Last news in Fakti

18 Май, 2017 10:52 12 614 12

100 000 лева награда за главите на двама жестоки столични изнасилвачи

  • награда-
  • изнасилвачи-
  • софия
100 000 лева награда за главите на двама жестоки столични изнасилвачи - 1

Двама изнасилвачи вилнеят от 20 години в столицата, жертвите им се страхуват да подадат жалби срещу тях в полицията, разкри адвокат Иван Тодоров пред "24 часа".

Момичетата потърсили помощ при него и колегата му Григор Вълков. Двамата са обявили награда от 100 000 лв. за информация, която може да помогне за разкриването на бруталните бандити.

Помощ при юристите са потърсили 3 момичета, изнасилени през 1997 г., 2008 г. и 2011 г. От свой познат Тодоров чул за случай от преди 2 седмици в кв. “Хладилника”, който приличал на предишните посегателства.

И четирите момичета били около 20-годишни в момента на изнасилванията.я.

Нападенията са извършвани предимно около 19 часа вечерта. Близо до набелязаните жертви по улиците спирал по непотвърдени данни джип БМВ. От него изскачали двама маскирани, грабвали девойката и я откарвали в храсталаците около трамвайното депо в “Красна поляна”.

Там, единият изнасилвал момичето и еякулирал в устата му, докато другият я държал. След това ролите се разменяли. След сексуалните гаври, двамата бутали пари в ръцете на момичетата и им казвали да вървят напред, без да се обръщат. Така се подсигурявали от евентуално снимане или запомняне на регистрационните номера на джипа.

Адвокатите са съветвали момичетата да подадат жалби в полицията, но те не искали. Техни роднини са събрали награден фонд от 100 000 лв. Надяват се някой, който може да е видял нещо, да се свърже с двамата адвокати и да помогне за залавянето на насилниците.

От СДВР обясниха, че в последните месеци няма нито една жалба за изнасилване. “Това е нормално”, каза Григор Вълков и обясни, че жертвите на такива гаври не подават сигнали и дори не казват на близките си, а страдат мълчаливо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MasterBoy

    58 0 Отговор
    Няма да се разваля статистиката в борбата с престъпноста.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    31 0 Отговор
    Е това не е държава!!! по един автомат и газ.... без угризения и терзания. Наред!
  • 4 iii

    30 3 Отговор
    Тия ако ги хванат(дано ги хванат) в затвора друго освен семенна храна няма да вкусят.
  • 5 Случаен

    16 4 Отговор
    Това нормален джентал мен и мъш за никои път не може да го направи
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 neptun

    14 1 Отговор
    За първи път чувам за толкова странен подход ??? След "изнасилването" бутат кеш в ръката на момичето и го пускат да си ходи... Ами точно за това не се и съмнявам, че няма подадени сигнали. Най вероятно тези 3+1 момичета са споделили, че са останали обидени и неудовлетворени от финансовата компенсация и така се е разбрало всъщност. Така си е, всяка си има цена, а някои си мислят и въобразяват, че тяхната е нереално висока! И между другото, какво са правили тези бабаити в черен джип BMW далечната '97-ма? Тогава май нямаше още джипове от марката BMW ...?
  • 9 прост човечец

    6 3 Отговор
    Цялата статия е пълна измишльотина.
  • 10 ЛУДИЯ МУНЧО

    5 2 Отговор
    Тези изроди само кастрация ги оправя.....
  • 11 Случаен

    1 2 Отговор
    Син да ми е знам ли че ги прави тиа нешта му махам главата ас не знам що за долно пробници ги има та и самите тиа какво си мислиат че правиат абсолиютни боклуци и комплексари какво одуволствие е това да ти даржи жена ниакои а да варши работа това не са мажебоклуци и комплексари хора помии. А кои ште седне да лаже че това нешто е така хората от немаи каде са се побаркали иииии некакоито ако знае нешто за тиа да се обади на адвокатите
  • 12 Легионера

    1 0 Отговор
    За тази сума ги намирам и ги водя вързани!!!