Last news in Fakti

1 Март, 2024 10:36 816 26

Денков за ротацията: И двете страни са поставили документи, които могат да са основа за преговори

  • николай денков-
  • ротация-
  • страни-
  • документи-
  • преговори

"Още преди месец имах информация за това във всеки един ресор, във всяко едно министерство кое е изпълнено, кое не е изпълнено", заяви премиерът

Денков за ротацията: И двете страни са поставили документи, които могат да са основа за преговори - 1
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят акад. Николай Денков коментира предстоящата ротация.

"И двете страни са поставили документи, които могат да послужат за основа за преговори, трябва да се влезе в процес на преговори, нямам съмнение, че това ще отнеме повече от два дни", коментира той, цитиран от Dariknews.bg.

По думите му преговорните екипи трябва да огледат двата документа, да видят къде има съгласие, да имат време да прецизират текстове, по които има нужда от съгласие и тогава ще се види какъв ще е крайният резултат. Според него това ще отнеме време и трябва да се мине през този процес на преговори.

Премиерът коментира и оценката на министрите. "Още преди месец имах информация за това във всеки един ресор, във всяко едно министерство кое е изпълнено, кое не е изпълнено", заяви Денков.

По темата за Червения пират Денков коментира, че няма информация. "Това, което видях от медиите изглежда интересно, но трябва да сме сигурни, че зад него не се крие нещо повече - това е работа на службите, на разследващите органи", заяви той.

По думите му трябва с вицепремиера Мария Габриел да седнат и да обсъдят един по един министрите, но този разговор все още не се е състоял, но очаква да се състои в следващите дни.
Той подчерта, че диалогът му с Габриел е доста добър.

По темата с "Магнитски" Денков коментира: "За мен истинският проблем е, че нашата правосъдна система очевидно не работи както трябва, полагаме огромни усилия, за да може тази тази система да се изчисти от дълбоки проблеми, които станаха особено очевидни и да може да се рестартира, така че който е направил нарушение на закона, да си получи съответното възмездие от институциите".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    16 2 Отговор
    Бла, бла, бла, и пак бла! Аз по смешни и жалки хора от сегашната ‘сглобка’ не съм виждал, че и нагли, всичките! Опозицията същата работа! Какво ли не правят парите…..
  • 2 герб да отстъпи малко

    12 2 Отговор
    докато очакваме ядрените бомби . умрелите от ковид са станали повече . Мигрантите няма да спрат . Въглищарите и от парното са гладни .
  • 3 Шиши

    13 2 Отговор
    Денков и Габриел ми се ротират в скута.Хи хи хи
  • 4 Никито срам и позор си нещастен предател

    16 1 Отговор
    Никито пътя и при Галя от Козяк да си те прибират некадърник от сглобката
  • 5 Бръмбар

    16 2 Отговор
    Денков ми прилича на такъв опериран без емоции тъпкан и тормозен цял живот от училище още. И сега му се е паднало и си казва ще им го върна на всички сега, ни народ ни родина значат нещо за мен. Просто трябва да изпълнявам какво ми диктуват и ще мога да се правя на важен още малко, пък дори и да ме мрази народа.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 щом ще преговаряте

    4 0 Отговор
    Този път си сложете ваш министър на вътрешните работи!
  • 8 дедо Герчо

    5 2 Отговор
    ЩЕ ВИ ГОНИ ЧЕРВЕНИЯ ГЪСОК Е ДВЕТЕ ГУШИ...ХЪХЪХЪ...
  • 9 Жмръц

    3 0 Отговор
    Ани,ани...Много време ти трябваше,докато осъзнаеш какво съм написал ли М А?Сърдита си,че не съм те вписал в партито и за тва ми изтри коментара,а?Не знаех,че си от онези под дъгата.ти,избра ли си роля в караминьола?Ани,ани,да те ее кой те хвани!
  • 10 Боруна Лом

    13 1 Отговор
    НАПРАВЕТЕ УДАРНА ГРУПА И В УКРИЯ! ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА ЩЕ УШИЕ БАЙРАКА, А ПАСИТО СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИТЕ ЩЕ Е ЗНАМЕНОСЕЦ!

    Коментиран от #17

  • 11 Сапунен театър

    10 1 Отговор
    Потърпевши са гражданите.
  • 12 Смрад-лика

    5 1 Отговор
    Ще се подпишат връз бланката на посолството.

    Коментиран от #19

  • 13 6778

    8 1 Отговор
    Денков,спри с твоите изяви,не си любимец на народа,пък и нищо не свърши, освен да се разкарваш и да даваш отчети,ти си знаеш на кого.
  • 14 089954

    4 1 Отговор
    Г-н Премиер , така и така ще ходим на Шипка , сами ли да го бутаме или после ще пратите мигантите да свършат тази работа ?
  • 15 деги ди пуста сопа

    2 0 Отговор
    Това с ротацията ми мяза на Сайман каза:
    каквото каже сводник@ и путанаците го изпълняват!
    Дори днес на ротация испанци пазят небето ни , заради тъпите путанаци!
  • 16 нннн

    4 0 Отговор
    Първо си поставят кървави ултиматуми - аха и да се хванат за гушите. После сядат да си говорят кротко, като влюбени. И си делкат баницата. Артисти, бе! Артисти..
    Хлябът е скъп, но зрелища ни показват.
  • 17 дебили от класа

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Боруна Лом":

    За Байрак будала ще е Монката Грънчаров, Кристалина ще прави перде кериз от скута на Сорос, а Росската Порошенков ще лигави обсткановката с рошен бомбон.
    Трио Росна китка от ПП ще припяват за победа!
  • 18 СТРАНДЖАТА

    1 1 Отговор
    ДА ВДИГНЕМ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНЕ НА 20 АПРИЛ И ДА РАЗГЛОБИМ СГЛОБКАТА УНИЩОЖИЛА ДЪРЖАВАТА ДА ИЗЛЕЗЕМ ЗАЕДНО ПО ГРАДОВЕ И СЕЛА И ГИ ВКАРАМЕ В ЗАТВОРА ДО ЕДИН!
  • 19 не заслужават много

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Смрад-лика":

    Да ги запишат в журнала на Централните СГ!
  • 20 ДЕНКОВ , НЯМА ТЪРПЕНИЕ ДА ОТИДЕ НА ШИПКА

    1 1 Отговор
    С ДРУГИЯ БОКЛУК КИРО НА 3 ТИ МАРТ !
  • 21 Изслушват БОКЛУКА Денков в

    1 1 Отговор
    НС И ГО ЧАКАТ НА ШИПКА НА 3ТИ МАРТ ДА ГО ПОЗДРАВЯТ С ПО - ЗДРАВИ ТОЯГИ !
  • 22 Гай Турий

    1 0 Отговор
    С всеки ден тоя все повече заприличва на жалък палячо, същото нищожество като зеления клоун в Киев. Производни по кози калъп. Надежда да има по-достоен от него в тая скелетна бракма няма. Жирафовратата е същата марионетка на файкянистан като Денката. Цялата скелетна бракма да се пръждосва. Нови избори, нова патриотична власт, която да защитава българските национални интереси навсякъде и да се грижи за народа. Поправяне на отношенията с Русия, неутралност по отношение на войната й с киевската наркохунта. Отбиване на всякакви жидоянкини и британски мераци нашето Черноморие да се милитаризира и опълчва срещу Русия, защото това е стратегически пагубна манипулация за нас. Да спрат да се докарват на НАТО и ЕС като "по-праведни католици от папата". Ние днес не сме велики, но си имаме исторически интереси и национални идеали, несъвместими с образа на васали и марионетки на всякакви империалисти. Сатаните да си гледат работата!
  • 23 Фоли

    1 0 Отговор
    НЕДЕЛЧЕВА НЯМА ЧАР БЕЗЛИЧНА Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 24 Проблема

    0 0 Отговор
    Земеделците ни бяха терористи.
    Фармацевтите ни бяха опасни за здравето на човека.
    Проблема ни беше само в еврото и Шенген.

    Коментиран от #25

  • 25 Еврото

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Проблема":

    само това остава от лев на евро и ще го фтасаме

    Коментиран от #26

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол