Last news in Fakti

19 Май, 2017 11:46 3 089 2

Ало измамник завлече собствената си майка с 800 лв.

  • мъж-
  • измами-
  • майка си
Ало измамник завлече собствената си майка с 800 лв. - 1

Син измами възрастната си майка за 800 лева, като се представи по телефона за полицейски служител, съобщиха от ОД на МВР - Търговище.

Вчера в 14.00 часа гражданин от София е подал сигнал в Районно управление „Полиция” - Попово за това, че в сряда за времето от 12.00 до 17.00 часа в село Гагово, Община Попово, неизвестен извършител по стационарен телефон е въвел в заблуждение 75-годишната му майка под предлог, че са необходими пари за освобождаване на задържан неин близък роднина и й е отнел сумата от 800 лв.

Обаждащият се по телефона се е представил за полицейски служител и обяснил на възрастната жена, че нейният близък е предизвикал тежък пътен инцидент, в който е загинало дете.

Оказало се обаче, че извършител на деянието е синът на излъганата жена.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 209 от Наказателния кодекс по описа на Районно управление „Полиция” - Попово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 полицай

    13 0 Отговор
    .........неизвестен извършител ......... 75-годишната му майка.....

    Това полицейски бисер ли е сега или ? :)
  • 2 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    Е ТЕ ПАРИТЕ НЕГОВИ
    ХАХАХАХАХАХАХАХХ
    ОЛЕ КВИ НЕЩА ЧЕТЕМ ТУКА ЗАБАВНИ