евроатлантическо мнозинство, посочи още Пеевски.

На въпрос за кризата в София и това, че тя се пренася в парламента, Пеевски коментира, че „има някакъв проблем“. Това не трябва да се случва с тези независими депутати, питайте партиите, от които се цепят, добави Пеевски.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошито

    32 0 Отговор
    Шиши в ролята на папагал на Боко
  • 2 Жоро

    32 0 Отговор
    Има магнитно привличане между Боко и Шиши, то не е любов а магнетизъм хаха
  • 3 КАКТО КАЖЕШ ШЕФЕ ТИ КОМАНДВАШ

    18 2 Отговор
    Страната от доста време и си правиш каквото искаш
  • 4 Избори „две в едно“

    19 2 Отговор
    Нима ДПС не иска да е трета политическа сила ли? Или далаверката с Кики и Бойкикев върви без проблемно?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 дом

    24 1 Отговор
    Най-добрият вариант за странта е ти и крадливия от Банкя (твоят ортак) да сте в затвора. Тогава ще тръгнем напред.

    Вие сте рак, който ни убива бавно.
  • 7 хммм

    24 1 Отговор
    А kакъв вариант е добър за България?? Да ти гледаме постоянно фашистката мутра по телевизиора?
  • 8 АРЕС Z

    20 1 Отговор
    Тази торба с лай..... е Господин Никой та да си дава мнението кое е добре или зле за България.Ако този престъпник беше в затвора където му е мястото сега нямаше да му слушаме глупостите.
  • 9 Свинският кърлеж

    17 1 Отговор
    На Доган.

    Коментиран от #10

  • 10 Акула

    5 11 Отговор

    До коментар #9 от "Свинският кърлеж":

    Г н Пеевски е добър човек ше ми увеличи телка и ше ми даде нов апарат за ухо

    Коментиран от #29

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Демократ

    17 0 Отговор
    Очевидно свинята от " Животинскаглта ферма" на Оруел е най-важната фигура в държавата без да е във властта. Такъв абсурд няма никъде другаде по света, освен в държавата Абсурдистан, в каквото превърнаха България ченгетата от задкулисието. В книгата всички животни искат да се отърват от нея, ама не могат,защото е най-голяма и най- тежка.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Адрес 4000

    12 0 Отговор
    Бочето и Шиши няма да направят нови избори
    Много добре знаят защо ;)
    Просто показват мускули пред тъпият си електорат
    ГербДПС имат поне още двама министри в кабинета но се правят на улави
  • 16 фбр

    10 1 Отговор
    Евроатлантическо мнозинствО, каза корумпето Шиши Магнитски ! НЕ!!!! ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ КРАДЦИ И МАШЕНИЦИ !!!
  • 17 нннн

    12 1 Отговор
    Избори две в едно са чудесен вариант за България и лош за Пеевски. Сега се е намърдал като мишка в буца сирене, но след избори - едва ли....
  • 18 Анонимник х

    6 1 Отговор
    ИЗБОРИ ДО ДУПКА ДОКАТО ТИ ТУЛУПИС ПЕРАЧИТЕ ДОГАН НЕ ВЛЕЗИТЕ У КАНАЛЕТО. ТИ ПЕРАЧИТЕ И ТУЛУПОС САМО МАНИПУЛИРАТЕ МЕНТИТЕ И ПУСКАТЕ ЛЪЖИ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕТЕ.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 хммм

    8 1 Отговор
    Прасето решило да ни плаши с избори..... СМЯХ!!!
  • 21 шефа

    8 1 Отговор
    Само в България е възможно сто процентов престъпник да е Депутат и дава интервюта по телевизията.
  • 22 циркаджии та дрънкат

    5 1 Отговор
    Вложете парите си в ка ти се е.бе
  • 23 гост

    6 1 Отговор
    Тази сутрин в позицията на съюза на съдиите : Във всяко назначение в прокуратурата и съдебната система пряко Участва Шиши !
  • 24 Арахангел

    6 0 Отговор
    ДЕ.БЕЛОТО ЛЪЖЕ : ОСВЕН ПРЕМИЕР И ВЪНШЕН МИНИСТЪР ГЕРБ ИМА И ВЪТРЕШЕН, КОЙТО ДЕНКОВ НЕ МОЖА ДА МАХНЕ, ЗАЩОТО ЗАДРУГАТА НА "БОЙКО И ПРЕЗИДЕНТА" НЕ МУ ДАДЕ!!! МИНИСТЪР НА ПРОМИШЛЕНОСТТА Е ОТНОВО КРЕАТУРА НА ГЕРБ и ДПС!!!
    ПРА.СЕНЦЕТО МИСЛИ, ЧЕ НАРОДЪТ Е ГЛУПАВ И НЕ ВИЖДА! НА ПП-ДБ ИМ ОСТАВА САМО ЕДНО ВАЖНО МИНИСТЕРСТВО-НА ФИНАНСИТЕ И КОКОРЧО МОЖЕ ДА ЗАЕМЕ КРЪГОВА ОТБРАНА. ЦЯЛАТА МАФИЯ И РУСОФИЛИЯТА Е НА ВОЙНА СРЕЩУ ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНАТА, ЗАЩОТО НА ТЯХ НЕ ИМ ТРЯБВА БОГАТ НАРОД, А БЕДНИ ПОСЛУШКОВЦИ, КОИТО ДА МАНИПУЛИРАТ, ПЛАШАТ И КРАДАТ!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Евроатлантик Шиши

    3 1 Отговор
    Избори „две в едно“ не е добър вариант за България, защото ще ни изметат !
  • 28 С КОЕ ЖИВОТНО ГО ИДЕНТИ

    2 1 Отговор
    ФИЦИРАТЕ ТОЯ ГРУХЛЯК ? РЕЧНИКА МУ Е ОТ 100 ДУМИ КАТО НА КИРО ПРОСТОТО !
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 максим

    0 1 Отговор
    и шиши и боко и тъпанаря и кирчо и вси останали,скоро,ще ги измете народа.чакайте,включване!!! иде ,денят за разплата.....

    Коментиран от #35

  • 32 Така ли?

    1 0 Отговор
    Така ли?Защо лъжеш,а МВР на кого е?Май е на теб.Зсщото министъра на теб се оплаква от Кирил Петков.Сам си го каза в едно интервю тоя посредствен министър.Без интелект,не става за тая работа.Ние знаем ,че с Дон Банкянеца сте си плюли в устата да клепате ПП-ДБ,въпреки,че сте най-известните корумпета.Биографиитр ви и стажа ви на такива е неоспорим.Дано ПП-ДБ се ОСВЕСТЯТ и се отдръпнат от такива боклуци като Вас.Само ще спечелят ако направят това.
  • 33 Безпартиен

    0 1 Отговор
    Делянчо, много ли та биха братушк ите в ДУБАЙ! Гледам, зъбите ти са почти като истински!
  • 34 Брей...

    1 0 Отговор
    Тоя престъпник и едно от знаковите лица на прехода много акъл взе да дава !
  • 35 Да бе...

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "максим":

    Тоя ден на разплата идва от над 30 години !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове