10 Август, 2017 09:59 2 311 1

Обраха футболна легенда посред бял ден, внуците му били в съседната стая

  • обир-
  • свети влас-
  • николай илиев
Обраха футболна легенда посред бял ден, внуците му били в съседната стая - 1
Снимка: Нова тв

Крадци влязоха в къщата в Свети Влас на футболната легенда Николай Илиев. Обирът става на обяд, докато цялото му семейство спи.

„Това ще продължава да се случва, ако в България не се приети спешни закони за хората, които крадат безнаказано”, каза в предаването „Здравей, България” Николай Илиев.

„Най-много се притеснявам не от това, че са влезли и са ни обрали, а от това, че са влезли в пространството на внуците ми”, каза той.

По думите му това се случва, защото крадците остават безнаказани и срещу бандитите не се взимат мерки. „Те плащат 500-1000 лева и излизат на свобода”, допълни Илиев.

Футболната легенда знае кой е крадеца.

„Момчето, което влезе в къщата ми, има доста богато криминално досие”, каза Ники Илиев и добави, че досега той не е осъждан, защото не е бил пълнолетен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    Господин Илиев, няма нужда от "спешни закони" за крадците ! ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА !!! Чл.17, ал 3 гласи: Частната собственост е неприкосновена ! Т.е. всеки гражданин може да си я защитава както намери за добре, а не чрез поредица от закони, този член и тази алинея да се обезсмислят !! Само тъпотии от рода на "неизбежна отбрана" !! Лека му пръст, Тодор Колев-Адама, в "Как ще ги стигнем американците ..., подложи на публичен присмех, още преди години, подобни идиощини. Ще питаш хайдутина сред нощ в дома си: "Защо си дошъл? Ама ще ме биеш ли ? Колко и какви пари ти трябват? Моля ти се ,върви си, не ме наранявай!" и прочие щуротии, единствено даващи възможност на адвокати и съдии да оневинят престъпника , а не да го накажат !