Last news in Fakti

23 Май, 2017 09:28 7 285 11

Полицейски син и негов авер пребиха мъж заради отказана цигара

  • пребит-
  • мъж-
  • отказана-
  • цигара
Полицейски син и негов авер пребиха мъж заради отказана цигара - 1

Пребиха жестоко 41-годишен мъж от Каблешково. Ганчо в момента лежи в УМБАЛ-Бургас със счупени прешлени и увреден бял дроб. Пострадалият мъж твърди, че това му е причинено от 21-годишните Тошко и Тишо от Каблешково, единият от които бил полицейски син.

Екшънът се разиграл миналия четвъртък около 21:00 ч.

Негови близки разказаха за зверството, цитирани от "Флагман".

Ганчо се разхождал в махалата, когато въпросните момчета му поискали цигара. Той обаче им отказал, тъй като нямал. Понеже знаел, че са агресивни, не обърнал внимание на нападките им. В този момент последвал зверски бой – момчетата го налагали с ритници, докато не му счупят ребрата, увреден му е белият дроб.

Ганчо по спешност е приет в УМБАЛ-Бургас, където му е извършена операция. Категоричен е, че ще си търси правата по съдебен ред. Вярва, че има правосъдие и побойниците ще си получат заслуженото. Той и близките му твърдят, че компанията на Тошко и Тишо, в която били 4-5 момчета, били вечно дрогирани и системно тормозели хората в Каблешково. Били недосегаеми, защото бащата на единия бил полицай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kick

    68 3 Отговор
    ми в такива случаи се почва от бащата - изнасилваш първо него, после малкото п...лче
  • 2 бургас

    37 6 Отговор
    Недосегаеми няма, тва че хората са страхливи и не смеят да им се опънат на няколко мекерета и някво полицайче е друг въпрос. Тоя Ганчо ми мяза на мургав обитател в маалата, ами неговите авери и рода да се организират и да спретнат една вендета по случая, те циганите еша си нямат за такива работи, ама наистина да почнат първо с татенцето.
  • 3 Камуфлажа

    56 1 Отговор
    пак тоя тодор валентинов,баща му един прост полицай в слънчев бряг,и синчето му едва избута автото да си син на полицай означава че можеш да биеш който си искаш ли???
  • 4 майко мила

    43 2 Отговор
    Щом синовете на полицаите са недосегаеми, какво остава за политиците и олигарсите!!!!!
    Смятайте!
  • 5 Vasik Atanasova

    37 1 Отговор
    то не е за цигара
    те са търсели повод да го бият
    така е
    като се шлаят безработни и се чудят кво да правят

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    19 1 Отговор

    До коментар #5 от "Vasik Atanasova":

    Време е да върнат трудовите лагери за такива, със хиляди ги има, безделници, синове или дъщери, близки или познати на някого си, които са си повярвали, че те са най-добрите на света и всички останали трябва за тях да работят.
    Баща ми е полицай - и какво от това, когато си престъпник влизаш в затвора, ако ще и син на президента да си.
  • 7 РЕПОРТЕР

    2 15 Отговор
    ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ БОЙ САМО БОЙ
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БайМанаф

    20 1 Отговор
    Ако съм на мястото на тоя ще събера колкото парици имам и ще купя една берданка със патрони за глигани и ще почна наред... Да усетят тия уроди какво е страх! Докато не се намери луд да влезе в парламента с калашник управия не чакайте!
  • 10 незнайко

    3 0 Отговор
    Вече няма да е полицай, а тези момчета ако не бъдат наказани справедливо, някой ще го направи !
  • 11 Свинаря

    0 0 Отговор
    Тези се мислят за недосегаеми. Не отдавна баща му Свинаря преби съсед инвалид.