Last news in Fakti

15 Май, 2017 21:41 1 017 0

Психар заплаши с бомба театъра в Търново

  • бомба-
  • театър-
  • велико търново
Психар заплаши с бомба театъра в Търново - 1

Психично болен мъж заплаши с бомба драматичния театър в Велико Търново, съобщиха от полицията в града.

В събота следобед на тел. 112 неизвестен е подал телефонно обаждане за поставено взривно устройство в сградата на МДТ "К. Кисимов" в старопрестолната ни столица.

Незабавно е бил задействан плана за неотложни действия при отправено злонамерено анонимно телефонно обаждане. Създадена е необходимата организация и района около сградата е бил отцепен, а в театъра е извършена проверка. След като взривно устройство не е установено, дейността в сградата е продължила.

От проведените незабавни действия по разследването е установен телефонът, от който е подаден сигналът, а впоследствие и самия подател - 43-годишен мъж от село Русокастро.

Към момента той е поставен под пълно запрещение и пратен за лечение в психиатричната болница в Церова кория. По случая е образувана преписка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА