24 Юли, 2024 08:05 6 729 86

Второ заседание на временната комисия в НС, разследваща “Исторически парк”

  • исторически парк-
  • ивелин михайлов-
  • комисия

Предстои да бъде изискана и информация от Комисията за финансов надзор

Второ заседание на временната комисия в НС, разследваща “Исторически парк” - 1
Снимка: Фейсбук

Второ заседание на временната комисия за проверка на дейността на т.нар. „Исторически парк”. Депутатите в нея трябва да установят извършил ли е престъпления Ивелин Михайлов, финансова схема ли е комплексът "Исторически парк" в община Ветрино и има ли "чадър" от прокуратурата и полицията над идеолога на партия „Величие“.

Още на първото заседание сред поканените да отговарят на депутатски въпроси бяха вътрешният министър Калин Стоянов, главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев, изпълнителният директор на НАП Румен Спецов, председателят на ДАНС Пламен Тончев, но те не се отзоваха. Затова днес ще бъде направен повторен опит за тяхното изслушване. Предстои да бъде изискана и информация от Комисията за финансов надзор.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Край

    31 61 Отговор
    Тази бутафория е кръгла нула, като бизнес. Даже не е нула а огромен минус.

    Коментиран от #45

  • 2 да де

    94 3 Отговор
    Не че нещо, но не трябва ли НАП и прокуратурата да се занимават с такива разследвания иначе прилича на поредната политическа бухалка

    Коментиран от #36, #49, #72

  • 3 Даниел

    109 3 Отговор
    Сигурно има нещо нередно,но защо народното събрание се занимава с частен бизнес,прилича ми на вид саморазправа!
    Вземете направете една комисия за никнещите като гъби частни болници източващи милиарди от бюджета??

    Коментиран от #37

  • 4 кюмюра от Драгалевци

    90 20 Отговор
    Много ви пречи това момче ей , щом занимавате цялата държавна машина с него .
    Изплашиха се из-ме-кя-ри-те от него и това си е . Каквото и да изфабрикувате за него , народа видя че това е единствения човек в България сътворил нещо грандиозно без държавни средства и без пари от олигархията .

    Коментиран от #9

  • 5 докка

    93 11 Отговор
    Падение??? Това не е парламент, а група негодници. Събрали се Възраждане, ИТН с крадците от ГЕРБ, ДПС и ППиДБ да правят комисия, да проучват частен бизнес??? Величие и Ивелин Михайлов, е единствен дето е построил нещо преди политиката, и без да е взел 1 лев държавни пари. Частен бизнес правят комисия за да разследват тези негодници дето един пирон не са забили през живота си и само гледат от държавните пари да "усвоят" и откраднат. Ами той да вземе да ви научи Ивелин как се прави бизнес и как се изкарват пари, че иначе вие сте доказано негодни. И с тези кошаревски свидетели дето лъжат и викат на комисия, какво ще постигнете? Сега Ивелин Михайлов, може да осъди държавата за опит за кражба на бизнеса му. Нанасяте му загуби и той и акционерите му могат да осъдят държавата. Вие наред листе бре. А един глупак от ГЕРБ го има записан как щял да впрегне цялата държавна машина за смазване на частен бизнес. Потрес. Някои иска да краде готов бизнес май а??? Това не е парламент а негодници.

    Коментиран от #12

  • 6 Симо

    40 11 Отговор
    Нека комисията провери и проекта за изграждане на комплекс от сгради на територията на бившия радиозавод в гр. Варна. Проекта е "величествен", на стойност десетки милиони евро и също буди съмнение в произхода на средства за финансирането му.

    Коментиран от #14, #15

  • 7 Изкукуригал

    81 1 Отговор
    А за офшорките на баце кога ще има комисия? Просто питам от любопитство !
  • 8 шуменския

    63 14 Отговор
    Тази огромна атака срещу Исторически парк лично мен само повече ме амбицира да агитирам своите близки и приятели да гласуват за Величие . Благодаря на К.Костадинов(досега гласувах за него ) че си показа истинското лице въпреки че към варненския тарикат винаги съм имал "едно на ум " . Имам и един апел или нека да бъде молба към негласуващите , недейте да си играете с бъдещето и финансовото състояние на страната , излезте и гласувайте без значение за кого .

    Коментиран от #11, #18

  • 9 Ъхъ

    51 7 Отговор

    До коментар #4 от "кюмюра от Драгалевци":

    Костадин влезе в колаборация с българофобите от ппдб/ЛГБТ, за да се разправи с нещо толкова патриотично!
  • 10 Последния Софиянец

    48 12 Отговор
    В 14 часа има протест пред парламента в защита на Историческия парк.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 с.виденов

    17 5 Отговор

    До коментар #5 от "докка":

    Браво за коментара . Нанълно Ви подкрепям !
  • 13 Исторически парк

    25 24 Отговор
    Е финансова пирамида, нито дялове нито акции са предлагани, а заеми е нарушение на закона, които заеми парка не може да върне след като атракциона е слабо посетен.

    Коментиран от #17

  • 14 Последния Софиянец

    58 4 Отговор

    До коментар #6 от "Симо":

    До мол Парадайс Ангелкова строи два небостъргача за един милиард.Да я питат откъде?
  • 15 ийакв

    62 12 Отговор

    До коментар #6 от "Симо":

    Ти в ред ли си бре??? Как законодателен орган ще разследва частен бизнес??? Тука няма 1 лев държавни пари. Тези освен да омаскарят Величие и Ивелин Михайлов и да искат не могат да направят. Има си държавни сруктури дето го проверяват вече 10 г а от 2-3 г. не са спрели да тормозят Исторически парк. Ами като правят такива комисии, защо не запукат и Домусчиев, Прокопиев, Дачев и всеки бизнесмен даже при всички без Ивелин има повече съмнения за кражба на държавни пари. Защо не запукат всеки бизнес в България, а удрят Величие? Защо Величие??? Уплашиха се че ще доиде Величие и Ивелин и ще им нарита крадливите муцуни. Съсипват бизнеса на момчето и му нанасят огромни финансови загуби. А може да иска някои да му вземе бизнеса без пари. Като му извият ръцете да го накарат да продава за без пари. Ти в ред ли си да правят крадци комисия да изследват частен бизнес??? Това ако е държава всеки трябва да въстане срещу произвола на шепа негодници в парламента. Господ ви е дал глави. Ползвайте ги бре.

    Коментиран от #26

  • 16 към шоплука

    12 4 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Ти погледни жълтите книжки около себе си ,че 35 години не спряхте да подскачате а ефект никакъв или скоро май не си излизал от леговището София .

    Коментиран от #19

  • 17 поредния тиквунек

    3 9 Отговор

    До коментар #13 от "Исторически парк":

    Тебе специялиста забаравиха да питат !
  • 18 дрфес

    46 7 Отговор

    До коментар #8 от "шуменския":

    Да Коцето и цялата група на Възраждане барабар с Ганю Цоню, се наакаха много. Тотално падение на Възраждане, обединиха се с крадците от ГЕРБ, ППиДБ,ДПС и БСП да разследват Величие и Ивелин Михайлов, дето му е давал и хляб да яде. За да смажат конкуренцията от Възраждане се наакаха показно. Няма да гласувам вече за тях.
  • 19 Последния Софиянец

    11 3 Отговор

    До коментар #16 от "към шоплука":

    Жълтите книжки са много полезни.Те са ударните отряди на протеста.Политиците изпадат в ужас от тях.
  • 20 Слава на Евроатлантическа България

    49 4 Отговор
    За ей това обаче няма комисия 

    ОПГ или как хората научиха, че земите им вече са на Гинка Върбакова

    Проектът за слънчева енергия „Априлци“, разположен край Пазарджик, е изпълнен, по обявление на китайският производител на фотоволтаици Hausun. В соларния парк са инсталирани 834 000 фотоволтаични модула с обща мощност от 400 MW, според съобщение на сайта на китайската компания.

    Нека припомним, че за целта бяха изсечени 2000 декара гори, ликвидирани животни и растителни видове, а и човешки съдби.
  • 21 Слава на Евроатлантическа България

    28 2 Отговор
    За това, също нямаше комисия


    Добре е да се провери дали има финансиране на „Продължаваме Промяната“ от лица, свързани с Nexo. Това каза пред журналисти в парламента Тома Биков от ГЕРБ-СДС. По думите му това се проверява лесно, не е чак толкова трудно.
  • 22 събудете се

    38 6 Отговор
    Кои са протитив Ивелин Михайлов ?
    Тук отговора не може да бъде однозначен. На първо място това са олигархията на Прокопито и Толупа по нататък самовлюбения Костадинов който се научи също силно да вдишва финикийски газ от както е в Парламента и на края няма как да не споменем ЗАВИСТ в останалите "българи" които сън не ги хваща от този прословут български недостатък .
  • 23 последния мохикан

    37 6 Отговор
    За съжаление съм извън страната но днес доколкото знам има протест пред Народното събрание . Желателно е тези които не са безразлични към делото на Ив. Михайлов да го подкрепят .
  • 24 Политкоретен

    16 8 Отговор
    Исторически парк - враг No1 на българската селищна система.
  • 25 Мое мнение

    41 5 Отговор
    Единственото хубаво нещо в тази ситуация е, че Костадинов показа истинското си лице. Комбина е с Боко и Шиши, и обира протестния вот без да свърши нищо полезно. За 10 години в политиката не е направил нищо. Вече нито глас за него. Да изпадне от парламента. От предатели нямаме нужда.

    Коментиран от #32

  • 26 Симо

    9 23 Отговор

    До коментар #15 от "ийакв":

    Момче, не се запенвай толкова! "Величие" е поредния политически проект на "Америка за България", за да е тази боза в парламента и да ни грабят както и където си поискат. Отворете ги тези очи! Вече 35г един и същи сценарий.

    Коментиран от #39

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Програмист

    27 6 Отговор
    Исторически парк е последната крепост, която не е завладяна от гербавата мафия! Падне ли Исторически парк, пада и България!
  • 29 пирамидата

    3 5 Отговор
    Колко капацитети се набутаха и сега другите им пречат....хъ хъ хъ
  • 30 Юрист

    17 1 Отговор
    Това е единствената комисия, която работи от назначаването на тоя парламент!?
  • 31 Българин

    23 5 Отговор
    ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ!
  • 32 ьолик

    30 5 Отговор

    До коментар #25 от "Мое мнение":

    Да прав си Коцето и Възраждане се н а с р а х а. Уж се борят с крадците от ГЕРБ, ДПС, БСП и ППиДБ, а заедно с тях направиха най абсурдната възможна комисия и обслужиха покойник Николай мОрков. Удариха частния бизнес на Ивелин Михайлов и Величие. Голяма срамота. Всички други кражби за милиарди на държавни пари разследвах, та опряха до Величие и частен бизнес без 1 лев държавни пари??? Възраждане се н а с р а х а. Гушнаха се с крадците дето щяха да борят, лъжци.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Българин

    21 7 Отговор
    Годините минават, народът ни загива
    Нацията бавно вехне и погива
    Хората просят със сълзи в очите
    Вяра губят всяква те за бъднините

    Държавата ни горда сега е на колене
    гербери крадливи говорят за горене
    Нищо вече няма в български ръце
    Само Ивелин остана да ги насмете

    Говори и се бори, въпреки лъжите
    но българското в него не мож’ изкорените
    Живота си е сложил за една България
    всеки ден разбива на пух и прах сценария!
  • 36 Юрист

    22 4 Отговор

    До коментар #2 от "да де":

    Те 5 дела водиха срещу парка и не доказаха нищо 😉
  • 37 Ивелин Михайлов

    21 4 Отговор

    До коментар #3 от "Даниел":

    Защото отказах да стана патерица на гроб и дпс
  • 38 Възрожденец

    28 3 Отговор
    ВЪЗРАЖДАНЕ СЕ ОКАЗА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ! ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ!
  • 39 докийн

    37 4 Отговор

    До коментар #26 от "Симо":

    Ти в ред ли си бре??? Каква Америка ти се привижда в един абсолютен 100% български проект??? Крепостите и възстановките са от историята на България. Това е частен бизнес. И ако беше на Америка за България, дали мишките от ГЕРБ, ППиДБ и ДПС щяха да посмеят да направят комисия??? Нали от Посолството щяха да им бият чимбери. Мислете бре.
  • 40 Икономист

    23 4 Отговор
    Гербавите мутри искат изкуствено да фалират Исторически парк за да изгорят парите на 1400 акционери!

    Коментиран от #41

  • 41 соклаи

    24 5 Отговор

    До коментар #40 от "Икономист":

    Единствената защита срещу такава мощна атака за съсипване на бизнес е да се впрегне адвокатска кантора, която да завежда искове за нанесени финансови щети за милиони на всеки дето дръзне да пуска клевети. Завеждате им дела ако трябва всеки ден и да се оповести и на международно ниво. Така навремето събориха и КТБ и окрадоха активите за милиарди, като ги изкупиха без пари. Сега събарят още един готов бизнес. Аз да кажа че сестрати е к..ва а ти ходи доказвай че нямаш сестра. На всеки дето клевети още до края на деня да му се завежа дело. А парламента и той с тая комисия трябва да бъде осъден за нанасяне на огромни финансови загуби.Те така всеки бизнес могат да съсипят тези негодници, облечени във власт. Слава Богу все още се водим правова държава.
  • 42 Подменителите

    8 28 Отговор
    Троловете на Ивелинчо пак се активизираха.
    Измамника трябва да бъде съден и да си сърба попарата.Завлякъл е сумати народ.Направи си партия и влезе в парламента да му покрива схемите.
    И що си мислите, че е построил бутафорията да ви прави кефа?
    Човека просто лови шарани и богатее на техен гръб.

    Коментиран от #43, #46, #47, #50

  • 43 деока

    23 4 Отговор

    До коментар #42 от "Подменителите":

    Ти какво си построил през живота си бре, че така даваш лесно оценки? Трябва да си направил най малко колкото Исторически парк, за да можеш да даваш мнение. Иначе всеки може да лъже и да клевети колкото си иска. Ти какво си постройл???

    Коментиран от #44

  • 44 Подменителите

    6 20 Отговор

    До коментар #43 от "деока":

    Ти откъде знаеш какво съм построил, ивелинов амбразурчик.Всички разбрахне обаче как "строи" члена.
    Не завличам и не манипулирам, не съм си направил секта, партия, частна армия и такава от тролове.
    Горнооряховския измамник е вреден и опасен.Същият е като Бойко и Делян, но облечен в патриотична опаковка.
  • 45 Булдог

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "Край":

    Ако това е ,бутафория" виж крепоста Кракра( край Перник) ,как с европари беше направена ПВЦ крепост!
  • 46 Стършел

    19 5 Отговор

    До коментар #42 от "Подменителите":

    Като гледам кой вие против ,,Исторически парк"ИТН, Въз, ДПС,ит.н.на другите избори ще гласувам за ,,Величие" !
  • 47 Акционер

    12 3 Отговор

    До коментар #42 от "Подменителите":

    Мутрите ни завлякоха като смазаха парка, а не Ивелин!
  • 48 покойник марков

    6 2 Отговор
    Исторически цирк, срещу исторически парк!
    Едид депутатин от Герб-Сдс се зарече че ще го смаже!
  • 49 Минувач

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "да де":

    Да де, само че има пуснати множество сигнали до МВР, ДАНС и икономическа полиция, но всичко се потулва на местно ниво. Тая комисия има за цел да изслуша, да се запознае с документите и тя, ако прецени, да сезира наново тези институции, които вече на национално ниво и след искане на парламентарна комисия, а не на отделни частни лица, няма как да не изяснят всичко. Това е целта на комисията - да вдигне нивото на сигналите. А всеки, който е невинен, НЯМА от какво да се притеснява, дори и да се стигне до дело в съда, стига обаче да е невинен. Възраждане си спечелиха всчики дела в съда, вкл. за парите от субсидиите и къщата на Костадинов, за делото на Гешев за забраняването им и т.н.
    Ако този Михайлов е невинен, няма да приказва, че паркът приключвал и днес да вика платените си статисти на протест, а дори би трябвало да се радва, защото така ще натрие носовете на всички срещу него. Но дали е невинен????

    Коментиран от #52

  • 50 Мак лайн

    4 2 Отговор

    До коментар #42 от "Подменителите":

    Построй нещо и ти богатей.
  • 51 Дърт Българин

    8 4 Отговор
    Пародия за държавна васт която се използва за лична саморазправа с неудобните на власт имащите.
  • 52 Българин

    2 3 Отговор

    До коментар #49 от "Минувач":

    Има жалби от зависници и крадци на чужди имоти който са едно от големите ОПГ в тая разграбена и подложена на разруха България.
  • 53 Дедо

    11 4 Отговор
    Всички долу коментиращи омаловажават проверките на тази пирамида и изкарват това необразовано момче Ивелин жертва.Но никой не си задава въпроса ,как това момче извади 500 млн.за строежи , кой му разреши да има 20 бойни оръжия ,защо е на загуба постоянно и кой тайно стои зад него и го използва за параван.

    Коментиран от #83, #84, #85

  • 54 Този господин

    6 3 Отговор
    И.Михайлов създаде доста крепостни селяни. Страшно гадно е модерното робство. Робите се използват дори за протести.
  • 55 Едно време

    2 1 Отговор
    Един лидер направи обръчи от фирми...после обръч от политически партии?? ЧАЛАМБА?
  • 56 Симо

    3 3 Отговор
    Като гледам коментарите, напълно си заслужаваме и парламента и управляващите и .................... Няма за какво да се сърдим на когото и да било.
  • 57 Петър Иванов

    5 4 Отговор
    Паркаджиите са долна секта. Михайлов е измамник
  • 58 АнтиПАРКАДЖИЯ

    6 4 Отговор
    Няма по-долна сган от паркаджийската секта. Една голяма част са буквално заробени от михайлов, а една друга част от тях са си откровени съучастници в ОПГ-то му...
  • 59 Гошо

    3 5 Отговор
    Докога ще има заблудени овце, които вярват на всякакви фараони, тарикати и прочее измет
  • 60 Искра

    4 4 Отговор
    Ивелин Михайлов е абсолютен мошеник, нали беше срещу ГЕРБ? А защо работи с тях в няколко общини???
  • 61 Евгени

    4 4 Отговор
    Този човек е позор за нашата страна, трябва да лежи в затвора за всички измами, които е извършил
  • 62 Яна

    4 4 Отговор
    Не мога да повярвам, че някой може да бъде толкова двуличен. Ивелине, нали беше срещу ГЕРБ? Защо си събирал гласове за кмета на Ветрино?
  • 63 Владимир Ценков

    4 4 Отговор
    Михайлов трябва незабавно да бъде разследван за действията си, оставил е толкова хора без пари и домове. Трябва да лежи в затвора до живот
  • 64 минаващ

    5 2 Отговор
    Кога ще има парламентарни комисии, които да разследват частните пенсионни фондове и приватизационните фондове?
  • 65 Деси Златкова

    2 4 Отговор
    Ивелин удари дъното, като организира тролове срещу Възраждане. Величие = пълно падение
  • 66 Преслав Тодоров

    4 4 Отговор
    Гласувах за Величие, защото вярвах в промяната. Но виждайки как Михайлов работи с ГЕРБ в няколко общини край Варна, ме изгуби. Пълно падение си Ивелине
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Живко Петров

    1 5 Отговор
    Само Възраждане останаха верни на обещанията си, а Ивелин трябва да лежи в затвора за престъпленията си
  • 69 Живко Петров

    1 5 Отговор
    Само Възраждане останаха верни на обещанията си, а Ивелин трябва да лежи в затвора за престъпленията си
  • 70 Люси Драганова

    1 5 Отговор
    Изглежда, че Михайлов прави всичко, за да запази властта на ГЕРБ, като напада Възраждане
  • 71 Илия Зарков

    2 4 Отговор
    Ивелине, с жалките си опити да опетниш Възраждане не постигаш нищо!! Жалък си
  • 72 наблюдател

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "да де":

    "Не че нещо, но не трябва ли НАП и прокуратурата да се занимават с такива разследвания иначе прилича на поредната политическа бухалка "
    Не само прилича, то си е точно това - политическа бухалка!
    Но като гледам ще има обратен ефект.Вместо да му извадят очите, ще му изпишат веждите.
  • 73 Диана Пенчева

    5 4 Отговор
    Не комисия, а директно прокуратурата да го разследва тоя измамник! Ама няма да стане, нали? Защото той добре си работи с герберски кметове
  • 74 Момчил Диманов

    2 4 Отговор
    Ивелин май ще прави коалиция с Каракачанов и Божков, позор
  • 75 Елеонора Карамитева

    5 2 Отговор
    Много, много съм разочарована от Величие. Показахте си мутренските лица
  • 76 Лили Гяурова

    2 4 Отговор
    Хубаво че бяха от Възраждане да я свикат тая комисия, че да ти падне маската Ивелине! В затвора ти е мястото
  • 77 Антон Стоянов

    4 3 Отговор
    Колко жалко, че още има заблудени, които вярват на Михайлов ...
  • 78 Борко Димитров

    1 3 Отговор
    Няма по-голям от Костадинов. Ивелине, позор си
  • 79 Мария Шейтанова

    3 2 Отговор
    Ужас тресе истеричните паркаджии, не е истина просто
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Пепи

    1 3 Отговор
    Най-голямата измама е Исторически парк, не се лъжете да си давате парите там
  • 82 Веско

    1 3 Отговор
    Добре че е комисията, защото чадърът на прокуратурата е опънат плътно над Ивелин
  • 83 Дядо

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "Дедо":

    Оръжията му не са бойни, а са разрешените за спортна и ловна стрелба. Ако бяха бойни, щяха да му ги конфискуват на първата проверка или презаверка от КОС
  • 84 Дядо

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "Дедо":

    Оръжията му не са бойни, а са разрешените за спортна и ловна стрелба. Ако бяха бойни, щяха да му ги конфискуват на първата проверка или презаверка от КОС
  • 85 Дядо

    1 2 Отговор

    До коментар #53 от "Дедо":

    Оръжията му не са бойни, а са разрешените за спортна и ловна стрелба. Ако бяха бойни, щяха да му ги конфискуват на първата проверка или презаверка от КОС
  • 86 Жулиета

    3 1 Отговор
    Мили,депоПатчета, значи за комисия срещу този Михайлов можете да се обедините, а за правителство - не можете, или поне за нещо смислено: като да проработи съдебната ни система, здравната система, нещо да направите, за опазване на болните ни гори, незаконната сеч, замърсяването на водите, за бедствията и авариите, които ни сполитат всяка година и т. н.? Много странно взе да става и вие се размирисахте, та цяла България ви подуши.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове