Last news in Fakti

19 Май, 2017 10:51 6 999 7

Сводник отвлече жена, с бой и изнасилвания я накарал да проституира

  • сводник-
  • бой-
  • изнасилване
Сводник отвлече жена, с бой и изнасилвания я накарал да проституира - 1

Една година и шест месеца лишаване от свобода при строг режим и глоба в размер на десет хиляди лева е наказанието, наложено на Даниел Велев за извършено от него престъпление по няколко члена от НК. Велев се признал за виновен и сключил споразумение с прокурор в районната прокуратура в Оряхово, съобщава тази сутрин "Конкурент".

Сводникът от Оряхово признал, че при пребиваването си в гръцкото с. Термиси в областта Арголида отвлякъл и укрил млада жена. Нашенецът многократно изнасилвал пленничката си и я принуждавал да проституира.

За да склони пострадалата, сутеньорът й нанасял системен побой.

Жертвата няколко пъти правила опит да избяга, но похитителят й винаги успявал да я открие и продължавал да я склонява към развратни действия като пак я биел. Накрая с помощта на своя приятелка, пристигнала на гурбет в Гърция, младата жена успяла да се отскубне от лапите на Велев и да се върне в България.

Престъплението било извършено при условията на опасен рецидив, след като подсъдимият бил осъждан за тежки умишлени престъпления. Зад гърба си вече имал присъди за рекет, склоняване към проституция и серия обири, а в досието му имало и купища висящи дела, по които все още се водело разследване.

Съдът одобри сключеното споразумение.

Осъденият Даниел Велев е приведен в затвора във Враца за изтърпяване на наказанието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост11

    34 0 Отговор
    Смешна работа, за подобни престъпления в някой държави ще е на електрическият стол. После стсвали двойни убийства ще стават като няма държава.
  • 2 ИВАН

    32 0 Отговор
    За тоя човекоподобен, поне 10 години, ама да си ги работи, а не да го храни данъкоплатеца
  • 3 Azazel

    25 2 Отговор
    Е, това вече е абсурдно - наказанията, предвидени и за отвичане, и за изнасилване са доста по-големи, те явно са го съдили единствено по члена за склоняване към проституция... Още повече, че са сключили сделка, въпреки че става дума за опасен рецидив... Във всяка нормална правова държава този щеше да лежи поне-10-15 години, нашето правосъдие просто трябва да се изрине, да се заличи и да се помолим на ЕС да ни го изградят наново от нула!
  • 4 пълен шит

    26 2 Отговор
    Интересно, как се е "споразумял" с прокуратурата !?!?!?
    При такива рецидиви, какви споразумения, 'кви 5 лева !? Ама явно за лева става въпрос ?
    Каца с л..на!
  • 5 оперативен работник

    11 3 Отговор
    Ма..ти само да те имам искам,само за 5 минути юнако,голям секс ще падне вярвай ми изрод нещастен!Един го барнах,чакам следващите като теб!
  • 6 Сетен

    10 0 Отговор
    Правосъдни, вие сте позор за българите и за България, но най-вече позор за ЧОВЕКА. Защото това животно сводника е осакатил невинна млада душа. Заслужава да се къса парче по парме с керпеден, и то тъп, за да усети малко справедливост, а вие го радвате с хуманно 1 година? Вие не сте хора! Вие сте милостиви към зверовете, а жестоки към невинните пострадали! Вие и политиците сте позора за Човечеството, позор за България, резил за Българския род, вие не сте и българи, не сте и хора! Убийте го, защото това не е човек, това е животно звяр, по-лош от мечка стръвница! Тя напада от глад, а това животно от алчност за пари. Вие не сте хора. Заради вас не ми се живее вече, не ми се стои и човек. Иде ми дда стана нечовек и да ви изтръгна душите заради злото, което сеете, наред с извергите и джихадисти и като това добиче. Направо натам ме влече от години и е чудо, ако остана още човек. И да ви разпарчосат тиквите на менгеме е малко заради това, което правите и депутати и вие и извергите като този! Да не сте споменали думата "справеливост", защото сте гавра с нея! Гади ми се от вас, наравно с тоя урод, който сте помилували.
  • 7 Аритметика

    6 0 Отговор
    Смърт, но според мен е най добре да ги разфасоват за донорство. Всичко друго е загуба на ресурс.