Last news in Fakti

7 Август, 2016 10:37 2 801 0

Мега паркове и мега цени на имоти

  • вила-
  • имот-
  • измама-
  • мост
Мега паркове и мега цени на имоти - 1
Снимка: АР/БТА

През изминалата седмица в Турция беше открит най-големия развлекателен център в южната ни съседка. Той се намира в Анталия и се разпростира на площ от 639 000 кв.м. Във Франция беше обявена за продажба супер луксозна вила. Офертната цена на имота, разположен в Сен-Жан-Кап-Ферра между Ница и Монако, е 300 млн. EUR. Уникално съоръжение беше открито в китайска провинция Хунан – изцяло стъклен мост, под който има 300-метрова пропаст.

За нов вид имотна измама сигнализираха нотариусите, а НАП обяви на търг близо 20 имота.

 

В Турция откриха най-големия развлекателен център (ВИДЕО)

Land of Legends – това е името на най-големия развлекателен център, който беше открит в Анталия (Турция). Центърът е проектиран и построен от компаниите Rixos Hotels, Emaar Properties и Dragone Productions. Тематичният парк включва в себе си атракции за развлечения, природен ландшафт, търговски площи, разкошни апартаменти и дори театър.

Още по темата

Нов вид имотни измами с нотариални актове

Възможността всеки да отиде в Агенцията по вписвания и да получи незаверен препис от нотариален акт на даден имот е дадена преди 2 години. „Въпросното копие - създадено на копирна машина или на ръка, лесно може да се превърне в заверен препис и да стане “доказателство” за прехвърляне на имота, особено когато нотариалният акт е издаден преди 1992 г. и не е отразен в информационната система на агенцията.

Още по темата

Вила за 300 млн. EUR

Луксозната вила е разположена в Сен-Жан-Кап-Ферра между Ница и Монако. Районът е известен с това, че привлича най-богатите хора на планетата, цените са високи, а имотите разполагат с частни плажове.

Още по темата

НАП продава имоти за милиони

За месец август Националната агенция за приходите (НАП) е обявила 20 търга за продажба на недвижими имоти. Сред тях има и луксозни къщи. Две от тях са на обща стойност 2 млн. лв., а търговете за въпросните имоти са насрочени за 9 август. Едната къща се намира в столичния квартал „Витоша”. Началната й цена е 1 065 290 лв.

Още по темата

Откриха уникален мост в Китай (СНИМКИ)

В югоизточната китайска провинция Хунан откриха изцяло стъклен мост, под който има 300-метрова пропаст. Това е един от най-високите мостове в света, разположен над каниона Чжанцзяцзе. Дължината му е 430 метра, а широчината 6 метра.

Още по темата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА