21 Юни, 2024 08:34 5 086 31

След жестоката трагедия в Бургас: Детето е при бабата – майка на убитата 32-годишна жена

  • трагедия-
  • бургас

Мъжът, с когото жертвата е живеела, не е биологичен баща на детето

След жестоката трагедия в Бургас: Детето е при бабата – майка на убитата 32-годишна жена - 1

Убийство и самоубийство в Бургас. Полицията подозира, че млад мъж е убил жена си пред 4-годишното дете на двойката. Жертвата е 32-годишна, тялото ѝ е открито в парк в комплекс "Славейков", припомни Нова телевизия.

Сигналът е подаден в 18:02 ч., от случаен гражданин, който е намерил самотно дете в парка. Две минути по-късно друг се обажда за открито безжизнено тяло на жена. По-късно е подаден трети сигнал, че заподозреният за убийството на жена си, е скочил от 12 етаж на жилищен блок, в непосредствена близост до църквата, където е извършено убийството.

По официална информация от полицията, детето е при бабата – майката на убитата. Мъжът, с когото жертвата е живеела, не е биологичен баща на детето. Социалните работници ще предприемат действия за бъдещето на детето, а с него ще работи психолог.

В полицията има подаден сигнал за агресия от страна на загиналата жена. Скандалът се е разиграл на пейките, където е намерено тялото ѝ.

„Видяхме едни деца да бягат. Имаше един мъж, който е видял случилото се, той се обади на 112, полицаите и от Бърза помощ дойдоха. Той е взел детенцето и го е оставил някъде там, до тоалетната”, разказват очевидци.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Неграмотни "списвачи"

    25 3 Отговор
    "В полицията има подаден сигнал от загиналата жена за агресия от страна на мъжа."
    А НЕ:" В полицията има подаден сигнал за агресия от страна на загиналата жена."
    Както сте го написали излиза, че агресията е проявена от жената, а не от мъжа.

    Коментиран от #7, #20, #24

  • 4 пак скок или падане от високо .

    13 4 Отговор
    2 се карат и си посягат . натделява по големия . никой не е предпазил жената , а са в парк с много хора . има вело полиция , спортисти , но така е станало . От жегата хората им се изпарява умът . Да раздават вода . Повече на сянка . Може да са били болни , или наркозависими . На семейни начала много живеят . Детето ще наследи пастрока . Бургас е голям град . Явно е имало причини за да се стигне дотук . Там политиците са различни .
  • 5 Капитализъм

    12 7 Отговор
    В действие
  • 6 Психолог

    26 3 Отговор

    До коментар #2 от "нирмално за бг напоследък":

    Жената Е жертва!!! Тя е убита!!!!
    Мъжът, ако не се е разбирал с нея е можело да се раздели с нея, никой не го е вързал насила за нея! Всеки е свободен да си избира партньор и да е щастлив с него или нея!!! Светът е пълен със свободни жени и мъже, които търсят любовта! Връзките се създават, за да си щастлив с партньора или партньорката, а не за да насилваш, обсебваш или убиваш!!!!! Има цивилизован начин - раздяла и всеки да си търси щастието! Това с убийството е психопотия, болестно състояние! Тя го е усетила явно късно и е искала да се отърве от него, но той не й е дал шанс

    Коментиран от #19

  • 7 тц тц

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "Неграмотни "списвачи"":

    И как реши, че мъжа е бил агресивния?

    Коментиран от #23, #28

  • 8 нирвана

    15 3 Отговор
    Хиляди днес са на леки наркотици.След време очаквайте да минат на хероин.Тогава ще настъпи трагедията.Сигурен съм без да съм лекар,че без намесата на наркотици,това не може да се случи.Това е трагедия на обществото.

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Истински християнин

    2 6 Отговор
    Извършил убийството в църквата.
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "нирвана":

    Ревноста е много по мощен наркотик от вси наркотици!Научете се да се държите винаги с уважение към човека до вас.Колкото по рано подтиснете своя АЗ толкова по-бързо ще помъдреете!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хмм

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "нирмално за бг напоследък":

    Български Феминизъм ако не знаете да ви обясня как жени помагат на жени да тероризират мъжете си за подчинение с много конфликти, психо атаки, изнудвания, заплахи и тем подобни работи добре изфабрикувани в драматичните сериали.
    п.п. Откакто Българина спря да си бие жената, стана така, че Българката си контролира мъжа ако ще лудите да подлоди, се на нейната трябва да стане и мъжа трябва носи отговорност за нейните грешки. А и срама трябва да понесе иначе остава сам
  • 14 Град Козлодуй

    8 0 Отговор
    Трагедия
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ай носи си писата у гро6ищата

    3 5 Отговор
    Да я ядът 4ервейте като не искаш косматия
  • 17 Баща

    13 1 Отговор
    А междувременно в Patreon излезе връзката на тайнствената депутатка, намесена в случая с отдения от родителите му Рафаел. Това е Елисавета Белобрадова от ДБ, която заедно с другарката ШаЛапаТова прокарват най-гнусните либерални практики за тормоз над семействата и отнемане на децата им по всевъзможни абсурдни сигнали. Да, това вече се случва у нас. Не е в Норвегия.

    Коментиран от #21

  • 18 като не дава пиччица така става😂😂😂😂

    8 5 Отговор
    Дай пиччица бъди жива
  • 19 Тоя п,тоя паа.....

    0 3 Отговор

    До коментар #6 от "Психолог":

    Абе психолог ходи му го кажи лично на тоя,че е насилник.Знаеш къде и как се стига до там......от 12ти етаж надолу.
  • 20 Рокстеди

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "Неграмотни "списвачи"":

    Кое е неграмотно написано бееее чукча.Точно и ясно е написано,че има жалба в полицията от мъжа ,че спрямо него е извършена агресия.Ама жендърския ти мозък бърза да пише.
  • 21 Хмм

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Баща":

    Тези проповядващ домашен тормоз, обслужват истанбулската конвенция за унищожаване на традиционното семейство и/или джендърите с цел да не могат 2та пола да живеят нормално заедно
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 6нтщ5ж

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "тц тц":

    Ами той е убил жената.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Хахаха

    7 0 Отговор

    До коментар #22 от "Трак":

    Когато някой ти изневерява, дали жената или мъжа, си има цивилизовано решение - раздяла, розвод или прошка. Има си законен ред за Развод! Ти какво искаш, някой който не те хапесва вшче да лежи в затвора ли, хахаха!
  • 26 6нтщ5ж

    5 2 Отговор

    До коментар #24 от "Гоце":

    Жината е искала Раздяла!
    Той я е убил!
    Как жената е насилник?!!!

    Коментиран от #30

  • 27 Мнение

    9 1 Отговор

    До коментар #22 от "Трак":

    Много драматизираш! Изневярата е признак, че не задоволяваш нуждите на жената с която искаш да си! Никой не бяга от хубавото и от меда! Щом жената търси друг, значи не ставаш за нея! И ти си търси друга. Защо трябва да се стига до истирии и убийства?!
  • 28 Ако разбираш нещо де

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "тц тц":

    Ти какво си мислиш, че няма насилници мъже, кошто подават фалшиви сигнали към полициата срещу жетата, за да оправсают после насилието си към нея?
  • 29 нападението с нож е трудна работа

    4 0 Отговор
    вчера един го мушнали . още са на свобода . според следователя наръгана до смърт бургазлийка и бивша насилница е пострадала от млад самоубиец . ревност , пари , наркотици , алкохол или ревност са възможни причини . но е пазил малкия . омразата е щяла да ги раздели . нападението е било в пристъп на лудост . предварителен план и атака .Лудите са по парковете . насилието е ежедневие . Хайде сега на море в Бургас .
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 сега трябва да се гледа напред

    1 2 Отговор
    Осиновява някой хлапето . Получава шанс бургазлийчето за нова мама и тати . Щастлив край . Кмета може да подпомогне с известна сума . Не защото е допускал убийства, а защото е нормално да помага . Заплетена сага .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове