Last news in Fakti

1 Март, 2024 09:27 1 012 29

Джевдет Чакъров: Призоваваме двата основни субекта в сглобката да проявят разум. България няма нужда от избори 2 в 1

  • джевдет чакъров-
  • сглобка-
  • субекти-
  • разум-
  • избори

С г-н Пеевски ще работим в екип, ще имаме активен диалог с всички структури по места. Има много сериозни предизвикателства и от ДПС ще бъдем адекватни, обясни още Чакъров

Джевдет Чакъров: Призоваваме двата основни субекта в сглобката да проявят разум. България няма нужда от избори 2 в 1  - 1
Снимка: bTV

Аз и г-н Пеевски ще бъдем равноправни лидери на ДПС. С Ахмед Доган се виждаме толкова пъти, колкото е необходимо. Разбира се, когато има нещо, се допитвам до него по политически и организационни въпроси. Това сподели пред bTV съпредседателят на Движението за права и свободи Джевдет Чакъров, цитиран от novini.bg.

На въпрос дали Ахмед Доган продължава „да разпределя порциите във властта, Чакъров не пожела да отговори, като вместо това акцентира върху днешните реалности в страната и необходимостта от нормализирането на политическия диалог, за да има стабилност.

Съпредседателят на ДПС увери, че ако в Движението има „гнили ябълки“, те ще бъдат отстранени и няма да се допусне партията да се превърне в бутикова или платена.
С г-н Пеевски ще работим в екип, ще имаме активен диалог с всички структури по места. Има много сериозни предизвикателства и от ДПС ще бъдем адекватни, ДПС е фактор за стабилност и ние призоваваме двата основни субекта в сглобката да проявят разум, за да има стабилност в държавата, апелира Джевдет Чакъров.
Той посочи, че ДПС разполага с качествени кадри с доказана експертиза за регулаторите, но на първо място „трябва да видим какво ще стане с правителството“. Чакъров добави също така, че от формацията нямат и не искат да имат министри в управлението, нито да бъдат включени в евентуално коалиционно споразумение.

По думите на Чакъров България няма нужда от избори 2 в 1, а от работещи правителство и парламент, за да може да се прокарат реформи не само в съдебната власт, но и в здравеопазването и образованието.

По темата около Мартин Божанов – Нотариуса политикът също не пожела да навлиза в конкретика, напомняйки, че по случая е сформирана временна анкетна комисия в парламента, която да проучи обективно всички детайли по казуса.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 електорат

    17 1 Отговор
    Така наречените партии са ОПГ-ки , които се борят само за власт и пари !!!
  • 2 ьТВ

    26 0 Отговор
    Много трудно му върви мисълта, когато го питат за обръчи от фирми! хаха

    Коментиран от #9

  • 3 Сталин

    21 3 Отговор
    България има нужда от избори веднага и да бъдат изхвърлени на боклука тези помияри от сглобката
  • 4 Реалист

    12 1 Отговор
    Мълчи бе пешка
  • 5 Напротив има

    13 0 Отговор
    Резанчо няма да си развявате така мандалото
    След новите избори
  • 6 провинциалист

    9 1 Отговор
    Има нужда и още как!
  • 7 Иванова

    15 1 Отговор
    Пеевски не е само гнила ябълка, той е цял гнил намагнитен пъпеш!!!

    Коментиран от #12

  • 8 пффф

    17 0 Отговор
    Тоя защо го канят в телевизиите да прахосва скъпо телевизионно време?Ами че той за половин час нищо не каза и само мънкаше.На 90% от въпросите не можеше да даде смислен отговор.И това ми било съпрецедател на третата по сила партия в България?!?!?!Жалка работа.
  • 9 Адолф

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "ьТВ":

    Как да върви като такава няма.В неговата глава мисловни процеси не се случват и затова е сложен на тоя пост който заема в момента.
  • 10 Бацо Гацов

    9 0 Отговор
    "Гнили ябълки" пълно в ДПС. ДПС е (цитирам Джевдет Чакъров) "бутикова и платена" партия, като останалите. Стига мелодрами. В политиката се влиза с пари и се излиза с много повече пари. Всъщност борбата на политиците в България е бързо забогатяване, изсмукване на държавата (народа е държавата) до такава степен, че да са зависими от определени партии (определени сдружения на фирми - обръчи, които ги има във всички партии), изкуствено докарване на народа до бедност, което означава - подчинение. Всъщност хората в България гласуват, за да може десетина фирми и компании да трупат "диви" финанси. Това е реалността. Никоя партия не работи за милите очи на народа.
  • 11 В името на народа

    6 3 Отговор
    Който има очи и вижда с тях,
    който има уши и чува с тях,
    който има мозък и може да го ползва,
    който се чувства свободен, а не роб,
    той избира "Възраждане"!

    Биологични единици, партии, правителства, НПО-та, сглобки и марионетки, които забраняват Референдума, в разрез с Конституцията, но по заповед от чуждо посолство, нямат право да говорят за права и свободи, човешко достойнство и демокрация.

    Да възродим Родината си и изчистим оборите си от предатели, защитници на чужди интереси, интриганти, престъпници и подлоги!

    Да живее България!
  • 12 ШИШИ

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "Иванова":

    Гнил е половият ти орган и мерише яко.

    Коментиран от #14

  • 13 Напротив

    2 1 Отговор
    Напротив Поробването и Грабежите поне ще се Забавят!
  • 14 Кога го разбра?

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "ШИШИ":

    Кога го разбра?
  • 15 ДПС....

    7 1 Отговор
    ДПС.... Няма Достойнсто тя използва електората си за Собствени- Персонални цели! Като всичси Останали!
  • 16 Видял

    7 1 Отговор
    Не ,че нещо.Ама който е гледал интервюто е нема такава мъка.Толкова е зле човечеца.Този по изказ и за портиер не става.Журналята най добронамерено го опекоха на шиш.Този бетер Карадаъ.Ужасссссс.
  • 17 Бай Иван

    3 1 Отговор
    Има ли кинти за изпиране още?
  • 18 Веселинов

    5 0 Отговор
    Тоя с това турско име и българска фамилия да не е някой смрадлив помак предател ?
  • 19 Хачо

    2 2 Отговор
    Напротив България има НЕИСТОВА нужда от нови избори.
  • 20 яяя

    6 0 Отговор
    много слабо представяне, нищо смислено. слаб или нарочно се държи така, или е поставен, защото е слаб?
  • 21 Герен

    4 0 Отговор
    КАТО ПАТЕ У КЪЛЧИЩА БЕШЕ ТОЗИ. МЪНКА И ЗАПЕЦВАШЕ ЗА ПО 15 СЕКУНДИ. МАРИЯ ГО НАВРЯ У ....
    ЩОМ ТОЯ ШИШИ НЕ ИСКАТ ИЗБОРИ ЗНАЧИ СА НАЛОЖИТЕЛНИ.
  • 22 Тома

    5 0 Отговор
    С мамута ще работим за да крадем от бългорите.Той е номер едно в това дело.Каза турчина
  • 23 Леголенд

    3 0 Отговор
    И от дъпъсъ няма нужда.
  • 24 избори

    4 1 Отговор
    Защо да няма избори, г-н Чакъров? Нали сме "демокрация"? То е ясно на всички, че и изборите се манипулират и фалшифицират, но все е по-добре от тази СГЛОБКА! Сътворена в нечие посолство. На базата на какви идеологически и морални ценности е направена тя?
  • 25 Всички

    2 1 Отговор
    които не желаят избори,знаят много добре,че при такива те губят! Всички от сглобката губят,най малко герб!Страх ги е от избори,и причината е само една-ВЪЗРАЖДАНЕ! Единствената различна партия от евроатлантическия бълвоч!Само Възраждане!За Независима България! Гласувайте!!!
  • 26 Боклуците на Боклука

    1 0 Отговор
    Ти Аби, акъли недей давай. Гледай оня боклук от Сараите, да не отиде на гости при Трактора и Нотариуса...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Деций

    0 1 Отговор
    Ефремова, Ефтимова,ти не знаеш името на съпредседателят на ДПС,а си тръгнала да пишеш !Лошото е ,че 95% от вашата "гилдия" сте случайници,и вместо да разтоварвате вагони,или да продавате зарзават на пазара,се занимавате с несвойствена дейност,която не е за малките Ви глави!Първото име на Чакъров е Джевжет,а не Джевдет!
  • 29 пенко

    0 0 Отговор
    УЖ ИНТЕЛИГЕНТЕН РЪМПЕЛ --- ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е "СГЛОБКА " ---- НЕ МОЖЕ МЕШАВИНА МЕЖДУ : ТАВТАЦИ -ТИНЯ И БЪРБОШКИ -ОБВИТИ В ЦРУ ТИКСО - ДА СЕ СГЛОБИ ---МОЖЕ ДА СЕ ИЗМЕША И КАТО СЛЕПКА - МИКС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол